- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Criminal Code (2025)
season 1-2 finaleLenyomtam az első 2 évadot, nem volt rossz.. sőt, második évadra talán még jobban magára talált a sorozat. Ezek a brazilok nem tökölnek, van akció bőven.
a 3. évad mikor jön?
-
KROK640
nagyúr
Hát... mondjuk ha az ezt törrtén a korábbi részekben összefoglalót megnézted az elején, akkor tényleg működhet onnan is

Lehet, hogy nekem azért tűnt már jónak, mert miután majdnem elkaszáltam annyira nem történt semmi lényeges, a 6-7-8-as rész hatalmasat ütött. Michael Peña-t valahogy én sem tudtam komolyan venni. -
Bad Pritt
félisten
Szvsz. első öt évad tökéletes, 6-7 nézhető, utána olyan lejtmenet, ami a GoT-ot idézi, a korai évadok abszurd humorának a morzsája sem maradt. Szereplőgárda is cserélődött, témák is idomultak az aktuális trendekhez, egyszóval gagyi lett.
-
Cs1csó
titán
Nyeltem az epizódokat mint kacsa a nokedlit! Ne aggódj! Valami elképesztő HULLÁMVASÚT: az egyik szülő alkoholista a másik pedig bipoláris, és van mennyi is, talán 6 gyerek. Őrület.
-
Cs1csó
titán
A Shameless EXTRA klasszis. Szinte mondhatom, hogy ő a főszereplő. Nyilván a fő karakter az apjuk, de mégis főleg az elején én úgy éreztem, hogy gyakorlatilag az ő karaktere próbálja összetartani a családot.
kb. 10 évados, és akkor kezdtem darálni a sorozatot amikor az utolsó ment, és gyakorlatilag az utolsó részeket szinte valós időben néztem ahogy volt a premier.
Az is érdeke volt, hogy a 2010-es évek elején kezdődik a sorozat és az utolsó évadoknál már a COVID is befigyelt a cselekményben.Az meg csak hab a tortán, hogy Emmy Rossum durván jó nő, még akkor is amikor nulla sminkkel béna ruhában stb.
Már a "Holnapután" c. filmben oda meg vissza voltam érte. -
-FreaK-
veterán
Ha befejeztük a Studio-t, ez jön, szerettük nagyon az első két évadot. Lehet rosszul értem, ugye nem kasztálták el a 3. Évad után?
-
AD4MINATOR
nagyúr
Direkt terápia
Shrinking (2023)
season 3 finaleJó és jó és jó. Ugyanazt írhatnám mint előző évadra, ez továbbra is jó és méltó lezárást kapott. Remek párbeszédek, odaszúrkálódások, oltogatások és poénok megvannak most is, a színészi játék rendben, a történet érdekes marad végig és a hangulat se ingadozó de mégis van kellő dráma minden részben.
A pszicho témák jók és jól vannak bemutatva, minden "oktató" jellegű terméket csak támogatni lehet ebben a témában, legyen az film, sorozat vagy bármilyen más műfajú alkotás - így erre is azt ösztönözni tudom a nézőket, hogy adjanak neki esélyt.
Minőségi, jó 3 évad volt. -
grizlisandor
veterán
...ahogy egy bolgár haverom mondaná: - öcsém, ha bajod van és nem tudod megoldani pénzzel, old meg sok pénzzel!..." - (Macska-Jaj)
-
Tasunkó
őstag
Nem tudom, ez az
időmanipulálás nekem nem jött át. Az Alexa tud következtetni a viselkedésükből a jövőre, vagyis ez nem tudja a jövőt, hanem az ember és a természet determinisztikus oldalát számítja ki sikerrel. Inkább olyan csavarra számítok hogy szimulációban vannak, esetleg ők már nem is élnek rég ebben a formában ahogy látjuk őket, és ahogy ők látják magukat. Valahogy túl valószerűtlen ez a bodyguard megtalálja a családját és összehozza egy világégés után. Meg az atomreaktorra sem lett magyarázat, hogy miért ment tönkre végülis, és a kintiek meg sorra járták az atomreaktorokat leállítani, de ez épp nem elhagyatott atomreaktor volt hanem pikpakk pöpec. -
Pitterix
őstag
Igen, olyan fura volt. Akadtak jó pillanatai, de valahogy üres volt, az utolsó rész meg....
-
ripla
addikt
Pedig mondott valami olyat is, hogy nem olyasmiről van szó, hogy maga az utazás meg az élmények. -
KISDUCK
addikt
Ennyire sajnos nem egyszerű, egy-egy fejezet, nagyon el tud nyúlni és kb. az utolsó zug árus szemszögéből is bemutatja a helyzetet és a gonosztevők életéről motivációjáról és a karakterterek közti kapcsolatról is bemutat mindent. Minél tovább halad a story annál hosszabb egy fejezet és annál részletesebb. A Dressrosa történetszál pl.: 118 rész volt az animébe ami rengeteg, nyilván van benne egy kis időhúzás is, egy kicsit lehetett volna tömörebb. Az egyik legnépszerűbb anime a Fullmetal Alchemist: Brotherhood 64 részből áll, ami egy rendkívül jól kibontott cselekménnyel rendelkezik és a Dressrosa arc ennek majdnem a duplája és van még hosszabb fejezet is. Ha a live actiont 12 évadba akarják sűríteni, akkor a forgatókönyvíróknak kokainon kell élniük, hogy ezt összehozzák. Sok fejezet sem ott kezdődik ahol ki van írva, mert a hozzá kapcsolodó események már több fejezettel előtte elkezdődnek és szorosan összekapcsolódnak. Ránézésre a One Piece csak egy fogyatékos, szeleburdi hajókázós püfölde, de valójában Oda valami ilyesmit hozott össze a háttérben:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végül is az anime 1000+ rész felett van már egy ideje

-
ripla
addikt
Hát ha továbbra is így követik a mangát, akkor még lesznek érdekes karakterek bőven. A manga eddig a legjobb minőségben 4 box kiadásban érhető el, dobozonként 22-24 kötettel vastagságtól függően, és még idén jön az ötödik ilyen box.
A manga sztorija már 20.000 oldal környékén jár, és még ennyi megrajzolt oldal után sem mondta senki hogy leült a sztori, szóval gondolhatod. Gyakorlatilag még nem láttunk semmit. -
brownus
veterán
érdemes bepróbálni? melyik streamen van?
netflix..
-
Nordic
Közösségépítő
És legalább jön jövőre elvileg. Jó hogy nem kell megint éveket várni rá. És a készítők nyilatkozták, hogy még mindig áll a 12 évados terv.
-
.LnB
titán
Paradise S01
Sterling K. Brown nem a legerősebb sajna?!
Te egyébként mit néztél? Az oké, hogy sokszor hozza az érzelemmentes ügynököt, de amikor ki kell lépnie abból a karakterből, akkor a csávó nagyon jól teljesít. Az a jelenet zseniális, amikor az arca bal oldalát mutatja a kamera, amikor és látszik, hogy a takarásban lévő jobb arcáról meg potyognak le a könnycseppek..összeomlik idegileg Sinatra mondandójától Ez azt hiszem akkor van, amikor lelövik Samantha-t. Maga a sorozat engem nagyon kellemesen meglepett. Marha jó volt, hogy úgy ültem neki, hogy semmit sem tudtam róla. Az évad végére viszont esett a minősége. Sajnálom, hogy
Véletlen egybeesésnek kicsit erős, de az illúziót legalább jól rombolja a nézőben.behozták a könyvtáros szálat. Az az egész szál csak egy kibúvó az alól, hogy a főbb szereplők közül valakit kiírjanak, és fennmaradhasson a misztikum egy része. Valahogy nem adta ki így a sztori, hogy végig a felé haladunk, hogy Samantha ölette meg. Majd egyszer csak kiderül, hogy ő sem tudja, hogy ki volt az. Hát akkor miért nem mondta ezt el?
Az elnök végig nyomokat rejt el a halála előtt, majd kiderül, hogy egy random őrült ölte meg..Az EMP miért nem vágott haza minden elektromos cuccot a bunkerben, és a repülőket? Az EMP-ről senki sem tudott, csak az elnök, ergo kétlem, hogy készültek volna rá, hogy úgy építsék a bunkert. Vagy oda nem hatol be egy ilyen EMP? fura. S02 ep1 és 2.
Kíváncsi voltam, hogy hova tovább. Sajnos egy ilyen koncepciónak nagyon nem áll jól,ha nem mutatnak semmit a világból. A néző arra kíváncsi, hogy hogyan is néz ki a világ a katasztrófa után. És miután a történet kiszabadul a bunkeréből, jönnek ezek a kis stúdióba felvett, lezuhant repülős jelenetek. Amikor ordít, hogy még csak nem is külső helyszínen vették fel.
A Graceland-ről meg ne is beszéljünk.. Tudom, hogy ez a költségvetésen múlik csak, de fájó. Az első évadban is egy gagyi felvételen láthattuk csak az óriás hullámot.És amitől a legjobban féltem,
hogy most elkezdik felépíteni a szimpátiát Sinatra iránt. Bemutatnak egy debil, diktatórikus elnököt, egy iszonyat elmebeteg Jane-t, akiket túl"írnak", hogy a "sérült" és vélhetően "egyéként jót akaró" Samantha-t építsék fel mint pozitív karakter. Az első évad után? Ugyan már.. Ez most elég negatívnak tűnhet, pedig az első évadot nagyon élveztem. Csak sajnos féltem a másodiktól, és az eddig látottak meg is alapozták a félelmemet. Ez mögött a fasza koncepció mögött nincs meg a tőke, hogy teljes mértékben meg tudják valósítani. Úgy nem lehet bemutatni egy
posztapok világot, hogy egy árva ladik belsejében zajlik egy rész...
-
Rigormortiis
veterán
Annak idején én imádtam a BMS-t
-
bobalazs
nagyúr
Mi
az a befejezés 11. Rész végén? Kijött az ügynök a hártyából és nem mutatták? Hol van, mi lett a korábbi szabaduljunk meg Byrontól tervből? Semmi! Majd később rá fogják a felesége beadagolását, megint meg akarnak szabadulni tőle. Már megint? Kapnak végül vissza változtató injekciót, mint a tervben van?
Ez nem finálé. Cliffhangerrel fejezik be. -
bobalazs
nagyúr
The Beauty És akkor hol a többi rész? Ez nincs befejezve!
Különben meg nagyon gagyi a történet tele történetszál beli lukakkal. Nagyon gyenge képességekkel írta valaki a forgatókönyvet. -
envagyok
veterán
Ez feliratos vagy szinkronos?
-
bobalazs
nagyúr
Már az első résznél megakadok, annyira nem szokványos. Mi az istent láttam, ez fogalmazódik meg bennem.
A Rooster nevű komédia viszont jól kezdett nálam.
-
negyven2
nagyúr
Harmadik évada viszont nagy valószínűséggel nem lesz, hiszen nagyon sok került már így is a sorozat (részenként olyan $8-10$ millió volt a költségvetés).
Viszont az animációs sorozat az idén érkezik, amiben szinkronként visszatérnek a második rész szereplői. -
AD4MINATOR
nagyúr
ted (2024)
season 2 finaleLement a második évad is, a szokásos szexista ted maci szintet hozza ez is, de mintha kicsit gyengébb lenne az előző évadhoz képest. Rövid évad ez is, gyorsan végig lehet nézni a részeket.
-
totron
addikt
Miért érzed feleslegesnek az említett mellékszálakat és hogyan lehetett volna jobb? Tény, hogy a főszereplő orgánuma és ártatlan áldozatábrázata vitte el a hátán ezt az évadot is.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Palm Royale (2024)
season 2 finaleMár el is felejtettem mi volt az előző évadban, de igazából lényegtelen is, mert új történet van és továbbra is remek a hangulat építése a sorozatnak, abban nagyon erős. Kristen Wiig továbbra is ügyesen hozza a karakterét bár néha eltúlozza azért már sajnos, de a többiek is meglepően jók, pl. az előző évadban keveset szereplő Mitzi karakter. Viszont a nyers valóság az, hogy az évad első fele jó, a másik részről részre furább lesz, ami nem tett jót az évadnak szerintem. A folytonos sz*rkavarás által mindig van egy kis izgalom és fordulat így azért valamilyen szinten pörög a történet, néha kapkódósan is, de ebben az évadban több játékidőt kap Ricky Martin cserébe.
-
mobilizmo
addikt
Nem tőlem kérdezted, de talán én is válaszolhatok.
Egyik például a karakterépítés, ez például nagyon jó Ser Duncannél és ebből is látszik, hogy nem egy évadra terveztek. Én elég jónak éreztem a flashback részeket is, az kimondottan tetszett amikor a kislányt megölték a gyerek Duncan mellől (mármint nem a gyilkolás, hanem az egész történetszálnak ez a vége ahogy megvolt csinálva). Az a rész is elég jól sikerült amikor próbálja összeszedni maga mellé a 6 lovagot és a végén megjelenik a trónörökös, aki aztán jól meg is hal. És ha már itt tartunk maga a párviadal szerintem zseniális volt. Kb. ilyen lehetett a valóságban, nem az a szép bajvívás ahogy a hősköltemény típusú filmekben szokták megjeleníteni, hanem az az igazi sárdagasztásos, fogvicsorgató kaszabolás. [ Módosította: koncsik ] -
AD4MINATOR
nagyúr
Beast-bajnokság
Beast Games (2026)
season 2 finaleAhogy sejtettem, tanultak az első évad hibáiból és sokkal élvezhetőbb lett ez az évad. A játékok jók voltak, a dráma megint megvolt, sőt micsoda finálét nyomtak, wow, a végére már tényleg izgult a néző is a játékosokkal. Az évad felépítése hasonló az előzőhöz képest, minden epizód cliffhanger-el ér véget persze és ahogy halad előre az évad és csökken a játékosok száma, úgy lesz több lelkizés is. Ami talán kicsit más volt most, hogy több taktikázás volt a játékosok közt - legalábbis nem emlékszem az előző évadban ennyi lett volna. Persze most is rengeteg pénzt nyertek sokan, néha indokolatlanul, néha könyörtelenül - de ilyen az élet is, nem?
-
Nordic
Közösségépítő
Engem lekötött, de szerintem pár héten belül elfelejtem, nem volt semmi extra, sőt számomra a HotD jobb is, függetlenül a gyengébb 2. évadtól. Amit még ágyon ajnároztak harcot az 5. részben, hát nem tudom mitől esett hasra mindenki. Tényleg borzalmas volt a kamera kezelés, meg a részben alig 5 perc volt a harc, talán annyi se, a többi visszaemlékezés, meg a harc utózöngéje. A fattyak csatája messze jobb.
Ha lovaggá válás téma, nálam még mindig a lovagregény a legjobb. Jó az film, még messze nem ennyire akár komoly lenni, de azt bármikor képes vagyok újra nézni, ezt valószínűleg sose fogom.
-
Lajmund
őstag
Első részt láttam csak de az annyira vérszegény gyászos szürke semmilyen volt hogy nem folytattam. Majd talán előveszem egyszer. Nekem ezek a lovagos mocsokban szarban hempergős dolgok sose jöttek be.
-
Phoen|x
addikt
Megnéztem én is az utolsót. Nekem a harcot leszámítva hozta a hangulatot. Pár dolgot hozzátettek, de nem volt rossz. A harcban viszont rossz volt a fókusz szvsz, ami azért sokat levon.
Én élveztem. 1000 éve olvastam, jólesett a tv-ben is látni. Am van még két novellányi alapanyag még, hacsak az öreg még hozzá nem költött valamit...
-
Oldman2
nagyúr
Ez igen jól hangzik...
-
AD4MINATOR
nagyúr
Az agyafúrt vagány
The Artful Dodger
season 2 finalePár év eltelt az előző évad óta így kicsit megkopott az emlékezetemben ennek a sorozatnak az első évad emléke, így előítélet-mentesen tudtam nekikezdeni a második évadnak. A 8 részt most is soknak éreztem, de valahogy jobban pörgött a történet és még mindig jól zsonglőrködik az orvostudomány bemutatásával és a tolvajkodás/átverés és azzal járó mindenféle következményekkel teli életvitellel. A hangulat az előző évaddal egyező, néhol erősebb, néhol gyengébb, a színészekre ugyanez mondható el. A romantikás jelenetek egyértelműen a sorozat, évad gyengepontjai lettek, egyszerűen kilógnak és többször furán hatnak, feleslegesen megakasztják a történet-menetet ezekkel.
-
Cs1csó
titán
Én biztos nem. Szomorú nézni, hogy amikor pörgetem egy torrentoldal "sorozat HUN HD" kategóriáját a legnépszerűbbek ezek a trash, reality xarságok.
-
Oldman2
nagyúr
Annyira rossz vagy éppen annyira jó?
-
WayneGace
őstag
A visszaemlékezés történet szempontjából többet adott hozzá, mint az a kis út a jelenben.
-
Tyler Durden
addikt
Mi még nem daráltuk le végig, de valahogy úgy vagyok a sorozattal, hogy annyira jól hozza számomra a játék világának feelingjét, hogy bármeddig tudnám nézni, annak ellenére, hogy valóban nem nagyléptékben halad a történet. A visszaemlékezéseket különösen jónak tartom, hogy kerek egész legyen egy karakter sztorija.
-
Đusty
addikt
Csak feliratosan van?
-
RetepNyaraB
nagyúr
"Trianon Tagadó Tibi, alias 3T"

-
Pitterix
őstag
A lényeget biztos láttad.
-
bobalazs
nagyúr
Új Shrinking milyen?
-
AD4MINATOR
nagyúr
Percy Jackson és az olimposziak
Percy Jackson and the Olympians (2025)
season 2Fájdalmas.
-
Cs1csó
titán
Ha lesz hozzá normális felirat akkor ránézek.
-
bobalazs
nagyúr
Knight.of.the.Seven.Kingdoms
Hogy mennyire gyász? Nagyon fasza, tudom ajánlani! Az első rész nálam betalált!
A jelenetet pedig nem undorral néztem, szerintem vicces volt.kulázós -
VágniValó
addikt
Nem volt gyász. Jópofa volt, kár hogy 30-35 perces részekkel operál.
Illetve jó látni, hogy ha akar akkor tud 190 plusszos színészt tálalni holivad. Predator Badlands-ben majdnem sírógörcsöt kaptam az épphogy 180 centinek tűnő predator-tól, aki fél fejjel se volt magasabb Elle Fanning-tól.
Tök jó volt a pilot, kár hogy nem egybe jött minden rész.
-
KISDUCK
addikt
A sárkányok házát se néztem még végig, valahogy már nem hoz lázba a GoT.
Gondolom George még mindig nem fejezte be az utolsó könyvet, lehet csak rá kéne bíznia valami AI-ra.
-
VágniValó
addikt
Tényleg, hajnal 3-kor debütált. Na hozom a kávém és izzítom.
-
grizlisandor
veterán
Ha nem a 8. évadot veszik alapul, akkor siker lesz!
-
AD4MINATOR
nagyúr
Power Book IV: Force
season 3 finaleNos eljött a búcsú évad itt is. Kicsit érezni, hogy megfáradt a sorozat, mert néha már önmagát ismétli és a színészeken is látni az elfáradást. Ettől függetlenül, Joseph Sikora továbbra is elviszi a hátán a sorozatot, remek döntés volt spin-offot adni a karakterének, mert volt benne potenciál amit többé-kevésbé ki is használtak a készítők. Persze azért most is volt pár töltelék mellékszál, amelyek nélkül boldogan meglett volna a néző de talán kellettek ezek a jelenetek is, hogy ne mindig akció legyen meg gengszterkedés. Ahogy az várható volt most is hullanak az alvilágban az emberek balról jobbra, van dráma, van hősi halál és van teljesen értelmetlen is közte. Plothole azért akad itt-ott, plotarmor annál több, de ha ezeket nem nézzük, korrekt közepes évad lett ez, nyilván az újdonság ereje már nem hat itt, de cserébe szépen lezárták.
-
dokee78
félisten
1.rész már beszippantott.
-
FollowTheORI
nagyúr
Ez a His & Hers (2026) sori nekem is "felüdülés" volt a mai mezőnyben.
Hogy volt egy koncepció az elejétől a végéig és így végig tudták vinni és egész jól... szuper.

Csak ajánlani tudom énis... megérdemelten van a topba most.
-
VágniValó
addikt
Felírva, köszi!
A trailer nekem sziszegős volt, de hátha kellemeset csalódok majd. -
Tasunkó
őstag
A 2x-es sebesség amúgy sem ment meg semmit, csak áramot. Rhea Seehorn annyira rossz volt hogy Oscart kapott a Pluribusért, szóval kommersz siker is. Úgy néz ki jó fejőstehénnek látják Gilligant, így a következő évadba is öntik a pénzt.
-
stellaz
veterán
Nyugodt vagyok, a Pluribus eddig zseniális sorozat és még a fanyalgók se tudják elrontani

-
Cs1csó
titán
Ezt a klímaaggódást el kell engedni: az emberiség nem tud összefogni és kész, ennyi.
("Ha mégis" " mi lenne ha" "talán" stb. el kell engedni, mert nem)
Sőt ha holnaptól NULLA kibocsájtás lenne akkor is borulni fog a klíma, és az hogy újra "normalizálódjon kellene (nulla kibocsájtás mellett" vagy EZER ÉV.
van egy regény, amiben idéznek egy a klímával kapcsolatos beszédet, na az durva.
Érdemes elolvasni.
"Ha minden véget is ér" c. regényEgyetlen esélyünk, ha a TUDOMÁNY megment minket pl. a sok sci-fiben felvetett "terraformálás" megoldást a földön vetnék be és nagy képtékben lehetne kivonni pl. a szén-dioxidot a légkörből és megkötni (hangsúly a NAGY léptéken, és ez alacsony energiafelhasználással)
-
-FreaK-
veterán
Köszi hogy a hsz-re válaszoltál, mert utána ezt teljesen el is felejtettem
érdekes, hogy a sztárok ellenére sem jött szembe azóta se. Így viszont megnézem. -
arcitec
addikt
Mert
szerinted KONKRÉTAN ki spilerezte el?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tasunkó
őstag
Stranger Things az ilyen felnőtt és gyerek mese keverve
így a felnőttek tudják hogy meghalt Tizi, Max pszihopata lesz, Jonathan drogos stb., a gyerekek számára meg Tizi túlélte, és a többiek sorsa az lesz amit Mike jósolt nekik. -
KISDUCK
addikt
Oszt közben meg Miki Sarah Connor bázisán van leszíjjazva meg telenyomva tudatmódosítóval.
Ez relatíve reálisabb is lenne mert, amennyi katonát megöltek nem hiszem hogy csak úgy elnézték nekik. ST
-
Miklós315
senior tag
Pont hogy
.nem kamu -
Cs1csó
titán
Ő csúnya szegény akárhogy csűrjük-csavarjuk. De jópofa vagyány csaj, jó karakter.
-
törölt tag
Rákeresve azt látom én is, hogy autista, de az inkább mentálisan jelenik meg, nekem pedig külsőre sem oké a nő.
-
törölt tag
Na, hozzá kevés lenne az összes pálinka, ami itthon van, pedig van rengeteg.
Viccet félretéve én sokáig azt hittem beteg, Down-szindrómás vagy valami hasonló. -
Cs1csó
titán
Ameddig a "barátságos" fizimiskájú avatár képed megmarad be tudlak azonosítani!

Most nézem, még privát üzenetben nem is zaklattalak! SKANDALLUM!
-
bobalazs
nagyúr
Én is így voltam, a második évadtól kuka. Azt már meg se néztem.
-
Cs1csó
titán
Egyértelműen 100%-ban a NETFLIX kvóta figyelt be. Ez van. Hatalmas viták mentek a neten erről, ENGEM speciel nem zavart hiszen nyilván én is meg a nézők többsége tudta már ezt minimum a 3 évad óta, a megvalósítása, időzítése, és a hossza volt egy kicsit történet-cselekmény idegen. Amúgy "négyszemközt" mondom, kis hazánkra bőven ráfér egy kis "érzékenyítés" amit nem biztos, hogy ilyen formában kell letudni, de ez is egy lépés. A USA-ban a 60-as években volt olyan állam ahol egy fekete nem ülhetett le egy buszon akárhová és nem léphetett be akárhová, bő 40 évre rá egy színes bőrű elnököt is megválasztottak. Más:
nevet változtattál? valami "kAdy" volt korábban ugye?
-
Kergeboci
aktív tag
csak ismételni tudom magam:
"jól játszott ebben a neki szánt évadban, meglátjuk, még elég fiatal ahhoz, hogy ez kiderüljön (azért nem egy Kirsten Dunst szintű átalakulás volt"
ha az a kérdés, hogy Kirsten Dunsthoz képest mi volt a "gond", ott nagyjából az, hogy KD élete egyik legjobb, és fiatal színésznők közül is talán az egyik legerősebb alakítását adta le gyerekként az Interjú a vámpírban, és ezt a szintű alakítást rohadtul nehéz bárkinek is utolérnie ebben a korban. Lehet nem is nagyon fogják. Nell Fisher bármilyen ügyes is volt, annyira nem volt ügyes, hogy beérjen odáig. KD-nél egy másodpercre nem jutott eszembe, hogy ez színjáték, nála igen. Olyan magabiztossággal zongorázott Kirsten Dunst a különböző hangulatok és színészi eszköztárak között, mint bármelyik képzett idősebb színész. Neil Fisher, kevésbé. De a karaktere sem adott neki talán ennél nagyobb teret ahhoz, hogy feledhetetlen szerepet tegyen le. "Csak" egy jót.
-
paatrick
őstag
Mikor kiszabadítják
Kalit a fogságból akkor is ezt az illúzió képességet használja, csak ahogy távolodnak nem tudja fenntartani és a gonosz nő rájön hogy már nincs is ott. Ezt Jim látta/tudta szóval 1,5 év alatt elmesélhette Mike-nak mik történtek, mi Kali képessége. Végén szerintem azért meséli úgy mert így
örökre velük marad. Könnyebb feldolgozni mindenkinek. #85281 Janaboy
Itt alapból van bukfenc mert a képességét használja hiszenfejben találkozik Mike-kal és elbúcsúzik. Ezt ha be van kapcsolva 5 hangágyú akkor se a kapuból se a boltból nem tudta volna használni elvileg. Szóval marad az hogy azt is csak képzelte Mike(?) -
Tasunkó
őstag
A Breaking Bad-ről eszembe nem jutott volna hogy lassú. Minden sorozat évadokon át mesél el valamit, ennek része hogy elosztja valahogy. Nem tudnék a BB- ből kivágni egyetlen jelenetet sem. Látni véltêl valamit ami nem volt ott, mert mert nemhogy perceket , de évadokat is kapott pluszban a Saullal. Ugyanez lehet a Pluribusnál, de ez annyiban speciális hogy úgy vettem észre van akiket nem érdekelnek lételméleti és társadalmiszociális témák, és emiatt nem értik. Annyira adja magát hogy nem a víz tehet róla hogy nehéz valamiféle szempontokat találni ellenvéleményre, mert engem meg alapból érdekel amiről szól, így nehéz elképzelni milyen lehet ha nem.
-
Louro
őstag
Azért azt tegyük hozzá, hogy a demogorgonok hol voltak a záróepizódban? Annyira kietlen, üres volt a másik dimenzió, hogy az már ijesztő volt. Legalább demodogokkal megtöltötték volna. A Godzilla is, hagyjuk már.... Mellettem kiakadtak, mert folyton, ha El része volt, akkor nem bírta nem nézni az élettelen felső ajkait. Annyira szétplasztikázta, hogy nulla érzelmet tudott közvetíteni.
Persze akartak lezárást és "meghökkentő", "soha nem látott halál" lesz. Jah, sosem volt még olyan, hogy nyitva maradt a film. Például a Total Recall, de számtalan hasonló film van. Hypetrain jött, suhant és szatyor fingként tovaszállt. Az első évad üdítő volt. Utána évadról évadra gyengült és azzal, hogy a 4. évadot ketté vágták és a második felét elnyújtották, csak tetézték.
[ Módosította: lugosi ] -
stellaz
veterán
Nekem meg pont tetszik, hogy nem kapkod eszetlenül. Ha nekem így tetszik, akkor az nem szépítés, hanem a véleményem

A BB-t nem láttam, az első résznél elakadtam vele, mert gagyinak tűnt.
-
ripla
addikt
Érdekes amúgy, hogy a régi nagy nevek hogyan buknak meg egymás után a nézőknél. Előző példa, Alien Earth, a lehető legrosszabb irányba elvitt téma ahol mindent elrontottak amit csak el lehetett, és a végeredmény olyan lett mintha egy Bollywood-i újragondolás lett volna, kifigurázott paródiaként.
-
HoTaZo
addikt
Családi okból kifolyólag egybe daráltuk le a sorozatot. Úgy, hogy az évadzárót együtt láttuk mindannyian elsőre.
Pörgősnek nem mondanám így sem, de sokkal folyamatosabb minden, mint hetente egy-egy epizód. Kimondottan élvezetes, sőt!
Ez az a sorozat, amit egyben érdemes megnézni. -
front3r
őstag
Én csak néha éreztem lassúnak, pl. a 7. résznél, de amúgy jól működik ez a lassúság. Az évadzáró is jó lett, nem történnek túl intenzív események, de nézeti magát. Minden beszélgetős jelenet nagyszerű, ezt sajnos a legtöbb sorozat nem mondhatja el magáról. Érződik a természetesség, az emberi viselkedés rajta, és nem érzem azt, hogy ilyen nem történne meg a valóságban(és most nem az alapkoncepcióra gondolok).
Szerintem a legtöbb helyen ez az év sorozata lesz, de ez nem meglepő. -
Bad Pritt
félisten
Mondjuk ha az időd drága az ilyen sorozatokhoz akkor minek nézed végig őket? Mind a Task, mind a Pluribus uyganolyan elejétől a végéig, nem hinném, hogy a sorozat a hülye, ha valaki olyan nézi, akinek nem való.
-
Tasunkó
őstag
Kiváló észrevétel Gillian-től hogy az eddigi utópiasztorik jellemzően 1 csattanóra voltak kihegyezve, és pont ez a lassú kibontás hiányzott. Rhea Seehorn természetesen jól játsza a szerepet amit neki szántak.
-
Janaboy
Topikgazda
Én azért nem értek egyet, hogy semmilyen a sorozat.
Valóban elég sok filler volt, de szerintem valahogy ennek a sorozatnak a része a filler is.
Viszont a fő gond az, hogy sokára lesz folytatás, ez nagy hátránya lesz.Amúgy nem értem, miért nem kérte vissza a petesejteket!?
Le lehetett volna rázni vhogy, hogy nem adják azt kész de nem hangzott el. -
dellfanboy
őstag
thx, akkor csak jól döntöttem, hogy ep2 után kaszáltam -
bobalazs
nagyúr
Ennek a lassú folyamatnak az lehet a célja, hogy Fejős tehenet lehet tartani pl. öt évadon keresztül.
3 résszel le lehetett volna zárni az egészet, ahogy ezt mondod hogy semmi sem történt, kiábrándító. -
AD4MINATOR
nagyúr
Jurassic World: Káoszelmélet
Jurassic World: Chaos Theory (2024)
season 4 finaleElég hamar jött új évad belőle, gyorsan le is ment. Az évadban sokkal több akció van, már megvan az összeszokott csapat így kevés a töltelék jelenet ami ezzel menne el, de persze azért így is akad lelkizés és dráma. A dínók animációja továbbra is elmegy, nyilván de "jó" a lehetőségekhez mérten. A mostani történeten mintha nem sokat agyaltak volna a készítők, de ennyi évad után már nehéz újat mutatni.
-
grizlisandor
veterán
Köszi.
Következő sorozat meg itt ajánlott Zerozerozero lesz, majd Slow Horses S05.
-
Tasunkó
őstag
A proli szenvedést jobban szeretem nézni. Valamiért ha gazdag a szereplő és jó is akkor ez két tulajdonság egyben, instant leveskockává változtatja. Adok egy esélyt ennek a Tasknak.
-
Bad Pritt
félisten
Én is azt vártam volna, de elég hamar kiderült, hogy más lesz a lényege. Amúgy csak hét rész, szóval még csak az sincs szerencsére, hogy elnyújtanák felesleges hülyeségekkel.
-
Pitterix
őstag
Tényleg jóféle kaszabolós sorozat.
Szerethető, s kevésbé szerethető karakterekkel.
Nekem az utolsó rész nem tetszett, hemzseg a hibáktól,, nekem ebben sok volt a gagyi rész. Nem is értem, az addigi színvonalat miért kellett lejjebb vinni.
-
Tyler Durden
addikt
Nekem tetszett összességében, de az vicc, hogy ebből akartak még 1 évadot csinálni. Normál lezárás kellett volna, és akkor 1-nek elmegy kategória. Abban meg totál egyet értek, hogy a csaj karakter az vmi eszméletlen irritáló volt számomra (is)
-
dellfanboy
őstag
gyerekek? 2 bites idióták voltak inkább...
-
Sonja
nagyúr
Igen, kb. nekem is ez volt a véleményem róla végül.
A feléig kb. oké volt, onnan lejtmenet. A vége meg egyszerűen nem tetszett. Persze úgy zárták le, hogy lehessen folytatni, de jobb ez így, hogy kaszálták.
Haley Bennett meg mehh. 
Szerk.: A Blacklist-et nem ismerem, de lehet ránézek.

-
-secret-
Arcképgyáros
Jójójój megértettem na, benéztem. Bocs!
-
Frod
addikt
A Netflix elég gyakran csinálja, hogy eleve két szezont rendel be az animációs cuccokból, pl a Splinter Cell: Deathwatch is kap új szezont. Ennél is így volt.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Trigger Point
season 3Megint elfelejtettem, hogy utálom ezt és megnéztem a következő évadot is.
...és meglepően egész korrekt volt (a sorozathoz mérten) egészen az évad feléig... utána 0.Amúgy az a sok taktikai hiba amit vétenek a műveletek során néha már fáj nézni
-
freeland0806
aktív tag
Nagyon jól megfogalmaztad. 3 rész maradt még, de 2 naponta nézek 1 részt, ami nem vall rám. Az első 2 évadot 4 nap alatt ledaráltam. Egyelőre nálam Sheridan felemás. Majdhogynem az jut eszembe róla, hogy túlhájpolt. Pedig a Major of Kingstownt is szeretem tőle, de közel sem hibátlan az se. Úgy mondanám, hogy nem azt a szintet kapom tőle, amit elvárok azok alapján, amiket neten olvasni róla, hogy mekkora istencsászár.
-
Tyler Durden
addikt
Első évadot néztem meg, de akkor ebben valszín ennyi volt és nem több. Inkább akkor nekikezdek a Mayor of Kingstown aktuális évadának..
-
nagyatt
tag
Nekem is az első volt a legjobb, én már a másodiknál is szenvedtem olykor olykor. Ezek alapán az S03-nak neki se fogok.
-
bagyulajuve
addikt
gondolom lesz második évad
-
AD4MINATOR
nagyúr
Godfather of Harlem (2025)
season 4 finaleForest Whitaker még mindig kiváló színész, remekül hozza a gengszter főnököt. Jó volt látni azt is, hogy az évadban ismertetett új arcok is próbálnak felnőni a feladathoz, és Lucy Fry is sokat javult de a legnagyobb pozitív csalódás Michael Raymond-James által formált karakter volt, szép ívet írt le az évad során. Azt sajnáltam, hogy
hamar kikerült a képből az évad során, mert remek színész és érezhető a hiánya.Vincent D'Onofrio
Az évad amúgy nem olyan erős, mint az előzők, érezhetően több töltelék epizód is volt, ez a 10 rész lehetett volna 7 max de még mindig van a sorozatnak egy egyedi lassú de maffiózós stílusa amit más sorozat nem tud másolni és ezért jó nézni ezt... de kétségtelen, ebben ennyi volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
De... A remake ...
-
Frod
addikt
Válasszuk szét a minőséget meg a tetszik/nemtetszik dolgot a Netflix számára jelentősebb mutatóktól pl megtekintett percek száma stb.
Jelenleg az all time listán a 4. hely a s2, szóval szerintem ezt túl is tárgyaltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- TP-Link TL-WN725N USB Wifi vevő (7db van)
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Te egyébként mit néztél? Az oké, hogy sokszor hozza az érzelemmentes ügynököt, de amikor ki kell lépnie abból a karakterből, akkor a csávó nagyon jól teljesít. Az a jelenet zseniális, amikor az arca bal oldalát mutatja a kamera, amikor
A Graceland-ről meg ne is beszéljünk.. Tudom, hogy ez a költségvetésen múlik csak, de fájó. Az első évadban is egy gagyi felvételen láthattuk csak az óriás hullámot.
Janaboy