Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Kövezzetek meg, de nekem eskü jobban tetszik a Rings of Power második évad, mint az első, vagyis inkább úgy mondanám, hogy ez már több részletében tetszik. Vannak továbbra is érthetetlen és gagyi megoldások, nem is kevés, viszont idén frissített tudással felvértezve (Szilmarilok és Befejezetlen Regék befejezve) jóval több értéket fedezek fel az itteni hat részben eddig, mint az első évad egészében. Ami nekem kezd sok lenni
Utóbbi lehetőség amúgy passzolna is az eddigi sztorihoz, szóval remélem ez lesz, előbbi értelemszerűen hajmeresztő hülyeség lenne. A másik, ami zavaró, az a könyvekből és filmekből ismert szövegek újrahasználása, sokszor helye sincs az adott helyzetben, de gondolom úgy érezték, hogy részenként egy-kettőt muszáj belepasszírozni, a harmadik pedig az ork fél bemutatása szerintem totális baklövés Adarral, békepárti ork családokkal, mindennel együtt. Illetve mókás, ahogy itt is teleportálnak a karaktere össze-vissza, az a GoT utolsó két évad ragályos volt.az a forró kása kerülgetés a két mágus kilétével kapcsolatban, most vagy mondják ki, hogy Gandalf és Szarumán, vagy legyen a két kék mágus a könyvekből, mert ez egy agyrém.
Pozitívumokból viszont sokkal több van eddig:Galadriel érzékelhetően háttérbe lett szorítva szerencsére, nem olyan mémalapanyag, mint két éve, Númenor sztoriszála egyértelműen fejlődött és amúgy meglepően szépen leköveti az alapanyagot, a törpök története szintén érdekes, Tom Bombadil és az entek szerintem fantasztikusan lettek adaptálva, lehet eretnekség ezt leírni, de utóbbiak még jobbak is, mint a filmekben, szerintem jobban illik a lényükhöz, hogy nem teljesen antropomorf módon vannak ábrázolva, hanem ilyen girbe-gurba falényekként. Ami viszont egyértelműen elviszi a hátán az évadot számomra az Szauron szarkavarása, Charlie Vickers remekül hozta Halbrandot és nagyobb gond nélkül váltott Annatar karakterére. Remekül mutatják be, ahogy megvezet mindenkit és a valóságot is a saját szája íze szerint csavarja a behálózott szerencsétlenek körül, én nagyjából így képzeltem el a ténykedését a könyveket olvasva. Emellé Elendil végre megvillantja, miért emlegették még három milleniummal később is a nevét, Círdan szintén mosolyt csalt az olvasó nézők arcára, Elrond, Gil-galad karaktere szintén fejlődött, bár kevés szerepet kapnak és a hobbitok szála is végre kezd körvonalazódni, merre halad, bár ez szerintem már senkit nem érdekel.
Ami mellett az erre érzékenyeknek nyilván nehéz lesz elmenni az a reprezentáció erőltetése, meg hát ez továbbra sem egy adaptáció, inkább egy based on formulát követnek a készítők: láthatóan mélyen ismerik az alapanyagot, csak valszeg leszarják és saját kedvükre formálják a sztorit. Jó így? Nem igazán. De legalább változtattak néhány pontban és ez pont elég ahhoz, hogy már nem kaparom az arcom minden rész közben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
nagyúr
válasz Janaboy #78701 üzenetére
Igen, ripacskodós egy kicsit.
The Penguin S01E01
Nem rossz, de csak nekem furcsa, hogy
Batman nélkül hogy lehet ezt végigcsinálni? Elvégre csak lecsapna a rosszfiúkra, nem? Bár lehet az utolsó epizód végén megjelenik mert olvastam, hogy a 2. Batman film közvetlen a sorozat végétől veszi fel a fonalat. Szerk: spoiler-be raktam biztos ami biztos bár szerintem nem az.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
válasz tibbike01 #78651 üzenetére
Ha tetszett a Boardwalk Empire vagy a Sopranos, akkor ez a te sorozatod. Bár a cégérre Taylor Sheridan van kiírva, szerintem a napi ügymenetet inkább Terence Winter viszi, mert nagyon hasonlít az előző sorozataihoz, csak megvan Sheridanezve.
Sly pedig hoz egy Rocky Balboa és John Spartan keveréket, ami nekem nagyon bejött.Én általában eredeti nyelven szeretek filmeket/sorozatokat nézni (legyen az dán, japán, angol, német stb.), de néha teszek kivételt, itt is azt tettem: Gáti Oszkár marha jó Stallone, a többi hang se rossz, egyedül az olasz-amerikai akcentusról kell lemondani. De az egész sorozat annyira főhős centrikus, hogy végül a magyar verziónál maradtam.
Bodhi Silicon Valley-s múltjára való kikacsintás hatalmas
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ragnar_
addikt
válasz Bad Pritt #78702 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem eskü jobban tetszik a Rings of Power második évad, mint az első, vagyis inkább úgy mondanám, hogy ez már több részletében tetszik.
Ezzel én is így vagyok, akkor nem egyedül.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Bad Pritt
félisten
-
HellGreg
őstag
válasz Bad Pritt #78713 üzenetére
A legújabb részben valami tüzet akar mindenáron megtanulni kezelni. A LoTR első részében már ő táplálja Anor lángját. Úgyhogy csak Gandalf lehet szerintem. Már ha ugyanarról a lángról van szó. Egyre több jel utal rá. Ez a "kődalnok" dolog viszont... amikor elkezd óbégatni az amúgy is végtelenül unszimpatikus törp csaj, csak a szekunder szégyen az amit érzek. Egy totálisan felesleges, unalmas és végtelenül zavaró karakter - sok másik hasonló "zseniális" karakter mellett persze, mert sajnos rengeteg van belőle.
Az első évad csak simán dögunalmas volt, szürke, a második már ultragáz is. Celebrimbor tehetetlen szenvedése is véget érhetne már, mondjuk ha levetné magát egy szikláról. Tolkien meg csak forog és forog.A denevéres jelenet a filmtörténelem egyik legszégyenteljesebb jelenetére sikerült szvsz. És? A denevérek elrepültek. Törpök félrelökik a csajt és mennek tovább túrni. Nem, elmenekülnek világgá. Mégis mit gondoltak vajon az "alkotók", amikor ezt a jelenetet kiötletelték? [ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz HellGreg #78715 üzenetére
Az a szöveg a titkos lángról nem jelent semmit, minden Istar azért érkezett Középföldére, hogy védje a teremtést (kb. ezt jelenti). De mondom, leginkább az a bajom, hogy lassan két évad eltelt és csak vergődnek körülötte, ahelyett, hogy kimondanák a nevét.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tasunkó
senior tag
Lehet ilyen optimistán látni, szerintem is jobb mint az első, de többet is lehet rajta röhögni. A sorozat főszereplőit úgy ki tudnák végezni, ha lassítva ha gyorsan, hogy közben azzal lennék lekötve, hogy kettéroppantsam a chipset. Akinél éreznék valamit hogy de kár vagy ilyesmi az
, Szauron, talán Galadriel. Szauron tényleg jó, neki van némi reális sztorija, ezért jó a színész is. A többiek is jók lennének, de ezekkel a figurákkal nem tudnak azonosulni, mert érthetetlen a személyiségük.Adar az elf, akikről Szarumán beszélt a Lotr-ban, hogy úgy váltak orkká, hogy a sötét erők megkínozták. Ilyen torz elfekből kéne még több vagy 300, és akkor lehetne őket szerepeltetni, és nem kéne beletolni ezt az OLM-et(Ork Life Matter), hanem csak úgy legyenek, némi sejtelmes háttérinformáció, de annál nagyobb pengeség, és veszélyérzet övezze. Háttérbe szoríthatnák a komplett elfeket, élükön az autószalonból előléptetett GilGaladdal, aki bármelyik amerikai filmbe belepasszol, amiben az asszony süti a pitét, vagy a pulykát, és emlékeztet Jeff Bezosra, csak kicsit combosabb.Adar ésBombadil Toma között érzek némi Brokeback Mountain-t, ott az még érdekes lehet. Red Flag, hogy a találkozáskor nem sörrel kínálta, hanem megfürdette.nemGandalf Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tasunkó #78719 üzenetére
Na jó, azért felszopkodni én se fogom, kb. így képzelném el, mikor anno valaki átült egy Daewoo Lanosból egy Kalosba, fejlődünk, fejlődünk, de még mindig hulladék. Viszont nálam már nem sereghajtó a high profile fantasy sorozatok között, a tavalyi Witcher évad meg az a spinoff abomináció átvette a helyét.
-
Tasunkó
senior tag
válasz Bad Pritt #78720 üzenetére
Jó hogy van benne egy csapásirány amin haladnak, a Witcher az nagyon szétszórt volt. Ami eszembe jutott, hogy legalábbis egyelőre kifejezetten jól alakul, az a gyűrűk hatása és a működésük, és amennyiszer vagy ahogy felbukkannak, beavatkoznak.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Ez valamikor szóbakerült már? link Az első rész végül is tetszett.
11 évad talán.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
S e t h
nagyúr
Én kifejezetten élvezem, sőt, jelenleg az egyetlen sorozat amit hétről hétre várok, ami azért nagy dolog, mert a filmek nálam abszolút felejthető kategória.
Már nem sikít a szemem, ha egy beállításon 3 rassz képviselői néznek a kamerába, viszont a karakterek kidolgozottsága egyre jobban bejön.
Már nem is emlékszem rá, de a filmekben a gonosz mondhatni egy szem volt, itt meg a legkomolyabb shitstormer, aki a háló közepén szövögeti a szálakat és végre nem szőröstalpúak bandukolása egy gyűrűvel a fő attrakció.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Lajmund
őstag
A galambok gyűrűi szerintem esti mesének jó de előzménynek àrnyéka az eredeti filmeknek.
Én egy Tarzan sorozatot vàrok egy fekete színésszel ha màr mindenki az.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Bad Pritt
félisten
Közben D+ van ezresért három hónapig, el is kezdtem az X-Men '97-et, hát a második részben azt a monológot vissza kellett tekernem kétszer, hogy jól hallom-e, Marvelék tényleg egy mai viszonylatban filléres, elsődlegesen a nosztalgiára apelláló sorozatban dobnak be egy ilyen szöveget, miközben a filmjeik már azzal küzdenek, hogy legalább két értelmes mondat kövesse egymást egy jeleneten belül. Iszonyatosan kíváncsi leszek, mit hoznak ki az élőszereplős X-Menből, szerintem azon a filmen fog állni nemcsak az MCU, de az egész Marvel filmes részleg jövője is.
-
-FreaK-
veterán
-
válasz S e t h #78723 üzenetére
Valahogy így vagy te is az eredeti trilógiával?
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
S e t h
nagyúr
válasz lezso6 #78727 üzenetére
Már csak a kommentek miatt is köszi, Puzsér meglengette nekik a vörös posztót.
Amúgy meg nekem Drizzt Do'Urden és Raistlin Majere után a hobbitok viszontagságai Margaréta csoport a Napsugár oviban.
szerk: holy fck, megy a Slow horses.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Tasunkó
senior tag
válasz S e t h #78728 üzenetére
Ez Puzsér egyik nagy baklövése, óvodás szintű trollkodás. A hobbitok vándorlása a filmben, nagyon jól kiegészítette a történetet. Joan of Ark nála a minden idők legjobb filmje, ami egy Luc Besson szar, visszaköszönő jelenetekkel a korabéli Braveheart, meg Ördög Ügyvédjéből. Persze ezek voltak a jó jelenetek, amikor visszaköszöntek, mert egyébként meg Milla Jovovich föl alá rohangált meg sivalkodott, mint a mérgezett egér, így közölte velünk a rendező hogy látomásai vannak egy egész filmen át. Meg a Profi, Belmondóval, ami szintén a trash határán imbolyog, a franciák szokásukhoz híven, próbálják lemásolni az amerikai filmeket, csak bénán. Mindkettő unalmasabb is, meg sejthetően bénább párbeszédekkel mint Samu és Frodó, akinek meg pont passzolt a közegbe a szövege. Csak ugye a francia filmeket imádni meg Luc Besson-t, az egy biztonsági játék, mert úgyse nézi meg senki, és akkor el lehet hinni, hogy aki megnézi az már szakértő. A Gyűrűk Urát meg szinkronnal nézni, egyszért vétek, másrészt megbocsáthatatlan. Érdekes lehet a véleménye, de olykor szépen be is érdemes dobni a kukába. Filmek terén meg kifejezetten figyelni kell, mert nem is szereti a filmeket, hanem a kamaradrámákat, és a színházat keresi a moziban.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Pitterix
őstag
A címe tökéletes, de maga a sorozat, hogy is fogalmazzak, szóval, kb egyszer nézhető.
Öreganyám rétestésztája ehhez képest egy lejárt szavatosságú tésztának nem nevezhető akármi. Pedig ő aztán tudta nyújtani szakadás nélkül legalább másfél méteresre.
Ezt egy maximum másfél órás filmbe bele lehetett volna sűríteni. és a sorozat is. Kár érte.Ebbe a családban mindenki beteg
De azért végig izgultuk."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bad Pritt #78725 üzenetére
Le is pörgött a teljes évad X-Men '97, hát ez a 10x30 perc úgy rakott inasba mindent, amit a Marvel elénk köpött az Infinity War óta, hogy az nem igaz. Nagyvászonra való alapanyag volt az egész sztori, nagyon kíváncsi leszek, mivel akarják ezt überelni majd a filmekben.
-
válasz Tasunkó #78729 üzenetére
Ha már profi, akkor inkább a Leon a profi. Amit meg az amcsik csináltak a Taxi-ból, na az egy rakás 💩. Már eleve egy néger nő lett a taxis, pedig akkor még nem is volt kötelező.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
nagyúr
válasz Pitterix #78730 üzenetére
Én is pont mostanában néztem, ígéretesen indult, meg ugye eleve kevés a könnyed whodunit, aztán nem lett belőle nagy durranás. Pedig volt benne egy rakás (na jó, nem túl nagy rakás) jó ötlet, talán 3 40-45 perces epizódra be lehetett volna osztani őket, de persze szét kellett teríteni 6-ra.
Voltak benne jól elkapott képek is, viszont az avantgard szögeket használó szuperközelik engem irritáltak. A színészek többnyire jó munkát végeztek, mondjuk Nicole Kidman kissé ijesztő volt a hamvas 30-asnak kinéző, erősen statikus arcával. Hiába, a modern orvostudomány
Ami meglepett:a sok nyüglődés és felesleges csavargatás után a megoldás meglepően kompetens és krimi-konform lett. Érdekelni addigra már nem nagyon érdekelt, de legalább nem hagyott rossz szájízt maga után.
Verdikt: 5.5/10.The perfect couple, #értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Pitterix
őstag
Mintha viaszbaba lenne, totál olyan.
Nem értem, hogy nekik vajon senki nem szól, hogy műarcod lett.....
Nekem még a sok trágárkodás volt oda nem illő. Kicsit feleslegesnek tartottam.
A víz hullámzása viszont tetszett."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
spiky03
veterán
-
Lajmund
őstag
Hbo max
Pingvin egy buta beteg szar. Ne nézzétek ha nem akartok agyràkot kapni. Mèg arra se jó hogy a háttérben menjen.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Laraxior
titán
válasz Lajmund #78737 üzenetére
Nekem tetszett, várom a folytatást
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Lajmund
őstag
válasz Laraxior #78738 üzenetére
Biztos részeg voltál nézd meg józanul. Lehet jó lesz(most azt érzem esélytelen) a karakterek bemutatása után és ha felépül a sztori de nekem eddig ez fájdalmas volt.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Bad Pritt #78740 üzenetére
Lehet az a baj sose voltam batman fan. Nekem túl erőltetett ez a bugyuta ostoba amcsi giccs vonal amit erőszakkal akarnak felütni hogy elviselhető legyen a tömény szar.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Twilight of the Gods
Kár hogy csak nyolc rész, néztem volna még tovább, szóval reménykedem benne lesz majd folytatása
Animációs sorozat, de ez tényleg csak felnőtteknek mert van itt minden IS Az első trailerek megnézése után a rajzolási stílus annyira nem jött be, de első rész után már tetszett. A zenék ütnek, a szinkron jó, egyedüli negatívumként talán csak azt tudom felhozni hogy olyan mintha túl gyorsan haladtak volna a sztorival.(főleg úgy, hogy Odin valszeg szeretné ha a látott jövő Jézussal meg a modern korral ne történjen meg). [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz Lajmund #78737 üzenetére
Nekem bejött, pedig nemhogy józan voltam hanem még szobabicikliztem is közben.
Ami tré, hogy Colin Farrell egy az egybe James Gandolfini-t utánozza, de komolyan. És a sztori is gyakorlatilag Sopranos Gotham edition.
A másik tré az, hogy amikor rányomtam a TV-n azt hittem kint az egész évad...Na mindegy majd legközelebb jobban figyelek.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
grizlisandor
veterán
Sárkányok háza(House of the Dragon) S02
Az első évad után néztem, hát már nyomokban tartalmazott ez az évad GOT-ot is, de sajnos még messze vagyunk a god tiertől.
Megágyazott a következő évadnak, gondolom az lesz az utolsó?!
Reméljük jobban fog sikerülni mint az anyasorozat lezárása. -
NeoPampalini
senior tag
War of the worlds (a 2019-es, három évados)
Egyelőre az első évadon vagyunk túl, a másodiknak a harmadánál járunk.
Hogy is mondjam?
Jól indult, aztán itt is a drámázás lett a lényeg , és sajnos megint nem ússzuk meg a szokásos filmes kliséket (pl. indokolatlanul kimegyünk a sötétbe EGYEDÜL, amikor mindenki alszik , nem magyarázunk el egymásnak semmit, ó, nem, még a végén fel tudnánk készülni), meg persze vannak idegesítő karakterek ("I don't know" Emily, hát én komolyan leakasztottam volna neki pár nyaklevest, Sacha-nak dettó ).
Gondolom az
alacsony költségvetés (?) miatt lettek azok az alienek, amik. Ezzel mondjuk nekem kicsit elrontották. Maga a sorozat egyébként hozza a hangulatot, az első évad nagyját tűkön ültük végig, a zenével sem rontották el (nem úgy, mint a Britanniát azzal a pszichedelikus rock aláfestéssel...), sőt.
Korábbi kommentek alapján a harmadik évaddal nagyon félrementek, tényleg álljak meg a második végén?
-
HellGreg
őstag
válasz grizlisandor #78746 üzenetére
Szerintem is megölték a GoT-ot, az egész teljesen prüd lett, a karakterek szürkék, némelyik visszafejlődésen ment keresztül. Nincsenek olyan ütős jelenetek sem, nevetségesek ellenben vannak. Mondjuk szerintem a témaválasztás is rossz, mivel a GoT után ez már sokkal silányabb sztori, mondhatni szinte érdektelen. Szerintem sokkal jobb lett volna, ha az emberek Westerosra érkezését választották volna, a mások létrehozását stb. Azt hiszem volt is tervben, de aztán maradtak a Targaryen-tipródásnál inkább, fel nem foghatom, mi okból. Egy önálló sorozatnak elmenne, ha nem láttam volna a GoT-ot előtte.
A lezárást tekintve elvileg tudjuk, mi lesz a vége (a GoT-ban volt rá utalás), a kérdés a kivitelezés lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest