Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Hát ez nekem elég egyszerűnek tűnt, hogy szimplán csak átrepültek a bolygón, de majd meglátjuk. Azt úgyis meg kell magyarázniuk, hogy élték túl, egy kis időutazást belekavarni már nem is lenne túl nagy meló. Ateisták. A flashback jelenetekben az ateistáknak vannak olyan tetkóik, mint azoknak voltak az arcukon. Marcusnak meg Sue-nak is ugye el kellett távolítani őket. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
RetepNyaraB
veterán
Szerintem igen, egyáltalán nem lehet még tudni, mit akar. Első rész meglepően elindul ilyen trash/B vonalon, aztán elbizonytalanodik, de a B spanyol vonal ott marad benne. Ízlés dolga, nyilván nem egy örökérvényű alkotás, de legalább nem is cuki/szivárványos/Píszí/kid friendly/stb.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
TheProb
veterán
"Hivatalosan" csak párbajban lehet elnyerni a dark saber-t. Személy szerint én is azok táborát erősítem, akiknek már elegük van a skywalker-ekből. Szóval valami friss karakternek jobban örültem vna. Ettől független badass volt Luke-al is. Lehet velem van a baj, de nem tudom, hogy mi értelme van egy huszadrangú karakternek dedikált sorozatot gyártani. Teljesen hidegen hagy ez az Andor cucc. Legalábbis jelenleg.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ZavaBalazs
őstag
lehet pont ezért bukott el elsőre Bo Katan, és most mindenképp elnyerni akarja. ez engem is zavart, elég lett volna neki betenni egy ilyen mondatot, amikor Din felajánlja neki, hogy "egyszer már elkövettem ezt a hibát, most csak rendesen elnyerve jöhet szóba", és ennyivel le is lett volna tudva. wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
grizlisandor
veterán
Igen,
az erő volt. A csávón a képben pár résszel ezelőttről után már ez semmi. (#54251) minek?:S:
Szerintem kamu info, hogy törölnék a legújabb trilógiát a kánonból, akkor minek hozták volna létre a High Republicot? Szerintem lehúzzák még a maradék bőrt Skywalker témából és nyergelnek a HR-re.(#54255) eeXaa:
Szerintem, ha akarnak Skywalker sorozatot, akkor első évad az, hogy nyomoz és gyűjti a jedi tudást, ami megmaradt és végén jön a Grogus erőhívás, ami a második évadban kibontakozik az edzésével. -
PhilBrick
őstag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az üldözés röhejes volt konkrétan, tök lassan "száguldoztak", itt röhögtem, hogy WTF.
A flashback részt szerintem összekapcsolják azzal, akik megérkeztek a jelenben a hajóval, hiszen ugye velük akart üzletet kötni a múltban. Gondolom elárulták őket, ezért haltak meg a Tuskenek, szóval jöhet a revans. Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Igen, a szine az lehetett volna sötétebb, nem ilyen bugyikék, viszont ez jobban idomul az ufo fej kinézethez szerintem, plusz, a piros szemei is jobban kijönnek ezáltal.
Viszont a kalapjából jó, hogy visszavettek. Így sokkal westernesebb, meg a szemébe húzva, jól kihangsúlyozza a sunyiságot, alattomosságot, és mindeféle előismeret nélkül, könnyen be tudjuk sorolni a karaktert, hogy hová való. Fekete kalap, fehér kalap, csak extended versön.
,Baneval kapcsolatban .ja elég keményen lenyomta Bobát Teljesen esélytelen volt, hogy Boba onnan visszajön, meg a hátán feküdt, ráadásul a lándzsa is fordítva került a kezébe, nem ahogyan megfogta. Valójában Boba onnan nem tudott volna visszajönni. Esélytelen, hogyha közben egy fegyver csöve van az arcába tolva. Ehhez képest visszahozták, Banet meg kinyírták, ez eléggé nem volt fair, szerintem. [ Szerkesztve ]
-
-
Piszmaty76
aktív tag
Ez engem is érdekelne. Rá is guglizok majd.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
HoTDoG
tag
A farkas gyermekei(Raised by Wolves) - S02
Az első évad vége is egy hatalmas WTF? volt, de azt hiszem a másodiknak eddig sikerült túltenni rajta. Minden részben legalább egy vagy több, misztikus, rendkívül furcsa és felfoghatatlan dolog, ami az eddigi történetbe, technológiai világba sem illeszkedik soha. Magyarázat sosincs, csak nézünk, hogy ez megint WTF? Mindig adok neki egy új esélyt, már csak azért, mert reménykedem, hogy legalább egy dologról megtudunk valamit, hátteret, előzményt, magyarázatot, bármit. De nem. Csak egy újabb fura, misztikus dolog mindig. Ha a következő részben kinyílna a goauld csillagkapu és azon keresztül érkeznének a Jedi-k, hogy aztán Frodóékat elpusztítsák delfinhangú telepátiával, igazából már azon sem kellene meglepődnünk.
Az egyetlen kérdés ami felmerül a sorozat után: ez mi? -
Frod
addikt
Igen, lesz második évad.
#70115 Mr K
Én nem olvastam részleteiben, csak reggel láttam álmosan a wall-of-textet róla, gondoltam valami plusz csak lehet benne.
(Mondjuk winnie elég gyakran szokott ventilálni rajta, ha pl. egy random sorozat ketté szedett évadjára valamelyik tömeglap új évadként hivatkozik, és ehhez hasonlók.
Szerintem ezekbe a dolgokba nincs ennyi azért )Do you see the white shadow?
-
paatrick
őstag
Hát pedig az a kivetítő valami turpisság lesz
nincsenek rajta a halottak, meg mindig kék az ég, túl szép hogy igaz legyen , ha igaz akkor viszont az hogy a fenti "túlélők" sosem hagynak semmi jelet az új kijövőknek megint kérdéses. Bennem már az is felmerült hogy az csak egy újabb része a silónak és altatógázzal van tele. Amolyan emberkísérletesdi. Vagy akár maga a "védőruha" adagolja a bénító gázt, ezért nem jut senki tovább. [ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Louro
őstag
Bár még most kezdtem az Alapítványt olvasni, de állítólag nem követi a könyvet. Csak merít belőle.
Egy érdekes sci-fi sorozat. A hype körülötte nagyobb volt szerintem, mint amilyen lett, de azért nem rossz. Én adnék egy esélyt neki a helyedben.Mess with the best / Die like the rest
-
Janaboy
Topikgazda
Oké, és ők inkább
szerelmesek voltak erre nővérezi a hologramban!? Meg Sabine tanítvány? Wtf.. Amúgy úgy látom a SW világában meg vannak hülyülve ezekkel a
térképekkel. Úgy vannak elrejtve mintha valami 1000 éves rejtélyt kellene felfedni, aztán meg csak egy pár éve eltűnt embert... [ Szerkesztve ]
Janaboy
-
negyven2
veterán
Én úgy vagyok még vele, hogy majd meglátjuk, hogy hová viszik el a történetet. A térképes dolog esetében, ugye Ahsoka kvázi csak "belebotlik" (Mandalorian S2-ben), hiszen annak helyét valójában Morgan Elsbeth találja meg. Akikről már tudjuk, hogy valószínűleg az egyik utolsó Dathomir-i Nightsister. És nekik azért voltak érdekes képeségeik. Vagyis szerintem ha teorizálni kéne, akkor ő be tudta azonostani, hogy hol lehet (másik galaxis) de ettől még kellet neki egy térkép. De szerintem majd meglátjuk. A Sabine-os Jedi dolgot meg én is furcsállom, mert nem igazán mutatta magát soha sem erőérzékenynek. Ettől még lehet kardforgató, hiszen az nem idegen a Star Wars világától (és itt nem csak Grievous-re gondolok), hogy egy nem erőhasználó mesterein megtanulja a fénykard használatot, és akár még egy erőhasználóval szemben is felül tudjon kerülni. De ott van még a Baylan és Shin, akikről igazából még nem derült ki, hogy miként definiálják magukat (nem Jedi-k, de pl. Shin a klasszikus Jedi padawan hajtincset használja). És még ott van még ugye az inkvizítor kardot használó Marrok is, aki egyes fan teóriák szerint nem más mint, Galen Marek aka. Starkiller a Force Unleashed-ből. Mások meg azt gondolják, hogy valójában ő Ezra (Az Arthur mondakörben van egy Marrok nevű lovag aki farkassá változik, és ugye Ezra-nak van valamilyen erőkapcsolta a Lothal farkasokkal). Bár ugye, ha valójában ő tényleg Ezra lenne aki a évtizedes kínzások által átkerült a sötét oldalra (ami igazából kinézhető a karakteréből, lásd Sith holocron), akkor lényegében a galaxis ugrás fölösleges, hiszen igazából itt vannak (Ezra és Thrawn ), és valójában tényleg csak az Unknown Regions mentek csak el (ahonnan elvileg Baylen és Shin is származik). De ez esetben megint ott van, hogy akkor miért mennek oda? “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Tasunkó
senior tag
Az NHL-ben amikor sztrájkoltak, csaknem az egész évadon át tartott. Lett a végén valami rövidített, szóval az amcsik szeretnek nagy pénzeket elbukni. Eltarthat 1 évig is a sztrájk.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Interactive Brokers társalgó
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest