Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Kijött ez a Velma animációs izé és az jutott eszembe, miért nem csináltak egy jó véres horrorszériát inkább Bozonttal, de hogy folyamatosan úgy be lenne tépve, hogy csak beképzeli a kutyát maga mellé.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Major Lion #68043 üzenetére
Nekem nincs bajom vele, de ugye én egy elég kis szeglete vagyok az univerzumnak. Tom Hanks-et pl nagyon kevesen nem szeretik. Csak hogy értsd mire gondolok.
-
törölt tag
válasz
Major Lion #68043 üzenetére
Fiatalon nekem se volt szimpatikus.
-
mephi666
nagyúr
válasz
szekzol #68032 üzenetére
mondjuk elég mondvacsinált kategóriát nyert... habár én megkérdőjelezném azt, hogy mellékszereplő volt-e, mert a fő eseményszál köré volt felépítve
"Legjobb mellékszereplő televíziós mini- vagy antológiai sorozatban, vagy tévéfilmben"
...mert hát Evan Peters húzta be a legjobb alakítást minisorozatban, aki tényleg brutáljót alakított
kérdés nem lehet, hogy megérdemelte-e
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Mayans M.C. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó.
-
szekzol
tag
Ne tudom látta-e valaki:
Golden Globe win: Jennifer Coolidge, The White Lotus (Stifler mami)
Az ész megáll... -
Dottorei
tag
válasz
Rigormortiis #68023 üzenetére
önmagában egy közepes valami szvsz
-
válasz
volandy #50429 üzenetére
Nemrég fejeztem be a The Valhalla Murders - t.
Szeretnék kérdezni vele kapcsolatban, nekem valami nem állt össze a végén.
Aki nem látta, ne olvasson bele a spoilerbe!
Az államügyésszel végül mi történt? A híradóban azt mondják, nem került elő a holtteste. Ezek szerint megléphetett. Viszont akkor így nem teljesen lett lezárva az ügy. -
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a The Chair.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
bobalazs #68021 üzenetére
A sárkányost én már csak a heti meme adagért néztem, meg a gyűrűset is, hogy aztán röhöghessek az itteni kommenteken
Az, hogy Wednesday 0 kapott az meglepő. Jenna jelölése után azt hittem simán kapja, de nem. Gondolom úgy vannak vele majd season 2 után, még úgyis fiatalka
-
-
S e t h
nagyúr
Sárkányok háza mint legjobb dráma?
Ennyire xar volt a tavalyi év?
Csóri Saul..... -
k-adi
nagyúr
válasz
Major Lion #68002 üzenetére
NA igen... azt pl. honnan lehetett volna előre tudni? olvastam volt pár látnok aki már a sorozat elején kitalálta ezt de hogy?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
paatrick #68007 üzenetére
Nem is feltétlen szponzorált tartalom ez sokaknál, csak az a téma pörög és könnyebb kapcsolódni. Ami nekem feltűnt az elmúlt évekből az az Arcane, olyan eszeveszett hype-ot kapott Youtube-on meg Twitchen a lolos content gyárosoktól meg közönségtől amit én még soha nem láttam egy teljesen eltérő médium iránt.
-
paatrick
őstag
válasz
Bad Pritt #68006 üzenetére
Nagyon durva látni hogy ezek az online mémek is mennyire szponzorálttá váltak mostanra. Rings of Power alatt orrba szájba jöttek a dicsőítők (vagyis a próbálkozók) aztán attól a naptól ahogy kifutott a sorozat 0 db új jelent meg
Ugyanezt figyeltem meg az Üveghagyma filmmel is most. Gondolom a Netflix, Amazon lefizet pár helyet hogy akkor most fullba kell nyomatni, aztán mikor leáll a szponzoráció akkor kuka egyből.
Míg egy-egy random régi sorozatból meg előkaparnak valamit és akkora mém lesz hogy évekig visszatér és mindenki röhög rajta újra és újra. -
Bad Pritt
félisten
Rég volt Rings of Power szarozós kontent, ez most megtetszett. -
Maxxy10
addikt
All American 6. évad berendelve.
Abbott Elementary 3. évad berendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest