Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65001) Laraxior válasza V.Stryker (#64994) üzenetére


Laraxior
titán

Amig nem jön holnap az uj House of Dragons resz, addig gyorsan letolom, már elakartam kezdeni :K

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#65002) Miklós315 válasza KISDUCK (#65000) üzenetére


Miklós315
aktív tag

+ Bad Pritt

1. a könyvekben nincs semmi! A filmben persze látványra félreérthetőnek nevezhető a 'tömény, túltolt giccs', de a kontextus (1. ld. Samu-Rozi, 2. ld. egyetlen egy utalás sincs Frodótól semmilyen vonatkozásban (a legvégén annyit karattyol, hogy Széltető utántól neki itt már nincs nyugodalma) és a logikai narratív vonal is ellene mond ennek a homo-feltevésnek.
2. legalább a tetves wiki-t üssétek már fel a bulvártrash helyett: Tolkien (a katolikus anyja hatása, a háborús élmények (bajtársak sokaságát elveszti), barátsága C.S.Lewis-zal, szerelme Edith (vö. Lúthien története), stb.).
3. "Tolkien egy keresztény, vallásos ember volt, jó családi háttérrel és széles baráti körrel, szóval nincs nyoma annak, hogy lettek volna hajlamai."
De belemagyarázzuk, mert...miért is?
"elemezték a munkáit műértők, később még pszichológusok is és mindig téma volt, hogy miért jelennek meg szinte minden könyvében ezek a végletes, mélyen érzelmes, feltétel nélküli odaadással bíró férfibarátságok, mikor más kortárs írókra és a zsánerre akkoriban ez egyáltalán nem volt jellemző"
A kulcsszó a keresztény - ha tényleg akkora hatást gyakorolt rá a mélyen hívő anyja, és ezáltal nem felületesen, hanem a rá egyébként jellemző kíváncsi és alapos, kitartóan kutató, elemző és megélt hite alapja, akkor a legnyíltabb (naiv) emberszeretet (vö. az áthallást a bajtársias együtt küzdésben az I. vh élményei és Frodóék fiktív útja közt) lesz a lecsapódása úgy Samu és Frodó, mint Tuk és Trufa, valamint Gimli és Legolas (kifejlődő), valamint Gandalf és támogatottjai, stb. közt.
Ez filmen megjelenítve - giccsesen - lehet vicc, mém alapja, mert így sikerült, de indokolatlan belemagyarázás, mert nulla ráutaló jel - pláne explicit kifejeződés - van, ahol megragadható (megalapozott) lenne. És akkor vesd össze a könyvvel, ahol még annyi sincs.
A "műértők" meg vajon kik (milyen érdekek mentén, milyen érvek mentén mit szőttek köré, mikor ott a könyv és ott van maga a film is, amiben semmi nincs), a pszichomókusok meg írják föl a még több tablettát, mert az infláció miatt csökken a profitjuk...
Komolyan ez az érv, ez támaszt alá valamit, aminek nyoma sincs...szemben a pl. fekete transzvesztita tündérnagynéni esetével, ahol meg számon sem szabad kérni, hogy wtf, mert nem pc?
Nem lehet, hogy egy keresztény alapú (és akkor a Narniát is ide vehetjük C.S. Lewistól, de a Harry Potter Dumbledore-esettanulmányt is a nem-keresztény, de semleges alapból merítve) művet akarnak semlegesíteni/átformálni/elcsalni ugyanazért, amiért az érzékenyítést meg ömlesztik...?
4. A rasszizmust - mint idehozott témát - leszarom, mert akkor Sapkowskit (meg művészettörténet vonalon az elmúlt 1500 év európai alkotóját is) ide lehet ráncigálni, mint Floyd összeesküvő gyilkosát (sic!). Bulvártrash pc baromság.

Arra voltam kíváncsi, van-e valami tény, ami kimaradt volna, de csak a Blikk szintje merült föl... Kár. :U

[ Szerkesztve ]

"Szerintem."

(#65003) Bad Pritt válasza Miklós315 (#65002) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Na, a Shop-Stop poénja az egyik véglet, ez a kommented meg a másik, akik szerint semmi alapja nincs és még számon is kérik, hogy lehet ilyet gondolni. :D

a pszichomókusok meg írják föl a még több tablettát, mert az infláció miatt csökken a profitjuk...

Mondjuk ebből látszik, mennyire érted a témát. Elengedtem.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#65004) WayneGace


WayneGace
őstag

Nekem egyértelműen pozitív a vélemyénem a Rings of Powerről. Szerintem szépen építkezik a sorozat. Színészek is rendben voltak, látvány főleg, történettel sincs gondom nekem eddig. Eltérni Tolkien jegyzeteitől szerintem nem szentségtörés. Várom a továbbiakat. Remélem a másik oldaról is lesznek bemutatva érdekes karatkrek, orkok, nem csak, mint ellenség jelennek meg majd.

BestSecret invitációt privátban adok.

(#65005) Miklós315 válasza Bad Pritt (#65003) üzenetére


Miklós315
aktív tag

"még számon is kérik, hogy lehet ilyet gondolni"
Gondolni lehet, ez indít el egy vizsgálódást, ami elvezet valahová, de ha az a konklúzió a vizsgálat után, hogy "nincs nyoma annak, hogy lettek volna hajlamai" illetve "más kortárs írókra és a zsánerre akkoriban ez egyáltalán nem volt jellemző" (baszki, ezen érvelés alapján tagadta ki a történész szakma Illiget! :U :DDD; továbbá ezt fordítsuk már le: "az a gyanús, ami nem gyanús" :((( ), akkor miről is beszélünk?
Szerintem a Dallasban Bobby látens buzi volt, mert folyton próbálta kimenteni, megjavítani a bátyját, Jockey-t (hoppá, itt befigyel egy atyai elnyomásból eredő családi vérfertőzés-szál is), aki javíthatatlanul genyó volt, de pont ez a dráma emeli a sorozat értékét...
Tessék: műértő vizsgálati konklúzió pszichoblablával. ;]
Én is elengedlek (energiapocsékolás).

[ Szerkesztve ]

"Szerintem."

(#65007) CptAdamica


CptAdamica
veterán

Gyűrűk Ura 1-2:
Kicsit féltem tőle, kicsit még mindig félek tőle. Ami biztos, hogy a látvány pazar, ilyet sorozatban biztosan nem láttunk még, de filmben is nagyon ritka, az Amazon joggal mondhatja, hogy [link] Díszletek, zene, helyszínek, színészek mind-mind nagyszerűek, de mégsem tudom megmondani, hogy mit láttam. Olyan ez az 1-2 rész, mint egy gigantikusan hosszú prológus, ami oké, ha 5 évadosra tervezik a sorozatot. Nyilván be kell mutatni az új generációnak is, akiknek esetleg eddig semmi köze nem volt a Gyűrűk Urához.

Amikor mutatták a meterként lekérkező szereplőt én már sejtettem a szürke szakállából meg hajából, hogy kicsoda és valószínű be is fog jönni. :D Kötelező kvóták itt is megvannak, mondjuk legalább a fekete hobbit nem néz ki olyan cringe módon, mint a Sárkányok Háza változata. Azt hiszem majd még a kötelező meleg szálat is meg kell emésztenem és az évad összefoglalót elnézve egész jó sorozat lehet.

Amúgy nem tudjátok, hogy hány részes lesz az 1. évad?

Megyen!

(#65008) Bad Pritt válasza CptAdamica (#65007) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nyolc.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#65009) WayneGace válasza CptAdamica (#65007) üzenetére


WayneGace
őstag

Nagyjából 250 millió dollárért vették meg a jogokat. És az csak a jog, semmi gyártás, marketing. Biztos jópár évad lesz és gyanítom lesz több sorozat. Főleg, ha sikeres. Valószínű az lesz.

BestSecret invitációt privátban adok.

(#65010) Bad Pritt válasza WayneGace (#65009) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

És csak Gyűrűk urát vették meg, szóval se a Szilmarilokat, se a Hobbitot, se semmilyen más Középföldés témát nem szőhetnek bele és nem adaptálhatnak.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#65011) KISDUCK válasza Bad Pritt (#65010) üzenetére


KISDUCK
addikt

Én azt olvastam hogy a hobbit jogait is megvették.

(#65012) CptAdamica válasza Bad Pritt (#65008) üzenetére


CptAdamica
veterán

Köszi.

#65009 WayneGace
Elképesztő pénzekért mennek itt a jogok, remélem azért jó sorozat lesz és sikeres. Gyűrűk Urát mindig szívesen nézek. Még az ugrott be, hogy a Galadriel-el hánykolódó ember ő egy kósza lesz? Küllemre nagyon Aragorn-ra hajaz.

[ Szerkesztve ]

Megyen!

(#65013) Bad Pritt válasza KISDUCK (#65011) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Lehetséges. Az tuti, hogy mikor Jackson a Hobbitot megfilmesítette, akkor a Hobbit meg LotR jogokat már együtt mozgatták, lehet itt is egy csomagban vannak az összefüggések miatt, bár nem hiszem, hogy a Hobbitból bármit felhasználnának ebben a sorozatban.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#65014) negyven2 válasza Bad Pritt (#65013) üzenetére


negyven2
veterán

10 Burning Questions About Amazon’s The Rings of Power
Showrunners J.D. Payne and Patrick McKay dive deeper into the details of the lavish Lord of the Rings TV series

We have the rights solely to The Fellowship of the Ring, The Two Towers, The Return of the King, the appendices, and The Hobbit,” Payne says. “And that is it. We do not have the rights to The Silmarillion, Unfinished Tales, The History of Middle-earth, or any of those other books.

Ezen felül együttműködnek a Tolkien Estate-el, hogy bizonyos hézagokat kitöltsenek, de kb. ennyi a plusz. Állítólag a többi jogot azért nem kapta meg az mazaon, mert az nem volt eladó. Illetve csak sorozat készítésre kaptak jogot (5 évad), filmekre nem.

[ Szerkesztve ]

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#65015) RetepNyaraB válasza negyven2 (#65014) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Hmm. A jogok hiánya elég fájó. Tolkien ugyanis egy zseniálisközeli mesélő volt, az pedig nem terem minden bokorban. Minden századikban sem. Forgatókönyvíró viszont lapul minden fűszál mögött, sajnos...

Mindazonáltal az első két részben semmi baj nem történt és ez óvatos bizakodásra ad okot. Én várom.

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#65016) negyven2 válasza RetepNyaraB (#65015) üzenetére


negyven2
veterán

A probléma részeben onnan ered, hogy ugye Tolkien sosem akarta volna eladni a filmes jogokat, de 70-es évekében kvázi rá lett kényszerítve (anyagi okok) hogy eladja Saul Zaentz-nek. De ekkor is csak a Trilógia és a Hobbit jogokat kapta meg. Vagyis emiatt is van az, hogy a Peter Jackson is csak annyit használhatott fel a filmek során ami ezekben volt (vagyis jogilag semmi más dologhoz nem nyúlhatott, hiába voltak róla részletesebb, bővebb dolgok ezen 4 könyvön kívül).

És ugye pár hete volt hír, hogy a Svéd Embracer Group megvette a Middle-Earth Enterprises-t, és így mostantól ők birtokol szinte minden (játékokon át a merchandising-on keresztül egészen a filmes jogokig) "A Gyűrűk Ura" és "A hobbit" és más, a Tolkien Estate által engedélyezett többi irodalmi forrás jogát (de alapvetően ők se birtokoljak pl. azokat a jogokat amiket az Amazon se kapott meg).

Egyébként az Embracer Group a játékok és egyéb tematikus termékek jövőbeli készítése mellet a filmes univerzum kiterjesztésen is gondolkodik. Vagyis ha úgy látják, akkor jöhet az Aragorn, Gandalf vagy akár a Gollam mozifilm is!

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#65017) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

még 21 év és szabadon használhatóak az írásai

Resistencia eterna

(#65018) KISDUCK válasza bagyulajuve (#65017) üzenetére


KISDUCK
addikt

Már alig várom hogy rátegye a mancsát egy jó japán anime stúdió és remaket csináljon belőlük. :DD

(#65019) HUTCHDB válasza V.Stryker (#64994) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

Már többször felhívtam rá a figyelmet!

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#65020) Laraxior válasza HUTCHDB (#65019) üzenetére


Laraxior
titán

Egertont el tudnám képzelni a következő Bondnak. Amennyiben persze nem Henry Cavill kapja :DDD

[ Szerkesztve ]

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#65021) HUTCHDB válasza Laraxior (#65020) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

Igen, nagyon jól játszott, szerintem kiemelkedő volt, de a “főbűnös” meg egész egyszerűen parádés…
Mind a mimikák, mozdulatok, mind a hangszín, hanghordozás.

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#65022) V.Stryker válasza HUTCHDB (#65019) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Igen,az alapján találtam rá. :R

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#65023) Laraxior válasza HUTCHDB (#65021) üzenetére


Laraxior
titán

Befejeztem. Tenyleg óriási játéka van a csavonak. :K :C

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#65024) Narxis válasza Valty (#64971) üzenetére


Narxis
nagyúr

Azt olvastam, hogy a Szilmarilokat nem használhatja az Amazon ezért kezelhetik szabadabban a Lore-t. Amúgy teljesen rendben van a sorozat így 2 rész alapján, szórakoztató, szerethető és akárhol megállítod ott a wallpaper a telefonodra, gépedre... :D

Thanos was right.

(#65025) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Az HBO feltette youtubera a House of Dragon első részét hogy csesztesse a Rings of Powert.
forrás: [avclub]
youtube: [House of the Dragon | Episode 1 | HBO Max] , de Magyarországon a megtekintés nem elérhető, legalább a régiókorlátozást le vehették volna, ha már fricskázni akarnak.

(#65026) FollowTheORI válasza CptAdamica (#65007) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Szerintem jól indult... ezis és a Trónok is... ha tartják ezt a szintet kiváló ősz lesz ez nekem. :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#65027) FollowTheORI válasza CptAdamica (#65012) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Biztos lesz valami komolyabb szerepe még, mert eléggé úgy lett behozva, hogy nem egy "eldobható" karakter... de márcsak az időtáv miatt sem lehet ő. :)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#65028) WayneGace válasza KISDUCK (#65025) üzenetére


WayneGace
őstag

Ez csak hatásvadász címadás. Eddig is tudták, hogy nagyjából egyszerre mutatják be a két sorozatot. Valószínüleg a célközönség is hasonló. Inkább sima marketingnek nevezném, mint kicseszni a másikkal. Ráadásul nem hiszem, hogy nagyon sokan abbahagynák az egyiknek a nézését a másik miatt.

BestSecret invitációt privátban adok.

(#65029) KISDUCK válasza WayneGace (#65028) üzenetére


KISDUCK
addikt

Nem hiszem hogy ez arról szólna hogy átcsalják a nézőket, csak egy fricska. Sok területen van hasonló, az egyik legviccesebb ilyen az volt amikor asszem talán még Steve Jobs mondta hogy az emberek rosszul fogják valamelyik iphonet amikor kiderült hogy térerő problémák vannak egy típussal és akkor a Nokia kiadott egy közleményt hogy az ő telefonjaikat bárhogy foghajták.

(#65030) Laraxior


Laraxior
titán

Elkezdtem a Fekete vitorlákat, elég jókat olvastam róla... és hogy sok cici van benne :DDD :D

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#65031) dellfanboy válasza Laraxior (#65030) üzenetére


dellfanboy
senior tag

avval a sorival csak1bajom volt. csak 4 evad van belole es meg nemjott az utanpotlas.

eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

(#65032) KISDUCK válasza dellfanboy (#65031) üzenetére


KISDUCK
addikt

Nem is fog, mert befejezték.

(#65033) F34R


F34R
nagyúr

Udv

Van nehany sori ami kimaradt a kozelmultbol..
The Leftovers es az Animal Kingdom. Erdemes oket megnezni? az utobbibol lattam a filmet.

(#65034) Maxxy10 válasza F34R (#65033) üzenetére


Maxxy10
addikt

The leftovers elvileg jó

(#65035) Narxis válasza F34R (#65033) üzenetére


Narxis
nagyúr

A Leftovers vagy nagyon tetszeni fog vagy utálni fogod, ha bejött a Lost és hajlandó vagy egy kicsit szabadon engedni a fantáziád, nem akarsz görcsösen ragaszkodni magyarázatokhoz akkor bejöhet a Leftovers. Én imádtam.

Thanos was right.

(#65036) wolf88 válasza CptAdamica (#65012) üzenetére


wolf88
tag

Aragorn nem lehet,mert 2-3000 évvel járunk korábban.

(#65037) CptAdamica válasza FollowTheORI (#65027) üzenetére


CptAdamica
veterán

Jaja, mármint úgy értettem, hogy nagyon hasonlít rá és valami ük-ük-ük-ük nagybácsi. :D

#65035 Narxis
+1 Nekem annak idején nagyon bejött a Leftovers, nem egy vidám sorozat, de a lezárás is jó lett szerintem.

Megyen!

(#65038) nitro16 válasza F34R (#65033) üzenetére


nitro16
senior tag

Animal Kingdom jó sorozat. Ha tetszik amit a trailerben látsz akkor nyugodtan nézd mert olyan végig a sorozat. A fő karaktereket alakító színészek nagyon jók. :K

(#65039) nubreed válasza nitro16 (#65038) üzenetére


nubreed
veterán

Ez már régóta rajta van a radaromon de egyelőre sose mertem belekezdeni. :D De jól jött ez a vélemény, köszi én is az infót!

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#65040) nitro16 válasza nubreed (#65039) üzenetére


nitro16
senior tag

Az egész sorozat a rablásra épül mint "családi vállalkozás" mivel a helyszín oceanside ezért van szörf benne bőven más sportok/buli/drog/balhézás stb. Aki kedveli az ilyet annak tetszeni fog szerintem.

(#65041) nitro16


nitro16
senior tag

"Netflix has finally won Best Animated Program at the Emmys with Arcane picking up the award at the Creative Arts ceremony. It marks the first time that a streaming show has picked up the award. It beat Bob's Burgers, Rick and Morty, The Simpsons and Chadwick Boseman-voiced What If…? in the hotly contested category." :C Jöhetne már a 2 évad! ;]

(#65042) LendvaiFeri1 válasza Narxis (#65024) üzenetére


LendvaiFeri1
addikt

Igen, ez abból is látszik, hogy Finrod-ot Sauron elfogja a szilmarilokban, majd feláldozza magát, egy farkas végez vele. A karmolások látszanak is a hulláján. Többet a jogok miatt nem mutathattak meg.

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#65043) Bad Pritt válasza LendvaiFeri1 (#65042) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Jaja, csomó ilyen volt főleg a kezdő jelenetben, meg aztán a montázsban. Ott van ugyan a két fa Valinorban, de Ungoliant nem szerepelhetett, szóval nem részletezték, mi történt velük meg cselesek, mert sárkányok helyett a fell beasteket lehetett látni a nagy csatajelenetben.
Szerintem amúgy baromi ügyesen kerülték meg ebben a két részben a jogi hiányaikat.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#65044) LendvaiFeri1 válasza Bad Pritt (#65043) üzenetére


LendvaiFeri1
addikt

Sajnos. :(

Pedig egy Melkor & Ungoliant duót igazán megnéztem volna. :DDD

[ Szerkesztve ]

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#65045) Bad Pritt válasza LendvaiFeri1 (#65044) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Hát amúgy ennyi pénzből atom Elsőkor sorozatot tudnának csinálni. Az is érdekes volt amúgy, mikor a narrált montázs közben a térképen áthaladtunk a tenger felett, akkor nem látszott se Númenor, se Beleriand. Előbbi furcsa, mert ott is fog játszódni a sorozat és az északi csücske ott kellett volna legyen, lehet csak egy kis hiba, utóbbi érthető, mert szintén nem volt hozzá joguk, de az elég jó utalás volt rá, mikor mutattak egy vízbe süllyedt várost holttestekkel.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#65046) KISDUCK válasza nitro16 (#65041) üzenetére


KISDUCK
addikt

"Chadwick Boseman-voiced What If…?" az igen, akkor a hangot mikor vehették fel hozzá, 2019-ben? Korábban ez fel sem tűnt nekem amikor néztem.

(#65047) Bad Pritt válasza KISDUCK (#65046) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Sanszos, a legtöbb színész 2019 második felében dolgozott rajta még covid előtt.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#65048) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Igazi ínyenc baki van a HotD mai részében, először nem is akartam elhinni, aztán rákerestem neten és tényleg. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#65049) Rigormortiis válasza Bad Pritt (#65048) üzenetére


Rigormortiis
addikt

A baki nem tűnt fel, de jó rész volt!

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#65050) la_cc


la_cc
addikt

Dragons e3

Remélem ez a vihar előtti csend, mert ebben a részben sem történt l ó f a s z se az utolsó 5 percet leszámítva. ;] Érdekes, hogy a rákász csak úgy feladta az addigi bunker taktikáját, mert megjelent Targy hercegünk egy fehér zászlóval... :DDD Valahogy úgy logikus, hogy ez a legnagyobb vörös felkiáltó jel.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.