Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Tsaba-
tag
Walleva, Revant optic-ot szokták ajánlani, talán még Fuse lens és a Linegear. De anno mikor én is kerestem a Batwolf-hoz, akkor árban szállítással ezek súrolták a eredeti lencsék árát, így inkább vettem "EZreplace"-et, bár nyilván ez nem is annyira minőségi, de pl a Vonxyz lens-hez képest szuper (mert az torzított olyan szinten hogy megfájdult a fejem). Szerintem az egyetlen biztos előnye az utángyártottnak hogy annyira nem karcolódik (már ami olyan), ill nem hámlik le talán. O-planetnél azért az eredetiek sem túl drágák...
-
Zoona
aktív tag
Elkezdett hámlani a Holbrook Polár lencsém - arra gondoltam, hogy rendelnék hozzá utángyártott lencsét és ez a szemüveg megmaradna jáccósnak.
Melyik utángyártott lencsék "ajánlottak" (nem rosszak?)
a Walleva-t néztem de ott csak a honlapjukat találtam, onnan gondolom vaskos lenne a szállítási költség is.
-
scdlsc
senior tag
válasz
kenguru99 #36558 üzenetére
o-planet.hu
2040 Budaörs, Farkasréti út 100. (bejárat a Fém utcáról)store13.hu
Karolina út 17/b és Király utca 52.mountex.hu
https://mountex.hu/boltokÉn ezekről tudok, aztán biztosan van még aki forgalmaz Oakley szemüvegeket.
-
scdlsc
senior tag
válasz
kenguru99 #36556 üzenetére
Oakley Latch Panel
https://www.oakley.com/en-us/category/sunglasses/latch-panel -
kenguru99
senior tag
-
iamjunk
csendes tag
válasz
Rataxes #36554 üzenetére
Szia,
Igen, az optikák általában ennyire túlárazottak.
A fentebbi hozzászólásokban többször említett O-Planetnél pl. 67.990, és van is készleten, szóval ha 65öt áll belőle a munkáltatód, akkor 3 ezer forintodba fog kerülni; ők biztosan eredetit árulnak és a számláadással sincs gondjuk. -
Rataxes
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Oakley Twoface OO9189 38 napszemcsit, amit az Optic Worldben 30% kedvezménnyel el tudnék hozni a hónap végén, plusz a munkáltatóm is állna belőle 65.000 forintot. Így az árcetli szerint 113.990 ft kedvezménnyel ~80.000 forint, munkáltatói támogatással 15.000 forintba fájna nekem. Árukereső alapján viszont ugyanez a napgép néhol 60.000 forintért eléthető. Elképzelhető hogy ezek hamisítványok? Vagy ennyire túlárazott az optic world, hogy még 30% kedvezménnyel is 30%-al drágább mint bárhol másutt? -
-Tsaba-
tag
válasz
Zombesz75 #36551 üzenetére
Az egyik legnépszerűbb modell a Holbrook. Pont ilyen verzió úgy tűnik már tényleg nincs, de millió másféle lencsével és kerettel lehet kapni (sőt még akar szárat is külön az O-planetnél ha mindenképpen ezt szeretnéd megmenteni). A neten rákerestem, ahogy nézem ez sima matt fekete keret, warm grey lencsével (ahogy nézem már nem lehet kapni ilyen lencsét, primz gray van talán helyette)...
-
Zombesz75
csendes tag
Sziasztok,
ilyan napszemüvegem van, 10 évet bírt, eltört a kerete.
Oakley Holbrook OO9102-01Van esélyem még valahol venni?
Nem nagyon találok.
Esetleg új verziója van?Köszi előre is
-
radi8tor
MODERÁTOR
Most dobta fel:
Aki épp most akart szemüveget venni talán megéri arra járni:
Horvát utca 2-12
Budapest -
vbbb
őstag
válasz
iamjunk #36547 üzenetére
Igen megtaláltam ezt én is, 16.990Ft+futár. Két műanyag pàlcikàért ami nem is szinazonos hozzá, szemüveget meg veszel 40.000Ft alatt ha kifogsz akciót.
Túlárazottnak érzem kicsit, gondolom mert kevés helyen kapni és megtehetik. Szerintem megvárom a telet amikor olcsóbb és veszek másikat, jobban járok vele.
-
vbbb
őstag
Sziasztok! Eltört a fekete Holbrook szára a szemüvegemnek, nem nagyon találok itthon cseredarabot. Tudtok ajánlani boltot, hol lehet venni hozzá ami nem annyiba kerül mint a szemüveg árának a fel?
-
-Tsaba-
tag
Nagyon eredetinek tűnik pedig, vagy nagyon jó hamisítvány (feliratok mondjuk furák). Egyedük a kék logo a szárban nem illik a képbe. Szár végén nincs valamilyen felirat, vagy logo? Itt árulnak egyet ebay-en esetleg ezzel lehetne még összehasonlítani, vagy tényleg bemenni egy Opticworld-be és ott megnézni...
-
-
G48
senior tag
Ha teszek fel képeket, megmondaná valaki hogy hamisítvány-e?
-
G48
senior tag
Vaterán vettem egy Oakley Gascant.
Prizm, polar lencsés, és torzít, nagyon. Eredeti lehet? -
-Tsaba-
tag
Sziasztok! Használ vki Walleva Transition/Photochromic lencsét?
Gondolkodom hogy a Batwolfomba azt vennék, mert az eredeti lehámlott, és leginkább biciklizéshez/rollerhez, meg ilyesmihez használom. Csak félek hogy nagyon torzít, vélemény? Köszönöm -
krx21
nagyúr
Sziasztok,
Vettem egy oakley corridor szemüveget egy Auchan található optikai boltban.
82.000 ft
Jól látom, hogy a neten ez akár 50e alatt is megvehető?
Ilyen különbségek lehetnek, vagy átvertek? Ekkora hülye voltam? -
mrmft
senior tag
Szuk es kicsi fejformara keresnek csaladba jobb fenyvedelemmel rendelkezo szemuveget. Jelenleg Holbrook XS van, es Turbine XS ment tonkre a gyereknel. Mivel ajandek lenne es nem nagyon szeretnek melle loni, van oteletek a fentiek alapjan mivel lephetnem meg a gyereket ami potolni tudja a Turbine XS-t (mivel mar kifutott modell, nem veszek neki a meg keszletes maradekbol)? Gibstont javasoltak a helyi optikaban, de probalni nem lehet mert nincs keszleten. Ha lehozzak megnyertem, ha jo ha nem. Ilyen hozzaalassal pedig inkabb nem kertem.
-
-Tsaba-
tag
válasz
P1eTr0 #36518 üzenetére
Nekem van Batwolf és Holbrook is. Mindkettőt használtan vettem, a Holbrookot hámlási kezdeményekkel, cseréltem egy eredeti polár króm lencsére, de már az is hámlik (5évet bírt kb). A Batwolfon is kezdődik már. Amúgy azt hallottam/olvastam hogy talán a Prizm lencsékkel még nem volt gondja senkinek.
goldnarmz: Walleva lencsék nem torzítanak?
-
Head88
addikt
válasz
goldnarmz #36519 üzenetére
Sőt. Nekem pl van a gyűjteményemben egy ducati valve ami új korától vitrin darab volt. Nagyjából. 2004 körül lett vásárolva és azóta jó ha volt rajtam 10 alkalommal. (akkor sem túl hosszú ideig és használat után tisztán raktam el...oakley lencsetisztító folyadékkal tisztítva) Ennek ellenére a vitrinben szépen lehámlott a sok évnyi állásban.
Ragszalagokkal lehúztam a lencsékről a maradék bevonatot és most olyan mint új korában. -
Zombesz75
csendes tag
Sziasztok,
Egy jóbarátom Garage Rock (OO9175-24) szemüveget keres. Ha valaki megválna egy nagyon jó állapotútól, lsz írjon. Köszi előre is.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
P1eTr0 #36518 üzenetére
Tudtommal / mások elmondása alapján semmi praktika nem létezik a lencse hámlásának elkerülésére. Próbáltam én is mindent már. A lencséket minden hordás után mostam, nem tettem vissza egyből a tokba, hogy megszáradjon, blablabla...
Volt lencsém, ami 1 hónap után lehámlott, legutóbb pedig egy legalább 10 éves limitált lencse bevonata adta meg magát.
Egy ideig pótoltam a lehámlott lencséket, aztán meguntam (hogy 30 ezer egy pár polár), és épp nemrég érkezett 3 pár Walleva lencse. Persze, nem Oakley, de szívjon a franc a lencséikkel tovább. Nekem megfelel.
Illetve pár éve áttértem Maui Jim-re. Érdemes megnézni, mert baromi jó lencséik vannak... -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Már nagyon rég jártam a topikban, de most újra betévedtem
Az apropó nálam is a belső bevonat leválása volt. Úgy látom, ez ilyen. Azért Oakley support-tal leveleztem egy párat, mert "ki tudja" alapon azért mégis. Persze kedvesen elhajtottak (végülis 10 éves a lencse). A dolog azért idegesít kicsit, mert vigyáztam rá, tokban volt, de most olvastam, hogy az izzadás (is) okozza ezt a jelenséget. Na mindegy. Nekem az "áldozat" egy Half Jacket XLJ polarizált lencséje volt.
Írtátok többen is, hogy az ilyen lecsék esetében ez gyakori probléma. Van még egy Fuel Cell és Batwolf polarizált szemüvegem is, azokon ilyet még nem tapasztaltam (kopp-kopp). Számít esetleg az, hogy ott a keret érintkezik az arccal, nem pedig a lencse? Már csak azért is érdekel a dolog, mert gondolkodom egy más fazonú szemüvegen és szívesen vennék Oakley-t megint (ami nálam bekattant, az sajnos marad..., de olvastam, hogy ez már nem egészen az az Oakley, mint régen). A Holbrook típussal szemezgetek, de ha ez a gond később ott is előjöhet, inkább megválok a gondolattól.
Előre is köszi minden választ!
-
LÁZ
addikt
üdv, montefrio lencsét találni mennyire konvergál a nullához esély ügyileg? keret nem érdekes, van 2 will barrasom
, használt is jó, csak karcmentes legyen.
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek, hogy a Flak 2 XL, illetve a Radar Path EV között méretben mekkora a különbség ?
Tudom, hogy a próba a biztos, még megpróbáltam osszehasonlitasokat is keresni, illetve a méreteket is néztem, de több másik szemüvegem is van, ami vagy S, vagy L méret, mert a fejemben a másik modell bután mutatott.
Szóval egy közepes méretre melyik ajánlott? Koszi -
-Tsaba-
tag
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de Holbrook RX miben különbözik a sima Holbrook-tól (azon kívül hogy optikai keret gondolom)? Pl a sima Holbrook lencse használható vele, csereszabatos? Köszi
-
miki_nrg
csendes tag
A hozzászolásomban sajnos nem maradtak meg a képek, de akkor belinkelem a két szemt amire gondoltam:
https://www.oakley.com/en-us/product/W0OO9242AKM?variant=888392606037
https://www.oakley.com/en-us/product/W0OO9231?variant=888392601551 -
miki_nrg
csendes tag
A luxxotica felvásárlás után még pár évig megyegetett a dolog. Én az utóbbi 8-9évben látom a meredek lejtőt. Az oakleyknak megvolt anno az a rá jellemző egyedi stílus vonal most meg csak szemüvegeket csinálnak oakley emblémával. Nem érződik , hogy ezek most mások lennének mint a többi márka. Nem tudnak kiizzadni magukból már szerintem olyan szemüveget ami klasszikussá válna mint anno.
Most ez is , mi a búbánat?
Vagy pl ez? -
huh, eléggé döglődik a fórum, de teszek egy próbát. valakinek eladó holbrook matte white keret, lencsével vagy anélkül?
-
Shamat
aktív tag
Ten X-hez lencsét lehet szerezni valahonnan?
Köszi előre is a választ, bár sztem esélyem nem sok... -
GyMacs
csendes tag
válasz
gaborcsu #36501 üzenetére
szia!
szerintem sajnos most nem fogsz tudniel kell égetnem a szép kártyámról egy szemmel látható összeget, és gondoltam összekötöm a kellemeset a hasznossal. Ha nem jön össze, akkor biztos kereslek, mert kell egy napszemüveg mindenképpen, és nem is az ára a gond, inkább a másik fele, hogy a kártyáról mire költsek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Thinkpad T14 G5 - i5-125U, 16GB DDR5, 512GB, 14" IPS, MAGYAR bill. - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest