Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Értem, ez nem jó hír. Nem akartam fizetni a szállításért. Bár lehet az lesz a legjobb ha edigitalba rendelem személyes átvétellel. Az talán még ingyen van.
Maxi
-
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #77897 üzenetére
Jelenleg minden ilyen termék 3-4 munkanap...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
válasz maximilian4 #77887 üzenetére
Régebben Extreme Digitalban vettem MX2-t, hátha van nekik más is raktáron.
-
Krogoth
senior tag
válasz maximilian4 #77892 üzenetére
1-2 éve vga kábelt akartam venni. 5 boltban voltam, de nem jött össze.
Én is azt tudom javasolni, mint a többiek. Rendelj. -
Én mx4et vettem kb fel éve a nagyáruház laptop üzletében. Lenn a kínai étterem mellett. Ott volt kapható anno talán az egész városban
De tényleg érdemes inkább rendelni, mert szegeden, tényleg nem lehet semmi 'értelmes' dolgot kapni.
Eddig az Edigital felkészült volt, de mostanában szinte mindenre azt írja hogy 1 munkanap, és ez a jobb eset...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Gergello
addikt
rendelj a netről, itt helyben lassan csak gyomorrontást lehet kapni
-
Rick4
félisten
Van itthon ezüstpasztám, rézpasztám, silmore-om kis tubusos kiszerelésben, saccra 15 éve vettem utoljára ilyesmit, és ahogy haladok, még 20 évig ki fog tartani a három tubus. Lövésem sincs, van-e bárhol, de a tapasztalat azt mutatja, még egy hétköznapi dolgot is megéri rendelni, és házhoz hozatni, mint 2x-es áron félórákat szaladgálni, és persze saccolom, hogy az egész városban nincs ilyesmit.
(Ja, csak szólok, 17:24 van, és javítottam a hsz-t, mindenféle prémium móka nélkül. )
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
addikt
Üdv!
Eladó Vásárhelyen, egy 23 "-os EIZO EV2336W-FS típusú monitor karc, és sérülésmentes állapotban, minden tartozékával, gyári dobozában, kalibrálva. A monitort az Oázis Computernél vásároltam 2015-ben, a háztól-házig EIZO garancia még 2019 október 1-ig érvényes. Az ára: 47.000,- Ft. Részletek: [link]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
quailstorm
nagyúr
Én lóbalzsammal már kentem procit bacsis hatására mikor meg voltam szorulva. Annak is volt szaga de kibírta.
-
macilaci78
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz maximilian4 #77887 üzenetére
Mustár is tökéletes lesz oda... [link]
-
maximilian4
addikt
Hol tudok venni Szegeden jó minőségű hűtőpasztát gamer notebookba? Mondjuk Artic Mx 4, THERMAL GRIZZLY Kryonaut, THERMAL GRIZZLY Hydronaut...
Maxi
-
Thom!
veterán
Samsung 650 SSD SATA 128GB eladó.
-
-
Orionk
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz sarkanyolo2 #77868 üzenetére
Aláírásom?
-
SirRasor
addikt
Espresso kávéfőző kell valakinek? Most akciósan 10k-ért vihető.
Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #77871 üzenetére
Nem iszom sört. Jó utat!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sarkanyolo2
őstag
válasz macilaci78 #77869 üzenetére
Baszki csak Békéscsabára szoktam keresni, ez bejött, le is dumáltuk, jövök egy sörrel Medve László.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
sarkanyolo2
őstag
válasz macilaci78 #77869 üzenetére
Annyira nem vastag a buxa. A szokásos fuvarosainkat megkérdeztük, ma délután meg nincs meghirdetve út, a holnap délelőttieknek meg nem jó a kondorosi kitérő. Ejj ejj
-
macilaci78
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #77868 üzenetére
Egy taxissal beszélj, szerintem üzemanyagtérítés fejében megoldható a dolog. De úgy sejtem, drágán tankolnak.
Oszkárt nem kérdezted?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Rick4
félisten
válasz sarkanyolo2 #77866 üzenetére
Egy csomó buszos megy arra. Mi kellene?
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Szegedről Békéscsabára nem megy valaki esetleg ma vagy holnap? 😊
-
Rick4
félisten
válasz quailstorm #77864 üzenetére
Ezt a nas által formázott kötetet a win nem látta, eszközkezelőben ott volt, meg a partíciókat lehetett látni a lemezkezelőben, ennyi. UFS explorerrel, meg EFS restoration toollal néztem, de nem vezetett égül eredményre, itt egy törölt mappát kellett volna, de nem lett meg. Szerencsére minden megvan kimenő- bejövő mailekben, kicsit macerás összeszedni egyhavi adatot, de minden pótolható.
-
Rick4
félisten
válasz quailstorm #77862 üzenetére
Igen, úgy volt, mindkét vég le is lett állítva, csak a szerver ugye a gombbal, később, mert rendszer nélkül volt csak bekapcsolva, Köszönöm az infót, majd utánajárok ennek, de mivel van rajta egy csomó adat, és ext4-re van formázva, wines programok nem hiszem, hogy látnák.
-
quailstorm
nagyúr
Jól értem, hogy másik gépről kapta a tápot mint az adatot?
Mert az egy minőségbeli különbség az áramszünethez képest. Áramszünet esetén a gép is elmegy és nem kap parancsot az elektronika mikor elmegy az áram, csak kimegy a fej parkolóállásba és kész. Mindkét gépet ki kellett volna nyomni.Nem találtam infót arról, hogy konkrétan mennyi bad sector kell a garanciához.
Az biztos, hogyha megbukik az önteszten, a hosszú önteszten, vagy a felületteszten, esetleg folyamatosan növekszik a bad sector száma, az garanciális ügy.HD Sentinel nem hivatalos tool, itt a Data Lifeguard Diagnostic az igen. Ha eszerint rossz akkor cserélik.
Amúgy szerintem ha minden rendben és van egy reallokált sector, akkor nem fognak semmit csinálni.
-
Rick4
félisten
válasz quailstorm #77860 üzenetére
A szerver be volt kapcsolva, hogy kapjon tápot a vinyó, de a sata kábel az itx gépembe volt dugva, és így volt felcsatolva az én oprendszeremre az a hdd. Sajnos utólag gondoltam, hogy akár a bekapcsgombot nyomva is lekapcsolt volna a szerver, ehelyett kihúztam belőle a tápegység dugóját. Eddig szünetmentes mögött volt, de volt már olyan, hogy nem voltunk itthon, több, mint 1 óra áramszünet volt, és a szünetmentes nem bírta már, tehát ebben az értelemben mondjuk ez volt a 10. ilyen leállítása.
Nem gond, sejtem, hogy ettől ez még elmehet nagyok sokat, sőt, akár egy formázással ismét hibátlan is lehet, de mivel jobb az ilyet megúszni, majd veszek bele újat, ez most csak azért merült fel, mert a kisker gari dec 22-ig szól, a gyári gari meg dec 31-ig,
-
quailstorm
nagyúr
1db hibás szektor elvileg nem jogosít fel garanciára. Szabályos leállítás után vetted ki?
Mindenesetre az tény, hogy jobb nem lesz. Nem lehet tudni, hogy felületi sérülés, ami terjedhet, vagy csak 1 hibásnak jelölt szektor, ami akár 10 évig is így marad. Ha fontos adatok vannak rajta, akkor csere és használd valami másra, vagy add el, megveszik így is.
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #77857 üzenetére
Fagyizni (calippo pontosabban) az én párom szokott, nem tudom, neked ki a párod, de te tudod.
Az enyém nem panaszkodik, a 2 napos se gáz, meg a 3 hetes se, mivel ugye nem pengével van vágva, hanem hajnyíróval, bár szerintem itt technikai különbségek lehetnek a kivitelezésben, én nem méhszáj- csókot adok, csak puszilgatok, tehát nem tolom be az arcom, pedig nincs nagy nyelvem, már ha érted.Amúgy hogy érdemi számtech táma legyen, a lassan 3 éves 3TB red vinyómat adatmentés miatt kivettem 3 napra a nasból, most visszatettem, bumm, egy hibás szektor. Jobb ugye már nem lesz, nem tudom, ez a kezdete-e valaminek, 24940 óránál jár, és 221 leállításnál. Van tükörszerverem, de még 2 hónapig garis, emiatt cserélik? 10 éve volt még a büdösboltban 500GB-os Samsung vinyó cserém szintén hibás szektor miatt, nem tudom, most hogy megy ez.
-
SirRasor
addikt
válasz CanibelZ #77853 üzenetére
Azt hittem sokkal gyakrabban kell, de így nem vészes. Igaz a borotvánál is 3-5 használat után cserélni szokás, amihez képest van, amikor 1 évig használok egy pengét. Igaz előtte és utána is végighúzom a bőrömön, ami fenésnek felel meg
ritkaság a webes felületén néztem és ott nem volt, de majd megnézem élőben. Viszont a 2500 necces..ehhez képest a rossman/tescos 5db-os wilkinson sword classic ~250 ft-os ára nem is vészes, pláne, hogy ~10/7-es a minőségi besorolása. Csak most kipróbálnék egy picit jobbat is, pláne, hogy nagyon sokáig használok egy pengét.
Rick4 egyébként a te megközelítésed a legoptimálisabb. Ha nincs szükség csupasz pofira, akkor ennél gyorsabb és praktikusabb megoldás nincs. Viszont..ezt hogy is kérdezzem meg szóval ha fagyizni volna kedved, akkor a párod nem panaszkodik, hogy szúrsz?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #77848 üzenetére
Így is nézheted, de én csak arról írtam, megtehetném, hogy borotválkozok, mégsem teszem, ellenpélda volt, becsülettel indokolva, csak azért mert nem szeretem. Meg persze a kényszeres megfelelés hiánya is fennáll. Ha ezt a témát nem a haverokkal osztom meg, hanem ide írom, az azért nem baj, ugye?
-
CanibelZ
aktív tag
válasz SirRasor #77852 üzenetére
Ha ésszel használod és előtte, utána fened egy kicsit bőrön, akkor nagyon sokáig bírja (előtte ha elmarad, az nem nagy baj, de utána mindenképp kell). Meg ugye, sokat segít, ha az arcszőröd is jól elő van készítve. Amióta nálam van, nem voltam éleztetni, nem is érzem, hogy kéne még egy darabig.
Ha majd kell, akkor az előbb linkelt fórumon keresek egy szakit, akihez az ottaniak viszik, mert nem egyszerű mutatvány rendesen élezni. Aki az enyémet legutóbb megélezte, ha jól emlékszem 4 különböző követ használt, de sajnos már meghalt az öreg.[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz CanibelZ #77850 üzenetére
ezt végigolvasom
Borotvakésen gondolkoztam én is, de elvetettem, amikor egy életlenedő borotvapengét megpróbáltam élezni 2000-es kővel és sokkal rosszabb lett.
Azaz maga az élezéshez minimum egy sokezres drága kő kéne és macera.
Vagy te hogy élezed? Van valami jó speckó módszer?Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #77848 üzenetére
Egyébként igen, és valakinek kifejezetten jól áll.
De arra érvelni, hogy férfias és kész, az nettó fasság. Vagy hogy a jóistenke nem akarja hogy levágd, mert akkor miért teremtette így? De azért hajat is szoktunk vágni, nem? Vagy azt se férfias levágni? De így már nagyon megyünk el a metál feléMake Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
válasz SirRasor #77845 üzenetére
Szerintem attól férfi a férfi, hogy mi van a lába között. - és van, aki ott is borotválkozik...
Egy ápolt szakáll nem igénytelen, egy áplatlan bármi viszont az.
Rick4: aki egy kicsit is követi a topikot, tudja, miként és mivel bánsz el az arcszőrzeteddel.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #77842 üzenetére
Van itthon borotvám, de nem szeretek borotválkozni, az utolsó arcszeszem saccra 8 éves, és még 3/4-ig van,a nivea arcbalzsamom 5 éves, és még majdnem tele, 6 éve vettem egy borotvazselét, még nem nyúltam hozzá. így a hajnyírómmal szedem le a szőrt is, kb 2 napos borosta szintjére le lehet szedni, 3-4 perc az egész, és pont az a kínos része nincs a szőrnövésnek, ami a bőr alóli kijövetel lenne. És ezt tudom mindenkinek javasolni, igaz, van, hogy 2-3 hetente szedem le, viszont nekem nem is nő olyan gyorsan.
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #77844 üzenetére
Na ha már témánál vagyunk:
Szerintem attól férfi a férfi, hogy mi van a lába között. Nem kell túlbonyolítani. Ha olyat hallok, hogy ettől meg attól férfi a férfi, akkor ott tuti kompenzációs problémák vannak. De jól belenyúltál, mert a szakáll egy tipikusan ilyen dolog, legalábbis ha valaki azért növeszti, merthogy "férfias" és nem azért, mert esetleg tetszik neki, vagy a párjának. (az más kérdés, hogy én konkrétan az igénytelenséggel kötöm össze a szakállat, mert a sok csöves nagy része szakállas..)
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #77840 üzenetére
Ott csak borotvakések vannak
Hát senki se borotválkozik ilyennel?Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Helló!
Elég szokatlan kéréssel jövök
Kell egy Feather és egy Gillette Silver Blue borotvapenge. Esetleg más jómárkás is jöhet, csak hogy legyen összehasonlítási alapom.
Vagy van olyan bolt, ahol ilyeneket lehet kapni? Nagyáruházakban csak wilkinson sword classic meg gillette platinumot találtam eddig, de semmi jobb minőségű.Ilyenekről beszélek:
Make Love not war!
-
Rawulf
őstag
válasz lorcsi #77834 üzenetére
Mondhatni egyedi "full extrás" ES9018-as. (Spéci OPA AMP: extra teljesítmény + árnyékolás.)
ASIO és DTS támogatás van hozzá.
s232.photobucket.com/user/Rawulf/library/DAC
Egy kínai srác építi őket... Persze most már ES9028-as vezérlővel készíti ezeket. A drivereket is frissítgetni szokta hozzá.
Igazából a kínai haveromé, de mivel ő alig van mostanában Shenzhenben, ezért nekem adta használatra.
Egyébként magamnak is ilyet vennék, ha hangkeltő cuccost akarnék."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
válasz ritkaság #77832 üzenetére
Ismét csak azt tudom mondani, hogy tudni kellene a pontos modellnevet, vagy legalább, hogy pontosan milyen chipset van abban az alaplapban, mert
A 945-ös chipset egy borzasztó valami, például iszonyat finnyás a memória modulokra.
Desktop 945-ös alaplapra példa: az ex-munkahelyemen állandó gond volt velük. Ha külön videókártya volt beléjük téve, akkor több féle memóriával is lehetett használni őket, de az integrált intel vga viszont szinte semmilyem ramot nem fogadott el.
Egyébként próbálkozhatsz még manuálisan frissítgetni a 9.4.0.1027 vagy a 9.4.4.1006 drivercsomagból:Esetleg az alábbi Windows7-es drivereket ráerőltetve attól függően, hogy 32bites vagy 64bites Windows-t telepítettel:
32-bites
64-bites"Please state the nature of the medical emergency!"
-
ritkaság
aktív tag
válasz Rawulf #77829 üzenetére
Na akkor leírom részletesen. Tehát tiszta vinyóra felraktam a Win7 Startert. Többször újraindult magától a rendszer, semmi gond. Felraktam a Dell oldaláról az összes drivert. Amelyiknél kell újraindítás, megcsináltam. Semmi gond. Felrakom a szükséges progikat egyenként, mindegyik után újraindítás, semmi gond. Használom a gépet probléma mentesen, majd kikapcsolom. Másnap bekapcsoláskor már jön is a probléma. Ezt "Intel Graphics_Media 945GSE/GM965, v.V8.14.10.2011, A05" töröltem és lás csodát jó a kép. Valamint még az is érdekes, hogy a Dell oldalán van egy tesztelési lehetőség, de a gép nem telepíti az onnan letölthető progit, mondván, hogy ismeretlen fájl tipus. A drivereket szervíz szám alapján telepítettem. Hát ennyi. Viszont a régi alaplapnál 2-3 hónap eltelt mire előjött a hiba, de az Xp volt.
-
Rawulf
őstag
Például a DeLock brand név alatt is kapni ilyesmit:
pci express x1 riser (flexible)
Sajnos nem olcsó. 12K HUF körül van. (Ami egyébként egy vicc, mert biztosan sokkal kevesebbe kerül a gyártása.)
Vagy veszel Kínából, de akkor ne csak egy darabot vegyél, mert a riser-eknél azért előfordulnak hibás darabok, de akkor meg lehet, hogy árban ugyanott lennél.Vagy átállsz USB DAC-ra. Például én is azt használok itt Kínában és bizony sokkal szebben szól vele minden egy hangkártyás megoldáshoz képest.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
MaciG
addikt
Van egy ilyen lapom és vettem egy egy ausus hangkarit. A baj csak annyi, hogy nem igen fér be a vga kártya alá, és azt javasolták hogy tegyem pár slottal lejeb, de ehhez meg kellene egy kábel. Nah ilyet hol lehet kapni ,és mi annak a neve?
BANZAII
-
Rawulf
őstag
válasz ritkaság #77827 üzenetére
Ácsi! Most jól értem, hogy nálad is azt volt a gond, hogy hagytad a windows által feltelepített chipset drivert, vagy az volt a gond, hogy rossz chipset drivert telepítettél fel? Illetve második kérdés, hogy konkrétan milyen chipsetről van szó?
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
nagyúr
válasz Joci93 #77822 üzenetére
Én azt csinálnám, hogyha az adott márkának van márkaszervize Szegeden, akkor oda vinném. Picit drágább az átvizsgálás, mint egy mezei szerelőnél, de jó drága árajánlatot fog adni a javításokra, ergo jobb az alkupozíciód a vásárlásnál. Aztán majd úgyis elviszed egy olcsóbb helyere ténylegesen javítani, ha esetleg megveszed...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz quailstorm #77821 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a legjobb forgatókönyv valósul meg és a szegedi amiga szakértőnél próbálom meg tesztelni.
-
Joci93
senior tag
Valaki tud egy olyan autószerelőt, aki használtautó vásárlás előtt átnézi az autót?
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
DarkByte
addikt
válasz quailstorm #77819 üzenetére
Van még a nagy országos retró topik, de az már nem feltétlen lesz helyben ami ott adódik.
Esetleg direktben írj Mári Zsoltnak privátot, szerintem neki csak lesz valami kéznél a gyűjteményében -
quailstorm
nagyúr
válasz DarkByte #77818 üzenetére
Minden csak pénz és türelem kérdése.
Újszerű állapot működő távirányítóval, és MKII verzió. Csak szólalna már meg gépen keresztül isMegpróbálom a csoportot, bár hatalmas aktivitást nem látok sajna
Amúgy tényleg arról van szó, hogy ha valaki zeneszerzésre használ MIDI-s cuccot aminek van 5 pólusú DIN kimenete, az is teljesen jó. Sajna unokatesóm túl új és túl olcsó Roland keyboardot vett, azon nincs...
-
DarkByte
addikt
válasz quailstorm #77817 üzenetére
Bárhogyan is, fene a beledet. Szép fogás!
Esetleg a Szegedi Retró számítógép klubban tegyél egy kísérletet, hátha valaki tud segíteni GM beüzemelésében.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Eszközteszteléshez kérnék szépen segítséget.
Vettem egy Roland SC-55 MIDI lejátszót és szeretném kipróbálni, hogy visszajelezzek az eladónak. A demó beépített számok szólnak, de gépről sehogy se sikerült működésre bírnom. Gameport MIDI kábelt használok, használnék.
Ha van valakinek 5 pólusú DIN MIDI eszköze, legyen az billentyű, egyéb hangszer, PC vagy akármi, vagy neadjisten retro szettje és tudna segíteni, az szóljon. USB to MIDI adapter is jó lehet.
GS és GM1-et tud a gép. GM2 nincs. -
Ejj köszi az infót.
Lehet nálam is lassan ezt kell majd tenni.
Ezt a jóvá írást ők ajánlják fel vagy nekem kell kérni?
Mert egyébként én már fizettem is a szuper szervizesuknek 10 ezret, és lassan megvan a havi 5 hibajegy...
Igazából nem kell a pénzük, hanem hogy működjön a szolgaltasasuk.
Ezt is mobil netről írom"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rick4
félisten
válasz Lacielvtárs #77807 üzenetére
Volt ilyesmi nálam is, nem szolgáltatóváltás, hanem havi 10+ hibajegy volt, ebből persze utána 3 havi jóváírás, meg végül rendesen megjavítás lett. Aztán egy ideje jó, ha gondom van, bejelentem, hadd foglalkozzanak a dologgal. Nekem ingyen van az az 5 perc telefon, de nekik a kiszállás már nem, azt a 3800ft havidíjat igen hamar eltankolják, ha nem jó a hálózat....
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
Üdv.
Van egy eladó panellakásom makkosházán, ha valakit érdekel jöhet pm. Magánszemélyként árulom.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek van valami ötlete a hibával kapcsolatban kérem ne tartsa magában!!
-
Köszönöm a választ
Hiba ismet bejelentve.
Ismét csúnya jelszintet, szakadozasokat, gondokat látott a kapcsolatomban, szóval javitas csapó 2...
Hat kíváncsi vagyok mi lesz a vége, amikor 'megjavitottak' ket hetig tökéletes volt, majd egyszer csak jott ujra a jelenség.
Újra inditottam minden eszközt, azóta, kabe napi szinten fel óránként elojon ugyanaz a jelenségEbből előbb utóbb szolgáltató váltás lesz
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rick4
félisten
válasz Lacielvtárs #77805 üzenetére
A város másik végén napok óta minden rendben, esténként, csúcsidőben is oké.
-
Urak, a napokban volt telekomnal szakadozas a netben?
Koax, 250 megabit, nagy állomás környéke.
Anno nekem megjavitottak, ket hetig tökéletes volt, most megint nehany napja görcsöl, akadozva jonnek be az oldalak és egyéb érdekesség.
Iptv megy...[ Szerkesztve ]
-
őstag
Holnap megy valaki innen Csabára? Lehet, hogy egy kisebb csomagot kéne elvinni. Nem ingyen. Aki megy, írjon pü-t és megbeszéljük. Köszi!
-
Lehiñito
senior tag
válasz macilaci78 #77801 üzenetére
Ja ha bontott akkor -30%.
#77802 johnny82: pont egy hete néztem én is szombaton. Akkor volt még 6-7db.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest