Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Van második évad??
Köszi az infót!Szerk: Ez lenne az?
-
elod22
senior tag
Azt nem tudjátok mikor folytatódik a La Casa de Papel? A tegnap ledaráltam a 3. évadot, de elég nagy cliffhangert baszarintottak a végére
Ha így tudom, akkor megvárom a negyediket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Boys
Hm, ez kifejezetten jó volt. A végére kicsit más vártam, de jöhet a következő szezon, kíváncsi vagyok, hogy hova fut ki a sztori.l
-
F34R
nagyúr
Az uj Terror szezont nezi valaki? Mennyire jo?
-
brownus
veterán
kis infó, hogy 7 dollár lesz per hó, és 7 reg. az egész jó...
de ha csak ilyen sw meg marveles új cuccok lesznek akkor nálam ez nem lesz opció. marad virágosbolt... az a rengeteg film+sorozat, amit kb már mindenki látott 2x, azért minek?
még infó, https://www.techradar.com/news/disney-streaming-service-disneys-all-inclusive-streaming-package-explainedszóval a komolyabb, felnőtt tartalom "marad" a netflix/hbogo/amazon/?/-nál
-
Jumbozorz
senior tag
Dark S02-vel most végeztem. Wow. Mindfuck..és a vége. Mikor lesz a 3.évad?
Aki nem néztem meg, ajánlom!
-
brownus
veterán
új kedvenc: jett ,
4 rész után verilájk, talán mint a banshee, csak itt "fordítva"imádom ezt a tökös nőt :d
-
k-adi
nagyúr
Különös dolgok
Stranger Things SEASON 3(milyen fura magyarul leírni a címét
)
Na ez az a sorozat ami egyszerre szar és jó is. Totális hullámvasút az egész.
Kezdjünk a színészekkel.
A cast többsége gyerekszínész, ami alapvetően intő jel, de ennél a sorozatnál pont illik. Viszont nekem egyáltalán nem szimpatikus Millie Bobby Brown, nem is értem mit esznek rajta az emberek. Valaki elmagyarázná nekem miért kell őt kiemelni minden második kritikában?? Bambi fejet sok tini tud vágni (pl. Natalia Dyer hogy ennél sorozatnál maradjunk), az erőlködős jedi-s jelenetei meg..hát, igen.. inkább viccesek.
Tinik közül is inkább Joe Keery-t és társát, illetve a kicsik közül Priah Ferguson-t emelném ki, a többiek most elég bénácskák voltak.Story.
Na az ugyanaz mint eddig volt. Döbbenet, hogy képesek ugyanazt lenyomni a néző torkán. A ruszki szálat totál felesleges volt behozni, az egész úgy ahogy van értelmetlen, ezer sebből végzik már az elejétől kezdve, ahol konkrétan nincs megmagyarázva semmi. Se a kezdete, se a célja, fúrunk és kész.Hangulat.
Na azt viszont tényleg eltalálták, most is. És ez az igazi aduásza a sorozatnak. Ugyan a story harmadjára már unalmas, a gyerekszínészek bénácskák, a felnőttek is esetlenek de a hangulat az mindig ott van.Tehát összességében megint elmondható, hogy akármennyire is bugyuta az egész és sokszor bénák is a színészek, tele van klisével és szánalommal (a ruszki terminátor bénázása külön díjat érdemelne
), de a retro hangulat miatt beszippantja a nézőt a sorozat 3. évadja is.
-
k-adi
nagyúr
iZombie SEASON 5 finale
(2015–2019)Na így kell befejezni egy jó vicces zombis sorozatot.
Szerencsére a sorozat sose vette magát túl komolyan és pont emiatt volt élvezetes.Az utolsó záróévad is egész jó volt a többihez viszonyítva, a legtöbb nyomozós ügy izgalmas volt zombis-comedyhez mérve.
A dark-zombis humor talán ebben az évadban volt a legjobb.
Minden rész miatt új, azaz Rose McIver ezerféle karakter-alakítása remek végig és a sorozat végére már Malcolm Goodwin is fel tudott nőni hozzá, így remek párost alkotva.
Mellékszereplők közül egyértelműen kiemelkedik David Anders és Bryce Hodgson páros de Rahul Kohli is említést érdemel, a végére ő is belejött a szerepébe.A sorozatban ennyi volt, örülök neki, hogy ezt felismerték és befejezték, illetve az is pluszpont, hogy úgy lett vége, hogy tényleg lezárták a dolgokat.
-
Mik76
senior tag
-
Mik76
senior tag
válasz
nubreed #47006 üzenetére
A Disney mar parszor bebizonyitotta hogy szart sem ert a Star Wars-bol. Ebbol sem hiszem hogy barmi mas fog kijonni mint SW szosszal nyakon ontott moslek.
Mindig minden film elott beindult a trailer hype hogy na majd ez, ez lesz az igazi, csak mert ugyanolyan hanggal zugott el egy tie fighter a kamera elott mint regen. Aztan jott a nagy pofara eses. Reszemrol a Disney mehet a levesbe ugy egy az egyben, leszamitva a pixar filmeket. -
drachoHUN
senior tag
Kint van a 13 Reasons Why 3. évadja.
Az elsőt nagyon szerettem, a másodikat kevésbé. Kíváncsi vagyok az új évadra. -
woros
őstag
válasz
callmeakos #46998 üzenetére
Agents of Shield S07 trailer
2020 nyár... mikor jössz?
-
sugarforce
addikt
válasz
callmeakos #47009 üzenetére
Idovel lehet, de ahhoz a disneynek nagyon jol kell csinalja, csak star wars es marvel cuccokbol nem fognak tudni megelni, akkor sem ha ennek a ketto termeknek hatalmas rajongotabora van.
-
callmeakos
veterán
válasz
sugarforce #47001 üzenetére
Tény, kissé elhamarkodottam írtam azt a Netflixes dolgot, de az is tény hogy komoly konkurencia lehet.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Star Wars: The Clone Wars. A már berendelt 7. évad lesz az utolsó.
-
nubreed
veterán
válasz
Vannak emberek akiket nem érdekel semmilyen Marvel cucc, én is közéjük tartozom, a Star Wars sorozat meg még érdekes is lehet, ha nem a 12 éves korosztály a célcsoport. De a Disneyt ismerve nem sok esélyt látok arra, hogy 18+ -os legyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Egyelőre nem izgatott fel egyik sem. Mandalorian jól néz ki, de semmi extra. A három új Marvel sorozat meg WTF?
-
sugarforce
addikt
válasz
Persze, tokjo lineup, de azert pont a netflix az, aminek nem kell felkotnie a gatyat, annyi uj tartalmat gyartanak folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest