- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Valahogy nincs már meg az újdonság hatása, mint a LDR-nél volt. Felét megnéztem tegnap, és igazából nem az az első gondolatom, hogy jó lenne. Pedig ha külön visszagondolok a részekre, akkor egyáltalán nem voltak rosszak. Leszámítva az Unreak Tournament-et, az hatalmas csalódás volt nekem.
(Meg amúgy is, miért nem Quake?!
)
A másik csalódás viszont az, hogy az amit a legjobban vártam, a Concord-os rész benne sincs! -
Bad Pritt
félisten
Ez amúgy nem mond ellent annak, hogy tudtak volna a lényekről korábban. Igazából nagyon keveset tudni a világról, simán lehet más titkolózó cég is érintett pl. Meg ha belegondolunk az Aliens idejére már legalább öt kontaktjuk volt a xenomorffal (Prometheus, Covenant, Alien, Alien: Isolation, Alien: Romulus) és még mindig vakon volt nemhogy a világ, de a Weyland-Yutani nagy része is, pedig még túlélők is voltak.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy ha jobban belegondolsz az első Alienben mind Anya, mind Ash úgy beszélt az Alienről, mintha lettek volna korábbi információik róla. Az idén a kánon része lett, hogy David, a Prometheus és a Covenant története hazajutott a Földre, de történhetett még más is az első film előtt, ami miatt mindenképp űrkamionosokkal akartak begyűjtetni egy példányt.
-
negyven2
veterán
Alien: Earth | Teaser - Reflections
When a mysterious space vessel crash-lands on Earth, a young woman (Sydney Chandler) and a ragtag group of tactical soldiers make a fateful discovery that puts them face-to-face with the planet’s greatest threat in FX’s highly anticipated TV series Alien: Earth from creator Noah Hawley.
Noah Hawley ugye az IMDb-n 4.9-es átlagon álló, Lucy in the Sky című filmet csinálta, meg az FX-es Fargo sorozat 4. evádat...
Meg az FX-es Fargo sorozat első, második, harmadik és ötödik évadtát, meg a szintén az FX-re készült Legion sorozat minhárom évadát...
tudom sz*r poén -
-
-
k-adi
nagyúr
-
attiati
veterán
A befejezés amúgy tervezett volt vagy kaszálták?
Úgy tudom, hogy az író beismerte, hogy semmilyen elképzelése nem volt a sorozat végére.
Kb ez érződik a sorozaton is, hogy megy az ismeretlenbe és talán pont ettől olyan hiteles a néző számára a kiszámíthatatlanság. Mert nincs az író fejében sem -
paatrick
őstag
"Nem támadásként írom ezt félre ne érts, én is szívesen dumálnék mondjuk Csillagkapu dolgokról"
Mikor lesz már új csillagkapu?
Star Trek sorozatok jönnek sorban, ez meg tetszhalott 10+ éve. Valami értelmes stúdió felvásárolhatná a jogait.
TV-ben adják most az Atlantiszt, hát nem öregedett túl jól
az alapsorozat jobban bírta a strapát.
-
negyven2
veterán
Igazából annyira nem, mert a Paramount+ egyik legnézetteb sorozata volt. Csak most ugye ott átalakulások vannak (lényegében a Paramount-ot megvette a SkyDance), és van egy 2 milliárd dolláros, belsős adóság leírási lehetőség is. Ami azt jelenti, hogy elbocsájtások, részlegbezárás (állítólag a Paramount+-nak is annyi, a meglévő tartalmaikat meg eladják license-be), és sorozatkaszák.
Vagyis max annyiban igaz, hogy jól ment, de lehet az új vezetés szemében már nem fog annyira jól menni.
De ugye ők csak a forgalmazók voltak, így az azt készítő produkciós cégek el tudják adni majd másnak (már ha kell nekik). -
paatrick
őstag
-
paatrick
őstag
Jó pár éve meghalt az alkotója szóval folytatás biztos nem lesz, mert már akkoriban se rajzolta sokkal tovább.
De még lehetne élőszereplős változat#77078 Rigormortiis
Nincsen benne szexezéscsak sok akció, zombigyilok meg bugyivillantás. Ha akarsz egy jó hétvégét a 12 rész gyorsan lepörög. Megkockáztatom a legjobb zombis anime, bár nincs túl sok belőle alapból.
-
negyven2
veterán
Van egy harmadik is (illetve azért a Fallout világában több is), de ez duplán Spoiler mert erről a Fallout 4-ben van szó (
).Cabot A hibernációs elmélet a legvalószínűbb opció itt. Azt megtudtuk, hogy pénze az volt, tehát simán le tudta magát fagyasztani egy saját, nem Vault-Tech-es bunkerben is. Ugye Ghoul esetén max csak pár évig néz ki normális emberként. -
.LnB
titán
Én is. Nekem is tetszett nagyon.
Egész végig azon gondolkodtam, hogy Jonathan és Lisa tuti el fogja **szni a második évadra. Mert a Westworld első évada is zseniális volt, aztán mi lett belőle...
De utánaolvastam, és megnyugodtam, hogy itt nem kaptak akkora kreatív kontrollt szerencsére. Például nem is írják a sztorit. Úgyhogy teljesen lelkes vagyok a folytatást illetően is. -
Vladi
nagyúr
Volt mostanában 2 ilyen film is.
De szerintem ezek tök marhaság történetek. Amivel most néz szembe az emberiség az totál nem ilyen jellegű világvége.
Arra jöttem rá az utóbbi időben, hogy oylan a világvége amilyet az ember csinál magának.
2 sorozat a témában ami szerintem jól fogja meg a dolgokat:
Extrapolations és Station eleven -
Tigerclaw
nagyúr
Számomra a Halo is sokkal jobb lett mint vártam. Ott is odarakták a pénzt, hogy "valósághű" legyen a játékhoz. A színészek tetszenek. A story kicsit kaotikus, de a játékban is kb. hasonló. A tempo viszont kicsit gyors, átugranak dolgokat, amitől nehéz összekötni a szálakat.
-
Bad Pritt
félisten
Hát így a Fallout után külön nevetséges az a vergődés, amit a Paramount összehozott a két évadnyi Halo során. Pedig az még talán egy ennél is egyszerűbb alapanyag, mégis sikerült elszarni.
Meg amúgy amiért kudos jár a Bethesda/Amazon párosnak, hogy egyáltalán nem polkorrektkedték el, rendesen benne voltak azok a wtf elemek, amiket a játékok alapján várt az ember.
-
-
KISDUCK
addikt
Az tiszta sor hogy nem feldolgozás, hanem mellék story, csak hát az animében ugye szépen építették a storyt és mindent laza tempóval elmagyaráztak és most fél rész után arra gondoltam, hogy olyan ember érti-e vagy tudja-e követni aki nem ismeri az animét. A 40. percen már túl vagyok és eddig nekem tetszik.
-
myckey
veterán
Itt a fórumon is volt, aki nem ájult el a kék szemétől...
sőt. ( persze annyi baj elgyen )
Nekem egyébként az egészben a mozgás animálás és a hátterek tetszettek ! Pazar, festői képek vannak benne.
A mögöttes területek, helyszínek... zseniálisan szépek. Rengeteg ilyet lehetne kiragadni, pillanatképeket. -
Vannak, csak ban jár értük. Bár Te házigazda vagy, talán megúsznád
#75796 ViZo72: a kínai széria szerintem szuper volt, de még én is túl hosszúnak éreztem, 20-22 rész ideális lett volna. És igen, a Háromtest probléma egy trilógia első része. A második (A sötét erdő) nálam top 5-ös hardcore sci-fi, a harmadik (A halál vége) pedig annyira hardcore, hogy helyenként átmegy röhejesbe. A Sötét erdőt nagyon megnézném ugyanazzal a megközelítéssel, ahogy Tencent az első könyvet lehozta.
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy néz ki, hogy ebben a Haloban minden más, a story leegyszerűsitve, lerövidítve. Van pár új kulcs főszereplő, pár eredeti főszereplő meg már kiiktatva. A story meg nem nagyon épül, nem visz sehová, illetve az “in medias res” tipusú kezdet a nem Halo playereknek talán túl érthetetlen. Van x számú ellenséges fél akik harcolnak egymással ismeretlen okból, ismeretlen célért. Kár, mert amúgy a szereplő, a casting jól eltalált.
-
k-adi
nagyúr
HALO s2 spoilerz
Azt értem, hogy itt a
szóval én aki csak pár youtube videót látott a játékból és a sorozat alapján próbálnám összerakni a story-t, azért nekem sok a kérdés még... ellenben olyan marhaságokkal megy az idő, mintT vírus neve a "Flood" (gondolom hogy "elárasztja a fertőzés a világot", innen a szó eredet) de, hogy ez így miért van, kik hozták létre, mi köze a gyűrűnek, miért van több, mitől különleges a gyűrű, mit tud, stb... de itt azért több sebből vérzik az évad... persze az is lehet, hogy én nem figyeltem eléggé?Kwan látomásai - ki a nagyi? -, a kalóz pasi aki a lányát menti már 3 részen át és társai... én értem, hogy kell néha fillér epizód/jelenet is (bár nem örülök neki) -
k-adi
nagyúr
Halo (2024)
season 2 finaleAz első évadhoz képest javult, de még mindig gagyi ez sajnos. Én nem ismerem a játék történetét, stb. csak a sorozatból élek de azért itt van bőven még kérdés.
Ha elvonatkoztatok mindentől, akkor csak szimplán szomorú vagyok, hogy egy scifi covenant-os valami a végére átment egy sima
marhaságba.zombis Manapság ennél többet kell letenni az asztalra, az a pár látványos rész, meg Master Chief páncélja nem menti meg ezt a sorozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Star Trek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD