- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
-
S e t h
nagyúr
-
gbors
nagyúr
-
attiati
veterán
-
Oldman2
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
myckey
veterán
-
Janaboy
Topikgazda
-
negyven2
nagyúr
-
VágniValó
addikt
Kinek mi, én bírom a skandináv vonalat.
Igen, olvastam a könyveket és nagyon szeretem, de nem az összeset van benne egy tól-ig. A Police c. könyvvel lett nagyon sziszegős az egész, utána még a Thirst-öt lenyomtam de éreztem hogy most kell elengedni és így is tettem.Remélem jól sikerül az első évad és qrva gyorsan elkezdik forgatni a Megváltót mint 2. évad.
Más: Tud valaki olyan sorozatot vagy filmet ajánlani ami tényleg jó és Santelmann vagy a lead benne vagy állandó kiemelt mellékszereplő? Igen a Last Kingdom-ban szerepelt Ragnar-ként, de az mellék szerep. Nem "ismerem" nagyon a faszit, de eddig szimpi de azért kérdőjel. Persze ha Nesbo hisz benne, az nekem elég.
Kinnaman más tészta ő úgyis felsőpolc lesz.
-
gbors
nagyúr
-
Farkassacred
őstag
-
dellfanboy
őstag
-
Pro Koryak
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Cs1csó
titán
-
Pro Koryak
addikt
-
S e t h
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
-
stellaz
veterán
-
stellaz
veterán
-
dokee78
félisten
-
Janaboy
Topikgazda
-
Bad Pritt
félisten
-
stellaz
veterán
De erre miért? Ebben hol látod az elhülyülést? Mert ostoba sorozatokból, Dunát lehet rekeszteni kb a televízió feltalálta óta (misztikus thrillerekkel a agyatlanságii verseny élvonalában), de a Prulibus pont egy értelmesen, logikusan felépített scifi történet, ahol még időt is hagynak aprólékosan felépíteni a karaktert.
-
stellaz
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
grizlisandor
veterán
-
gerii
addikt
-
Louro
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
HoTaZo
addikt
-
Janaboy
Topikgazda
-
Tasunkó
őstag
A Pluribusnak elgondolkodtató felütései vannak a társadalomra nézve, szórakoztató analógiákat lehet találni, vicces, mozi szintű fényképezéssel, minden percét élvezem. Szórakoztató az egész, végképp nem unalmas, de ha ilyeket keresel hogy ütős, izgalmas, akkor azt nem biztos hogy meg fogod benne találni. Az elején talán ütősnek tűnhetett számodra az ötlet, de nem volt szándékában akkor sem ütni, amit leírtál azok nem értelmezhető kifejezések ezzel a sorozattal kapcsolatban, talán a Money Heist tipusú sztorikkal kapcsolatban inkább helyénvalóak ezek az elvárások.
-
bobalazs
nagyúr
-
dellfanboy
őstag
-
VágniValó
addikt
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
-
törölt tag
Gangs Of London első évada is vékony jég volt, de 2. és 3. már kimondottan trash. Hullanak az emberek, de senkit nem tartoztatnak le, csavar csavar hátán az egész, de értelme nem sok, csak hogy lehessen lövöldözni
. MobLandben meg mekkora para volt minden hulla eltüntetése..Fromról már nem merek írni semmit, mert végig fogom nézni, de hogy 3 évad alatt semmi fogódzkodó nincs a hellyel kapcsolatban.. Tiszta Lost. Már csak a Dharma logós jegesmedvék hiányoznak.
-
Janaboy
Topikgazda
-
Narxis
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Igen, nem oly rég a filmeket is a 2010-es Predators-ig(igen, nekem a predators és alien franchise egy kalap alatt van), az meg még az utána lévők váratnak magára, láttam őket egyszer mikor megjelentek szóval nagyjából emlékszem.
Nem mondom, hogy nincsenek hibái a sorozatnak de pl. az Alien Resurrection nem volt valami jó, tehát voltak itt már a múltban beégések, nem egy tökéletes franchise ez. Ehhez képest a sorozat nekem egy erős közepes volt összeségében.
-
Frod
addikt
Szerintem minden részben sikerült hozni egy eléggé ijesztő/gore jelenetet, ami - bár nem kellene, de - meglep, mert nem vártam ekkora tököket ettől a sorozattól, annak a bizonyos szereplőnek a visszatérése pedig szerintem az év jelenetei között van.
Piszok jól fel lett építve a hangulat, és megvalósításban is *chef kiss* volt amit láttunk.
Mindezt úgy, hogy nem vagyok a franchise rajongója, simán csak tetszik, amit hoz. -
Narxis
nagyúr
-
Louro
őstag
-
Narxis
nagyúr
Na neeee, a 3. évadra teljesen céltalan lett az egész,
Azt aláírom, hogy nem olyan unalmas mint a Fear, szóval önmagához képest tényleg jó vagy a jobbak közé tartozik de sajnos nagyon alacsonyan van a léc.ott bolyonganak, szerencsétlenkednek, mennének nagyon haza de jajj szegény helyiek. Már mondjuk az első évad is azzal a gyerekkel háááát, na. #84712 hát jah, nem gondoltam volna, hogy 4 évad lesz belőle, én max. kettőt tudtam elképzelni miután megnéztem az első évadot.
-
Narxis
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
nekem is tetszik
mondjuk a BCS nálam top 5 sorozat, ami azért érdekes mert a BB nálam nem igazán favoritérdekesség, hogy pont pár hete kezdtem neki (újra) az X-aktáknak, mert gyerekként nézegettem, de sok epizódra nem emlékszem (sokat nem is láttam, szüleim nem engedték nézni
) -
Janaboy
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pro Koryak
addikt
Számomra hihetetlen, hogy az utóbbi évek sorozatai ilyenek, ezen a szinten vannak, szuperhősök, dzsedik, varázslótanonc tinédzserek, ugri-bugri fantasy vegyesválogatott lények + emberek ... és a többi gyermeteg baromság bazz!... és felnőtt emberek ezt várják, ezekre gerjednek. Márbocs...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa Rally
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Janaboy