Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Energiamegtakarító rendszerekkel városban valaki foglalkozik? Mágneskártyásra gondolok amit beleraksz ahova kell és akkor van áram Gugliban kiadott párat,hívtam is kettőt,de nem képesek egy ajánlatot adni már lassan 2 napja.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #57034 üzenetére
elkepzelni se tudom, hogy kit zavar, ha a kukajaba egy papirzsepit beledobnak
mert ha megallsz az utanfutoval, es a snittes zsakokat kezded belerakni, azt megertem, hogy problema.
-
biomassza
tag
válasz macilaci78 #57034 üzenetére
Én is jártam már így. Megmondtam, merre lakok, mely napokon van kint a kuka a ház előtt, és meghívtam cserében, hogy nyugodtan helyezze el a zsepijét benne, ha arra jár.
(Eddig még nem gyújtotta fel )
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz lugosi #57029 üzenetére
Ebben az olvasatban a "krómot neki" tényleg kiverhette a biztit nálad, de kétlem, hogy ezt akár 1% -ban is komolyan gondolta volna a kolléga, valószínűleg csak egy rosszul elsült poén volt ... megesik az ilyesmi.
(#57034) macilaci78:
. Nem is érvelt azzal a csóka, hogy milyen káosz lenne, ha minden arrafelé tévedő jöttment oda dobná ki a papírzsebkendőjét?[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
macilaci78
nagyúr
Ugyanúgy Szeged, használt zsepit akartam kidobni az utcán egy nagy fedeles kukába egy társasház előtt. Tudtam, hogy a kuka nem köztulajdon, hanem a társasházé, de belátható távon belül nem volt nyilvános szemetes. A sövény tövéből a szemetet gereblyéző, majd a kukába dobó ember meg rám szólt, hogy az a kuka nem nyilvános. Kifejtettem, hogy ha neki kényelmesebb a földről felszedni, oda teszem legközelebb...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lorcsi
veterán
Erdekes sajátosság ez itt Szegeden...
Par éve egy Debreceni jobaratom mondta el ugyanezt a sztorit, csak Nála a gumit szúrta ki az agyas egy szegedi belvárosi zárt udvarban.
neki se elotte se utana nem szóltak hogy más helyére parkolt[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
fero02
nagyúr
-
MODERÁTOR
Ha úgy látják jogosnak, akkor majd megbüntetnek érte.
Ennek persze lesz egy olyan üzenete, hogy autó kromózásra felhívni, az ilyen mentalitást reklámozni összefér a fórum szabályaival, az ez ellen történő fellépés viszont nem.
Egyébként akkor már leírom egy barátom sztoriját. Új lakásba költözött, volt egy roncs 16 éves Golfja. Leparkolt a ház előtt a parkolóban. Kiderült, hogy az egy szomszéd "saját helye", ahova ő szokott parkolni, és ezt a házban, illetve a városban is mindenkinek tudni kell ugye. Elég az hozzá, hogy a barátomnak a kocsiját valaki (nem mondom, hogy a szomszéd, akinek a "helyére parkolt") leöntötte valamivel, "szerencsére" csak a motorháztetőt. Szépen felhólyagosodott, lehetett vinni festeni. Mondanom sem kell, hogy ez a barátom se kőgazdag nem volt, se semmi bajt nem csinált, egyszerűen megállt a nyomorult kis 16 éves kocsijával a ház előtt a parkolóban. De volt ott egy ilyen önkéntes igazságosztó, aki szépen helyretette így az elején.
Szó szerint, és valósággal megvetem azokat az embereket, akik ilyet csinálnak. Legnagyobb örömömre szolgálna, ha lenne térfigyelő kamera mindenhol, minden egyes utcasarkon, mindig mindenkinek minden lépését figyelnék, és az ilyenek lebuknának. És aztán rájönnének, hogy bizony most a fizuka 33%-a (esetleg 50%-a) páááá, kis aranyom páááá, nem zavarom páááá, csak levontak pááááááá... Ha mondjuk egy relatív drágább kocsi márkaszervizes újrafényezését kell fizetniük tegyük fel 1m Ft értékben, akkor a tegyük fel 90k-s nettójukból, kamattal, vh költséggel egyebekkel együtt mire kifizetik, nézzük, legyen 1.4m. Az azt jelenti, hogy havi 30k-t ha lecippentenek tőle, akkor úgy 4 év alatt ki is fizeti. És nem kéne megbüntetni, ne legyen vele szemben semmi büntető szankció, hanem csak a tudat, hogy apafej, innentől számítva 4 évig úgy dolgozol, hogy évi 12 hónapból 4 havi fizud ide jön a mohó kis kezeimbe. De ha az én cimborám 200k-s festését kellett volna fizetniük, akkor is lenne 5 hónap, míg meg kell otthon magyarázni a házisárkánynak, hogy most 5 hónapig kenyér-víz kombó van, áram meg minek, mert apu öntudatos volt. -
fero02
nagyúr
válasz totya694 #57024 üzenetére
Pedig az egy korrekt kis készülék még napjainkban is, belépő szintre nem is kell jobb. Az akku az okoskák 90%-nál probléma. Én ezért cseréltem le kb 3-4 hónapja az SGS2-őmet egy Lenovo S860-ra. Egy 4000 mAh-s lítium-polimer akku van benne. Normál használat mellett 3 napot bír, ha nem babrálom, akkor csak 5. nap este kell tölteni.
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #57023 üzenetére
Ez annyira személyeskedő volt, hogy ha az én rúdonpörgős hozzászólásom miatt 2 óra pihit kaptam, neked legalább 2.5-öt kell pihenned. Kíváncsi vagyok, кирпич elvtárs mikor tolmácsolja a történteket a tiszteknek.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz FIREBLADE78 #57020 üzenetére
Azt lehet ami a papírokban le van írva. Azt meg csak te tudhatod.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MODERÁTOR
Miért mondanám meg, hogy amit csinált, rossz? Miért rossz? Megállt egy helyen, ahol nem tilos? Miben is csinált "törvénytelenséget" az illető? Mint már többen megállapították, szabályosan parkolt. Mi is tiltotta azt ott? Az, hogy neked nem tetszik?
na látod - csak gondolkodni kellene ...És ha "törvénytelenséget" csinált VOLNA, nem lenne "törvénytelenség", ha te kárt okozol neki?
Mondok egy példát. Átmész a piroson, és találkozol egy hozzád hasonlóan önkéntes rendőr típusú emberkével. Követ hazáig, megnézi hol laksz, és másnap bedobja egy féltéglával az ablakod. Mert te "törvénytelenséget" követtél el. Az ugye jogos lesz?!Basszus beletrafáltam, nincs kocsid, látom dolgozik az irigység rendesen, ahogy kell jó magyar szokás szerint. Ez igazi hungarikum, mint tudjuk. De hogy bérlet se? Pedig a szokásos sörcsokis lejmolós stílusodat ismerve azon döbbenek meg, hogy miért is döbbenek meg.
Érdekes, nekem csomó mindenem nincs, ami más embereknek, akiknek jobban megy, van. Attól eszembe nem jutna lekromofágozni azt, ami nekik van. Benned belül ettől elégülne ki a benned rejtőző tehetetlen, megkeseredett kisember? Hol tart a világ, ember!
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz lugosi #57015 üzenetére
ha megmondod neki, hogy amit csinált rossz szerinted akkor legközelebb nem csinálja ???
na látod - csak gondolkodni kellene ...irigy + nem vagyok ... bőven elég az nekünk ami van
kocsi nem lesz, annyit nem használnánk, hogy megtérüljön az ára
bérlet elvből nincs mert a "szolgáltatásuk" nem ér + ~ 7k-tbeterjesztek 1 javaslatot a fityesz lakta parlamentbe, hogy a rend derék őrei ezentúl ne bírságoljanak + senkit hanem szóban "győzzék" + az embert ha törvénytelenséget csinál
kíváncsi vagyok mekkora sikerem lenne -
-
FIREBLADE78
addikt
Lízingnél lehet előre törleszteni,ha van több cash?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #57017 üzenetére
+1.
Pont úgy adódott, hogy múlt péntek (auchan) után ismét emberek közé kellett mennem (árkád), hát, mit nem mondjak, menekültem.
A kajáldarészben ültünk, egy család volt, (pontosabban 3 ember, abból meg kettő felnőtt) akik erős devianciát mutattak, a kislány rohangált a székek között visongatva, apja a kfc sorban állva a fejét forgatta, anya meg pont a közepén az oszlop mellől fennhangon magyarázott a gyereknek is, meg az apának is. Aztán csak elkapta a gyereket, ahogy igazi taplóhoz illik, jól megszidta fennhangon, meg még 3-at is a fejére vágott. Innentől természetesen felváltotta a sikongatást a sírás...MM-ban német hülyegyerek rohangál a dvd-s polcok között, onnan is fordultunk ki.... Elég is volt a hétre...
-
félisten
-
fero02
nagyúr
válasz macilaci78 #57007 üzenetére
Of korsz...
tisn: olyan 5 éve van okos telefonom, de néha nosztalgiáznék egy ilyen fasza kis régi cuccal.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az ilyen emberek miatt undorító ez az ország. Nem tetszik valami? Ahhoz nyúl vagyok, hogy megmondjam neki, helyette inkább kromót a kocsijára. Persze még akkor is, ha szabályt nem sértett, de amit csinál, az nekem nem szimpatikus. Más megdolgozott érte, de én irigy vagyok, hogy jön ahhoz más, hogy kocsija legyen mikor én busszal járok.
Komolyan hányok már. "A kisember igazságot szolgáltat", mi? Ha a te kocsidat "kromóznák" - ha majd egyszer lesz - a csillagokat letelefonálnád az égről, hogy a Tek, a Swat meg egy elitkommandó keresse az elkövetőt, hogy aztán nyilvánosan négyeljék fel, ismerem ezt a fajtát.
Ilyenkor úgy el tud menni a kedvem ettől az országtól.[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz FoxiestFox #57008 üzenetére
kromót neki
-
tisn
addikt
ezt most nem ertem, latszik az elotte levo keresztezodes, tabla nincs, nyugodtan megallhat...
-
félisten
-
nap
addikt
válasz FoxiestFox #57010 üzenetére
Most mé? Kint van a megállni tilos, vagy nincs kint? Akkó meg?
Az ilyen sosem fogja felfogni mi a probléma.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
félisten
Á, nem vagyok én olyan... direkt messziről fotóztam, hogy pixeles legyen a rendszám.
Na jó, visszafordultam csak lefotózni, mert először csak wtf fejjel elmentem mellette, de ezt meg kellett örökíteni.
De ha láttam volna a sofőrt, lehet, megkérdezem, hogy ezt mégis miért. -
Rick4
félisten
Önbíráskodásban nem gondolkodtál?
-
félisten
-
nap
addikt
Csak olvasod? Az az igazi, ha benne is vagy!
Én jártam ott tegnap. Először csak a lezárt parkoló tűnt fel, aztán mikor közelebb értem, akkor láttam meg a kígyózó sort. A környéken egyedül a vonatsínre nem parkoltak.[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
tisn
addikt
válasz totya694 #57003 üzenetére
nagyon szerettem, csak aztan a cegnel lecsereltek 6230-ra
az mar nem volt oylan jo telo, es be is doglott
utana kolcsonbe kaptam a vilag egyik legrosszabb telojat (6080), buta, lassu, es lathatatlan kepernyo, na azzal szivattam magam vagy 3 evig (nem birtam eldonteni, milyen telot vegyek ) -
ShadowX
őstag
Azt miért csinálja a google drive, hogy van egy 5000 képet tartalmazó, sikeresen feltöltött mappám, amit le szeretnék most tölteni. Ilyenkor eleve nem tudom miért, de zip-be csomagol, de ez nem is érdekes. A lényeg hogy becsomagol 4xx fájlt, és kiírja hogy a többi sikertelen...egyszerûen nem tudom mindet letölteni.
-
tisn
addikt
Most olvasom 40% kedvezmeny es tomegjelenet a baumaxnal )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest