Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Travelers nagyon adja, meg masfel resz van hatra
-
oba
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #43043 üzenetére
Én az első részt néztem meg még csak (majd tervezem folytatni valamikor). De egyáltalán nem nevezném feelgoodnak azt amikor
. Nem tudom, a többi rész biztos "vidámabb", de nekem a feelgood jelző egyáltalán nem jutott eszembe a pilot után. Ezen kívül amit írsz róla tényleg igaz, jók a színészek, meg fogom nézni majd a többi részt is.az első rész végén meghal az öreg felesége -
oriic
HÁZIGAZDA
Nightflyers
9-10
Huh, hát kicsit felemás nekem a befejezés,
mert olyan mintha félbevágták volna. Remélem jön majd folytatás. -
gyuromoj
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A The Kominsky Method-ot (Netflix) nagyon, NAGYON ajánlom mindenkinek, aki szereti az emberibb, jó színészi játékokkal megtámogatott sorozatokat. Teljesen véletlenül akadtam bele, de az év meglepetése volt nekem. Chuck Lorre-ban nem csalódtam, Michael Douglas és Alan Arkin párosa valami hihetetlenül jól működik. Néhol megkacagtat, néhol megindít, néhol elgondolkodtat - kicsit a Jack Lemmon / Walter Matthau - féle párosra hajaz, érzelmes, intelligens, feelgood cucc.
Az kicsit aggasztó, hogy a kb. 70 éves főszereplők gondjainak a nagyrészét kb. feleannyi idősen is át tudom érezni, de ez a sorozat értékéből semmit nem von le.
Rétegcucc, de remélem még pár évadot megél a dolog (habár most nézem, hogy Alan Arkin már 84 éves...).
-
törölt tag
Travelers Season 3 kint van Netflix-en
-
Pitterix
őstag
Megnéztem mindhárom részt. Nem volt rossz, de valami hiányzott, legalább is úgy éreztem. majd talán jövő ősszel jobb lesz.
Viszont a statisztákat nagyon bénán rendezték a helyükre. Az elején még menekülnek, aztán, mikor mindennek vége és bámulhatnának tátott szájjal, vagy hálálkodhatnának, úgy sétálgatnak, mintha mi sem történt volna. -
Janaboy
Topikgazda
Miert nem lőnek sose fejre!?
Lövik gépfegyverrel az áthatolhatatlan páncélt
-
nyogo83
senior tag
Nightflyers
1x09
Nem volt rossz, vegre szep lassan kiderulnek a reszletek, bar inkabb megvartam volna a holnapi utolso reszt es egyben nezem meg
Viszont iszonyatosan felb*sz*tt az a fajta logikatlan tortenet/karakter iranyitas amit Rowan korul muveltek. A tortentek utani viselkedesen latszik, hogy teljesen megborult az agya, tobb ember is eszleli ezt(raadasul ugy, hogy a felelem erzodik rajtuk a viselkedese lattan), plusz Thale is belelatott a fejebe.
Es mit csinalnak? Szolnak a kapitanynak? Biztonsagi szolgalatnak? Vagy barkinek, hogy jo lenne egy kicsit bezarni valahova mert veszelyes lehet? Neeem...Menjel csak, nincs semmi baj, csinaljunk ugy mintha jol lenne.
Nem azzal van a baj, hogy megborult, csak ez igy nagyon bugyuta megoldas. Ha nem talalkozott volna senkivel a megorulese utan, hanem csak hirtelen elkezdi irtani oket, akkor okes. De igy gaz... -
oriic
HÁZIGAZDA
Pedro Pascal revealed as the Mandalorian
"Pascalék mellett szerepelni fog a sorozatban Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Omid Abtahi és Werner Herzog filmrendező is. Elég meghökkentő szereposztás, érdekes lesz ezeket az embereket együtt látni. De a rendezők névsora is elég színes, hiszen olyan direktorokat szerződtettek, mint Dave Filoni, Taika Waititi, Deborah Chow és Rick Famuyiwa, illetve az eddig elsősorban színésznőként ismert Bryce Dallas Howard."
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Orville 2. évad december 30-án kezd.
-
Ventur@
senior tag
Counterpart S02E1
Az az érzésem, hogy az évadra még jobban fognak csavarni egyet a kémkedésen. Minden másodpercét szívtam magamba.
. Nyitásra azt kell mondjam, hogy felcsigázott megint. 10-esB Howard eszméletlen jól hozza A Howard szerepét (A Howard = a mulya, ugyebár ott maradt a másik oldalon (B oldal), így a terrorista szervezet leleplezése miatt van B Howard, A Howard világában. Csavaros ). Viszont kva nagy, hogy Claire, annak ellenére, hogy átvette a másik Claire szerepét és lelepleződött, még ennek ellenére is jól hozza, azt ami miatt átküldték. Pofátlan mód belehazudott Peter szemébe.
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nightflyers
1x07
Kicsit lazább rész volt
, az időugrás nekem furcsa volt, de legyen. A vége azért elég nagy WTF! A gyerek elporladásnak tuti lesz köze az idegenekhez. Nem véletlen szerintem hogy Thale miért nem akart beszélni a gyerek hangjáról. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sugarforce #43001 üzenetére
Szornyu, nem tudod mit hagysz ki
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hegesztés topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest