Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz proper #76603 üzenetére
Árboc helyett arrébb rakni nem lehet? A felfele nem rossz megoldás, mert már 3m-rel közelebb leszel a műholdhoz, tehát jobb lesz a vétel. De valójában a szabad rálátás a lényeg. Az meg néha oldalazva jobban kiadja.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ShadowX
őstag
Próbáltam az új parkolóautomatát. Hát már a megismerkedés sem volt sikeres. Kártyás fizetés, tranzakció sikeres, fecni sehol....
-
ShadowX
őstag
válasz PowerBuldog #76609 üzenetére
Te jártál jobban. Mivel így érvénytelenül parkoltam....szóval újra meg kellett vennem a jegyet. Majd levelezhetek az SZKT-val, hogy visszakapjam a pénzem.
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Bite Pál - Pósz Jenő utcák környékén keresek kiadó garázst.
Ha valakinek van értesülése róla ne tartsa magábanKöszi
-
DarkByte
addikt
válasz Krogoth #76611 üzenetére
Szerintem jobban jársz, ha valami helyi kisboltnál kifüggesztesz erre egy papírt. De még úgy is kérdéses hogy sikered lesz-e. Általában ezek hallomás útján pár órán belül új gazdára találnak. Kíváncsi vagyok lesz-e esélyem sajátot venni valaha is ahol lakom, szerintem az esélytelenek nyugalmával indulok neki és akkor csalódás nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
macipajti
tag
Sziasztok!
Az alábbi tv-ről mi a véleményetek: SHARP LC-49SFE7451E 3D Smart.
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_sharp-lc-49sfe7451e-3d-smart-led-telev%C3%ADzi%C3%B3-1240231.html
Előre is
MacipajtiGyógyszerre inni az ugyanolyan,mint akupunktúrára talajtornázni!
-
Tippcsi10
tag
Sziasztok!
Eladó a képeken látható 2db P4-es gép. Hátha lát valaki benne fantáziát vagy esetleg alkatrésznek. Fogalmam sincs mennyit érnek ezek, legyen 5000,-Ft/db. Igény esetén Szegeden el is tudom vinni akinek kell. Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok.
[link] -
martonx
veterán
Sziasztok, egyik ismerősnek elkezdtek átneveződni filejai, amiből arra gyanakodok, hogy valami zsaroló vírus kezdett dolgozni a gépén (bár az egész elég fura nekem, de saját szememmel nem láttam a gépet, szóval én nem vagyok biztos abban sem, hogy vírus). Nekem se időm, se kedvem bajlódni vele. Tudtok-e valakit aki profi vírus kergető (Szegeden vagy Pesten), és fordulhatna hozzá? Nyilván nem ingyen.
Én kérek elnézést!
-
Tippcsi10
tag
válasz quailstorm #76620 üzenetére
Címke szerint ATI Radeon 9600 😁
-
fecus
őstag
Egy webboltnak ki a felügyeleti szerve?
Van egy kis vitám egy vásárolt projektorral kapcsolatban. Telefonon leráznak, e-mailra nem válaszolnak. (SMARTPHONE HUNGARY KFT.) Nem tudja akivel beszélek, hogy ki a felügyeleti szervük."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
HuMarc
veterán
-
Rick4
félisten
A weboldalnak senki, az üzemeltethető székhelye kb 1 perc alatt kideríthető, a felülgyeleti szerv a területileg illetékes fogyasztóvédelmi (fő)osztály, a helyi jegyző, velül lehet jellemzően mailen is kommunikálni, de ha valami nem oké, és úgy véled, igazad van, erre több, egyértelmű bizonyítékod is van, akkor benyújthatsz a részükre egy fizetési meghagyást a legközelebbi közjegyzőnél, igényleheted a téged ért kárt, és az ügyből fakadó költségeid összegét, mindössze némi pénzt kell mellétolni, de nyilván ha igazad van, azt is ők fogják fizetni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Orionk
senior tag
Hali!
Eladó: Finom, vajdasági szilva pálinka. Nem cukrozott, nincs benne mesterséges aroma, stb. Természetes, natúr gyümölcsből van főzve. -
veze
őstag
Másnál megy a Digi?
se tv se net már dél óta ( Alsóváros)
én nem vagyok otthon , szóval nem tudom hogy valami triviális oka van e (pl kiment egy bizti) vagy a szolgáltatónál van tényleg gond[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Lenovo Outlet-ből van valakinek tapasztalata vásárlásról?
Ezekenek a gépeknek általában mik a hibáik? Mi miatt olcsóbbak?
köszi -
veze
őstag
válasz -Tsaba- #76636 üzenetére
Én szoptam be, valami van az ONT nevű cuccal. Bejelentettem, bentről is sz@rnak látták.
reset meg táp kihuzas etc. megvolt de mégis kuka...
72 óta max a hibbaelhárítas
hétvégén a telenornál a hypernet ugyis free, wifi hotspot ellát 2 a gépeket, tv meg nagyívben nem érdekel.. -
pschio
őstag
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
félisten
válasz azbest #76640 üzenetére
Nálam hibaüzenet van helyette. Egy vicc ez a szolgáltató, és nem a jobb fajta.
Kártyás vagyok, mivel gyakorlatilag nem beszélek semennyit telefonon, csak ha hívnak.
Van rajta egy havonta megújuló 500 megás netcsomag, és egy Mymusic, amivel korlátlanul tudok Spotify-t hallgatni. Utóbbi aktiválásakor úgy döntött a remek hálózatuk, hogy megeszi előbb a mobilnetem, majd beszól, hogy elfogyott, de nem műxik a Spoti sem, néhány óra múlva az magához tér ugyan, de az adatkeretemnek annyi.
Beszélgettem a problémáról egy unott hangú call centeres sráccal, rögzített egy panaszt, meglátjuk, kapok-e jóváírást arra, hogy fél napos lag van a szolgáltatásokról érkező sms, és azok tényleges élesedése között.
Ha nem, körülnézek, máshol van-e ilyen zenés csomag kártyás formában, és már ott sem vagyok..
A hipernet meg tök jó, én is próbáltam múlt hétvégén, gyors, stabil, mindenfelé voltam vele Bp-n.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz FoxiestFox #76643 üzenetére
Ha másodjára is próbálod aktiválni, akkor már sikertelenséget jelez. Amikor aktív, akkor már "élvezd a korlátlan hipernetet hétvégén" szöveg szerepel az app képernyőjén az aktiválás helyett.
Ha meg nincs visszaigazolva, akkor természetesen nem biztos, hogy aktív. Vodánál is szívtam már azzal, hogy az appjukból reklám hülyeség felületen nyomtam, hogy akkor legyen féláras akciós adat opció. Aztán mikor még fél óra múlva sem volt semmi, akkor aktiváltam normál módon. A normál azonnal visszaigazolásra is került, aztán további egy óra múlva érkezett még kettő sms, hogy deaktiválták a normált és beaktiválták az akciósat.
Sajna az van, hogy ezek 48 órás átfutást garantálnak és nem foglalkoznak azzal, hogy esetleg a lassúság miatt másikat már aktiváltál.
A telenor különböző rendszerei meg híresen balfaszul működnek együtt. Most épp olvastam, hogy aki elektronikus számlát kér az előfizetéséről, annak hibás, lejárt tanusítvánnyal állították ki az utolsót, amit a könyvelők nem fogadhatnak be és újra kell csinálniuk. Meg napok vagy akár hetek mire összeszinkronizálódik a fizetés állapota minden rendszerük közt. Első hónapokban még furcsa volt, most már megszoktam, hogy teljesen asszinkron az egész.
-
félisten
-
veze
őstag
tegnap este félhétkor jelentettem a hibat a Diginek. ma 9 után jöttek karót másztak ( ott volt a baj) és elhárították a hibát. A lakásba be sem jöttek. Nem vártam hogy ilyen gyorsan cselekszenek, de jó
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz sarkanyolo2 #76647 üzenetére
Kizárt. Egy ilyen műalkotás soha nincs kész.
-
ShadowX
őstag
válasz sarkanyolo2 #76647 üzenetére
3 éve is ezt mondták.
-
sarkanyolo2
őstag
Srácok ez most nagyon pirít. Fix, hogy led izzók vannak, ami azért erősen csökkenti a meghibásodás esélyét, de azt lássuk be ha valamire rengetegszer ráhajtanak, legyen az több tonna, velejár, hogy elromlik.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest