Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77401) Laraxior válasza Atomgeszi (#77400) üzenetére


Laraxior
titán

Az a Banshee :D Sajnos ebből csak ennyi van.

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#77402) Atomgeszi válasza Laraxior (#77401) üzenetére


Atomgeszi
veterán

[link] Banshee
[link] Banshee Origins

Ezek valami pár 10 perces valamik ahogy nézem

(#77403) Tasunkó válasza VágniValó (#77398) üzenetére


Tasunkó
senior tag

Jó lenne egy ilyen sorozat, csak Roland Emmerich. A körülmények, és a média mai állapota alapján erős gyanú támadt hogy gangsta beveszi Colosseumot, vagy akinek túl fehér volt a Russel Crowe célközönségbe lőtték be a sztorit. Ettől függetlenül még lehetne nézhető, de megintcsak ott figyel ez Roland Emmerich, szerintem benne nincs egy jó szabadrúgás lehetősége sem, talán egy kegyelemszöglet.

Kérek egy számot a jútútú

(#77404) S e t h


S e t h
nagyúr

Akolitus 3. epizód

Meg kellett néznem nem véletlenül a netflixet indítottam-e el, mert azt hittem a Rebel Moont néznem.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#77405) radi8tor válasza S e t h (#77404) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

:DD

⭐ Stella

(#77406) Rigormortiis válasza S e t h (#77404) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Komolyan, miért néztek meg még bármit is, amire Star Wars van írva? :U

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#77407) VágniValó válasza Tasunkó (#77403) üzenetére


VágniValó
addikt

A remény hal meg utoljára. Akarom hogy jó legyen és beszívjon, de félek hogy olyan lesz hogy ide se jövök írni róla, mert csak ban lesz belőle a mai forró politikai klímában.

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#77408) lezso6 válasza Pikkolo^^ (#77361) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ki mondta, hogy 20% woke a Star Trek Discovery? :F Épphogy a woke állatorvosi lova. Lásd lezsóféle wokesági tünetegyüttes.

Nemrég néztem újra a Foundation / Alapítvány sorozatot, első két évad van ugye még csak. Történetileg még mindig zseniális. De az 1-es számú wokesági tünet (sok felesleges sírás) azért ebben is megvan, de még úgyahogy elviselhető, van rá okuk. Meg ugye a sok genderswap, ami erős AppleTV hagyomány, de ahogy náluk szokott lenni, jól írták meg a női szereplőket, nem lóg ki a lóláb, még ha vannak amolyan macsó nők is benne. Remélem a 3. évad is jó lesz, s nem lesz belőle szappanopera.

House of Dragons / Sárkányok háza aminek nekikezdtem még, ez legalább egy kategóriával jobb, ezt továbbra is a feminista sorozatok legjobb példájának tartom, 0% woke. Igen, tudom, Corlys a könyvben fehér, a sorozatban fekete, mert anno sokan hisztiztek, hogy a Game of Thrones nagyon fehér. De olyan elegánsan oldották meg ezt a rasszcserét, hogy emelem a kalapom, bárcsak ilyen lenne mindenhol. Mert alapvetően sosem a csere a baj, hanem minden más körítés.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#77409) paatrick


paatrick
őstag

The Boys S4E1-3

Felvettem én is a fonalat... de minek. Már az előző évad is elég döcögős volt, amit még elvitt a hátán a gore, de hát ez a 3 rész konkrétan már unalmas.
Mintha valami hosszúra nyújtott epilógust néztem volna a csata után, szinte semmi nem történt :Y az már nagyon érződik hogy pár szereplőt régen ki kellett volna írni, Hughie, francia csávó, elnökasszony annyira lényegtelen szálakon futnak hogy szinte már csak tölteléknek vannak benne. Csak erre a 3 részre már a fősodor se lett izgalmas :U

Tökre az az érzésem van mint a Marvel filmek jelenlegi állapotával, megvolt a felfutás 1-2. évad, 3. évadra lehetett volna a csúcspont a végére, de nem merték abbahagyni most meg már nincs hova emelni a tétet. És még van 1,5 évad belőle, hááááááát.

[ Szerkesztve ]

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#77410) gbors válasza lezso6 (#77408) üzenetére


gbors
nagyúr

de ahogy náluk szokott lenni, jól írták meg a női szereplőket

Wut? Salvor Hardin? Hisztis p***a? Míg az eredeti karakter a sci-fi történetének egyik legemlékezetesebb politikusa? :F

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#77411) lezso6 válasza gbors (#77410) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Továbbra sem olvastam a könyvet. Nyilván az jobb szokott lenni, vagy legalábbis nagyon más. Én inkább általánosságban beszélek, hogy habár lehetnének jobbak, de nem gagyik, hozzák azt a minimumot, amit kell. A sírásra én is mondtam, hogy túl sok, de van alapjuk, még ha viszonylag gyenge is, ami nem indokol ennyi időhúzó sírást meg pátoszt.

A Foundation / Alapítvány erőssége számomra továbbra is a sztori, ami elég jól működik, még ha sokat is módosíthattak rajta, az alapok érződnek. Illetve a látvány, talán az a legjobb benne, ott nagyon nem spóroltak, sőt, szvsz időnként még sok is.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#77412) gbors válasza lezso6 (#77411) üzenetére


gbors
nagyúr

De, Salvor gagyi - az eredetihez képest teljes katasztrófa, önmagában csak szimplán egy hisztis, erőszakos rüfke különösebb karakter nélkül.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#77413) Hangfalképű válasza paatrick (#77409) üzenetére


Hangfalképű
tag

Ugyanez a véleményem. Frencsit már a második évadban dobni kellett volna Kukimoval egyetemben. Kukimo néma, ezért gyakorlatilag használhatatlan normál karakterként ebben a sorozatban, egyetlen dimenziója, hogy kísérti a múlt ezért szenved és egyetlen szerepe, hogy elnyűhetetlen, ezért néha szolgáltat egy kis gore-t, mint ügyeletes verőember. Frencsi egy drogos fasz, egyetlen dimenziója, hogy kísérti a múlt ezért szenved és egyetlen szerepe, hogy Kukimonak legyen valami társa. Borzalmas ez a kettő, már a harmadik évadban is teljesen érdektelen volt a közös száluk, bár valamilyen fura módon tudtak valamilyen ívet adni a közös "romantikájuknak". Erre amit itt történik... Frencsi rácuppan a néger dákóra, Kukimo még mondja is neki, na és ha kell a néger dákó, menny, kúrjatok, én is kúrok a zölcségessel ez valami vicc? Azt hittem már sikerült lezárnia Frencsinek a múltját, de nem, szenvedjünk mi is vele együtt azzal, hogy nézzük, ahogy szenved. De ez nem elég, Kukimo tesója is előkerül, hogy ezzel kihúzhassuk a két "főszereplő" a sztoriját az évad végéig.
Homelander továbbra is jó, bár a színész szerintem már annyira magáévá tette a karaktert, hogy ennek megfelelően él, Csillagpor meg fú tesa, mit csinált magával az a kislány? A testképzavar ugye. Az 1-2. évados babaarcához képest, ahol sokszor volt összefogva a haja, most már jó csontos feje lett, nem véletlen volt eddig mindig kiengedve a haja a feje mellett, hogy árnyalják valamennyire a képet.
Anyatej? Te jó isten, mit lett ezzel az emberrel? Újra castingolták? Az első rész alatt nem tudtam ki ez a csóka, és szégyen-szemre rá kellett keresnem a neten, hogy mi történt és lám, nem én voltam az egyetlen, aki nem tudta mi van. Több cikkben is cáfolták a recastingot MM csak egyszerűen.... megborotválkozott. S lőn világosság bazmeg tényleg. Nem bírtam (mások se...) felismerni szakáll nélküll, eskü, mintha pár kiló is ment volna a levesbe.
Hjui múltja is - bocs az őszinteségért - kurva érdektelen, legalábbis számomra. Darabolódik az egész sorozat, elnökasszony, Hjui, Csillagpor is juj mit csinált korábban (komolyan erre felhúzni egy új Hetek tag motivációját atyaég), Kukimóék, Hentes Vilmos, stb... aztán van, ami összefügg valamennyire és van, aminek semmi köze semmihez. Nekem ez így lassú és szenvedős és úgy is Hazafi fiára futtatják ki a dolgot. Ki akar fogadni, hogy a döntő számára Vilmos halála lesz?
Most kíváncsiságból rákerestem, hogy mi lesz a Ryanair-rel a soriban és huhh, nem ezt vártam. Itt meg lehet lesni, nyugi, nem szpojleres, mivel más úton fut a sorozat és a képregény. [link]

[ Szerkesztve ]

(#77414) markknight válasza Hangfalképű (#77413) üzenetére


markknight
veterán

Hughie tényleg érdektelen lett, el is van hanyagolva rendesen. Én csak ezt a szenvedést nem értem még mindig, hiszen Homelander röhögve ki tudná nyírni az egész Boyst, helyette fogócskáznak.

(#77415) Hangfalképű válasza markknight (#77414) üzenetére


Hangfalképű
tag

Persze, simán megtehette volna már hetven résszel ezelőtt hogy rászánja azt a húsz percet, hogy egyenként kiviszi őket a Szaharába és homokba fojtja mindet (sose derül ki), de ilyen alapon a filmek/sorozatok 90%-ba bele lehetne kötni, úgyhogy nem teszem. Legyen meg a normálisan megírt, izgalmas története, ami mentén végig viszik a dolgot. Számomra ez ment itt félre.
Inkább abba lehetne belekötni, hogy miként változnak pl Homelander képességei még egyes részeken belül is. Érdekes módon Bucsör szagát simán azonnal megérzi, de Hjuiét csak akkor, amikor éppen ráizzad, amúgy nem, mert épp másképpen fogott az írók tolla :C Vagy a röntgen látás is, sokszor kiderült már, hogy látja/hallja a szívverést, de a zsírpárnákat is kiszúrja a röntgenlátása. De mikor valaki egy csőben mászik nem messze tőle, már képtelen megtalálni... :(((

(#77416) RetepNyaraB válasza lezso6 (#77408) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

"Mert alapvetően sosem a csere a baj, hanem minden más körítés."

Ójessz, köszi.
Itt van a szög az elásott kutya fejébe ütve. Színek; az egyszerű pórhintés a pornépnek, a szexelős dolgok meg heteróban pont annyira gázak ok s cél nélkül, mint nembináris alfa centaurii kecske vs. núbiai dragqueen óvodás között. Ettől woke, amit annak kereszteltek.

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#77417) pècsimunkás válasza VágniValó (#77398) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Ez jónak tűnik valóban :K

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#77418) VágniValó válasza paatrick (#77409) üzenetére


VágniValó
addikt

Sajnos, szégyenszemre megnéztem a 4. évadból az első részt meg a második felét...
Oké Frencsi melegszál, köszönjük. Blacknoir meg minden felvezető és magyarázat nélkül újra él.

Kimerem jelenteni, hogy a Game of Thrones utolsó évada óta nem láttam sorozatot így lemenni kutyába. Erre tényleg szavak nincsenek.

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#77419) KISDUCK válasza VágniValó (#77418) üzenetére


KISDUCK
addikt

Boys spoiler: Black Noir nem él, mert meghalt és egy színész vette át a helyét aki eljátssza hogy ő Noir.

(#77420) negyven2 válasza negyven2 (#77228) üzenetére


negyven2
veterán

A harmadik (és jelenleg úgy tűnik, hogy utolsó), évada a 'The Outlaws'-nak, a tervek szerint július 11-én érkezik majd a Max-ra!

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

(#77421) VágniValó válasza KISDUCK (#77419) üzenetére


VágniValó
addikt

Igen, közben leesett de köszi :K Valamikor éjfél után néztem/próbáltam nézni és hamar feladtam.

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#77422) k-adi


k-adi
nagyúr

Sweet Tooth: Az agancsos fiú (2024)
season 3 finale

Ez a sorozat mindigis egy mese volt az aranyos kisfiúról, akármennyire is próbálta kinőni kisebb-nagyobb darkos jelenetekkel, úgy igazán sose sikerült... de talán ez nem is baj, viszont így 3 évad már sok belőle, kettőnél abba kellett volna hagyni, ez már nagyon erőltetettnek hatott sajnos. A sorozat elején még egész jó tájképek is voltak, kár hogy a végére ez leredukálódott majdnem nullára... ahogy a történet is.

(#77423) Atomgeszi


Atomgeszi
veterán

Hu ez a Mare of Easttown még lassabb, mint a Híd. :D

(#77424) radi8tor válasza Atomgeszi (#77423) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ha megnézted utána ez is kötelező alkotás :DD [link] (SNL paródia)

⭐ Stella

(#77425) Bandit21


Bandit21
addikt

Sárkányok háza topic nincs?

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#77426) Grave_444 válasza Bandit21 (#77425) üzenetére


Grave_444
nagyúr

Múltkor én sem találtam, szerintem nincs.
Trónok Harca topik van.

(#77427) Bandit21 válasza Grave_444 (#77426) üzenetére


Bandit21
addikt

Köszi de az meg "halott".
Most néztem meg az s2e1-et.

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#77428) Tyler Durden

Apple Tv-n indult egy új sorozat egyelőre 2 rész van fent belőle, Presumed Innocent néven fut. Ez is könyvadaptáció, nagyon jól alakul a sztori, engem teljesen berántott, remélem nem b@sszák el. Egy dolgon égtem ki, a főszereplő Jake Gyllenhaal filmbeli neje, olyan, mintha a nagyanyja volna :U
Alap történet spoileresen: adott a Chichago-i főűgyész helyettese Rusty Sabich /Jake Gyllenhaal/, akinek a kolleganője egy gyilkosság áldozata lesz. Hasonló képpen ölik meg, mint egy másik gyilkossági ügyben, ahol ez a ügyvédnő juttatta rács mögé a gylkost. Kiderül. hogy Rusty szeretője volt a hölgy, így letartóztatják /nem mellesleg a hölgy terhes volt, hogy kitől még kérdéses/, szabad lábon védekezhet.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#77429) Atomgeszi válasza radi8tor (#77424) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Egyelőre elhalasztva, mert láttam, hogy a Fargo s05 a végére ért.

Hát mit mondjak, érdekes kezdés.
Teljesen kiszámítható cselekmény, idiótaságok tömkelege. Főleg amikor a csajt megtámadják a házban, lepörköli az első támadót, erre mit csinál? Eldobja a hajlakk öngyújtót.. aztán legurul a lépcsőn, mert megbotlik egy szennyeskosárban :W aztán lent halottat játszik, miközben a támadó egy 98 éves nyugdíjas sebességével halad, majd a csaj egy jégkorcsolya cipővel arcon vágja a támadót, MAJD EZT IS ELDOBJA :W Na utána ugye mennek, megjelenik a rendőrkocsi mögöttük, megállnak, a csaj kiszáll HÁTRAKÖTÖTT KÉZZEL FUT, egy rohadt szót sem szól, semmit nem szólnak a rendőrök sem csak nézik, erre jön a két rabló és ledarálják az egyik rendőrt, a másik meg nagy nehezen elmenekül, erre megáll a benzinkút kivilágított KELLŐS KÖZEPÉN és nézi a sötétet bameg. Majd lábon lövik, milyen érdekes. Bevonszolja magát, majd a csaj is bemenekül, akkor ugye a wc-be az egyik rabló bemászik,a csaj úgy megy be, hogy eltört egy világítórudat, A SAJÁT SZEMÉBE BERAKJA ÉS LASSAN BENYIT. Hát rohadt életszerű, mit ne mondjak. Ja mindezt tetézi , hogy otthon mezítláb jött el, miközben rég felhúzhatott volna egy zoknit vagy egy cipőt, mikor meglátta, hogy be fognak törni hozzájuk. :W Na ugye akkor ott a benzinkutas, aki egy légkürttel arcon lövi a rablót, aki erre hátra se néz csak simán lepuffantja. Megint életszerű. A másik dolog, amikor a csaj a lapáttal pofán verte a támadót, majd az összeesett, és persze teljesen kiszámíthatatlanul ott hagyja a földön fekve, miközben már mindenki tudja, hogy mire visszamegy hozzá miután megnézte a rendőrt, hogy már nem lesz ott a rabló. :W

Hát nem tudom. Ennyi, ami hirtelen eszembe jutott.

(#77431) k-adi válasza Bandit21 (#77425) üzenetére


k-adi
nagyúr

Nem is baj, mert nagyon gyengén kezdett a season 2 eddig :( nagyon akarnak, de....

(#77432) Bandit21 válasza k-adi (#77431) üzenetére


Bandit21
addikt

Hát alapvető ösztönökre hat, én is végig azt vártam, hogy mi lesz majd a "nagy season starter" az első részben...

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#77433) radi8tor válasza Bandit21 (#77432) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Az az egy jelenet volt a tengerparton.

⭐ Stella

(#77434) stoon válasza radi8tor (#77433) üzenetére


stoon
őstag

azért a fiút fiúért ....csak rossz fiút..

steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!

(#77435) Bandit21 válasza radi8tor (#77433) üzenetére


Bandit21
addikt

Hát én a végére gondoltam a haloszobaban.
Amikor rossz herceg fejet vágnak le.

Sárkányok háza 2 évad spoiler felül!

[ Szerkesztve ]

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#77436) radi8tor válasza Bandit21 (#77435) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ja de hát ügyetlenek voltak. :DD

⭐ Stella

(#77437) S e t h


S e t h
nagyúr

Nem tudtam nem röhögni, Disney,Star Wars poén.

[link]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#77438) Bad Pritt


Bad Pritt
félisten

Remekül indult a House of the Dragon S2, azzal együtt is, hogy erősen alapozás íze volt a résznek, végre egy masszív, sok szereplős, intrikákkal teleszőtt karakterdráma. Külön plusz pont Abubakar Salim jelenléte, kellemes meglepetés volt a Raised by Wolves után ismét egy ilyen nagy formátumú sorozatban hallani a hangját.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#77439) Bandit21 válasza Bad Pritt (#77438) üzenetére


Bandit21
addikt

Én azért írtam ide mert a got óta nem tudom eldönteni hogy a néha fölösleges erőszak miatt vagy annak ellenére jó a sorozat.
Egyrészt érdekes lenne anélkül látni pár részt megvágva másrészt végülis nem bug ez hanem ficsor.

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#77440) k-adi válasza Bandit21 (#77439) üzenetére


k-adi
nagyúr

Én azért nem mondanám a sorozatot "jó"-nak, főleg egy ilyen gyenge évad-kezdéssel, csak annyira lent van a mérce manapság, hogy már ez a szint is "jó"-nak felel meg lassacskán :B ami persze szomorú... de még beindulhat az évad, úgyhogy nincs minden veszve

(#77441) Bandit21 válasza k-adi (#77440) üzenetére


Bandit21
addikt

En azon gondolkodtam a rész alatt végig, hogy ki fog meghalni. Mi lenne annyira "megrázó" hogy attól a rész jó legyen. De rájöttem, elég nagy baj, ha van időm ezen gondolkodni.

Inkább az a gond, hogy jellemző ez a fajta sorozatvezetés, ahol az évad lassan indul az első rész "alapoz", de mégis bele raknak valami ilyet, általában a végére, hogy mégse legyen unalmas.
Nekem ez inkább nem tetszik.

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#77442) Yodamest válasza Atomgeszi (#77363) üzenetére


Yodamest
veterán

"Mit nézzek, ami van magyarul"

Én a felsoroltakból mondanám a Kaliforgiát, méltánytalanul nem említett sorozat sehol, nekem egyik kedvencem. Nyilván szeretni kell hozzá az alapvetően szexuálisan túlfűtött témát, poénokat, engem vígjátékban már csak ez tud megnevettetni, minden más már unalmas, sablonos, erőltetett, túl PC számomra. Szinte ugyan ez, csak jóbarátokféle comedy formátumban a Páran párban széria is, elképesztő jó az is, az előbb is említett okokból én sokkal jobban szerettem, mint a jóbarátokat.

[ Szerkesztve ]

(#77443) S e t h válasza Yodamest (#77442) üzenetére


S e t h
nagyúr

Sosem felejtem el, az egyetlen sorozat amit néhány résszel a vége előtt kaszáltam annyira megcsömörlöttem a végtelenített, repetitív tartalomtól.
Mintha a Family Guyt néztem volna, de ugyanazzal a poénnal évadokon át.

Szerk : Kaliforgia

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#77444) Yodamest válasza S e t h (#77443) üzenetére


Yodamest
veterán

Na jó de a "néhány résszel a vége előtt" azt jelenti, hogy 6 évadot csak végig néztél. Ez már több, mint sok más sorozat teljes hossza. Egyébként még én sem értem teljesen a végére, csak egyedül tudok haladni vele, mert asszonynak too much. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#77445) lezso6 válasza Bad Pritt (#77438) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Szerintem is jól indult a sárkányos feminizmus második évada. Gyakorlatilag ott hagyták abba, ahol befejezték az első évadot, semmi felesleges hatásvadászat. Nem értem a sírást, szvsz épphogy az a probléma, hogy hozzászoktak az emberek a gagyihoz. Mint amikor lakodalmas után hallgatnának valami jazz jellegűt. :D

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#77446) lezso6 válasza Bandit21 (#77439) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Az erőszakos részek szerintem egyáltalán nem feleslegesek, súlyt adnak az eseményeknek, főleg hogy ilyeneket nagyon ritkán látunk. Persze lehetne rosszul is csinálni, de a GoT és a HotD mindig is nagyon jól nyúlt ezekhez az eszközökhöz, nem öncélú mint pl a hentelős horrorok. Ugyanígy bánik a CGI-val is, stb.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#77447) Atomgeszi válasza Yodamest (#77442) üzenetére


Atomgeszi
veterán

:B "Hirtelen ennyi, ezek mentek, ezek tetszettek nagyon."

A felsoroltakat mind láttam. Valamit többször is. pl a Kaliforgiát 2x is megnéztem. :D

(#77448) k-adi válasza lezso6 (#77445) üzenetére


k-adi
nagyúr

szvsz épphogy az a probléma, hogy hozzászoktak az emberek a gagyihoz.

na pont ezért gondolod, hogy jól indult az évad :)

az évad kezdő epizódnak fel kell keltenie az érdeklődést, itt meg nem igazán sikerült... a végén lévő na "melyiket válasszam" jelenetnek hatalmas drámának kellett volna lennie, de mire oda eljutott a rész, addigra már nagyon nem érdekelt mint néző, hogy melyik lesz a.....

(#77449) lezso6 válasza k-adi (#77448) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Nagyon megválogatom mit nézek, szóval engem ezzel nem lehet vádolni. :D House of Dragons magasan van mindenhez képest is, nálam 9/10. A Fauda ami az nálam utóbbi időkből a legközelebb van hozzá a 8/10-ével, s kb ennyi, a többi 7/10 vagy rosszabb.

Amit offban írsz, az épphogy erény, nincs hatásvadászat és túldramatizálás. Nem nézi hülyének a nézőt, hogy mikor mit kell gondolni.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#77450) Ijk válasza lezso6 (#77449) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nálam idén eddig Ripley volt a meglepetés és eddigi kedvenc, második a Shogun,, de House of Dragon várós volt első évad után, remélem tartják a színvonalat. Még ami bejött a Reacher S02 (bár felejthető), Mayor of Kingstown.

/人◕ ‿‿ ◕人\

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.