- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Durrogtass
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz TomDeNemm #78906 üzenetére
Ja hát nyilván meg lehet magyarázni, ettől még én leestem a székről hirtelen. Érted, egy perce még teljesen másban van az öreg és erről szólt az egész évad, hogy "vedd le a gyűrűt apám! Nem veszem!"
Az öreg Dúrint játszó színészt nagyon szeretem amúgy, komoly karizmája van a Redneck kiejtésével és hangszínével. Kár volt elpocsékolni a tehetségét ide.
Egyébként talán két jelenet említésre méltó nekem a záró posványból
Adar+Galadriel (Adar is jó színész, él a szeme. Galadrielről ez nem mondható el) Celebrimbor halála. BadPritt@ na hát az is aranyérmes, bizony Arra nem derült fény, hogy ki a vesebajos sötét mágus, nemde? Sajnos a másikra fény derült, ezért érdemes volt két évadon keresztül titkolózni (srácok, mi a f@szt kezdjünk ezzel a varázsló-szerűséggel, annyira belekavarodtunk a saját hülyeségünkbe, hogy ebből már az isten se mászik ki! Eh, fuckit, legyen akkor
Gandalf, úgyis mindenki azt akarja!) [ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
válasz TomDeNemm #78618 üzenetére
Fúh, ebben a részben
borzalmas volt. Mármint nagyon rossz, abszolút kiszámítható. Az egészValandil halála harckoreográfia, ahogy a vízhez kerül majdnem megfullad, aztán mégse, végül de mégis. Mert eldobja a kardját, annyira vártam hogy hátbaszúrják. Eközben a gagyiság közben meg ment a sirató zene, mintha valami nagy drámát láttunk volna, de én csak szégyent éreztem. Azon agyaltam e rész közben, hogy melyik karaktert tudom szeretni, de leginkább a legidegesítőbbek jutottak eszembe, pl Disa az valami extrém Karen szegény. Pedig jó lenne egy szerethető törpnő.
Az előző rész cliffhangerének
folytatása mondjuk érdekes, csak kár hogy a végére hagyták ennek az epizódnak, négyzetre emelt cliffhangert okozva. Én az orkoknak drukkolok!
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
válasz TomDeNemm #78549 üzenetére
Nincs semmi baj a mindeféle színű elfekkel. Főleg, hogy egyébként az Gyűrűk Urában az elfek nem egy homogén faj, hanem sokféle van. Viszont magával a elfséggel van baj, mármint azzal ahogy a Hatalom Gyűrűiben elő van adva. Egyszerű túl emberiek, nem igazán viselkednek elfként. Mondjuk az is igaz, hogy a Hobbit filmekben maga Peter Jackson is elkövette ezt a hibát, bár messze nem ilyen mértékben.
Az alakításokkal van nekem talán a legnagyobb bajom, legalábbis emiatt nehezen nézhető. Szvsz Galadriel a legrosszabb, valamelyik mostani részben volt az a rossz álmos sikongatása, de ilyen Zs kategóriás budget horror jelleggel. Persze aztán lehet jó színész, s a rendező szerint ez a "jó". Meg hát ugye én eredeti hanggal nézem, a magyar szinkronba belehallgattam, azzal még rosszabb.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
válasz TomDeNemm #78544 üzenetére
Arra a horror jellegű részre gondolsz?
Az nekem nagyon furcsa volt, vagy legalábbis valahogy idegen megvalósítású a gyűrűkura világától. Pedig a Gyűrűk Ura harmadik részében pont hogy volt ilyensmi (az elátkozott szellem harcosok), habár annak volt jó háttérsztorija, szerepe, stb. Ezek a világító szemű élőhalottak meg csak úgy ott voltak, egyszerhasználatos parasztvakításnak. Legalábbis eddig így néz ki. A másik
a sötét varázsló vasállarcos harcosai vagy mik. Számomra ez is nagyon elüt stílusban, én amikor először láttam, akkor csak röhögni tudtam, hogy mi ez. De majd a következő részben elvileg megtudjuk, hogy miért van állarcuk, mert az egyik már elmondta, hogy megmondja ha... Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
myckey
veterán
válasz TomDeNemm #77251 üzenetére
Itt is megy az SW: Andor...látszik rajta, hogy teli voltak lóvéval, mert ez elmegy filmnek is, minőségi darab, le a kalappal előtte ( de azért pislogtam mi péz
Viszont eléggé más SW ez (akár a Rogue One), ami egyesek torkán sztm megakad és néha akad üresjárat a sztoriban, meg érdektelenebb karakterek is befigyelnek. DE tök jól építi,bővíti a loret ! Ezért szeretem a Vision szériát is !
De nekem az Ashoka is jó volt, csak a végét sztm elqrtákThe Acolyte kapcsán rtam már. Tetszett az SW része, kevésbé pár egyéb dolog...leszarom a mai divat által kötelező elemeket, és pont.
Ez épp SITH -es sorozat és egy kevésbé bejáratott időszakba viszi el a nézőt, ami nálam elég nagy plusz pont ! Mellette megy a fanservice és odafigyeltek azért erre.
Így voltam/vagyok a Rings of Power kapcsán is...ott is egy kevésbé taglalt (sőt) időszakot raktak le alapnak, és jól felhúzták a körítést.
Várom hova fut ki az Acolyte és mivel töltik meg a langyos TRoP-ot...( első évaddal ezt már eljátszották, másodikra több kell )."csubakka" jetit már most szeretném [ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
grizlisandor
veterán
válasz TomDeNemm #72994 üzenetére
Rebelsből jött, hogy az egyik ugrik, a másik meg tol rajta kicsit az erő segítségével.
(#72998) Ijk:
Filoni velünk együtt nőtt fel Gyűrűk urán!! Shin vissza nem mehetett Thrawn admirálissal, hiába ez lett volna a logikus lépés tőle, de nem mert nem fér bele a loreba.
Baylan storyval a folytatásnak akartak megágyazni.Arra kíváncsi lettem volna, hogy Ezradin hogy tudott sértetlenül eljönni a csillagrombolóról éshonnan szerzett egy nem birodalmi hajót. -
Ijk
nagyúr
8. rész pont volt az i-re baromságok terén.
Eleve ez a boszorkányos-varázslós dolog nekem annyira nem passzol a SW világba, zombi hadsereg meg no comment. Thrawn-ból csináltak egy alkalmatlan hülyét, akinek minden kudarca az elmúlt 3 részben a terv része. Ahsoka párbajozik a nyanyával, egy erő-lökéssel lerepítette volna, dehát így volt megírva. Amikor egy jedi harcol egy nem erő-használóval akkor kizárólag marad a fénykardozás, mert amúgy 2 másodperc alatt legyőzné az ellenfelet. Az hogy Sabine erő képessé vált meg nyilvánvaló volt az elejétől fogva, hiába reménykedtem hogy nem lesz ilyen gagyi, de az lett. Aztán fél perc múlva már embereket repít 50m-re. Ezra a végén meg a színpadiasság kedvéért legyalogol a sisakban, holott minden épeszű érv amellett szól hogy ne legyen rajta, arról már nem is beszélve hogy tudott csak úgy szimplán elsurranni egy csapatszállítóval amin ha jól tudom még hiperhajtómű sincs. Katasztrófálisan gagyi szar az egész.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
nagyúr
Hát igen, mert amelyiket
meglőtték, az még rendben van, hogy felkel és újra támad, de amelyiket hosszában kettéfénykardoztak, az ne ugráljon már utána. Ergo amikor látták, hogy felkelnek a lelövöttek, mindet hosszában ketté kellett volna fénykardozni, zombiprobléma letudva... [ Módosította: radi8tor ]
Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest