Hirdetés
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Hali!
Whisky-t szeretnék venni, lehet díszdobozban is. Valakinek ötlete, hogy hol kapni jó árban? Valami ital nagykerre gondolok elsősorban, ami hipermarketeknél jobb áron van.
Köszi!
-
azbest
félisten
válasz csoszogi #75593 üzenetére
Samsung evo-kból hullott már el úgy, hogy többé nem lehetett tartalmat cserélni rajta.
A class 10 annyit jelent, hogy 10Mbájt/sec írási sebességre elvileg képes.A sandiskekben több bizodalmam van. Egyébként meg a gopro (ha erre gondoltál) oldalán nézd meg miket ajánalak hozzá [link]
Az meg, hogy milyen gyors lesz, az eszközödtől is függ, hogy az hogyan képes kezelni.
A kedvező ár meg valahol itt kezdődik: courtesytrading, sincerity.
10 nap körül itt van a rendelés. 22 dolcsinál többet egyben nem érdemes, mert felette már lehet áfát szabnak ki vámkezeléskor.
Sandisk pro kártya is 5-6ezer közt van.
szerk, úgy látom itmedia oldalon van kifejezetetten videós sandis pro változat is [link]
Sandisknél gyártió gari intézés is lehet [link]
[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
koszi az eddigi valaszokat, megneztem a honlapot, tenyleg jo araik vannak..
-
Rick4
félisten
válasz csoszogi #75593 üzenetére
Itmediától vettem legutóbb is, Pesten személyesen át lehet venni, árban általában annyira jók, hogy nem éri meg sehonnan hozni, mert ha egy picivel olcsóbb is lenne, gyakorlatilag gari nélkül van, jól is jött ki, mert volt garis problémám, azt is intézték némi e-mailes noszogatással.
Aztán, hogy azon belül melyik? Mindig a leggyorsabb, márkásat kell venni a legkevesebb pénzért.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
sss
őstag
válasz quailstorm #75594 üzenetére
Vagy itmedia.sk.
-
csoszogi
tag
Sziasztok
Tervezünk beruházni microSD kártyába, amit lehet tabletben használni, illetve Gpro típusú kamerába. A kérdésem az lenne, hogy milyen sebességű (írási/olvasási) érdemes venni, ha szeretnénk HD videókat felvenni, illetve HD filmeket tableten nézni, anélkül, hogy szaggatna a felvétel.
Ez elég drága, de 10MB/sec olvaási 18MB/sec írásra már azt írja:
"Szupergyors adatátviteli sebesség Class 10-es SDHC kártyákkal"
Ugyanekkor ez:
https://edigital.hu/microsd-memoriakartya/samsung-microsdhc-kartya-32gb-evo-class10-uhs-i-grade1-sd-adapter-p295539
meg már : 48 Mb/s Max írás, és 48 Mb/s olvasási sebesség
Tudom a gyorsabb jobb, de hol kezdődik, ami már elég gyors és jó is? Másrészt milyen márkát ajánlotok? Ez a Samsung amit linkeltem, most kedvező árban van a MM-ben.
Válaszotok előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz proper #75584 üzenetére
Nincs baj az asztalosokkal, akikre te gondolsz, az asztalos végzettségű bútorgyártó lesz.
Asztalos az, aki igazi fából igazi bútort gyárt, és főleg legyen neki szárítókamrája, meg ugyanilyen fája még vagy 50 m3, és máris piacképes a dolog, szélezve, ágazva, hántolva éri a 10 ezret m3-enként, kitermelés előtt 1000 m3-es mennyiségben 20 ezer/m3 körüli a jó ár.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
proper
őstag
válasz macilaci78 #75590 üzenetére
lehet vele tüzelni ha nincs más és nő a kertben és ingyen is van
anyumék is nyomták mikor ki lett vágva 10-15 fa a kertben
az a két fa kb kiad egy estét
-
őstag
válasz Lacielvtárs #75575 üzenetére
A tulajnak Zsombón a fő utcán is van egy üzlete (a szülői háznál)....
Üdv:Attila
-
válasz Vesztor87 #75587 üzenetére
Mondjuk lehet majd rákérdezek.
Igazad van , tavaly a domino csinálta a lányomnak a póni tortát és az finom volt, es nagy ugyesek voltak...
Ma kiderül hogy ez a torta finom e.
Remélem nem kell csalodnunk
Sajnos csak ennyi látszik a tavalyibol de a tetején a gyerek altal választott kép van felfestve es kapot egy rakás marcipán ponit es nagy is volt a torta"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Vesztor87
senior tag
válasz Lacielvtárs #75586 üzenetére
Az extrát is lehet tudják, de nem kérdeztem Mindenesetre télleg finomak. Mátyás téritől egyenesen elborzadtam, domino cuki (asszem az meg pont megszűnt) még aránylag jó volt, bányai egy rakás szar, anyósoméknak 2x nyertem tortát a rádi88 házassági évfordulós játékában, hát katasztrófa volt az első, az idei csokitortájuk már egy fokkal jobb, ha így halad 2-3 torta múlva a tesco szintjét elérik
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz Lacielvtárs #75579 üzenetére
Ha nem ilyen forma torta kell, hanem csak sima marha jó, akkor az újszentiváni Nemes cukrászdát bátran ajánlom, az esküvői tortánk is onnan lett rendelve, na onnan bármit bármikor merek venni, nagyon finomak. Nem kérdeztem hogy ilyen extrákat vállalnak-e, de a sima mezeiben és az esküvőiben nagyon jók. Olyan csokitortát amit ők csináltak gyerekkoromban ettem utoljára a nagyinál
Más: nem tudom már ki ajánlotta a tyúkász klímásokat, de köszi jöttek, bár kicsit késve, de szépen dolgoztak.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
csoszogi
tag
válasz Agyasima #75569 üzenetére
én az Auchan-ban láttam ilyen javító cuccost. Nekem mikor szivárgott, volt, hogy elég volt szétszedni és kitisztítani. Volt, hogy a patronból került be apró alumínium reszelék, és amiatt sziszegett, hol a patron mellett hol meg csepegett a víz a csőrén.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick4
félisten
válasz Lacielvtárs #75579 üzenetére
Nem tudom, megnött már, aki akkor kapta. Igazából mostmár ilyen dupla cicis torta kellene.
Ami még jó, a stop cuki Dorozsmán, mi is, mint mindenki más, végigpróbálgattuk, hol jó, hol nem, kb az elmúlt 10 évből 10x onnan rendeltük már, és nem volt csalódás. [link] A Kati cuki itt van közel, oda vissza 2 km, de inkább kimegyek oda- vissza 25 km-t Dorozsmára...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
10 éve volt 9 ezer a torta?
Akkor most mennyi lehet
Tény hogy a mostani Mátyás cuki, nem vállalta meg igy játék babával sem...
Ott kezdtünk, mivel itt van tőlünk néhány sarokra.
A katit mondjuk meg sem kérdeztem.
Remélem ha ugyanaz az üzem mint 10 eve volt, azért az íz világ javult, no holnap kiderül.
Mondjuk Szegeden is elég nehéz 'normális' cukit találni, megfizetheto áron[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rick4
félisten
10 éve, mikor még alsóvároson laktunk, a Mátyás téren megnyitott a Berkenye cukrászda. Nem tudom, csak azonos név volt-e, vagy ők nyitották,de se a fagyi, se a süti nem volt jó, de persze lehet nem ők voltak, vagy ha ők voltak, lehet nem az a cukrász csinálja már.... Kati cuki is csinál ilyeneket, igaz, az is kb 10 éve lehetett, hogy egy forma1-es autót csináltak, akkor volt 9K a torta.
-
válasz FoxiestFox #75576 üzenetére
Az ára még meglepőbb volt, házhoz szállítva es még a játék baba is benne volt a 8000 Ft-os árban.
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
Jól néz ki. Mennyi volt?
-
Anno kerestem itt köztetek olyan cukrászt aki vállalná, egy uzem vállalta
Bordanyi Berkenye cukrász üzem, az egyetlen aki vállalta a tortát...
Javaslom es ajánlom őket, korrektek, gyorsak, házhoz hozták.[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz Lacielvtárs #75572 üzenetére
Úúúú pedig már lelapátoltam az évek alatt rárakodott port az ATA-s 3,5-es rack-emről
Üdv:Attila
-
válasz macilaci78 #75571 üzenetére
jogos a kérdésed
sata"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
macilaci78
nagyúr
válasz Lacielvtárs #75568 üzenetére
Sata, vagy ata hdd?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Agyasima
őstag
Nehezített pálya haladóknak!
Vajon Szegeden hol lehet kapni szódásszifon javítókészletet? Ilyet. Szelelni kezdett a szentem.toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Uram, nincs valakinek eladó usb 2 vagy usb 3, 3,5os méretű hddhez külső rackje? Jah es olyan ami kezeli a 2TBnal nagyobb haddt?
Konkrétan egy 3TBhez kellene.
Elore is köszönöm az esetleges ajánlatokat"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
castiels
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Jinxb1rd #75469 üzenetére
Eladó:
Sjcam M10 akciókamera
LG W1952TE-PF monitor, újszerű állapot
Alcatel 2008G - új, 0 perces garanciás mobiltelefonWe are only Stardust...
-
Rawulf
őstag
Nem tudom, hogy tudtak ilyen rossz szoftvert írni a Mi6 duál kamerájára, amikor az elsődleges kamerához még négy tengelyes stabilizátort is pattintottak...
Ahhoz képest még az én átlagos Conquest telefonnal készül fotóm is jobban sikerült:
https://image.ibb.co/doADi5/IMG_20170423_183018.jpg"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
Alapbeállításokkal, azaz semmit sem variáltam, csak mindkét telefonnál hagytam, hogy az updater a legfrissebb firmware-re frissítsen:
Smartisan Nuts Pro 128GB VS Xiaomi Mi6 64GB
És akkor epekedve várom a szeged-topikosok véleményeét, hogy szerintetek mégis minek állította be a Xiaomi, hogy alapértelmezés szerint belevésse a képbe a telefon, hogy "SHOT ON MI6 MI DUAL CAMERA"?
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
_Petya_
őstag
válasz azbest #75556 üzenetére
Pontosan, vitte is a régit, el kell vele számolnia, nem volt opció, hogy a kezembe adja az újat és lelép. És igen, nem akarok sok tízezer Ft-t kiadni + garanciavesztést kockáztatni egy gépre ami még majdnem 2 évig garanciális. Drága volt, benne van az árban a helyszíni garancia, élek vele. Az más kérdés, hogy ha ezt a gépet most jelen állapotában bevinném bármelyik szervizbe, azzal a lendülettel hajtanának el, hogy biztos én barmoltam szét a kijelzőkeretet...
De a legjobbat nem is mondtam, azzal kezdte, hogy kivette az akksit (eddig jó), csodálkozott, hogy hm, milyen vékony, és kezdte is bontani, mondtam neki, hogy van ám benne másik, belső akksi is, szóval úgy kéne hogy BIOS-ban akksi disable, másik akksi leköt, és akkor van áramtalanítva, de nem nagyon hatotta meg a dolog, á, jólvanazúgy mondjuk ha baj lett volna, gondolom gariban kapok zsír új gépet, szóval nem tettem szóvá, de azért egy Thinkpad szerelőnek ezt talán tudnia kéne, minden szerelős video ezzel keződik a neten...
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
azbest
félisten
Nem is volt kérdés, hogy meg tudja-e csinálni magának. De garanciálisan, hogy megmaradjon a garancia és ne zsebből fizesse ki a gép értékének felét nem lehet máshogy. Nem hiszem, hogy kiadnák a csere alkatrészt, hogy majd magának összerakhatja.
Én egyébként area tippeltem volna, hogy a fóliás megoldás miatt egyben cserélik az egészet fedlapostól egy ugyanolyan típusra. Terepen kicsit macerásnak tünik kilelzöt bontani.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Főleg, hogy évtizedek óta így megy a típusnál, matricák óvatosan leszed, csavarok kiteker, műanyag célszerszámmal szintén óvatosan kipattintgatni a keretet, ügyelve a ragasztóra, majd lehet cserélni a kijelzőt.
Egy igényes munka rossz esetben 20 perc valakinek, aki csinálta már akár egyszer. -
nap
addikt
-
félisten
-
_Petya_
őstag
válasz kraftxld #75506 üzenetére
Nos, kjött ma a Humansoft-os csávó a T450-ben kijelzőt cserélni, hát, jobban jártam volna ha magam cserélem.
Én legalább ilyesmi előtt tájékozódom, megnézek mondjuk egy youtube videót előtte. És akkor tudom, hogy az a menete, hogy matrica le, csavarok ki, keret körben kipattint, és utána cserélni a kijelzőt, majd fordított sorrendben vissza.
Na hát a csávó jött, körben kipattintgatta, majd a matricával együtt elkezdte feszegeni, rommá görbítve a matricát és a keretet is, nekem kellett szólni, hogy hé, amúgy van ám ott egy pár csavar, ki kéne tekerni és akkor szétjönne. Így már sikerült szétszednie, kicserélte a kijelzőt, bedugta a csatlakozót, a rögzítő drótot (1:40-nél) nézegette, hajtogatta egy darabig, majd egy hanyag mozdulattal nyitott állapotba pöckölte, majd összerakta a gépet... Persze teljesen gatya a kijelző keret, a matricáról nem is beszélve, undorító lett. A csatlakozó meg így bármikor kirázódhat. Gondoltam hogy szólok, hogy legalább csukja be, de nem akartam akadékoskodni...
Megegyeztünk, hogy akkor hoz egy új keretet meg matricát is, rá is írta a munkalapra, hogy: "kijelző keret sérült, csere szükséges". Mondom álljon meg a menet, szépen odaírod hogy a kijelző csere közben sérült meg... nehogy már rámverjék, hogy az illető szakszerűtlenül dolgozott. A matrica amúgy esélyes hogy menthetetlen mindenképp, abból elvileg kijelző cserekor amúgy is újat kellene rakni, de a műanyag keret elvileg nyom nélkül bontható lenne, ha a csávó tudná hol keresse a csavarokat....
Ha én képes voltam egy fél perc keresés után megnézni egy 6 perces youtube videót, akkor azért valahol tragédia, hogy valaki, akinek ez a munkája, erre nem képes, pedig ő még hivatalos service manualt is kap, nem hiszem el hogy nem lehet egy munka előtt legalább átfutni. Amúgy végig szidta a lenovo-t, hogy milyen szar konstrukció, pedig nem az, csak érteni kellene hozzá...
Tehát most az lesz, hogy szétszedem újra, visszacsukom a csati rögzítését, aztán várom a csávót, hogy hozza az új kijelzőkeretet...
Szóval, a fentiek alapján, én nem ajánlom a Humansoft-ot másnak, szakszerűtlen, felkészületlen szerelőt küldtek
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #75537 üzenetére
A parkoló appok nem megbízhatóak, nincs meg az a határozott visszajelzés, illetve nincs mögötte felelősségvállalás, ha a használó térülése önhibáján kívül nem megy végbe, akkor nem mentesül a bírság alól.
A parkol appok kizárólag helyetted írják meg a megfelelő tartalmú- alakú sms-t, a megfelelő telefonszámra elküldve. Semmi más nem történik.
-
Rick4
félisten
válasz _Petya_ #75528 üzenetére
Kíváncsi vagyok, akik eddig megélhetésileg tették tönkre jegykiadó automatákat, illetve a pénzkiadó nyílásokat tömködték el a zsepivel, most mennyivel fognak jobban élni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Rawulf #75541 üzenetére
A helyesírási hibákon felül?
Filléres tétel az autószervizekben használt ülésvédő fólia. Az autóban lévő összes órát tekerik, miért meglepő, hogy a számla alapjául szolgálót is?
Ritkán taxizok, a főtaxi honlapján található útvonal-tervezőtől jellemzően 10-15%-nál kisebb eltéréssel szoktak fuvarozni. Ahol magasabb volt az eltérés, szóvá tettem és kérés nélkül engedett a taxis. Megtett távolság és az utazási idő is befolyásolja a végösszeget, nyilván dugóban araszolva nő az utazási idő, de a taxis előjogok mérséklik az utazási időt. Az is jelent valamit, hogy a legtöbb budapesti cég azonos tarifákkal dolgozik. Egyetemen házi dolgozat formájában hasonlítottam össze a szegedi taxitársaságokat, közel azonos tarifák voltak 10-15 éve és ezt egyszerűen a piac szülte.[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
Ez a két hír így egymás után elolvasva csak engem bosszant fel?
http://index.hu/gazdasag/2017/05/24/sok_taxis_porgeti_a_taxiorat/
http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/05/24/a_taxis_elhajtotta_az_ozonvizben_elazott_csaladot_a_kinai_ettermes_ruhat_es_levest_adott_nekik/"Please state the nature of the medical emergency!"
-
macilaci78
nagyúr
válasz azbest #75539 üzenetére
Igen, én is csak zsebre vágom, aztán otthon elrendezem azt a 40 szelvényt és iratcsipesszel összefogom.
-
azbest
félisten
válasz macilaci78 #75537 üzenetére
pesten az volt mókás gyűjtőjegynél, hogy külön fedlapja is van, de sokan visszadobják azt. Kimarkoltuk a jegyeket, szétosztottuk és akkor néztük, hogy van akinek 3 fedlap jutott Újra osztás és a blankok kiszórása
-
csoszogi
tag
válasz lupus_l #75533 üzenetére
Amit én nézgetek a Tarján Víztorony téren van. Valljuk be, nem egy eldugott ritkán használt megálló.. A fiamnak veszek bérletet, és megnézem havonta, de továbbra is ott virít, hogy PayPass-ost azt ne. és akkor elbattyogok a kifőzde mellé és megveszem a nénitől, PayPassos kártyával fizetve..
Ez már kb két-három éve így van.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Az sms-t meg kell tanulni, mit hogy lehet. Van, akinek ez feladat, aki ritkán használja, annak biztosan az.
A parkoló appok nem megbízhatóak, nincs meg az a határozott visszajelzés, illetve nincs mögötte felelősségvállalás, ha a használó térülése önhibáján kívül nem megy végbe, akkor nem mentesül a bírság alól.
A papíros parkolójegy is nehézkes és nem arra gondolok, hogy abban az 5 percben bírságolnak, amíg elmegyek érte, hanem arra, hogy hol lehet kapni, hol nem, ahol lehet, ott van-e az a típus, ami nekem kell.
A parkolóautomata se tökéletes, mert pl nem ad vissza, lehet-e kártyával fizetni, mindig kimenni az új cetliért, egyáltalán van-e a közelben?Budapesten élek már 3,5 éve, papíros parkolójegy itt nincs, minden más van. Parkolóövezetben lakok és vannak olyan utcák, amikben nincs jegyautomata és nem is látni rá egyre sem.
Hallottam olyat is, hogy hajléktalanok parkolószelvényekkel üzérkednek: kifigyelik az épp bírságoló ellenőrt, egy százasért akkor épp vesznek egy parkolójegyet és az autó gazdáját megvárva felkínálják a szelvényt megvásárlásra.BKV vs SZKT: a 10 darabos gyűjtőjegy ugyanannyiba kerül mindkét városban, továbbá a járművön váltott vonaljegy is azonos. Lényeges különbség a bérletárakban van, de Szeged ebben is lassan felzárkózik. Hasznos lenne egy Corben Dallas-féle világjegy, ami az ország összes helyi járatú tömegközlekedésére érvényes lenne, mondjuk 500 Ft-os darabáron.
A budapesti jegyautomaták ha működnek, akkor alapvetően a fizetéssel semmilyen gond nincs. De az az átok kijelző napsütésben nem látszik, kurvára nem érzékeli sok esetben az érintést és egy komolyabb kínszenvedés 2 db 10-es gyűjtő és 10 db átszállójegy vásárlása és nyomtatásának kivárása.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
azbest
félisten
válasz Lacielvtárs #75532 üzenetére
az annakútnál is le volt rohadva, de nem néztem már régóta. Inkább visszaálltam a hagyományos bérletre, azt az ellenőrök is messzebről látják
-
-
csoszogi
tag
és ahhoz mit szóltok, hogy az SZKT jegyautomata még mindig nem tud mit kezdeni a paypassos kártyákkal?
űrkorszaki dolgok ezek na...
-
azbest
félisten
válasz _Petya_ #75528 üzenetére
ja, a cikkben írták, hogy a papír alapú megszűnik.
mondjuk a papír alapú tényeg nagy kihívás... a 25 fős enyhén értelmében akadályozott, funkcionális analfabéta csoportnak is kellemetlenséget okozott, hogy szegeden tudott venni budapesti tömegközlekedés jegyet és szegeden probléma volt a felhasználásával. Se a "lyukasztó" nem akarta elfogadni, se az ellenőr, hiába keménykedtek
(#75527) macilaci78
hát, én nem parkolok, csak a béke ajtaján kiesve mindig keresztül akarok esni rajta[ Szerkesztve ]
-
_Petya_
őstag
válasz azbest #75526 üzenetére
Igen, mert sok embernek leküzdhetetlen akadályt jelentett a korábbi parkoló cetlik beszerzése, az SMS küldés meg ügye űrtechnika, aprót dobálni a kék dobozba, az való nekik.
A legjobban azt sajnálom, hogy ha jól tudom, ezzel megszűnik a napi jegy, illetve ugye korábban ha vettél egy jegyet bárhogyan (SMS/papír) akkor az érvényessége alatt bárhányszor átállhattál máshova, na most ez megszűnt, most ha átálsz máshova, vehetsz új jegyet.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Nocsak, szegeden meg a belvárosba parkoló automatákat telepítenek?
Onnan lehet felismerni, hogy egy kék szekrény került a járda közepére a kereszteződések mentén, pl:
Vitéz - Boldogasszony (Béke tanszék ajtajába szó szerint).
Vitéz - Szentháromság sarokra.
Áh tényleghttp://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/felszereltek_az_elso_parkoloautomatat/2520008/
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz __Zs__ #75524 üzenetére
Hali, most indulok Pestre, meg Pécsre egy kis siófoki kitérővel, és itt lakok ettől a szegedi címtől kb 1km-re. Ha tegnap időben írsz, még meg is tudtam volna venni a cipőket, és pl Balatonvilágosig el tudtam volna vinni. Leghamarabb pénteken leszek Szegeden munkaidőben, írj rám, akkor meg tudom nézni őket.
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
Veszprém mellől írok a segítségeteket kérve.
Gyermekeim számára tánccipőket rendeltem a Baktócipő-től.
Cégnév: Baktócipő-Sárközi Mónika e.v.
Cím: 6728 Szeged, Ladvánszky utca 35.
Nyitvatartásunk hétfőtől péntekig 15.00-től 18.00.-ig,szombaton 13.00-tól 16.00-ig,vasárnap zárva.A vevőszolgálati oldalon van telefonszám és e-mail cím is, de semmelyiken sem elérhetőek. A megrendelés (fizetés) előtti email-es kérdéseimre válaszoltak. Viszont mind az említett e-mailben, mind a rendelés visszaigazolásban közölt szállítási határidő már 1,5 hete eltelt, és semmilyen módon nem kommunikálnak.
Tud róluk itt bárki bármit? Léteznek még, betegség, egyéb ok miatt ideiglenesen nem dolgoznak, stb.? Bármilyen infó, segítség jól jönne. Esetleg ha ismeri valaki őket közvetlenül, vagy jár a műhelyük felé, megköszönném, ha rájuk tudna kérdezni (részletes infókat privátban átküldeném).
A most hétvégi néptáncfellépésre már lemondtunk a rendelt cipők kézhezvételéről (nagyobbik lányom eléggé el is van keseredve), de jóhiszemű vagyok, ezért próbálok itt is segítséget kérni, hátha érdemben előre tudok lépni, mielőtt komolyabb, hivatalos útra terelem az ügymenetet.
Előre is köszönöm: __Zs__
-
ebegab92
senior tag
Ha valaki még meg szeretné menteni a saját/gyerek/anyós/szomszéd Core2 Duo alapú laptopját, akkor ne habozzon venni egy combos Core2-st tőlem Bináris ütköztető itt kapható
Ugyanitt
kutyastrapalaptop (HP 8460p) is eladóIlletve eladó lesz rövidesen a Lenovo Miix 2 11 2-in1 gépem is (Core i3-4012Y, 4 GB RAM, 128 GB mSATA SSD, fullHD IPS, JBL hangszóró).
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rick4
félisten
-
Jó felé es jó hangú hangfal eladó, ha érdekel valakit...
[link]
Van Center is"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
-
nagyúr
-
félisten
válasz FoxiestFox #75516 üzenetére
Tárgytalan, jobb kérdés lett volna, hogy hol nem
-
ebegab92
senior tag
válasz FoxiestFox #75516 üzenetére
Boldogasszony sugárúton vagy a TIK mellett, ami így hirtelen eszembe jut
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
félisten
Hol lehet a belvárosban fénymásoltatni?
-
_Petya_
őstag
De, írtam Bár, ha azt vesszük, csak azt írtam, hogy garanciális még a gépem, azt nem, hogy garanciában is akarom megjavíttatni, szóval igazad van, nem írtam le pontosan
kraftxld: köszi a tippet, írtam a Humansoft-nak, igaz ők is Bp-iek, de látom van Mórahalmon irodájuk, gondolom könnyebben kijönnek házhoz, mint Bp-ről.
-
Orionk
senior tag
válasz sarkanyolo2 #75504 üzenetére
Szavaidból az derül ki, hogy sulit kezdesz Szeptemberben.
Ha olyan tulajnál találsz albérletet, aki szintén sulisokat szokott keresni, akkor járható út a júliusi szerződés és szeptemberi költözés, mert a többségük számít arra, hogy nyáron üres lesz a lakás, amikor tud felújításokat tenni.
Egyébként ahol én vagyok albérletben egyik szoba nagy valószínűséggel megüresedik. Ha érdekel, akkor tudunk róla, részletekről beszélni.
Augusztusban annyival nehezebb, hogy sokan keresnek és nehezebb a jobbakat megtalálni, de egyáltalán nem lehetetlen.
-
kraftxld
félisten
válasz _Petya_ #75505 üzenetére
Én a Humansoft-nál nyitottam egy hibajegyet, majd házhoz jött a szervizes legény.
Megnézte mi a gond, hozott új kijelzőt, és cserélte is. Ez egy X1 Carbon volt, ráadásul külföldi garis gép, minden ment korrektül.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
sarkanyolo2
őstag
Köszi a válaszokat srácok! Akkor azt ajánljátok, hogy júliusban kössünk szerződést, de szeptemberi költözéssel? (Nem tudtam, hogy ilyen opciót is vállalni szoktak a tulajok
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
válasz macilaci78 #75502 üzenetére
Ez igy van, most hogy elmennek nyári szünetre az egyetemisták relatív olcsóbb az albérlet.
Augusztusi hónap már pörgős, szezonja van, igy jelentősen drágulnak.
Mostanában kell lefoglalni, ha biztosra akar menni az ember.
Most meg van választék, augusztusban már ami 'marad'"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
macilaci78
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #75495 üzenetére
Amikor legutóbb szeptember eleji beköltözéssel kerestem Szegeden albit, júliusban aláírtam a szerződést és adtam kauciót. Volt választék és olcsóbb is volt, mint az évfolyamtársaknak, a Tisza Lajos krt-on a GTK és a BTK épületeitől 1-4 saroknyira.
Agyasima: Mol kutakon vannak ilyen programok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest