Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Kiderült végre, pontosan mikor érkezik a Yellowstone S5 második felvonása, amellyel le is zárul a sorozat
November 14.
Két éve húzzák már? -
őstag
válasz lezso6 #77215 üzenetére
Ezzel kapcsolatban olvastam a minap hogy egy nyugdíjhoz közelítő pasi is pont ezt használta ki , gondolom mindenkinek leesett hirtelen az álla mikor hatvanegykét évesen kijelentette hogy ő bizony nő, így azonnal más lett a dolgok fekvése mivel az ő korában a nők már nyugdíjasok. Nem egy rossz ötlet ez na valljuk be . Egy olyan országban ahol ez a téma most erőteljesen fut, hogyan reagálnak egy ilyen bejelentésre a hatóságok? Mi van akkor ha nyugdíjba küldik , de jövőre megint férfinak érzi magát ? Nem kicsit össze lehet az adott ország nyugdíj intézetét keverni egy ilyen fajta 'újítással'.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
TomDeNemm
csendes tag
megnéztem a 4. Acolyte epizódot, hm. egyenlőre ez is inkább felvezető rész volt, mint a 3., majd az 5.-be lesz több action remélhetőleg. bár ezt a raszta jedi vonalat nem értem
mivel szerintem van itt több star wars fan, ajánlom Youtube-on a Star Wars akadémia channelt, na ott kimondottan sok jó videó van mindenről -
nagyúr
válasz paatrick #77499 üzenetére
Igen, most énis úgyérzem ezzel az évaddal, hogy a sztori az kb hígított limonádé 5%, a maradék 95% meg átment öncélú kegyetlenkedésbe, meghökkentő trancsírozásba, stb.
Mintha csak annyi lenne, hogy van egy eszkalációs skála meg checkbox lista és kipipálják sorban, hogy na ezt is meg mertük lépni...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
paatrick
őstag
válasz Janaboy #77502 üzenetére
Ha tökösek lennének hirtelen befejeznék a 4. évad végén és nem is lenne 5. évad. Még talán lenne is értelme, és adna súlyt az előző évadoknak pl:
Homelander legyalulja az emberiség 90%-át és vége. Kicsit Thanos-os fordulat lenne, de legalább jól reflektálna az előző történésekre, mikor többször is megölhették volna (?) Homelandert de mégse tették. [ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
KISDUCK
addikt
válasz Janaboy #77502 üzenetére
Elvileg nem kaszálták, mert 5 évadra tervezték, de ettől függetlenül eddig elég gyenge az évad. Érezni hogy a kreativitás kifújt.
Kukázták Frencsi és Kimiko "kapcsolatát" helyette lett papás-papás, de még azt is elszabták. Kormolták egymást odavissza és nem tűnt fel a gyereknek hogy Frencsinek van a "bérgyilkos hege" a lábán. [ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
-
S e t h
nagyúr
Vajon lesz majd 15 perces Star Wars epizód is? A narratíva elférne annyiban is.
A The boys meg annyira xar, hogy a kilences átlagról ledolgozta magát 7-8-ra, amivel még mindig jobb a sorozatok 80-90%-nál.
De amíg vannak a star warshoz hasonló sorozatok, addig a the boysnak is akad még keresnivalója.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bobalazs
nagyúr
válasz S e t h #77510 üzenetére
És a Boys 4. évadnak nézettsége nőtt a harmadikhoz képest.
season 4 of “The Boys” has made a strong debut, according to Amazon. The studio says that the new episodes achieved 21% more viewers in its first four days of streaming than Season 3’s launch reached in the same amount of time, though exact figures were not provided. -
nagyúr
Szerintem ezt a Dark Mattert elrontották ezzel a legutóbbi résszel.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
The gentlemen (2024)
Hogy rögtön a közepébe vágjak - remek ötletnek bizonyult kombinálni a hosszabb játékidős sorozatműfajt és Guy Ritchie hibbant karaktereit + elborult szituációit. Amíg a hasoncímű filmben csak fel-felvillantak az agyament húzások és megnyilvánulások (és már kellett is továbbhaladni), itt volt idő mindent kibontani és alaposan megmutatni - és más sorozatokkal ellentétben, itt (majdnem) minden kitűnően működött is. Sőt, még karakterépítésre is jutott idő, és sikerült némi valódi drámát is csempészni a sok léha, link jelenet közé.
Volt számos kisebb és pár ordító hiba az egész felépítményben, ill. a vége nekem nem tetszett (nem mondom, hogy rossz vagy kretén volt, szimplán csak nem jött be), de ezzel együtt is egy emlékezetes, nagyon szórakoztató sorozat volt a The gentlemen - érdeklődve várom, Guy Ritchie lát-e fantáziát... nem folytatásban, de további sorozatokban akár ebben, akár másik "univerzumban". 8/10.#értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
válasz FollowTheORI #77506 üzenetére
Esetleg lehet a méreg keverő is, akit ott hagyott a kötélen lógva. Helyben volt, és tudta, hogy fel akarja adni magát a Jediknek. Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
-
stoon
addikt
szerintem a keze a néger anyucié de lehet hogy csak beképzelem steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
markknight
veterán
válasz FollowTheORI #77517 üzenetére
Pont ez az, hogy nem volt vele végig.. stoon: Tisztán látszik, hogy ez egy férfinek a keze. Van egy leakelt képem amit alig lehet megtalálni ott maszk nélkül látszik a cipzárfej. [ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz markknight #77520 üzenetére
akkor csak is darth
lehetsidius steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
k-adi
nagyúr
Those About to Die, ókori róma sorozat, júliusban startol! ígéretesnek néz ki
-
k-adi
nagyúr
The Office (brit version)
Megnézem a brit változatot, szerencsére csak 2x6 rész+2, meglepően gagyi. Tudtam, hogy gyengébb az amerikai változathoz képest, de hogy ennyire, azt nem hittem volna... de talán jobb is így, és nagyon örülhetünk, hogy ha ez még el is hasalt, alapot adott az amerikai változatnak és az pedig legendás lett. -
Rigormortiis
veterán
Mocskos jól kezdett a Sárkányos második évada! Ha csak az első évad színvonalát hozza, akkor sem fog semmi a közelébe érni mostanában, de egy fokkal magasabb sebességre kapcsoltak.
Bízom benne, hogy Daemon karaktere nagyobb súlyt fog kapni így, hogy Matt Smitg személyében tökéletes színészt találtak rá.
Mondjuk a GoT-hoz hasonlóan itt is a Casting az egyik legerősebb eleme a sorozatnak.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
gerii
addikt
válasz Rigormortiis #77526 üzenetére
Én azt se tudom ki kicsoda már. Baromi érdektelen volt az első rész.
-
Tasunkó
senior tag
A brit sokkal durvább, az amcsi főnök karaktere valószerűtlen változáson megy keresztül, folyamatosan szimpatikussá válik, már a közepe felé szinte aranyos, egyszerűen a színésztől távol állt, és behajlította, de az is lehet hogy amerikában ennél jobban nem lehet beszólni a cégeknek, és nyomták ezirányba. Ricky Gervais karaktere végig tartja magát, egy arcrezzenésre sem enged nárcisztikus szociopatából. Valószínűleg azért hagyták abba, mert nekem is küzdenem kellett az elején hogy nézzem, annyira valós volt és szekunder szégyent okozott. Asszem csak a Fawlty Tower van, ami ugyan más karakter, más irányból de a hatása megközelíti ezt. Gondolom ezért sem lett több belőle, ezt nem bírják a nézők, ha nem megy át mesésbe.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
k-adi
nagyúr
válasz Tasunkó #77529 üzenetére
A brit változat full
cringe
(és a mellékszereplők is gyengék! recepciós, a brit Jim-Dwight páros, stb..), míg az amerikai könnyedvígjáték
még annak ellenére is, hogy van abban is pár cringe rész, jelenet de azokat is sikerült elpoénkodni... persze hogy sikeresebb lett az amcsi féle.A brit változatban hiába penge Ricky Gervais karaktere, egyszerűen nem volt szórakoztató, csak egy bizonyos szintig lehet nyomni a full kretént...
-
Ellia
addikt
válasz Rigormortiis #77526 üzenetére
Annak a resznek egy igazan ertekelheto pillanata volt, az pedig Rhaenyra egyetlen mondata. Az a jelenet nagyon erosre sikerult.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
House of Dragon 2. èvadja hány rèszesre van tervezve?
Ès mikorra várható az utolsó rèsz?Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
válasz pècsimunkás #77533 üzenetére
8, aug 4
Amúgy nem értem miért kell ilyeneket kérdezni, az IMDB-n mindig fent vannak ezek.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
markknight
veterán
Ez a mostani Acolyte nagyon jó kis rész volt.
A leakelt kép úgy tűnik tényleg valid volt amit láttam, bár már az első rész előtt megmondtam, hogy valszeg Qimir lesz a mosolyoka, volt egy megérzésem. Látom Star Wars theorynak nem jött be, meg fikázza a koreográfiát, viszont ha azt vesszük akkor régen meg az volt a baj, hogy táncolnak kb úgy harcolnak.. most más a stílus ez sem jó. Ami viszont rettentően veri az ember szemét az az, hogy ennek a kis Amandlának meg az ikertesójának semmi, de semmi szerepe. Eljutottunk oda, hogy akár ki is hagyhatták volna, kb ugyanott lennénk. Ráadásul behozták kortózist, amiért plusz pont jár. -
ripla
addikt
"HBO Original tartalomként érkezik a Warner Bros. Television és a DC Studios közreműködésével a Lámpások (Lanterns) című 8 részes sorozat, amely a méltán népszerű szuperhős alakulatra fókuszál. A sorozat showrunnere és executive producere az Emmy-díjra jelölt Chris Mundy (True Detective: Night Country, Ozark) lesz, míg az Emmy-díjas Damon Lindelof (HBO Watchmen, A hátrahagyottak) és az Eisner-díjas Tom King (Mister Miracle, Supergirl) közösen írják a sorozatot, és executive producerként is közreműködnek."
Egyik kedvenc DC karakterem. Várós!
-
Pro Koryak
addikt
Számomra hihetetlen, hogy az utóbbi évek sorozatai ilyenek, ezen a szinten vannak, szuperhősök, dzsedik, varázslótanonc tinédzserek, ugri-bugri fantasy vegyesválogatott lények + emberek ... és a többi gyermeteg baromság bazz!... és felnőtt emberek ezt várják, ezekre gerjednek. Márbocs...
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz markknight #77537 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy jobb volt mint az előző négy, és az is leginkább két okból.
Egyrészt maga csata koreográfiája (és kvázi intenzitása), másrészt meg az, hogy nagyon nem kíméltek senkit. De ez utóbbi része szerintem hibája is a résznek (meg igazából egy csomós Disney SW sorozatrésznek), hogy bedobnak érdekes, vagy érdekesnek tűnő karaktereket, aztán kiírják, megölik anélkül, hogy bármilyen karakterépítés, a nézőkhöz való kapcsolódást érjenek el vele. Vagyis totálisan sújtatlan karakterek lettek így belőlük, kb. mint a prequel részben a random helyszínen megölt, max egy-két sort kapott szereplők. A többirésze megmaradt a nagyon béna írásnak, és rendezésnek.
Qimir-ről - aka. Jason Mendoza, a Floridai Jacksonville-ből (The Good Place), ahogy írtam, már az előző részben biztossá vált, hogy ő van a maszk mögött. Konkrétan egy Palpatine, ahol a kicsit béna, kicsit esetlen és gyávának bemutatott karakter az aki valójában mozgatja a szálakat (legalábbis az ő szintjén, mert elég valószínű, hogy neki is van egy mestere... aki talán vagy a zöld Jedi, vagy az ikrek egyik anyukája). Ami szerintem viszont nagyon idegesítő volt a részben az az, hogy
most komolyan meglépték azt, hogy 'levágom a hajam, hogy úgy nézzek ki mint az ikertestvérem, és simán átveszem a helyét, mert az ikreket senki nem tudja megkülönbözetettéi szituációt?' Mert ez egy ilyen Lindsy Lohan szerű, családi vígjátékokban talán még működhet, de itt nagyon nevetségesen hat. Illetve a 100 évvel az EP1 elött még nem létezik a vezeték nélküli kommunikációs eszköz, amivel a hajójukon keresztül odaszólhattak volna, hogy jöjjenek ide, mert sok jó Jedi halt meg. Nem segíteni az ellenfél ellen, de legalább összeszedni a halottakat. Vagy legalább bevihették volna őket Kelnacca házába, hogy ne a helyi vadvilág aznapi tápláléka legyen. Nem, mert ugye akkor kiderült volna, hogy Sol mester mennyire könnyű átverni, egy átöltözéssel, és egy fénykard hajvágással... De amúgy szerintem is igaz az az állítás, hogy az eddigi legrosszabbnak tűnő Star Wars sorozatban volt az egyik - ha nem is a legjobb - de legélvezhetőbb része.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
WayneGace
őstag
válasz markknight #77537 üzenetére
Koreográfiához. Ha már a szamuráj filmek is ihlették az SW-t. Akkor lehetne benne több szamuráj párbajhoz hasonló kardozás. Azaz nagyon éles fegyverrel vágás és annyi. Ami valójában pár másodperc nem össze-vissza csapkodás. Szerintem ez az irány jobb.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
markknight
veterán
válasz negyven2 #77541 üzenetére
Valóban, én is ezt akartam valójában mondani, hogy jobb volt mint az eddigiek.
A hajvágósat én sem értettem hirtelen, főleg úgy, hogy egy suhintással kb olyanra vágta a haját mint a tesójának Illetve tök fura nekem az a másik iker, hogy össze vissza menekül, aztán nyalizik, aztán balhézik a tesójával.. áhh teljesen érthetetlen a motivációja. (vagyis érthető lenne ha megírták volna normálisan) Megöl két jedit utána be akarja köpni a mesteréd? Akkor minek akar Akolitus lenni? Úgy kellett volna talalni alapból, hogy döglenek a jedik és az erdőben meg összefutnak ezzel a fószerrel, az ikrek sztoriját meg úgy ahogy van ki kellett volna vágni. A playtime amúgy 28 perc volt ami érthetetlen. Ha inflációval is számolok akkor a Phantom Menace készülhetett olyan 200-220 millióból, erre meg kapott ez a nő 180 milliót és SEHOL nem látszik meg. Nulla CGI kb, minden stúdióban forgatva, rettenet üres terek állandóan, zéró statiszta.. hova az istenbe vert el ennyi pénzt? [ Szerkesztve ]
-
pekoka
tag
The Rookie
Csak unalomuzesbol kezdtem el nezni.
Vicces, gagyi, olykor komolyabb.
Az elso 3 evaddal nagy problemam nem volt, de a 4. evadon latszott, hogy mar csak huzzak. Nem tudom hany evad van betervezve, majd ezutan nezek utana, de szerintem lassan hagyni kene. A szalat tekintve, biztos lesz meg 2.
Mindenesetre, hatterzajnak tokeletes.O->-<
-
ripla
addikt
válasz Pro Koryak #77540 üzenetére
Nekem sem tetszik mindegyik. Pl. a CW féle szuperhős sorozatok mind szemétbe valók, olcsó, gagyi, buta mindegyik.
De én úgy vagyok ezzel, hogy ami tetszik azt nézem, legyen az szuperhős, disztópia, vagy épp horror. -
k-adi
nagyúr
válasz negyven2 #77541 üzenetére
Acolyte
az eddigi legrosszabbnak tűnő Star Wars sorozatban volt az egyik - ha nem is a legjobb - de legélvezhetőbb része.
Csupán azért volt "élvezhetőbb", mert itt ha más érdemleges nem is történt (történeti bukfencek, karakter logikátlanságok, stb. leszámítva), legalább volt egy kis csihi puhi - ami ugyan sötét helyszínen játszódott, szóval nem volt teljesen fair látványban de mindegy, ezt most engedjük el.
A hajlevágós jelenetből meg ha nem lesz meme, csalódok az internetben.
A fő probléma a sorozattal, hogy az
0 hatásuk van eddig, kíváncsi vagyok az évad végére változik-e ez majd...?ikertesóknak
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest