Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
szekrényürítés volt nálam és találtam pár eladó cuccot:
1, félkonfig OEM
giga ep35-ds3+4*1 giga 800 kingmax ram+ intel e2220+nagy darab CM hűtő+ giga 4850 512 MB passzív vga2, sosem használt 0 km-es egér
microsoft touch mouse
a gyári elemmel, dobozban
éppen csak kibontva volt3, hp 7650 scanner minden tartozékával
eladó: vadi új soundcore motion+
-
bb0t
senior tag
válasz macilaci78 #76792 üzenetére
És a szaknévsorban mit keressek, hogy kicsimarkolósember? Azért kérdezem ilyenkor, hátha tud valaki konkrét megbízható célembert. Nyilván közben bújom a google-t, de mégiscsak jobb ha ajánlanak ismerőst, mint felhívogatni, hogy van-e ilyen gépük (nincs) .
SirRasor: Igen pont így, mondjuk amilyenek az osztrák játszótereken vannak telepítve, na azzal tényleg ki tudnánk ásni.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
macilaci78
nagyúr
Szaknévsor, vannak cégek, akik földmunkákkal foglalkoznak. Telefonon kérdezd, hogy van-e 30-as kanaluk.
Budaörsön egy ismerősömnél ilyennel ástak alapot, egy traktor hátuljára volt rakva a markoló, de ugyanúgy van ilyen kis hernyótalpas gépeken is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
-
bb0t
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyat Szegeden aki mini markolóval vállal ásást? Vízvezetéknek kellene kiásni 80cm mélyen. Nem túl nagy a hely, és nem is kell széles sáv, ezért gondoltunk erre a kis markolóra, aminek kb 30cm széles a markolója.Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
kraftxld
félisten
válasz Doggy dog #76788 üzenetére
Itt meg bolondok háza, annyi munka, hogy nem is győzöm
Ráadásul úgy néz ki, hogy októberben majd mennem kell Melbourne-be egy hétvégére, egy ügyfél vasait átrakni egyik adatközpontból a másikba.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
nagyúr
válasz Lacielvtárs #76786 üzenetére
Köszi!
Ilyenkor nyáron pangás van sajnos, dehát érthető, mindenki szabin van, diákok még nem jöttek meg. Majd szeptember végétől indul a szezon.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
lorcsi
veterán
az ő videóit érdemes megnézni a vályog házat illetően
eladó: vadi új soundcore motion+
-
csoszogi
tag
Nagyszüleimnek vályogháza volt (most is megvan): meg kell nézni, nem vizesednek/salétromosodna-e a falak, ha igen akkor nem megfeleleő a lábazatnál a szigetelés , akkor szerintem felejtős. Ha Diszperzittel van a fal belülről lekenve, vagy kívül szintén valami vízzáró festékkel, akkor az is felejtős, mert a vályognak lélegeznie kell, nekem így mondták.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Részidős munkatársat keresek a gyorsnyomdába (egyelőre 4 órában, később esetleg 6).
Szeptembertől.
A munkaidő rugalmas (9-17-ig vagyunk nyitva, úgyhogy ha neki a 11-15-ig a jó vagy a 13-17-ig, azt is lehet).
Fizetés forgalom függően (vagyis ha nem jönnek a népek nyomtatni, és kevés a munka, akkor kevesebb a bér, ha meg tobzódnak a vevők, akkor több).
Amit csinálni kell: egyszerűbb grafikai munkák (névjegykártya, meghívó, ilyesmi tervezése, szóval némi kreativitás, esztétikai érzék kell hozzá), hozott fájlok nyomtatása, fénymásolás.
CorelDraw jól és MS office alap ismerete szükséges.
Neme, életkora nem számít, lehet gyesen lévő anyuka is akár, vagy egyetemista.Aki él és nem boldog, az téved!
-
ebegab92
senior tag
Keresek régi iPod nano 2nd generationhöz USB-kábelt. Ha van valakinek elfekvőben, írjon!
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
őstag
válasz SirRasor #76772 üzenetére
1992-be építeni akartunk és 10.000db nagy méretű vályog téglát készítettünk majd úgy alakult,hogy eladtuk mindet a legjobb barátomnak aki épített is belőle egy nagy mellék épületet.A kőműves úgy nézte meg a téglák állagát,hogy 1db-ot az élére állított és egy másikat úgy 2m magasból a lapjával ráejtette.Ezt több téglán is megnézte és csak annyit mondott,hogy ez kell neki.
A félkész épületbe segítettem a villanyszerelőnek is falat vésni akkor is szembesültem a vályog minőségével.
Ha normálisan megvan csinálva az a vályog tégla és jól szigetelt a lábazatnál az épület akkor szerintem még 200 évet is kibírhat...
A géppel csinált vályog tégláról nem tudok nyilatkozni.Üdv:Attila
-
takitibi
tag
Műanyag 4,5GB kapacitású lemezt aki tudna esetleg? mitabreV márkájú érdekelne főleg. Használt üres, egyszer írható kellene. Ennél finamabban nem tudom leírni
Üdv: TakiTibi
-
ritkaság
aktív tag
Kösz az infókat!
-
Doggy dog
senior tag
Szintén érdekel.
Talán jövőre váltanánk magánházra,ha már ilyen szépen felkúsztak a panel árak!#76772 SirRasor, unokatesóm most vett vidéken (békés megye) .
Full vályog. Először ő is félt tőle,de abszolút nem bánta meg.Szülői ház tégla.Így én is jobban merem már nézni a vegyes,hozzáépítettet is.
Kókány gané persze mindenhol lehet...#76762 Rawulf,rákeresve a chromecast 1st gen a legolcsóbban használtan 6e,de leginkább 8e-től vannak.Szerencsére az MHL jóval(!) olcsóbb.Ha minden jól megy,tudok majd 1et próbálni
[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
MaciG
addikt
Van itt valaki aki ért a vályogházakhoz, vagy ismer olyat aki ért hozzá?
Elképzelhető, hogy ilyesmit szeretnék venni, de én nem értek hozzá sajnos, hogy mit kell rajtuk nézni szerkezetileg. :SBANZAII
-
Rick4
félisten
válasz CSorBA #76766 üzenetére
Hali. Fixen be van kötve, én a rádió mögötti részről adtam a fix tápot neki, az amúgyis biztosítékkal védett, plusz volt szivargyújtó aljzatom, abba dugtam bele a csatlakozót, és önvulkanizáló szalaggal körbetekertem. Ha tudom, hogy nem kell a kamera, akkor kihúzom a tetején a mini usb dugót.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rawulf
őstag
válasz ritkaság #76763 üzenetére
Annó (bár jó pára éve volt az már, de) szintén árérzékeny javítás okán két karosszériásnál jártam teherautóval:
Deszken a Béke utcában volt talán a legolcsóbb abban az időben. Sajnos nem ugrik be a neve, de bitpork biztos meg tudná mondani neked, de a Felszabadulás utcáról rákanyarodva a Béke utcára, kb. 100 métert kell menni és bal kéz felőli oldalon lesz (mindig áll ott javítani való jármú az utcán is, de ha nem akkor az udvarukon beljebb látható...)
A másik pedig Szabó János Szőregen a Szív utcában ("Szőregi-domb").
Illetve rokon javíttatott szintén Deszken az Alkotmány utca 20 körül, de nem tudom hogy az még van-e.
Na meg volt egy karosszériás Deszk Makó felőli végén szintén az Alkotmány utcán, ahol régen a Footmark telep volt.
Ha még mindig akkor kontraszt van árban Szeged és Deszk között, akkor ár szempontból továbbra is javasolni tudom őket.
Nem tudom, hogy Attix karosszériázik-e, de elvégre ő is autószerelő, úgyhogy kérdezz rá nála is.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
martonx
veterán
válasz ritkaság #76763 üzenetére
Én tavaly nagyon sokáig kerestem, végül Szőregen találtam egy tök jó karosszériást. Sajnos már se a nevére nem emlékszek, se a telefonszámára, de szerencsére oda tudok találni
Ha senki más nem ajánl mást, akkor megpróbálom előkaparni valami elérhetőségét.Én kérek elnézést!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan szervizt, ahol kijavítanák az autóm festék hibáit (kavics okozta és egyéb), a felületi rozsdát is lekezelnék, valamint festeni is tudnak? Valamint az ár is elfogadható? Tudom, hogy nagy igények, de hátha...
-
ebegab92
senior tag
Ismerősnek eladósorba kerül az NVIDIA GeForce GT 730 2 GB GDDR3 passzív hűtésű VGA-ja. (elvileg teljes magasságú, pontosabb típust szerdán tud mondani). Felkeltette-e valakinek az érdeklődését?
-
Rawulf
őstag
válasz Doggy dog #76756 üzenetére
Nem vagyok Samsung guru, de tudtommal nem mindegyik Galaxy Tab 3 támogatta az MHL to HDMI csatlakoztatást.
Például (elvileg) a Galaxy Tab 3 SM-T210 (Tab7 model?) nem támogatta.
Valszeg a chromecast-ot sem tudja mindegyik. (Rá kéne keresned neten, hogy egyáltalán tudja-e valamelyik Tab 3 a chromecast-ot).
Egyébként arra is ügyelni kell, hogy ha támogatja, akkor sem mindegy, hogy milyen MHL adaptert veszel. Volt már olyan, hogy két különböző MHL adapter működött egy-egy bizonyos fajta (de különböző) telefonnal, de amikor felcserélted a két különböző MHL kábelt a két különböző telefon között, akkor bizony nem működtek."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Doggy dog
senior tag
Urak!
Ha van egy galaxy tab 3-am (nem lite) + 2 telefon.
Milyen kütyü kellene hozzá,hogy TV-re tudjam rakni a videókat,meséket?
MHL kábel?
Chromecast is jó lenne,de annyit nem ér,hogy néha használnánk csak.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
macilaci78
nagyúr
válasz Rawulf #76753 üzenetére
Nem emlékszem már, de vagy lehúzófüles fólia volt rajta, amit letéptem, vagy nem is volt rajta semmi. A mellé rendelt Ipaky tok fóliája került rá, egy GSM-boltban tetettem fel, de a felső éltől a kijelzőig elállt, a srác nem is kért érte pénzt. Aztán pár hónappal később ebay-ről rendeltem 3$-ért megjött 3 db 9H fólia, az elsőt felraktam, jó is lett, csak a jobb felső sarka kicsit elállt. Lesajnáltam. A második fóliát azután tettem fel, hogy a telefont sikerült egy kültéri lépcsőre kijelzővel lefelé letenni, mert elestem. A telefon, kijelző megúszta. A második általam felrakott fólia is eláll ugyanott. Valószínűnek tartom, hogy maga a készülék görbe.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rawulf
őstag
válasz macilaci78 #76750 üzenetére
Ha ott veszed a Xiaomi telefont, akkor ingyé', és ez esetben még az eredeti Xiaomi fólia is ingyé'.
Egy kérdés:
Volt már valaki közületek Malajziában?"Please state the nature of the medical emergency!"
-
sarkanyolo2
őstag
Köszi a tippeket srácok!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #76750 üzenetére
Napi kéCCáz ember nem tévedhet
[ Szerkesztve ]
Csillagkaput a Csillag térre!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ted_Beneky #76749 üzenetére
Az árát még nem tudjuk.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rawulf
őstag
válasz Lehiñito #76742 üzenetére
Hongkongban a CSL boltban a kínai csajszi pikk-pakk feltette a fóliát buborék és szösz nélkül (mondjuk cellux darabkát használt közben a szöszök elkapására). Megkérdeztem tőle, hogy a fenébe tudja ilyen gyorsan és tökéletesen feltenni.
Azt mondta, hogy átlag napi 200db fóliázás után ez neki tök természetes."Please state the nature of the medical emergency!"
-
őstag
Keresek olyan PH társat aki privátba tudna nekem adó ügyben segíteni.
Üdv:Attila
-
Lehiñito
senior tag
válasz sarkanyolo2 #76733 üzenetére
Rókusin a teszkó üzletsorán a mobil és laptopnál összázé rakja az eladó, plusz a fólia.
Én évente szoktam kb. cseréltetni a fóliát és mindig oda megyek. Párszor megpróbáltam én is itthon felrakni, de vagy szösz volt alatta vagy buborékos vagy mindkettő.[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
nagyáruház ipont vagy a plázában a mobiltokos bolt
a fólia is olcsó náluk de a felrakás sem egy ökör áraa másik meg az hogy eddig, mindig a legszebben a plázában rakták fel a fóliát
ugyhogy mehetsz az olcsóra ha szarul rakják fel és buborékos[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #76738 üzenetére
Halkan kérdem, a Vörös Kereszt az neked ugyanaz, mint a Vöröskereszt?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
macilaci78
nagyúr
Vörös Kereszt például, vagy megeresztesz egy telefont az önkormányzat Humán Közszolgáltatási Irodába, azon belül is vagy a Segélyezési Csoport, vagy a Gyermekvédelmi Csoport felé,
esetleg itt is szívesen fogadják.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tisn
addikt
jo minosegu gyerekruhat, gyerekcipot kinek lehet odaadomanyozni most szegeden?
hirdettem egy reszet, de 0 jelentkezo, inkabb odaadom valami szervezetnek, csak foglalja a helyet
-
ShadowX
őstag
3000-ért már rendelsz kínából 4 db-ot és valamelyik csak felmegy. Meg még tartalékba is marad.
Amíg gsm boltban 1000 ft a felrakás, értelmetlen próbálkozni.
-
nagyúr
Részidős munkatársat keresek a gyorsnyomdába (egyelőre 4 órában, később esetleg 6).
Szeptembertől.
A munkaidő rugalmas (9-17-ig vagyunk nyitva, úgyhogy ha neki a 11-15-ig a jó vagy a 13-17-ig, azt is lehet).
Fizetés forgalom függően (vagyis ha nem jönnek a népek nyomtatni, és kevés a munka, akkor kevesebb a bér, ha meg tobzódnak a vevők, akkor több).
Amit csinálni kell: egyszerűbb grafikai munkák (névjegykártya, meghívó, ilyesmi tervezése, szóval némi kreativitás, esztétikai érzék kell hozzá), hozott fájlok nyomtatása, fénymásolás.
CorelDraw jól és MS office alap ismerete szükséges.
Neme, életkora nem számít, lehet gyesen lévő anyuka is akár, vagy egyetemista.Aki él és nem boldog, az téved!
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Iphone 6S üvegfóliát szeretnénk felrakatni valahol Szegeden, lehetőleg nem 3000-ért, tudtok ilyen helyről? Mondjuk lehet ennyi az ára, mindenkinek meg kell élnie valamiből ez nem kérdés.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Rick4
félisten
válasz Frenky89 #76726 üzenetére
Van egy univerzális, állítható tápegységem egy marék különböző dugóval, de ha bejelented, max 12-15 órán belül ott van a szerelő, és bepakol egy új modemet. Eszembe se jutna hozzá nyúlni.
-
Rawulf
őstag
Az 512MB-os DDR2 ramokat 100Ft/db-ért, míg az 1GB-os DDR2 ramokat 400Ft/db-ért el lehet vinni, ha valaki egyben az egészet átveszi. Ez az összesen 2200Ft-os ajánlat viszont csak péntek kora délutánig érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
Köszönöm az érdeklődéseket, de gyorsan elvitték mindkét Xiaomi telefont... Ha lett volna még 2db-om, az is elment volna 40K-ért.
Viszont csodálkozom, hogy a kutya sem érdeklődött DDR2 ramra.
-
kraftxld
félisten
Na, kezdődik a készletsöprés, legtöbb dolog szept 1-től, a kocsi szept 7-től.
LG 42LF5800 [link] 14 hónapos, hibátlan állapot, fali tartóval együtt - 100e
Még garanciális az eDigital-ba, dobozzal, számlával, stb.Citroen C4 Grand Picasso, 2009-es, diesel, 220e km, 7 személyes, tök jó állapotban, majd tolok fel róla képeket. - 1.5M
Egy éve használjuk, költözés miatt eladó, különben vinném magammal Német rendszámos, de egyszerűen honosítható.
Kb mint ez: [link] csak kék.Internet tükrözve - 1998-2007
235db MP3-as CD, 120db MP3-as DVD, ~1600 db programos DVD, ilyen lapozgatós tokban, katalogizálva, whereisit-ben kereshető. Meg egy adag vegyes cucc, régebbi játék CDk, üres lemezek, papír CD tok, stb.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
ShadowX
őstag
Tudna valaki egy próba erejéig kölcsönadni egy 2242-es vagy 2280-as m2sata ssd-t?
-
Rick4
félisten
Valaki nem tartózkodik véletlenül az olasz. francia határ mellett? Konkrétan San Remo.
-
-
Kékes525
félisten
válasz Lacielvtárs #76718 üzenetére
Igen, kb 1 hetes.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-
Kékes525
félisten
válasz martonx #76712 üzenetére
Mert most vettem megbízható boltból (műszaki pince). De lehet, hogy megtaláltam a hibát. Most próbálom. Ez lehetett. What should I do if my RS 220 has suddenly stopped working?
"In a situation where a unit that has been functioning correctly has suddenly stopped for no apparent reason the issue is likely an internal electronics glitch caused by a power surge. To resolve this issue an internal electronics reset is required."
Már 10 perce megy. Előtte percenként leállt. Lekopogom, most jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Szerintetek Szegeden hol tudnának megjavítani egy Sennheiser RS220-as fejhallgatót? Egy töltéssel alig bírja fél óráig. Az akkumulátor jó és külső töltővel töltöttem, akkor is produkálja. A tábor utcában lévő az jó?
-
törölt tag
válasz macilaci78 #76708 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #76708 üzenetére
Banyek, ezt kerestem, de meggyőztem magam, hogy én emlékszem rosszul, hol is van a hely.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
törölt tag
Üdv, ismer valaki szabót, aki inget tudna nekem szűkíteni?
-
Polemius
senior tag
Télikabátot hová érdemes tisztíttatni vinni?
-
ebegab92
senior tag
Keresek NVIDIA GeForce GTX 750 vagy 750 Ti VGA-t. 2 GB-os modell lenne a legjobb, de 1 GB-tal is elmegy. 1600x900-as kijelzőjű laptopot kellene csak kihajtania
-
Rawulf
őstag
A két Xiaomi jegelve, de mivel közben felmerült kérdésként, hogy van-e még valami "lomom" eladó, ezért közszemlére íme:
Ahogy írtam már, van egy tartaléknak szánt, új Doogee DG700 Titans2 telefonom valahol a dobozában. Annó felfrissítettem a firmware-jét, de azóta sem használtam.
Van egy használt prototípus 8" IPS HD MT8382 (sim slot-os) 1GB RAM, 8GB ROM, tabletem egy mappa billentyúzetes tokkal együtt (egy fórumtárs érdeklődött rá, de ha nem kell neki, eladó). A sarkában van 3 beragadt pixel, de nehéz észrevenni. Nincs már rá szükségem.
Használt DDR2-es ramjaim is vannak még (512MB, 1GB, 2GB), amikre már nem lesz szükségem:
1db Nanya 512MB 400Mhz PC2-3400 nt512t64u88a0f-5a
1db Apacer 512MB 533Mhz PC2-4300 CL4
1db MDT 1GB 533Mhz PC2-4200U M924-533-16A
2db VDATA (ADATA) 1GB 667MHZ M2OHY5G3I41P4I1C5Z (HYQPE1A16) /csak egyben eladó, mivel kit/
1db Kingmax 1GB 800Mhz KLDD48F-A8KI5B LNE
1db Kingmax 1GB 1066Mhz KLED48F-A8KI5 FQAS
2db OCZ Gold (hűtőbordás) 2GB 1066Mhz OCZ2G10664GK 5-6-6 @ 2.1V (5-6-6-18 2.1V beállításokkal tesztelve) /csak egyben eladó, mivel kit... és lehetőleg csak olyan érdeklődjön rá, aki nem integrált vga-val akarja használni/Processzor:
1db SLA94 (Intel Core 2 Duo E4600)
1db AMD Athlon 64 3000+ - ADA3000IAA4CW
1db AMD Sempron 64 3200+ - SDA3200IAA2CWHosszas tépelődés után eladó (csak együtt!):
új Colorful i-A88WF-HD V14 alaplap (limitált BULK OEM kiadás)
új ID-Cooling IS60 hűtő (dobozos, bontatlan)Az alábbi két processzorhűtőm eladó még:
1db új ID-Cooling DK01T csak AMD-hez jó, mivel az inteles rögzítőpeckekre szükség volt egy nagyobb hűtőhöz (a szilikonpaszta is fel lehet használva), de a védőfólia még ott van a bordája alatt. Viszont az Inteles karima még megvan hozzá, azaz lehet farigcsálni rögzítő peckeket hozzá (például négy csavar, anya és alátét kombinációval).
1db új, bontatlan, minden kelléke megvan tehát: ID-Cooling SE-214 (úgy volt, hogy szükség lesz rá, de aztán mégsem...)Ezeket kaptam még annó prezentációs ajándékként:
új 1db Mifi-H1 3G Wireless Router (sosem próbáltam ki, az akksija még bontatlan)
új 1db BroadLink SP1 Smart Plug Wi-Fi Remote Control Socket for Iphone / Android (sosem próbáltam ki)
új 1db Lemon 200A Wireless Bluetooth Game Controllers (elvileg van egy pici power bank beleépítve, de nem próbáltam ki)Esetleg ha érdekel valakit, akkor megvehető a moddolt, használt Buffalo Linkstation LS-CHL-V2 NAS-om is. Arra a pár hétre használom csak, amíg éppen idehaza vagyok, de amúgy kihasználatlan. Kapott egy szép, fordulatszabályzós, nagy és csendes 12CM-es hűtőt (Talán Antec, de már nem emlékszem a típusára), így a merevlemezt mindig hűvösen tartja. (Azért van hozzá egy új, bontatlan Scythe Mini-Kaze hűtőcském hozzá, ha esetleg vissza akarnám alakítani a gyári hűtési módra.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- PlayStation 5
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest