- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #81735 üzenetére
Szívesebben olvasok másokat foglalkoztató aktualitásokról, mintsem senkit sem, max két usert érdeklő noname sorozatokról.
De ezeket átugrom és nem siránkozok, valamint nem gondolkozom április elseje szintű, mások érdeklődési körét befolyásoló szabályokon.Ide felnőtt, azonos érdeklődésű emberek látogatnak, nem ovisok, ez a szabályozás kb. "jó hír" kategóriájú brainstorm eredménye és egyben betarthatatlan is, viszont a Monty Python szintű abszurdnak talán tényleg ebben a topikban van helye.
Legyen minden jó!
-
S e t h
nagyúr
Elkezdtem a last of us második évadát, pedig homokszemeket is számolhattam volna.
Az adaptáció alapján megnéztem nem Uwe Boll rendezte-e.
-
S e t h
nagyúr
válasz
F.B.I. #81571 üzenetére
Nekem olyan érzésem van mintha itt senki sem lenne színész és/vagy nagyon gyenge a szövegkönyvük.
Minden egyes reakció zéró átélés, hiteltelen minden interakció.
Itt szinte mindenki hozza a Steven Seagal mimikai eszköztárt.Egy pozitív dolgot viszont én is tudok említeni, a második vagy talán harmadik epizód végén felcsendülő zenét, az be is húzott, gondoltam elmentek a búsba, nem szép dolog így manipulálni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
paatrick #81554 üzenetére
Mintha vmi Steven Seagal paródia lenne.
Én most ott hagytam abba, hogy
kiküldik az 50 kilós nőt, hogy behozzon egy közismert pszichopatát, akiért minimum egy osztagnak kéne mennie. Ja és még mehet vele valaki, akiről tudható, hogy nem gondolkodik racionálisan, mivel szerelmes a társába. Szóval Reacher éleslátásáról tanúbizonyságot téve azt mondja a kislánynak, menj, hozd be bilincsben, viheted a hasznavehetetlen társadat is. Kis idő múlva: hm, miért nem értek még vissza? -
S e t h
nagyúr
válasz
Beni2360 #81481 üzenetére
Első évad nem volt rossz, vagy csak az újdonság varázsa hatott, de a második, harmadik évad annyira amatőr, hogy az már fájó.
Emberek nem beszélnek és viselkednek így, max 60as években egy westernben.
Csak fekete van és fehér, kétdimenziós karakterek, mintha egy paródia lenne.
Még nem értem a harmadik évad végére, de mintha a fogamat húznák, nem tett jót neki, hogy az Invincible után nézem. -
S e t h
nagyúr
Köszi srácok, sajnálom, mert a gyerek nagyon rá van gyógyulva, nekem felirattal az év csalódása és élménye is egyben.
-
S e t h
nagyúr
Nem tudja valaki esetleg, hogy az amazonon az Invincible harmadik évada rendelkezik -e magyar szinkronnal?
-
S e t h
nagyúr
válasz
dellfanboy #81093 üzenetére
748 szavazat?
Fog ez még lejjebb menni. -
S e t h
nagyúr
válasz
pècsimunkás #80711 üzenetére
True detective nálam ugyanez, azt hittem ez a legdurvább, sorozatokkal összefüggő hoax.
-
S e t h
nagyúr
válasz
lezso6 #79887 üzenetére
Vannak az életben olyan pillanatok amikor elakad a szó, megáll a lélegzet, ezek beégnek, bevésődnek, kizökkentenek.
Ahhoz hogy ezt intellektuálisan érje el vmi. kb. a newtoni világképhez fogható víziót kéne tálalnia.
Az 1883 megmutatta mennyit ért az élet kb. másfél évszázaddal ezelőtt és milyen mocskos módon tud befejeződni, miközben van egy lányom és mondjuk úgy, vannak az életünkben olyan pontok amelyek miatt megélhetőbbé vált a sorozat.
Ezt a sorozatot szívvel néztem és talán pont azért is volt jó, mert egy időre elfeledtette a racionális énemet, olyan ez mint amikor a managger elmegy csecsemős beöltözős role playre.
A feleségemmel könnyezve mentünk átölelni a lányunkat, szavak sem kellettek, szóval köszi Sheridan, engem emocionálisan kifacsart, legalábbis tökön rúgott.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Rigormortiis #79833 üzenetére
- mi köze van az élményhez, hogy mekkora a költségvetés? Hol könyökölt ki számodra, hogy ez filléres, és ez mennyiben befolyásolta a narrációt?
- miben maradt el a korhű megjelenítéstől? Honnan hiányzott a pénz?
- miben múlta felül "szinte mindenben" az 1923 és a Yellowstone?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Rigormortiis #79824 üzenetére
Sheridan egyik, ha nem a legjobb alkotása az 1883, a topik értékítélete tökéletes, case closed.
-
S e t h
nagyúr
Az olajügynököt nézi valaki?
Lassan eltelítődöm már Sheridannel, még a Lioness második évada is lóg a levegőben. -
S e t h
nagyúr
válasz
grizlisandor #79704 üzenetére
Agatha élvezhető karakter a Wanda Vision alapján?
Nekem pont azért eszembe sem jut elkezdeni. -
S e t h
nagyúr
Az Arcane eddig legfelső polcos.
Akik ezt készítették az értenék a szakmájukhoz és talán szeretik is, döbbenetes a képi világ, vágások, zene, sztori, karakterek. Nem tudom miképpen lehet ezt lezárni 3 epizódon belül, hogy minden karakterrel tudjanak foglalkozni, de talán mindegy is, meghatározó élmény. -
S e t h
nagyúr
válasz
grizlisandor #79501 üzenetére
Nem, pedig már előre kifizettem.
-
S e t h
nagyúr
Operation Lioness-ben(második évad) annyira ismerős volt az egyik szereplő, de nem jutott eszembe hol, melyik filmben láttam.
Beugrott.
Ez az anyaszomorító Taylor Sheridan hát nem becastolta magát a saját sorozatába? -
S e t h
nagyúr
válasz
lezso6 #78975 üzenetére
Az 5 másodperces verziót köszi, röhögtem.
A könyvekkel az a problémám, hogy bár szinte ponyvaként hathat Tolkien mellett, de engem a Forgotten Realms szippantott be anno és amikor elkezdtem régen olvasni a gyűrűk urát aztán annyira részletes leírásokba ütköztem, hogy szinte a fa levelének az erezetét is láttatta velem a szerző, amit azt mondtam neee.
Plusz a hobbitok, mint az ewokok egyik evolúciós mellékágának története egy vérzivataros közegben nagyon disszonáns, nem tudtam megbarátkozni vele, velük.
Most viszont néhány karakter eladta nekem az amazonos kreálmányt, mondjam azt, nem is volt nagyon mit néznem, főleg ha már fantasy, Witcher?
-
S e t h
nagyúr
válasz
lezso6 #78953 üzenetére
Elfogadom, hogy a gyűrűk ura rajongóinak ez a sorozat tőrdöfés, de én meg azt nem bírtam viszolygás nélkül nézni a hobbitok miatt és itt is időnként a távirányítóért nyúltam amikor bubukát és nunukát kellett néznem vándorolgatás közben, viszont ez a sorozat csak rávett arra, hogy olvasgassak utána ki a fene az a Sauron, Bombadil Toma és onnan meg már nyílt a többi hivatkozás is.
Olyan ez mint az old school star wars fanság, epét hány attól amivé a Disney tette, de én meg anno nem tudtam befogadni Tolkien fantáziáját, most viszont jól szórakozom, mert engem nem befolyásol pl.miért hüledezik mindenki
feltűnésén, hanem egy drámai, birodalmakat megrengető apa-fiú konfliktus lezárásának az eszközét látom benne.balrog Először botor módon azt hittem, hogy a benetton minden színében pompázó fajok fogják kicsapni a biztosítékot, de figyelmen kívül hagytam a lore iránti elkötelezett rajongást, tiszteletet.
Abba bele sem próbálok kötni, hogy miképpen lehet felépülni egy olyan sérülésből szempillantásnyi idő alatt ami 10 emberből 11-et megöl, de Pharazonnál is felmerült bennem, hogy amíg Celebrimbor esetében egy pokoli elme képes volt megtéveszteni szinte egy egész fajt, sőt többet, addig Numenor népe meg mintha fogyatékosokból állna.
Ezek viszont mind eltörpülnek a hobbitok mellett, akik még mindig menetelnek, de szerencsére most jóval kevesebbet.
-
S e t h
nagyúr
Cseszettül hálás vagyok, hogy alig emlékszem valamire az eredeti gyűrűk ura trilógiából annyira nem érdekelt, így nem kell a szívemhez kapkodnom amikor jelenleg élvezem Sauron, Celebrimbor, Adar, Durin játékát.
szerk: Most nézem, Horváth Ema játszotta Earient.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Bad Pritt #78702 üzenetére
Én kifejezetten élvezem, sőt, jelenleg az egyetlen sorozat amit hétről hétre várok, ami azért nagy dolog, mert a filmek nálam abszolút felejthető kategória.
Már nem sikít a szemem, ha egy beállításon 3 rassz képviselői néznek a kamerába, viszont a karakterek kidolgozottsága egyre jobban bejön.
Már nem is emlékszem rá, de a filmekben a gonosz mondhatni egy szem volt, itt meg a legkomolyabb shitstormer, aki a háló közepén szövögeti a szálakat és végre nem szőröstalpúak bandukolása egy gyűrűvel a fő attrakció.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Rigormortiis #78379 üzenetére
A sztori nálam annyira elvitte a hátán a sorozatot, hogy eskü nem is emlékszem rá, szóval nem lehetett olyan tolakodó.
Mármint egy Star Trek Discoveryvel összevetve. -
S e t h
nagyúr
válasz
NeoPampalini #78279 üzenetére
Ezek után nem tudom milyen irányban tudnak elmenni, hiszen jól láthatóan csak falakba ütköznek.
Pénz van dögivel, de a kreativitás elment kirándulni.Aztán most jön az Ubisoft is az Outlawssal.......
-
S e t h
nagyúr
Én mondjuk látom a fáradás jeleit a harmadik évadban.
Ugyan Gary Oldman egyedül elviszi a hátán a showt, viszont a társai nemhogy fejlődnének, hanem az első évadbeli szerencsétlenkedéseiket is alulmúlják.
Arról nem beszélve, kicsit visszás, hogy ennyire rámennek az akcióra és úgy fejeznek be egy évadot, hogy a háttérben zajló folyamatokra alig szentelnek figyelmet, vagy lezárják két sorral, miközben előtte a játékidő 80%-a meg izmozással kevert lövöldözés volt. -
S e t h
nagyúr
válasz
Rigormortiis #78167 üzenetére
Az elmúlt évek legnagyobb csalódása számomra, talán önmagam előtt is, mert nem voltam képes kaszálni.
A Star Trek univerzum paródiája, st fanként még rágondolni is émelygést okoz. -
S e t h
nagyúr
Mivel a trónok harcát Benioffék a földbe állították és Martinra is neheztelek, mert sosem fejezi be a regényt, így a sárkányos házas első évada sem az érdeklődésemmel nem találkozott, se nem tartottam sokra.
Viszont a második évadban olyan karaktereket építettek, dialógusokat toltak, hogy öröm volt bármelyik alakítást nézni, és most egy kicsit azért rád korholóan nézek Daemon.
Erősen érződik a szérián, hogy hosszabbra tervezték, mint amennyi sztori van benne és ezért időnként kilóg a lóláb, ezzel együtt is viszont rohadjanak meg a két évért amit ki kell böjtölni.
-
S e t h
nagyúr
House of the dragon aktuális epizód
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #77948 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #77941 üzenetére
Az agyam fel sem tudja dolgozni milyen lehet szinkronnal.
-
S e t h
nagyúr
Na jó, a The boys vége már növelt hangerővel ment, brutálisan elkapott a zene, nagy kedvenc volt az album amikor megjelent a kilencvenes évek elején.
Az ötödik évadban meg végre hágják meg durván egymást az antagonisták, folyjon minden ami kijöhet a testből!
-
S e t h
nagyúr
Végre egy jó SW sorozat.
-
S e t h
nagyúr
A fiúknak azért volt miből leadniuk, elég magasan kezdték, viszont az akolitus kb. olyan mint a 60-hoz közeledő Tyson aki megint ringbe lép és a régi rajongók remegő térddel, dobogó szívvel várják, amikor is az öreg ágynak esik egy megfázással.
Az elpusztíthatatlan harcos. -
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #77652 üzenetére
Hogy lehet valami annál undorítóbb, ami eddig is az élmezőny leggusztustalanabb tagja volt?
Kéne csinálni egy szavazást, hogy melyik xarabb, a Star Wars vagy a The boys, mert hétről hétre kapják rendesen, bár az is igaz, hogy az egyiknek volt rá vagy 5 évtizede, a másik meg 5 éve.
-
S e t h
nagyúr
válasz
arcitec #77632 üzenetére
A Slow horsessel ebben a topikban találkoztam először.
Az első rész után kukázni akartam, nem értettem mire fel a hype, a második rész sem volt sokkal erősebb, de a harmadik után folyamatosan nézni kell feeling lett rajtam úrrá.
Tipikusan az a sorozat ami menet közben kap el, az elején meg sem próbál elcsábítani. -
S e t h
nagyúr
válasz
Grave_444 #77608 üzenetére
Azért kérdeztem, mert én nem sokat látok már ebben az univerzumban.
Megvolt az ultimate gonosz, a jó, az egyensúly, minden ami ezen felül van, az már csak alul van.Ha láttad már a maximumot, akkor mindig az lesz a viszonyítási alap és sosem lesz elég ami utána jön.
Amióta Thanosz kifeküdt, azóta a Marvel sem talál magára, pedig van elég matériájuk.
A ősfanokat is a régi nagyok 1-1 megjelenésével próbálják megfogni, "Úristen, láttad, ott van Vader!"
Szóval vagy tudja vki mit kellene csinálni, de hallgat róla, vagy mindenki csak találgat.
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #77606 üzenetére
Szerintem nem kizárólag a dizninél, de egyébként rajongói körökben sem tudnák megmondani, hogy minek is kéne történnie.
-
S e t h
nagyúr
Vajon lesz majd 15 perces Star Wars epizód is? A narratíva elférne annyiban is.
A The boys meg annyira xar, hogy a kilences átlagról ledolgozta magát 7-8-ra, amivel még mindig jobb a sorozatok 80-90%-nál.
De amíg vannak a star warshoz hasonló sorozatok, addig a the boysnak is akad még keresnivalója.
-
S e t h
nagyúr
Nem tudtam nem röhögni, Disney,Star Wars poén.
-
S e t h
nagyúr
Akolitus 3. epizód
Meg kellett néznem nem véletlenül a netflixet indítottam-e el, mert azt hittem a Rebel Moont néznem.
-
S e t h
nagyúr
Lucas megcsinálta az egyik legnagyobb szabású űr-fantasyt, ami akkora sikerré nőtte ki magát, hogy muszáj volt rá egy franchiset alapítani, de ebben a sztoriban egyszerűen nincs több.
Ez olyan, mintha a Piroska és a farkast dolgoznák fel ezredszerre, bemutatva az erdő lakóit.
Én most fejeztem be a 3 test probléma trilógiát és amit attól a történettől kaptam az szerintem sokáig elkísér majd és elgondolkodtat az emberiségről, helyéről az univerzumban.
Az sw ehhez képest ugyanannak a sztorinak a rojtosra használt váza, amire mindig próbálnak ráaggatni valami újat és nem kell ehhez boomernek lenni, hogy lássuk, láttuk már ezt sokszor, de rántott húst sem eszünk minden nap.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tyler Durden #77013 üzenetére
Dahmerből inkább a doku, az nem olyan cringe.
-
S e t h
nagyúr
Szóval az új star wars sorozatban lesz fényostor.
Eskü kezd érdekelni ha raknak bele fénynuncsakut is. -
S e t h
nagyúr
Nem, mi olyan sorozatokat nézünk amelyekről van halvány lila elképzelésünk és talán találkoznak az elvárásainkkal.
Mi nem szeretünk olyan sorozatokat nézni, amelyek továbbra is nullák, mert annál azért drágább az időnk, hogy haszontalanságokkal töltsük.
Bár én is örülnék annak, ha annyi szabadidővel rendelkezhetnék, hogy minden fosht megnézzek, de az meg olyan lenne mintha mindig ugyanabba az étterembe járnék ami megfoshat. -
S e t h
nagyúr
válasz
Nordic #76889 üzenetére
A Dűne és A 3 test probléma olyan élményt nyújtott, hogy azóta olvasom a könyveket és amíg Herbert ciklusát csak rágom, ami Villeneuve zsenialitását dicséri, addig a 3 test könyvek( ugyan még csak az elsőnél tartok) jobbak, mint a netflix kreálmánya, amit muszáj volt nyugatosítaniuk.
Ez alapján amit írtál még inkább fogom hányni a keresztet ha végeztem a trilógiával.Egyébként ritka nálam, de most képtelen vagyok kivárni a következő évadig lévő időt, muszáj olvasnom, tudnom a végkifejletet.
-
S e t h
nagyúr
válasz
gyuromoj #76868 üzenetére
Miután a marvel sorozatok silánysága még a szomszédos galaxisból is látszik, így kíváncsi vagyok mi lehetett az elképzelés, hogy egy statisztának is gyenge karakterből, akinek képregényes alapjai sincsenek, majd sikeres, közérdeklődésre számot adó sorozatot készítenek.
-
S e t h
nagyúr
Az idei év vmi csodálatos, a hitemet adta vissza a mozgóképben.
Gentlemen
Invincible
Fallout
Tokyo Vice
A 3 test problémaDe most mondom, hogy a The acolyte szemét lesz.
Mármint a fentiekhez viszonyítva. -
S e t h
nagyúr
Shogun végéről nekem nagyon hiányzott Toranaga ikonikus mondata, hogy a főszereplőknek mi volt a karmája, bár azt nem tudnám megmondani, hogy az előző széria végén hangzott el, vagy a könyv zárult azzal.
-
S e t h
nagyúr
Rikán van ilyen, de most általam napokkal ezelőtt befejezett sorozat tér vissza időnként a gondolataimba, hiányoznak a szereplők, a sztori. Pedig itt nincs folytatás, nem is szabadna folytatni annyira jól lezárták. Adtak két évadot, epizódról epizódra fordulatokkal és egyszer csak vége, de te még néznéd.
Nem gondoltam volna, hogy az Invincible után ismét egy erős sorozattal találkozom, mondhatni megszoktam már a középszerűt, egyre nehezebb tartalmas, még általam nem nagyon ismert sztorival, környezettel találkoznom, hiába, ez sorozat addict betegség.Szóval jött ez a Tokyo Vice tsunamiként ránk boruló japánosságával, de annyira, hogy a Shogunt is háttérbe szorította nálam, de ebben szerepe lehet annak is, hogy nálam a korábbi Shogun nagyobbat ütött és a mostaniban nehezen bocsátom meg az andzsint alakító színészt.
Történetünkben egy kalandvágyó amerikai fiatalember Japánba szakad, megtanulja a nyelvet és képességeinek köszönhetően első külföldiként állást kap egy neves újság bűnügyi rovatánál, de csak éppen arra nem volt felkészülve mi vár rá. Egyrészt a japán kultúrát is erősen szoknia kell, de a yakuza által uralt városrészekben tapasztaltakhoz külön gyomor kell, főleg akkor amikor szembesül azzal, hogy a szervezett bűnözés gyakorlatilag korrumpálta az egész társadalmat.
Itt nem úgy működnek a dolgok, mint otthon, itt van egy kényes egyensúly a szervezett bűnözés és a rendőrség között, aztán ha ebbe páros lábbal száll bele egy fejlettebb igazságérzettel rendelkező újságíró, ott vki sírni fog, sokat és véreset.
Sokáig gondolkodtam milyen negatívumokat írhatnék a sorozatról, de az az igazság, hogy nálam annyira betalált, mind a szereplők, mind a sztorit illetően, magamnak hazudnék, ha mindenáron akarnék vmi rosszat írni.( bár a japánba szakadt külföldiek előzménysztoriját jobban kibonthatták volna, itt volt némi hiányérzetem)
Az újságírót játszó Ansel Elgort, a kérlelhetetlen nyomozót megformáló Ken Watanabe és az érző szívő yakuza Sho Kasamatsu játéka ami miatt elsősorban hiányzik a sorozat, ami nálam idén az eddigi legkellemesebb meglepetés.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Major Lion #76266 üzenetére
Szerk: jut eszembe a Kemény zsaruk is.......
-
S e t h
nagyúr
Nálam nagy kedvenc lett a sorozat, most kezdtem a második évadot és fogalmam sincs miért nem került korábban a radaromra.
És én is a 3 testtel folytatom majd, abból egy részt néhány hete letudtam és rohadt gyorsan le kéne nyomni a japánokat, mert nagyon felcsigázott a 3 test. -
S e t h
nagyúr
válasz
Bad Pritt #76180 üzenetére
Azon morfonfíroztam egyik nap miként lehetne ezt úgy adaptálni nagyvászonra, hogy az akcióhoz szokott közönség ne tartsa unalmasnak.
Ez tipikusan nem az az alkotás ahol a harc van fókuszban, bár még a deadpool nyers humorához hasonló és túlzásokba eső sérülésmechanikát bemutató részeket is élvezem, de a karakterek megformálása parádés.
Én ugyan nézem(jöhetnek a kövek) a Superman és Loist, de egy hős mindennapjait ennyire mélyen bemutató sorozatra nem is nagyon emlékszem.
Ki gondolt eddig arra mivel jár egy hős élete?
Hogy gyakorlatilag nincs magánélete, munkája, mert a nap minden egyes percében készen kell állnia. Nem tervezhetsz munkát, magánéletet, minden összeomlik körülötted, főleg mivel célponttá is válsz és egy család által még "gyengévé" is.Nincs egyértelmű rossz vagy jó, változik a személyiség a hihetetlen nyomás alatt és ezt komáltam Thanosban is.
Mi vitákat szült szerte a neten a megítélése és most tessék, itt van az utód, cseszettül várom a folytatást. -
S e t h
nagyúr
Robert Kirkman amúgy bekaphatja.
Van pofája arra hivatkozni, hogy a forgatás miatt szakít szét sorozatot, de érdekes módon ez máshol nem okoz problémát, nála ez meg már védjegy.Ezért is maradtam le márciusban az Invincible második évadának második etapjáról, talán itt sem olvastam róla, alkalmazást meg nem használok.
De kb. megértem azokat, akik egyben néznek sorozatokat, mert türelmetlenek. Én egyben ledaráltam a négy epizódot és mocskos nagy hiányérzetem van, tudnám nézni orrvérzésig.
Ha szuperhősök, akkor nálam a marvel eddigi sorozatos produktumai messze elbújhatnak a sunyiba az Invincible mögött, akkor is ha ez nem élőszereplős, de a Bosszúállók Thanos éra óta nem éreztem ennyire, hogy tétje van a dolgoknak.
-
S e t h
nagyúr
válasz
paatrick #75682 üzenetére
Ha szereted a sci-fit, akkor én adnék neki egy esélyt, legalább egy epizód erejéig, ott eldől mész-e tovább.
Egyébként én két részt toltam le egyben és utána láttam meg a pontozást, nem is igazán értettem, nálunk itthon kedvenc lett és kifejezetten fájdalmas kivárni a következő heti epizódig.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Grave_444 #75679 üzenetére
Nálam felváltva megy a Shogun a Constellationnal és utóbbi jobban bejön a rejtélyek miatt illetőleg azért, mert nekem megvolt anno a korábbi Shogun és a mostani számomra amolyan recast csak.
Ami viszont teljesen levett a lábamról az a Tokyo vice, ami teljesen véletlenül jött velem szemben és eléggé na még egy részt feelinget kölcsönző.
A The ones who live-vel kapcsolatban meg olyan érzésem van, hogy amennyiben lenne vmi a halálunk után, ahol, vagy vmi előtt el kell számolnunk az addigi tetteinkkel, akkor én egészen bizonyos vagyok, hogy ráfaragok azért, mert ezt a szemetet nézem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
gordonfreemN #75372 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest