Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Criminal Code (2025)
season 1-2 finaleLenyomtam az első 2 évadot, nem volt rossz.. sőt, második évadra talán még jobban magára talált a sorozat. Ezek a brazilok nem tökölnek, van akció bőven.
a 3. évad mikor jön?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Én már mindig megvárom egybe az évadokat... van így is mit nézni.. tele a backlog...
főleg 20 perces sorozatoknál duplán szenvedés a hetente várakozás.. mégha csak 40-50 perces lenne, de 20 perc mire elkezdődik már vége is és akkor várni 1 hetet? na, persze... -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
All Her Fault (2025)
Megfogadtam a tanácsod, a 6. résznél kapcsolódtam be, és bőven elegendő volt, sőt. A vége felé tényleg jönnek a csavarok, de az egész sorozat egy gyenge közepesnek érződött, még a csavarokkal együtt is. Nekem nagyon nem jött be Sarah Snook színészkedése, Michael Peña-t meg egyszerűen nem tudom komolyan venni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Balhé
Beef (2023)
season 2 finaleEleinte nem is tudtam mit várjak ettől az évadtól, eléggé furcsán indul és kicsit zavarosan is néha, elsőre még nem áll össze miből is lesz a konfliktus pár epizód azért kell neki, mert az alap dráma viszonylag hamar megoldódik és aztán a semmiből előhúznak egy újabb és újabb és aztán egy újabb csavart, és csak pislog a néző, hogy mivan
nagyon meglepett az évad, mert totál máshová futott ki, mint amire számítottam eleinte, így végig fenntartotta a figyelmem - de ezen nyilván sokat segített a profi fényképezés és a jó cast is, Oscar Isaac és Carey Mulligan, illetve Charles Melton és a legnagyobb meglepetés (nekem legalábbis) Cailee Spaeny, milyen jól alakított! Összességébe véve az első évad jobban tetszett, de ez se volt rossz, sőt, csak másik megközelítést kaptunk a témáról. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A zsúfolt szoba
The Crowded Room (2023)Totál egyetértek amit írtál, így sokat nem tennék hozzá.
Kétkedve álltam neki, mert nem hittem volna, hogy Tom Holland le tud hozni komplex karaktert, de sikerült neki. Igaz, a sorozat első 4-5 epizódja nem az igazi, csapongónak hathat akár, de a fordulat után sok minden értelmet nyer utólag és onnantól kezdve duplán rájátszik a témára a sorozat, ami a színész jól át is ad.
Amanda Seyfried szintén egy jó cast volt, mint másik lead, jó ötlet volt főszerepbe hozni Tom mellé... de aki igazán meglepett, többször is, az Emmy Rossum volt. Sajnos még mindig nem jutottam el odáig, hogy megnézzem a Shameless-t, amiben szerepel, de úgy tudom ott is jól alakított.A történetről nehéz írni spoiler nélkül, sőt alig lehet, a könyv (The Minds of Billy Milligan) ami az alapját adja, szintén elspoilerezi a csavart, így ha valakit érdekel a sorozat, előtte ne guglizzon rá a könyvre.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Direkt terápia
Shrinking (2023)
season 3 finaleJó és jó és jó. Ugyanazt írhatnám mint előző évadra, ez továbbra is jó és méltó lezárást kapott. Remek párbeszédek, odaszúrkálódások, oltogatások és poénok megvannak most is, a színészi játék rendben, a történet érdekes marad végig és a hangulat se ingadozó de mégis van kellő dráma minden részben.
A pszicho témák jók és jól vannak bemutatva, minden "oktató" jellegű terméket csak támogatni lehet ebben a témában, legyen az film, sorozat vagy bármilyen más műfajú alkotás - így erre is azt ösztönözni tudom a nézőket, hogy adjanak neki esélyt.
Minőségi, jó 3 évad volt. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
átgondolni? minek? végtelen pénz van rá
-
AD4MINATOR
nagyúr
Paradise (2026)
season 2 finaleEngem egyáltalán nem nyűgözött le ez az évad. Az első évadnak megvolt a sajátos világa, a rejtélyek, stb, itt meg csak ide-oda rohangásznak a karakterek, néha súlytalanul, néha csak ész nélkül, bedobnak random visszaemlékezős jeleneteket, hogy teljes az idő persze, aztán a végén mindenki öri-bari lesz, wtf..
Akció kevés van, az is harmat gyenge, dráma az sokszor erőltetett és úgy az egésznek egy közepes érzete van... egy délutáni tv-sorozatnak elmegy, de semmi több ennél... -
AD4MINATOR
nagyúr
Paradise S02 évadzáró spoiler..... honnan lehetett volna tudni, hogy
időmanipulálás van? / lesz? Akkor most a nagy rejtély az, hogy egyik bunkerből mennek a másikba, majd visszamennek az időben, hogy.... megint rájuk omoljon a világ?
Hiszen hiába mennek vissza az időben, nem tudják megakadályozni az összeomlást -
AD4MINATOR
nagyúr
Tudja valaki hogy a brazil akciósorozat, Criminal Code 3. évad mikor jön?
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
myckey
üzenetére
Eleinte nekem is "kicsit" túltolt, röhejesnek tűnt hiszen nem ismerem a mangát, az eredeti alapanyagot amiből készül, de ez a sorozat egyike azoknak amelyeknél ilyen háttérismeret nélkül is érthető, élvezhető és szerintem jól áthozták élőszereplősbe a karaktereket - mondom ezt úgy, hogy nincs viszonyítási alapom szinte, de egyszerűen érződik, hogy jól vannak ábrázolva a karakterek.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
One Piece (2026)
season 2 finaleEgyetértek, ez már annyira gagyi, hogy jó. Ez a sok egyszerre idióta, de aranyos, vicces karakterek szerethetők, az ellenfelek szintén egyediek és a különböző helyszínek is fantáziadúsak - már amennyire, mert azért nem mindegyik. A történetet már ismerjük, ott sok újdonság nincs, olyan ez mint egy szerepjáték, ahol a hős megy küldetések után, quest-ről quest-re és a végén mindig van egy mini-boss harc. Amikor meg azt hittem, hogy ezt a sok marhaságot nem lehet tetőzni, megjött a viaszos miniboss, meg a rénszarvas mellékkarakter

Az első évad is azért tetszett, mert egyedi a sorozat, ezt az egyediségét sikerült még megőriznie. Kíváncsi vagyok rá, hogy a harmadik évad milyen meglepetéseket tartogat a nézőknek. -
AD4MINATOR
nagyúr
A szépség
The Beauty (2026)
season 1 finaleMeglepő, hogy senki nem írt még erről az FX-en lévő sorozatról, mert eléggé érdekes. Megvan a tipikus AHS vibe, ismerős arcokkal (pl. Evan Peters) és ismert arcokkal (pl. Ashton Kutcher - milyen jól alakított már?!) és a történet is megfelelően van narrálva, a jelmezek is jók és a hangulat is a helyén, a ritkaszámba menő poénokkal együtt. Amikor már azt hinné a néző, hogy kezdene unalomba fulladni az évad, jönnek újabb történések és megint izgalmas lesz. Bár tele van undorító dolgokkal és FX-hez híven sokat is mutatnak belőle így azért nem egy könnyű sorozat de a történet és alakítások miatt érdemes megnézni szerintem.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ted (2024)
season 2 finaleLement a második évad is, a szokásos szexista ted maci szintet hozza ez is, de mintha kicsit gyengébb lenne az előző évadhoz képest. Rövid évad ez is, gyorsan végig lehet nézni a részeket.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Az eltérített járat
Hijack (2026)
season 2 finaleEz nem jött be annyira, mint az első évad. Több ponton is úgy voltam néha, hogy ez már túl gagyi. A történetbe is próbáltak belevinni ezt-azt de az izgalmas csavarok helyett csak eszetlen komplikálás lett. Na az ex feleség mellékszála meg totál értelmetlen és időhúzás volt megint, ahogyan az ázsiai csaj dolgai is a metrón. Az is nevetséges, hogy csomó biztonsági protokollt nem tartanak be, se a rendőrök se a kommandósok, se a titkosszolgák így nehezen komolyan vehető az évad.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e 3. évad és ha igen akkor most egy hajó lesz eltérítve...?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
ja, az annyira volt hihető mint bambi.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Palm Royale (2024)
season 2 finaleMár el is felejtettem mi volt az előző évadban, de igazából lényegtelen is, mert új történet van és továbbra is remek a hangulat építése a sorozatnak, abban nagyon erős. Kristen Wiig továbbra is ügyesen hozza a karakterét bár néha eltúlozza azért már sajnos, de a többiek is meglepően jók, pl. az előző évadban keveset szereplő Mitzi karakter. Viszont a nyers valóság az, hogy az évad első fele jó, a másik részről részre furább lesz, ami nem tett jót az évadnak szerintem. A folytonos sz*rkavarás által mindig van egy kis izgalom és fordulat így azért valamilyen szinten pörög a történet, néha kapkódósan is, de ebben az évadban több játékidőt kap Ricky Martin cserébe.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Beast-bajnokság
Beast Games (2026)
season 2 finaleAhogy sejtettem, tanultak az első évad hibáiból és sokkal élvezhetőbb lett ez az évad. A játékok jók voltak, a dráma megint megvolt, sőt micsoda finálét nyomtak, wow, a végére már tényleg izgult a néző is a játékosokkal. Az évad felépítése hasonló az előzőhöz képest, minden epizód cliffhanger-el ér véget persze és ahogy halad előre az évad és csökken a játékosok száma, úgy lesz több lelkizés is. Ami talán kicsit más volt most, hogy több taktikázás volt a játékosok közt - legalábbis nem emlékszem az előző évadban ennyi lett volna. Persze most is rengeteg pénzt nyertek sokan, néha indokolatlanul, néha könyörtelenül - de ilyen az élet is, nem?
-
AD4MINATOR
nagyúr
A Hét Királyság lovagja
A Knight of the Seven Kingdoms (2026)
season 1 finalePróbáltam kedvelni, de nem sikerült. Én értem, hogy minden bőrt le akadnak húzni a GoT-ról de ez se nem érdekes, se nem izgalmas nem volt. Persze az utalások, stb megvannak és a középkori parasztos hangulat is - de ezeken kívül nem tud mit felmutatni. Vannak sokkal jobb lovaggá-váló történetek.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az agyafúrt vagány
The Artful Dodger
season 2 finalePár év eltelt az előző évad óta így kicsit megkopott az emlékezetemben ennek a sorozatnak az első évad emléke, így előítélet-mentesen tudtam nekikezdeni a második évadnak. A 8 részt most is soknak éreztem, de valahogy jobban pörgött a történet és még mindig jól zsonglőrködik az orvostudomány bemutatásával és a tolvajkodás/átverés és azzal járó mindenféle következményekkel teli életvitellel. A hangulat az előző évaddal egyező, néhol erősebb, néhol gyengébb, a színészekre ugyanez mondható el. A romantikás jelenetek egyértelműen a sorozat, évad gyengepontjai lettek, egyszerűen kilógnak és többször furán hatnak, feleslegesen megakasztják a történet-menetet ezekkel.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Oldman2
üzenetére
Számomra nagyon alacsony minőséget képviseltek a színészek az epizódban amit láttam. Erőltetett, béna karakterek, mondvacsinált dráma, stb... a szereplőgárda közül egyedül 2-3 embert tudnék mondani aki próbálkozott is valamit, a többiek mintha csak felolvasták volna a szövegüket unalmasan.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nézi valaki a Pokoli Szomszédokat az RTL-en? Én eddig 1 epizódot láttam belőle és megdöbbentem.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Fallout (2026)
season 2 finaleÉrdekes ez a Fallout sorozat, mert egyszerre nem halad de halad is. Amiben még mindig jó, az a hangulat megteremtése, a frakciók megjelenése jó és szükséges volt. Látni Lucy karakterfejlődését is, illetve az új mellékkarakterek is érdekesek lettek. Nyilván a visszaemlékezős jelenetek időhúzások de néha szükségesek a történet jobb megértése érdekében, és azok is igényesen voltak megcsinálva. Úgyhogy nekem gyorsan elrepült ez a 8 epizód, néztem volna még.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Luther
season 1-2-3-4-5Végignéztem én is, szerintem a végére megfáradt a sorozat. Annak ellenére, hogy kevés részből áll egy évad, néha még úgy is sok volt - meglepően. Persze Idris Elba jó cast volt, látszódott, hogy évadról évadra javul a teljesítménye és egyre jobban érzi magát a nyomozó szerepében. A különböző ügyek érdekesek voltak, a segédek és egyéb mellékkarakterek más kevésbé. A hangulat, az esős London, stb. a szokásos várt melankóliás érzést adta.
Megnéztem mellé, utána a lezáró filmet is, (Luther: A lemenő nap / Luther: The Fallen Sun) azzal is felemás érzésem van. Lehet hagyni kellett volna egy kis szünetet évadok darálása helyett és más élmény lett volna..
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Percy Jackson és az olimposziak
Percy Jackson and the Olympians (2025)
season 2Fájdalmas.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Rablás
Steal (2026)Nekem is tetszett, szinte végig lekötött. 6 rész, nincs túlnyújtva, kevés töltelék jelenet van. Végre.
A finálé kicsit gagyira sikerült szerintem, túl sok mese lett a végére, meg rambózás, de ez van... de legnagyobb meglepetésemre, meglepő módon Sophie Turner egész jól alakított, nem a kis béna Sansa volt.Mondjuk azt nem értettem a zárórészben, hogy
ha MI5 odaért este, miért nem mentek fel az emeletre és hagyják az egész csatát lenyomni, majd még a rendőrök is megelőzik őket...? Na meg a végén kicsempészi a 20 milliós cuccot simán, na persze. -
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
Ponies (2026)
season 1 finaleHidegháborús, kémes. Ó, igen! Ezeket szeretjük, nemde?
Ami jó benne, hogy Budapesten játszódik, illetve Szentendrén pár jelenet. Ami még jó, az a történet és korabeli ruhák, díszletek és persze a kémes csavarok. Már amennyi van benne.
Viszont minden más gyász. A színészi játék gyenge, a magyarok gyengék, de a többiek is. Emilia Clarke nem erre a zsánerre való, nevetséges a mimikája, Haley Lu Richardson pedig csak 1 arckifejezést tud, amit megun a néző 2 epizód után. A kötelező PC dolgokról már nem is beszélve...
Próbáltam szeretni, mert mégiscsak a mi kis hazánk adja a (tényleges) helyszínt és több ismert színészt is viszontlátni (pl. Franciska Töröcsik, Nóra Trokán) ami nyilván nemzeti büszkeségünk, de néha olyan fájóan gagyi a sorozat, hogy nehéz ezen túllendülni. Vannak jó kémes sorozatok, vannak izgalmas kémes sorozatok, vannak csavarokkal teli kémes sorozatok és vannak akciódús kémes sorozatok is.. Nos ez egyik se, mindenből próbál meríteni, de kevés sikerrel... Se a lead cast nem erős, se a support (és ez duplán gyász, mert itt remekelhetne a magyar színészet), a történet is csak az utolsó pár epizódra indul be, addig sok türelem kell hozzá, és persze jó sok plotarmor megint, stb...
Az egyetlen dolog ami továbbnézésre ösztönzi a nézőt, az a magyar színészek próbálnak "oroszok lenni és úgy beszélni, viselkedni" amely jelenetek inkább komikus jelenséggé zsugorodnak (a történet Moszkvában játszódik).. Talán Mácsai Pál az egyetlen aki jó volt a magyarok közül, a többiek... mintha valami paródiát nézne a néző
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Az erényes Gemstone-ék
The Righteous Gemstones (2025)
season 1-2-3-4 finaleKösz az ajánlást, a kommented alapján bukkantam rá, megnéztem az előzetesét és gőzöm se volt mire számítsak de pozitívan csalódtam. Tényleg nagy agymenés az egész, szerencsére a színészek ügyesek, sőt nagyon ügyesek és a poénok is a helyükön vannak. A sorozat évadról évadra jobb, kivéve az utolsó évad, ott érezni már, hogy megfáradtak és ismétlődnek a poénok. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyházi szatírából ennyi mindent ki lehet hozni, de a kb. 34 részből a többsége totál jó.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Power Book IV: Force
season 3 finaleNos eljött a búcsú évad itt is. Kicsit érezni, hogy megfáradt a sorozat, mert néha már önmagát ismétli és a színészeken is látni az elfáradást. Ettől függetlenül, Joseph Sikora továbbra is elviszi a hátán a sorozatot, remek döntés volt spin-offot adni a karakterének, mert volt benne potenciál amit többé-kevésbé ki is használtak a készítők. Persze azért most is volt pár töltelék mellékszál, amelyek nélkül boldogan meglett volna a néző de talán kellettek ezek a jelenetek is, hogy ne mindig akció legyen meg gengszterkedés. Ahogy az várható volt most is hullanak az alvilágban az emberek balról jobbra, van dráma, van hősi halál és van teljesen értelmetlen is közte. Plothole azért akad itt-ott, plotarmor annál több, de ha ezeket nem nézzük, korrekt közepes évad lett ez, nyilván az újdonság ereje már nem hat itt, de cserébe szépen lezárták.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Stranger things igazi finale: [link]
-
AD4MINATOR
nagyúr
Minden történetnek két oldala van
His & Hers (2026)Na le is nyomtam, 6 rész csak. Kisvárosos, nyomozós, egymásra mutogatós. Mondanom se kell, Jon Bernthal megint hozta a formáját, nem lehet csalódni benne. A történet érdekes és jól narrált, kevés flashback van de azok legalább lényegesek, szerencsére nem húzzák az időt feleslegesen, végre egy sorozat ahol tudták a készítők mennyi van a storyban és pont annyi részből áll. Kitalálni nem könnyű előre, így van benne kis izgalom is annak akik profik az ilyen zsánerben.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Vágyak/Valóság
Sex/Life (2023)
season 1-2 finaleJujj de felbosszantott ez a sorozat
Elképesztő, hogy megpróbálják eladni 8 részen keresztül ugyanazt, majd a következő évadban még hatszor. Zseniális, komolyan. Az egészben az a poén, hogy a színészek nagyon jók, ezért karakterükből adódóan nagyon hamar idegesítők lesznek, mert olyan retardáltra van megírva az összes karakter, amit túl jól el is játszanak.A sorozat megtestesít mindent, ami a mai modern cukormázos világkép ígérete, szép környezet, sok pénz, siker, sármos férfiak, modell nők, és végtelen szex - de valakinek a sorozatban ez mégse elég és elkezdi kavarni a szart és megint és megint és megint. Amikor már sokadik epizódban mondják neki, hogy nem kéne már és már a legjobb barátja is ellenefordul, még akkor se kap észbe, mert csak.
Szóval jó nagy adag türelem kell a sorozathoz, mert irtó idegesítő a főszereplő nő cselekvései és szarkavarásai, önszabotálása. Emiatt azt lehet mondani, hogy a sorozat első évadja mellé sok felest kell inni, de második évadra mintha magához tért volna és végre olyan karakterek is fókuszt kapnak, akiknek már rég az első évadban is kellett volna - persze ők is egymás után halmozzák az idiótábbnál idiótább cselekvéseket - és több csavar is történik amelyek által kicsit változatosabbnak érződik.
Rengeteg szex jelenet van benne, meztelenkedés, stb. néha már túlságosan is. Az is negatívum, hogy sokszor indokolatlan pálfordulások vannak bizonyos karaktereknél, néha többször is, emiatt egyszerűen értelmezhetetlenné válnak a motivációik, ezt megtetézve még persze több plothole is van az évadok során.
A finálé meg... ott már saját maga paródiájába fordult a sorozat a végére, spoiler nélkül nehéz róla írni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
[HIS & HERS | Official Trailer | Netflix] Tessa Thompson, Jon Bernthal
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
-FreaK-
üzenetére
Extrapolációk
Extrapolations (2023)Meglepő, hogy senki nem írt róla, pedig elég érdekes témát dolgoz fel: klímakatasztrófa és annak hatásai majdnem 2071-ig.
A történet 2030 után indul nem sokkal, és minden epizód ugrik 5-10 éveket így különálló epizódok de mégis összefüggenek valamilyen szinten. Meglepően sok híresebb színész is feltűnik a sorozatban, pl., Matthew Rhys, Kit Harington, Edward Norton, Meryl Streep, David Schwimmer, Tobey Maguire, Forest WhitakerAz első 2 epizóddal jól indít a sorozat, a 3. és 5. katasztrofális, (de közte a 4. izgalmas) de utána a 6. résztől megint magára talál a sorozat egy érdekes történet fordulattal, a 7. epizódban pedig egy nagyon erős vacsora-drámát láthatunk (mondjuk ez nem meglepő, ebben az epizódban van Tobey Maguire, és Forest Whitaker) és végül egy érdekes dilemmával, tárgyalással zárul a 8. rész, körbeérve a történettel a sorozat.
Alapvetően depressziós a téma, és lehet már a fülünkön jön ki a klímaválság okozta gondok, de egy újféle szemszögből közelítették meg a készítők így adtam neki egy esélyt és egész jó volt. Nem lehet egyben darálni a sorozatot, mert úgy teljesen más élmény lesz, túl sok, túl tömör, itt minden epizódnak ülnie kell pár napot szerintem, hogy igazán hatása legyen, mert minden epizódnak megvan a saját kis mini-története és morális kérdései amin lehet gondolkozni... de a nap végén úgyis ugyanarra fog jutni mindenki: előbb-utóbb elfogy a levegőnk, felforr a föld és mégha tudjuk, akkor se teszünk ellene annyit amennyit kéne.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
ez Silo spoiler amúgy!
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
Hazafi
Patriot (2018)
season 1-2 finaleNagy meglepetés volt ez nekem ez az IMDB-n 8 pontos sorozat, teljesen másra számítottam, de ez a kémes-sötét humor nagyon jól működött... az első évadban. A második totál kuka, sajnos.
A sorozat első évad során folyamatosan javul és tényleg viccesek a szürreális/abszurd kémes történések, Michael Dorman jól hozza a leharcolt életunt kém karaktert, Kurtwood Smith remekül alakítja a kicsinyes McMillen vállalati főnököt, de egyértelműen Aliette Opheim viszi el a showt szerintem, aki a luxemburgi detektívet alakítja. Az első évad nagyon jól operál a vállalati fedősztori és a luxemburgi macska-egér játék közt, és sajnos pont ez a 2 elem szűnik meg a második évadban ami erejét adta a sorozatnak, így nem csoda, hogy az nem úgy sikerült már.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Gáz vagy sem, lényegtelen, mert a sorozat szempontjából totál mindegy a kissrác - aki időközben ugye felnőtt - ilyen élete (amúgy a valóságban nem biztos, hogy így reagáltak volna, bár az tény, hogy ennyi csata összekovácsol szinte bárkiket is). Nem befolyásolja Vecna-szálat ez sehogy sem, de arra tökéletes volt, hogy húzzák az időt, meg hogy cringefest legyen belőle. Meg lehetett volna ezt oldani pár percben leszűkítve is ha már annyira muszáj, de nyilván ennyi év és csata után ismerik és elfogadják így ahogy... tehát totál értelmetlen volt az egész jelenet, mert semmi hatása nem volt semmire... csak az idegeinkre

-
AD4MINATOR
nagyúr
The Copenhagen Test (2025)
season 1 finaleKémes sorozat egy érdekes fordulattal. Simu Liu jó cast volt a szerepre, és a történetvezetés is egész korrekt, de idővel kicsit gyengül és ez érezhető lesz sajnos. Az új megközelítés izgalmas drámát ad a sorozat elején, de aztán súlytalanná válik, én jobban rágyúrtam volna még arra a vonalra. Az akciójelenetek korrektek, a sorozat hossza elegendő
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Igazából ez a rész duplán nevetségessé teszi a záróepizódot, mert itt több logikai bukfenc is van.
Ugyanis akkor Kali (vagy mi a neve annak a random jedinek) kapuban.haláljelenete semmis, Jimnek totál felesleges volt ott sírdogálni Elevennel 011, ha igazából "mégse halt meg", hiszen jó sok idővel később (ugye előbb volt egy boss fight, amit mondjuk leszart és nem segített bele) még nyomott egy holografikus trükköt a
Viszont ha ez az eset, akkor értelmetlen miért Az is értelmetlen, hogy az Epilógus résznél ugyanúgynem segített a végső csatánál addig is, vagy addig gyűjtötte az erejét?? meséli Mike a 011 csaj történetét, hogy elmegy vakációzni messziföldre, mintha "igaz lenne", mint a többiek esetében felvázolt jövőkép. Amúgy az sincs megmagyarázva, hogy Mike honnan tudja, hogy
a végén.Kali-nak van ilyen holografikus trükk képessége, tehát nem is tudhatna ilyet mesélni róla Az egyetlen félig-logikus magyarázat, hogy Mike
meséje nem igaz, csak így meg félrevezetik a nézőt és egyben gyávák is a készítők, sőt megalázzák Eleven 011 áldozatát. Na meg Kali-ét is. Szóval akárhogyan is nézem, ez (se) sehogy nem stimmel
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
többiek se brillíroztak mint színészek, azt meg majd a jövő eldönti hogy az 5. évados Holly azaz Nell Fisher személyében egy új csillag szárnybontogatását láttuk-e, kb mint Kirsten Dunst az Interjú a vámpírralban. Az évad elején önmagában lopta el a showt és játszott le mindenkit.
Na igen, ezt a nagy hosszú kritikámból (lásd itt: #85246) igazságtalanul kihagytam, az igazán egyetlen értékelhető dolgot az évadból: Holly-t alakító most 14 éves Nell Fisher gyerekszínész lemosott mindenkit minden jelenetben
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
stellaz
üzenetére
te lehet időmilliomos vagy, más nem biztos.. a pluribus túl lassú, nincs mit szépíteni rajta. Jó példa Braking Bed, az is lassú de ott azért történik is valami és halad előre a téma. Vincent megpróbálta eladni kétszer ugyanazt, ami BB esetén működött itt nem.. Nem gond, csak ne szépítsük már.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Stranger Things (2025) +2026
season 5 finale
Hát ez.. rettentő szar volt. Őszinte leszek, kegyetlenül: a záróepizód egy pocsék lezárása egy amúgyis kegyetlenül rossz évadnak. Cringefest a köbön, mindenki sablon karakter lett és aki nem az meg egyenesen szánalmas senkivé vált.
Ahogy azt sejteni lehet, gyávák voltak meglépni amit kellett volna (aki látta, tudja..), tét nélküli az egész finálé, évad. Leírni is nehéz mennyire sok szánalmas olcsó megoldást választottak a készítők, nem is egy, hanem a karakterek többségéből retardált idiótát (vagy rambót) csináltak - bár volt aki már szinte alapból az volt
Ezért... kár volt 3 részre bontani az évadot meg ekkora hypeot generálni hozzá. Nevetséges történetvezetés, logika (és fizika) egymás utáni sokszoros megerőszakolása és az alapoktól való eltérés minden csak nem a siker receptje. Igazából nem is tudom mit vártunk, borítékolható volt a csalódás. Sajnos annyira elcsavarták már az egészet a készítők, hogy ebből már lehetetlenség volt jól kijönni. A sorozat olyan 2-3 évadig jó.. utána felejtős. Ahogy a készítők is elfeledkeztek az orosz szálról az 5. évadban amit korábban, előző évadban végig építettek, LOL! (meg még sok egyéb másról is... pl. hogy egy demogorgon (húsevő virágfejű kutya-emberszörny?) most akkor erős vagy mégsem? ugyanis sok jelenetben mint egy veszett kutya, máskor meg egy kis suhintástól megijed és elfut mint egy pincsikutya..)Annak örültem, hogy Eleven (011) végre háttérbe szorult az évad során, mert Millie Bobby Brown egyszerűen béna színésznő, de persze a fináléban kellett neki fókuszt adni és rögtön ki is ütközött ez.
A 2 felnőtt közül sokkolva néztem mindig Winona Ryder jeleneteit (Joyce), mert szinte mindig túltolta a szerepét és nem hiszem el, hogy senki nem volt képes ezt jelezni neki. David Harbour (Jim) az egész évad alatt konstans hozza a közepes szintet, az öregben nem lehet csalódni, mondjuk pozitívan se.
A tini gyerekek akik az évek során felnőtté váltak (hoppá..), csak a sorozat szerint nem, ahogy idősödtek, úgy lettek egyre bénábbak. Dustin-t alakító Gaten Matarazzo-nál nehezen találok így hirtelen idegesítőbb karaktert az elmúlt időszakból, nyilván ilyenre írták sajnos a karakterét (egy ilyenre lecserélni Eddie-t???) de van egy olyan sejtésem, hogy maga a kissrác is alapból egy ilyen túlkompenzálós kaliber a valóságban a testi adottsága miatt (álkapocs csontritkulás, törpe?) és ez képernyőn keresztül érezhető is. Nancy-t alakító Natalia Dyer karaktere pedig szinte epizódonként pálfordulást csinál, egyszer törékeny kislány, másik részben pedig hidegvérrel lelő számtalan katonát és Miss Rambó lesz belőle... Steve-t alakító Joe Keery karaktere egy dolgot tud, de azt jól: szép a haja (wtf?) Na és akkor ott van Will-t alakító Noah Schnapp, aki és akkor többet nem is tett hozzá a csapatmunkához, de mire ezt is bejelentette, kellett neki 5 évad és egy több perces cringefest jelenet, ahol mindenkit körbeültetett magaköré a nagyhomo hoz... Volt egy Karen is (Cara Buono alakítja) aki nem tudom mit csinált azon kívül, hogy nyomott 2 rambó jelenetet csak mert ő "anya". Erica (Priah Ferguson) karakteréből is egy kicsit bohócot csináltak, de már meg se lepődik a néző. Robin-t alakító Maya Hawke karaktere talán az egyetlen aki épkézláb maradt és próbáltak valami ívet adni neki. Ja és akkor ott van a legnagyobb fájdalom, Sadie Sink karaktere (Max - ami alapvetően egy "férfi név", kivéve ha Maxine), mert neki volt rendes íve és jó zenéje (Kate Bush - amit amúgy az évadban szarásig játszottak) és Sadie tudott egyedül tényleg színészkedni (!) is a tini gyerek csapatból, mégis karaktergyilkosságot kapott, sokadjára az évad során. Ahogyan Henry - Vecna karaktere is... na ő külön fejezetet érdemelne mennyire megalázták szegényt... Aztán persze voltak még egyéb mellékarakterek (pl. Murray) akik néha jöttek aztán eltűntek, majd persze megint visszatértek a legjobb időzítéssel, stb... de ezeket már fel se sorolom ide, már unom a gépelést. Az meg, hogy a hivatalos katonaság tehetetlen idiótákból áll pedig szinte minden film alaptézise, ami duplán fura itt, hiszen ha van egy ilyen földönkívüli jelenség, valószínűleg nem 2 bites arcokat tennének oda kikutatni és megoldani... de a tinik mindenkin kifognakcoming outolás 
Összefoglalva:
Az évad 0, a záróepizód 0. Alapvetően ami jó volt a sorozatban azt sikerült kiölni az 5 évad alatt. Lényegében egy jó kis retro, misztikummal fűszerezve + sci-fi vonal, valaminek indult, aranyos gyerekekkel és a végére lett belőle egy huszonvalahány éves culák által alakított rambó tinibanda, akik legyőznek mindenkit is, legyen az halandó kiképzett katona vagy misztikus lény, mert a plotarmor végtelen.Amellett, hogy RENGETEG a plothole (meg a plotarmor), nehezen tudok dönteni, hogy melyik a legfájóbb pont az évad során, mert tele van ilyennel, legyen az Max karaktere, Vecna karaktere, a végső
boss harc, vagy WillMind Flayer a, és még sorolhatnám...coming outolás Ha én írtam volna meg ezt, akkor Max-et
, Vecnakiírom a 4. évadban , a Mind Flayer harc igazából túllegyőz mindenkit , Will jeleneteit pedigOP volt amúgyis esélyük se lett volna a gyerekeknek vágóasztalon, 011 jeleneteivel együtt.kivágtam volna már a 
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Azért az a neve, mert a gyerekek akik azt játsszák szabaidejükben azt hitték, hogy
a nevet annak.az a szörny a "főgonosz" - aztán kiderült, nem de már odaadták -
AD4MINATOR
nagyúr
Mr Inbetween (2021)
Csak egy kis kedvcsinálót láttam belőle youtube-on, így adtam neki egy esélyt és meglepően jó volt. Scott Ryan remekül alakított, és jól hozta a karaktert de a többiek is passzoltak mellé. Tetszett, hogy csak 20 perces epizódokból állt, ennyi pont elég volt az adott történeteknek.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Havenport
The Waterfront (2025)Kicsit olyan gyenge webshopból rendelt alvilági drogos sorozat ez, nehéz rajta kiigazodni. Egyszer egész jól beindul és mennek a dolgok, keményen és sötéten ahogy kell, aztán meg átvált mézes-mázos cukormázos drámába órákig és nevetni támad kedve a nézőnek tőle.. vagy kínjába sírni.
A cast nem erős, de nem is szörnyű, tájképekből lehetett volna több hamár vízparti a helyszín... Az évad hamar de akkor ér véget amikor kell, szerencsére nem húzzák túl és tudják mikor kell abbahagyni mégha ez csak 8 részt is jelent.
Amit kiemelnék, az Topher Grace karakterének alakítása, az tényleg jó volt... végre egy kicsit "Jokeres" laza megközelítést kapott a főgonosz karakter - általában az ilyen típusú sorozatokban mindig mogorva kemény karakter jellemzi az ilyen alakokat, itt vittek bele egy kis színt is. Rajta kívül a többiek felejtősek, nincs ikonikus alak. A Gerardo Celasco által alakított ügynök szála pedig totál nevetséges volt, kevés értelemmel, de legalább az ő jeleneteiben láttuk többször is CW-s féle Supergirl-t az ágyában. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hogy teljes képet kapjak mielőtt kritizálom. Hátha beindul a felénél, hány ilyen sorozat van. Nyilván ha "sok" epizódos lenne, dobtam volna már az elején. Alapvetően érdekes a koncepció, a történet, hajtott a kíváncsiság mit tudunk meg "róluk" de sajnos csalódás ért, mert a játékidővel nem arányos.
Nem összekeverendő: vannak lassú jó sorozatok. Ez nem az.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
valahogy ennek a sorozatnak a része a filler is
igen, talán.. egy darabig, de nem ennyi epizódon keresztül.. azért van ennyire sok fillér jelenet, mert tényleg nincs mi történjen, ha történne valami 2 rész alatt vége lenne a sorozatnak... ezért megy a semmittevés és az időhúzás.. nekem ehhez drága az időm, hogy azt nézzem, hogy mindennapi (sokszor unalmas pl. elmegy megtankolni a kocsit, okés és??) dolgokat csinál egy hétköznapi senki.. ez nem szórakoztat (nincs benne igazi humor, se sötét humor, semmi), nem gondolkoztat el (ahhoz jobban bele kéne ásnia magát a témába a karakternek és a narratívának, több infót csöpögtetni a néző felé) így meg mi értelme...?
Végülis mit is tudtunk meg róluk? Aligha semmit se, az a pár dolog ami felkerül a táblára - aminek a fele irreleváns amúgyEz hasonló, mint az idei Task sorozathoz, ott is a semmit próbálják eladni a lassúsággal és sokan be is nyalják sajnos.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Pluribus (2025)
season 1 finaleMég egy ilyen semmilyen sorozatot, te jó ég.. és ez az évadzáró is milyen nulla volt, pedig 53 perces...
Mindig nehéz helyzetben van az adott színész ha egyedül kell elvinnie a sorozatot a hátán, és ez meg is látszik Rhea Seehorn alakításán is, bármennyire is próbálkozik, simán lemossa minden jelenetben Karolina Wydra, ami elég ciki sokszor.
Én értem, hogy valami újjal próbálkoztak, de ennyi epizód alatt jóval több mindent is el lehetett volna mesélni. Voltak jobb pillanatok is persze, nyilván a Las Vegas-os jelenetek stb. de ez a folyamatos szenvedés szinte haladás nélkül nehezen kibírható. Persze, direkt lassú, stb de egy dolgot elfelejtettek a készítők: ami működött a Braking Bad-ben az máshol, itt nem fog... és ezen csúszik el a sorozat, mert erre építettek. A színésznővel is és a sorozat tempóval is. Ha Carol nem csinál semmi, mutassák a többieket addig vagy legyen valami történés, mert így érdektelenségbe fullad az egész.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jurassic World: Káoszelmélet
Jurassic World: Chaos Theory (2024)
season 4 finaleElég hamar jött új évad belőle, gyorsan le is ment. Az évadban sokkal több akció van, már megvan az összeszokott csapat így kevés a töltelék jelenet ami ezzel menne el, de persze azért így is akad lelkizés és dráma. A dínók animációja továbbra is elmegy, nyilván de "jó" a lehetőségekhez mérten. A mostani történeten mintha nem sokat agyaltak volna a készítők, de ennyi évad után már nehéz újat mutatni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
évadzáró
mármint sorozatzáró.. S5
-
AD4MINATOR
nagyúr
Apja fia
Son of a Donkey (2025)
season 1Na ezt is megéltük. Superwog youtubeból a netflixig. Kitartás és végtelen marhaság csak meghozta a gyümölcsét nekik
az elborult komédia faktor ugyanaz, mint a youtube videókban, akinek az tetszett, ez is fog -
AD4MINATOR
nagyúr
The War Between the Land and the Sea (2025)
Szóval itt van ez a remek történet egy közepesen gyenge megvalósítással. A történet tényleg érdekes és izgalmas az elején, nyilván 1-2 butaságtól eltekintve de aztán az évad felénél átmegy marhaságba sajnos és letöri a néző lelkesedését.
Szerintem, sokkal több volt ebben mint amit kihoztak a készítők ebből, ez az 5 rész egyszerre volt kevés és sok is. Az ő felfogásuk szerint még sok is volt erre 5 rész, de ha rendesen kibontották volna a témát kevés lett volna 5 rész erre. Ígyhát kaptunk egy felemás sorozatot, egy a megszokottól eltérő történettel de gyenge meséléssel.
A színészek nekem egyáltalán nem voltak ismert arcok, de talán nem is baj, Homo Aqua ábrázolása pedig remek volt, afelől nem volt hiány.
Sokkal több diplomáciai jelenet kellett volna, és több csavar ide, hogy ebből jó sorozat legyen. -
AD4MINATOR
nagyúr
Jéghideg hajsza
The Last Frontier (2025)
season 1 finaleÉn végignéztem, és egy Blacklist másolat szinte csak gyengébb és Alaszkában. A 10 részes évad a 8. résztől kezd beindulni csak. Jason Clarke valóban jó cast, de Haley Bennett annyira idegesítő, hogy nehéz leírni, illetve nagyon jól kisminkelték, a szótárban a kialvatlanság mellett az ő feje szerepelhetne, ránézel és rögtön álmos leszel tőle. Dominic Cooper misztikus karaktere nevetséges volt, a feleség szála szintén, a gyerekek mellékszála meg aztán duplán, csak hátráltatásnak voltak benne és időhúzásnak (elment velük 1 rész feleslegesen) - és a végén még "meg is lettek dicsérve" miközben hibát hibára halmoztak.

Olyan érzésem volt az évad során, a feléig kitalálták a történetet, aztán rájöttek, hogy ebből nem lesz egy teljes évadnyi tartalom így kellett valami más, csak emiatt elvitték a történetet egy olyan fals irányba ami nem biztos, hogy jó ötlet volt, sőt...
-
AD4MINATOR
nagyúr
Tomb Raider: Lara Croft legendája
Tomb Raider: The Legend of Lara Croft (2025)
season 2 finaleA sorozat aminél nem is vártam folytatást, kapott
továbbra se kiemelkedő, se érdekes de cserébe rövid és szépen animált. A történet túl misztikus lett, ez a túltolt mágia vonal nem az igazi, nem TR-hez illő ennyire elborulni a skála e végéhez. Nem is tudom mit vártam, de azt se kaptam meg
hehe -
AD4MINATOR
nagyúr
A férfi a csecsemő ellen
Man vs Baby (2025)Megnéztem, merthát a lead Rowan Atkinson + a méhes (man vs bee) jó volt.. ez viszont nem annyira. Próbáltam szeretni, de ez a babás téma nem jött be, túl sok volt az erőltetett "konfliktus" a babával kapcsolatban, és a mellékszereplők se erősek de a legnagyobb gond, hogy elveszett a humor vagy csak nyomokban találni.. ami azért egy ilyen jellegű komédia sorozatnál elég problémás.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
rövid??
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Trigger Point
season 3Megint elfelejtettem, hogy utálom ezt és megnéztem a következő évadot is.
...és meglepően egész korrekt volt (a sorozathoz mérten) egészen az évad feléig... utána 0.Amúgy az a sok taktikai hiba amit vétenek a műveletek során néha már fáj nézni
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Tulsa királya
Tulsa King (2025)
season 3 finalevalahogy nehezebben csúszik le, mint az előző két évad, amik nagyon szórakoztatóak voltak nekem és elég hamar le is daráltam. Az okára még nem jöttem rá
Az oka annyi, hogy ezt is túlnyújtották a kelleténél. Sylvester Stallone karaktere érdekes volt az elején, amikor a semmiből építkezett, de utána unalmassá vált. Arról nem is beszélve, hogy a szétbotoxolt fejével alig tud beszélni, felirat nélkül néha csak motyogás lenne nála. A többi mellékszereplő is túlságosan mellék lett, a főgonosz is egy gyenge imitátor pedig Robert Patrick jó színész de amikor megjelenik a fiát alakító Beau Knapp, mindig komédiába fullad a jelenet, egyszerűen annyira mókás ahogy próbál "keményen sétálni". Tovább rontja az évad értelmét maga Stallone lányának szála is, Spencer karaktere csak arra van, hogy az időt húzza ahogy Tysont alakító Jay Will karaktere is csak csapódik ide-oda minden értelem nélkül. Nyilván az egész titkosügynökös mellékszál egy nevetség tárgya, a kormányzói választósdi meg szintén csak időhúzásra van benne. Egyedül az alkoholos ital-szál az, ami említésre méltó de azt 2 rész alatt le lehetett volna rendezni, nem kell hozzá 10...
Jól indul az 1-2 évad de ez kakaó volt. Kifáradt a sorozat, ezt be kéne ismernie Taylornak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OTP Bank topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

főleg 20 perces sorozatoknál duplán szenvedés a hetente várakozás.. mégha csak 40-50 perces lenne, de 20 perc mire elkezdődik már vége is és akkor várni 1 hetet? na, persze...
nagyon meglepett az évad, mert totál máshová futott ki, mint amire számítottam eleinte, így végig fenntartotta a figyelmem - de ezen nyilván sokat segített a profi fényképezés és a jó cast is,
annyit se ért ez.