Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
őstag
válasz pepe091 #40045 üzenetére
Az még kellemetlenebb amikor több 10.000-et ér a csomag és az veszik el....
Viszont jó pár éve amikor még 30k körül mozogtak az X2 procik vettem egyet és úgy küldte el a srác,hogy a proci dobozát címezte meg és az átvételkor is benne volt a proci.Még ma is őrzöm ezt a dobozt csak már nem tudom,hogy hová raktam
Üdv:Attila
-
őstag
válasz pepe091 #40042 üzenetére
De legalább megvan...
Nekem buborékos borítékba és + papírtörlővel többszörösen áttekert asztali RAM-okról darálta le a címolvasó vagy futó szalag vagy tudom is én mi csoda az SMD alkatrészeket.Mivel ajándékba ment egy ismerősnek és nem igazán képeztek nagy értéket így csak kicsit megmorogtuk mind ketten azt ennyi.Üdv:Attila
-
MODERÁTOR
Mai posta agyrém...
Szerdán feladtam az egyik fórumtársnak egy bumpert a telefonra, elsőbbségivel, ajánlva Budapestre. Tegnap írt, hogy nem kapta meg, pedig ugye a honlap szerint több mint 90% hogy megérkezik. Erre ma reggel ír, hogy bement a postára, és hogy ott azt mondták, hogy jön vissza hozzám a csomag, de nem tudják miért. Ma kihozta nekem a postás, és kiderült azért hozták vissza, mert valahol (valószínűleg az elosztóban) ráragasztottak (vagy ráragadt) egy tértivevény a hátuljára, amit Mátészalkán (!) adtak fel, szintén Budapesti címzéssel. Elmentem az Árkádba, ahol feladtam, kihívták a vezetőt, aki azt próbálta beetetni velem ,hogy véletlen ragadhatott rá a levelemre a cucc (azért hozzáteszem, teljesen egyenesen, szabályosan volt rajta a tértivevény, nem úgy nézett ki mint ami csak úgy ráragadt). Felhívta az elosztóban a főnököt, aki megpróbálta elérni a pesti kézbesítőt, sikertelenül. Aztán felajánlotta, hogy felküldik a központba, megnézik, hogy mi történhetett a csomaggal, majd újra megpróbálják kézbesíteni.. Kész agyrém. Pluszban a csomagra rányomta egy rózsaszín matricát, amin beikszelte a kézbesítő, hogy érvénytelen címzés pluszban odaírta, hogy Postai tértivevény. De a nő a postán azon erősködött, hogy biztos a címzés a rossz, mert a tértivevénynek a hátulján ehhez nincs köze, mondom igen valószínű... Elkérte a telefonszámomat, hogyha nem tudnák kézbesíteni, akkor felhívnak....
Eddig soha nem volt gondom a postával, de kezdem megérteni a sok panaszkodót.. -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz martonx #40027 üzenetére
Végülis igen, viszont egy G2020T-s proci számítási feladatokban nincs messze, fogyasztásban viszont eléggé. Ha csak egyszerűen akarom megoldani, eladom a szervert, lecserélem a házat és kész, de akkor már procit, meg lapot is cserélek..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Nekem a nas szerverfeladatokat is ellát, ezért gondolkodtam úgy, hogy eladom a hp n40l-t (amin ugyanez a rendszer fut) meg a jelenlegi gépemet, és építek egyet amin megy a nas virtuálisan, ha meg kell, bekapcsolom a tévét, és gépezek is. Tervben volt egy gigabyte lap e-450-nel, de ilyesmi minigépem volt, nem örültem, mikor fél tized másodperc eltelt a kattintás után, és még mindig nem történt semmi.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
Mert nem láttál még logikusan gondolkozó embert hülye döntéseket hozni?
Nem, a profik 10ért törlést, de 15-ért hozzáadást is vállalnak
Más: hangerőszabályzót keresek! Sehol se lelek Olyan kell, aminek mind2 vége 3,5 mm jack és közötte valahol van egy hangtekerő. MM-ban esetleg lehet ilyen? De webshopokban pölö nincs találat.
Make Love not war!
-
azbest
félisten
válasz lugosi #40017 üzenetére
ez a magyarázat jól hangzik: [link]
Lényegében arról van szó, hogy a rendszernek tehetetlensége van.
Ezért a ferritgyűrű által keltett mágneses tér a készülékbe való bemenet előtt a szélsőséges feszültség-ingadozásokat csillapítja. Azokat a feszültség ingadozásokat, amiket az elektromos ellátó rendszer vezetékei antennaként, vagy más eszközökből összeszednek. -
Syl
nagyúr
A NAS szoftvert ismerem, nekem is van itthon egy kütyü. Igaz nekem csak egy zyxelre tellett, de azért ez is tud pár apróságot. FTP, DLNA, PHP&MySQL, Wordpress, BTsync stb. (más kérdés, hogy én ezekből csak a sima samba fájlmegosztást és a torrentet használom )
Ezért nem értem minek egy desktop gépre virtuális nas, ha egyszer natívban is minden pillanatok alatt megoldható.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
őstag
Hali!
Van egy eladó Fuji Finepix S5600 fényképezőm. Van hozzá egy 1 GB-os xd kártya, valamint tok is. Akit érdekel, írjon pm-et.
Üdv!
mod: link kimaradt
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Én éppen egy éve használom az i3-3220T -t. El nem adnám semmi pénzért
A G sorozat hozzá képest egy vicc kategória.egy nas szoftver futna virtuálisan
WTF?
Ezt fejtsd ki. Mit tud a NAS szoftver, amit a fizikai OS-sel nem tudsz megoldani?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
fecus
őstag
Köszi, már szereztem. így se megy.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Rick4
félisten
Készülnék összedobni itthonra egy kis szervert, eladom az A10-5700-as procis gépemet, erre meg W7 menne rá böngészéshez, meg egy nas szoftver futna virtuálisan. Elvben intel 1155-ös lap lesz, meg egy G-s proci (G2020, G2030T, I3 3220T körül gondolkodom, de nem látom át, van-e érdemi különbség egyik másik között. Van ilyesmivel valakinek tapasztalata?
-
SirRasor
addikt
Informatikus, programozó, rendszergazda, adminisztrátor, operátor, helpdesk..amilyen napom éppen van Hát igen, az anyagi oldala mondjuk necces Pedig ha végiggondolom, hogy milyen adatokkal kell dolgozni nap mint nap
Más: láttam már USB meg szimpla áramkábelek körül is mágneses bumszlit. Ezek érnek valamit? Vagy miért jó?
Más: mágneses ékszerekről is ódákat zengnek, hogy mennyire egészséges. Valakinek van tapasztalata? Vagy ez is olyan, mint a "madárinfluenza elleni cica nyakörv kapható"?
Make Love not war!
-
Rick4
félisten
-
fecus
őstag
Egy FSP 300-60GNF ventilátor nélküli tápppal és a következő konfiggal szenvedek: A5300-as proci, egy Gigabyte F2A55M-HD2 alaplap, 2GB RAM és egy 60GB-os mobil HDD.
Van valakinek kölcsön egy olyan sima molex csatlakozóról a 4pin-es proci tápcsatlakozóra fordító kábele? Jó egy döglött tápról levágott 4pin-es proci tápcsatlakozó is majd forrasztok.
Ez a "drága" FSP az induló terhelésre háklis.
Másik tápról megy a cucc, tehát jól raktam össze csak az meg zúgós.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Amarth
aktív tag
Be our guest - Angol szakmai könyv valakinek nincs meg esetleg?
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest