Hirdetés
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
macilaci78 #61046 üzenetére
Szomorúnak tartom, ha szerinted a sorozatnézés alternatívájaként neked csak a füvezés és ivás ugrik be.
A te gondolatmeneted szerint a rossz is jó, mert lehetne rosszabb. Azért ez kicsit megkeseredett dolog, nem? -
HaZse
őstag
válasz
lugosi #61038 üzenetére
Nyugi. Ahol most Te vagy, onnan már nincs lejjebb.
De a viccet félreértve. Én se értem ezeket a sorozat függőségeket. Én se nézek így sorozatokat. (Jó hazudok, mert estefelé - mint most is - megy a TV, de csak fél szemmel nézem).
Igazából egy sorozat van, amit az elejétől kezdve nézek. Ez a The Walking Dead.
macilaci78 Azért itt az aktív fórumozók (Szeged topc) nagy része azért a 40 körüli. Ők inkább dolgoznak és családjuk is van. Nem érnek rá bulizni/füvezni. De azért hetente egy alkaommal szerintem mindenki iengedi a gőzt így-úgy.
-
válasz
lugosi #61044 üzenetére
Hát nem mondanám mániának azért... heti 2-3 napon, napi másfél-két óra, igazából belefér... ha sokkal több fontosabb dolgom lenne, a leginkább kedvelteket szerintem akkor is követném. 4 ilyen van összesen, évi 10-20 résszel, azért az nem volna tragédia.
Szerk.: főleg hogy nyár van, én ilyenkor a halálomon vagyok, tehát még annyit sem mozdulok ki, mint máskor.
-
válasz
FoxiestFox #61042 üzenetére
Nem gondolod, hogy ez a fajta sorozatmánia egy kicsit sok időt visz el? Nem érzed ezt értéktelen időnek?
-
tisn
addikt
válasz
lugosi #61038 üzenetére
Csak csendben és további népszerűségvesztésem biztos tudatában kérdezem, hogy ahelyett hogy ilyen égedelem f..sságokat néztek, nem gondoltok rá, hogy esetleg valami értelmeset csináljátok ez alatt az idő alatt?
en pl. dolgozom
bar inkabb valami sorozatot/filmet nezhetnekasp.net, sot az egesz webfejlesztes bekaphatja, otvar hanyas
no meg az a balfasz is, aki modositott a login.aspx-en, es ket oraja vacakolok azzal, hogy be tudjak lepni tesztelni ezt a kalap f..t
-
válasz
lugosi #61038 üzenetére
Nem hiszem, hogy kevésbé lenne értelmes, mint mondjuk bekapcsolni a tévét esténként.
Mondjuk nem vagyok biztos abban, hogy tudom, mire gondolsz.
Úgy összességében minden sorozat fasság, vagy csak a felsoroltak?
Esetleg csak azért fasság, mert időt vesz el általad többre tartott tevékenységektől?
Én követek néhány sorozatot, azokat, melyeket valóban érdekesnek tartok, illetve olyat is, ami szándékoltan trash, és néha jó nézni.Sok időt szánok rá, meg arra is, hogy zenét hallgassak, arra is, hogy olvassak lefekvés előtt, és még filmeket is szoktam nézni.
Mivel és miért kevesebb egyik a másiknál? Főleg, mi alapján?A másik megjegyzésre - munka mellé is be tudom sűríteni ezeket egy ideje, mert nem járok alkoholizálni, fesztiválozni, stb. Gáz vagyok?
-
válasz
FoxiestFox #61040 üzenetére
.... Vagy kezdenünk kéne végre valamit az életünkkel.
-
-
DarkByte
addikt
válasz
totya694 #61025 üzenetére
Oh, jó kis Alice Deejay. Csak ki kellett volna menni dejavu-ra
Tesla-hoz kapcsolódva, ez egy tök jó klip. Van benne minden, többek között tesla tekerccsel zenélés is
[link]
Dark Matter: egyelőre én nézem, de tény hogy nem valami nívós sorozat. Engem inkább a klisék zavarnak, mert gyenge színészes scifi-ből azért jópár lett kult. Nekem pl. a Sliders sem soha a színészi alakítás jutott eszembe
-
Csak csendben és további népszerűségvesztésem biztos tudatában kérdezem, hogy ahelyett hogy ilyen égedelem f..sságokat néztek, nem gondoltok rá, hogy esetleg valami értelmeset csináljátok ez alatt az idő alatt? Nem sajnáljátok rá az időtöket?
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #61036 üzenetére
Én belenézek ma a Humans-ba, aztán referálok.
A Dark Matters-en nagyon érződik, hogy kevés pénzt kaptam az SGU bukása után. A B-filmes megvalósítás még hagyján, de a szereplőkön nagyon érződik, hogy a színészek sem lőtték még be maguknak a szerepüket és a forgatókönyv pocsék. Az alapötlet mondjuk jó, de azt már ellőtte a Pandorum. Kár, hogy a Firefly kultjára próbálnak hajazni. -
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #61034 üzenetére
Killjoys is rossz? Humans?
-
válasz
Rawulf #61033 üzenetére
Mielott barmelyik SG-kedvelo belelkesedne, ez egy fos. Eddigi ket reszet alig birtam vegigszenvedni. En is remenykedtem, hogy valami SG utanerzes lesz, de nem. Borzaszto fantaziatlan karakterek es vizualis megvalositas szempontjabol is. Tehat jelenleg tovabbra is egesz pontosan 0 db ertekelheto urhajos scifi fut.
-
-
-
HTC One M7 ezüst (használt, hibátlan, T-Mo, 2 év gari, tartozékokkal) 65k
OnePlus One (használt, hibátlan, gari és tartozékok nélkül) 75k -
Rawulf
őstag
Visszasírom még a Commodore +4, ZX Spectrum, Enterprise, Atari korszakot. Akkor még voltak kreatív játékok is.
-
HaZse
őstag
válasz
DarkByte #61010 üzenetére
Ha már IT, akkor nekem 1983-ben volt meg az első gépem egy Aztari 800XL személyében, amit egészen 1990-ig nyúztam. (Közben volt egy C54 is),majd a 89-es ballagásomra a kapott pénzből vettem egy vadi új Simsont - ismerős jóvoltából az akkori Merkúr telepről kemény 22500 Ft-ért), amit 90-ben 46000 Ft-ért adtam el, amiből vettem egy Amiga 500-ast. Majd 93-ban egy XT-vel kezdtem el dolgozni (akkoriban a zsaruk PE2-vel írtak jegyzőkönyvet én meg már akkor MS Word-el), majd szép lassan végigjártam a szamárlétrát. (286-385SX-DX, 486, AMD, Cyrix sőt még OS/2-is használtam)
-
Rick4
félisten
Végzettség? Az mihez kell? Hogy lássam, a táblázatot, amiben a végzettséggel rendelkező maga leírja, hogy a határértékeket hány 100%-kal lépi túl egyik vagy másik érték? Te ne írkálj már hülyeségeket. Benzol, bór, arzén, és főleg a baktériumok egy bizonyos mennyiségig igencsak ízetlennek számítanak miközben a hatásuk már megvan, mi az, hogy ha sok benne vlaami. Mert ha kevés, akkor még használ?
Nyeljed csak, a gondolataidra már hatottak az anyagok rendesen, igazából végig se gondolod, mire mit kellene válaszolni.
-
válasz
DarkByte #61010 üzenetére
Nálam csak a PC-s szamárlétra volt meg. Mindig irigykedem kicsit azokra, akiknek megvolt az egész, Spectrumostól, C64-estől, kazettáról beolvasásostól, demoscene-estől...
Kétezres években lett PC-m tizenévesen már, 286-386-486 pár hónap alatt, aztán már PII-PIII, menet közben pedig sok jó játékot megismertem, így örülök végül is, hogy nem egyből az akkoriban hightech P4-be ültem bele. -
linkeld már be a vízminőséggel kapcsolatos végzettséged.... <- ez kb hasonlóan értelmes mint amit te írtál ...
Hülyeséget meg ne írj egy víz ízén érződik / színén látszódik, ha sok benne valami (vas, klór vagy más fertőtlenítő)
Itt nálunk nincs gond:
- vízkővel (máshol is kb ilyen kemény a víz ahol eddig laktam)
- vassal (nem színeződik el semmi)
- nem fehér vagy opálos víz folyik a csapból
- nincs kellemetlen szaga..."Pont az árt a legtöbbet, aminek se íze, se bűze..." erre csak azt lehet írni, hogy puszta hülyeség ...
-
DarkByte
addikt
válasz
azbest #61008 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül. Mondjuk én megjártam a szamárlétrát. 93-94 körül C64 jelentette az első számítógépemet. Aztán 97 körül volt azt hiszem az első PC-m, egy 386DX. Utána már felgyorsultak a dolgok, de nekem is kimaradt a számítástechnika hőskora, mindent csak késve ismertem meg.
Persze ettől még én se bánom egy percét sem és örülök hogy anyuék láttak benne fantáziát.Épp a napokban gondolkodtam rajta hogy vajon mi az ami még előttünk áll és óriási áttörést fog hozni az informatikában. Igen nagy valószínűséggel egy rendes MI megalkotása. Pont múlthéten még vártam 2,5 órát fül-orrgégészeten arra az egyetlen szerencsétlen orvosra aki az egész osztályt viszi a vállán, akkor olvastam épp ezt [link] (igen, most tényleg kicsit rá vagyok kattanva erre az oldalra, de a fickó tök jól ír
)
fero02: a benzinautók szerelmesei nem csoda hogy utálják
-
azbest
félisten
válasz
DarkByte #61004 üzenetére
Azért itt is érzem a történetből, hogy nagyon nem mindegy hová születik az ember. Nagyon nem mindegy, hogy 12 évesen hozzáfér az aktuális közel csúcstechnológiához, mert fizikailag hozzáférni és meg tudják fizetni a szülei. Visszagondolva, hogy 13 évesen sikerült először számítógép elé ülnöm az iskolában és az pont annyi idős technológia volt, mint én... ('94-ben IBM klón XT, később 286os gép.) Igaz, ez a hátrány azért hamar 1-2 évesre redukálódott,de pont a hőskorszakról maradtam le
Mai szemmel nézve hihetetlen, hogy mennyi pénzbe került az első gépen '99ben és hogy sikerült meggyőznöm anyámat, hogy a megtakarítását erre fordítsa.
-
fero02
nagyúr
válasz
DarkByte #61004 üzenetére
Én ezt a fajta Tesla-t élném...denagyon!
-
-
DarkByte
addikt
Oh igen, a Tesla
Egyébként ha már Tesla, ezt a két Elon Musk-os írás nekem nagyon tetszett mostanában
[link] [link]
Eszméletlen hosszúak blogbegyjzés voltuk ellenére de szerintem megéri végigrágni. Illetve úgy általában az egész oldal is rohadt jó, én nemrég akadtam rá. Pl. a What Makes You You is tök érdekes a közismert témája ellenére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest