Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Úgy tudom utóbbi játék módban érvényes. A gyártók előszeretettel titkolják, hogy pontosan milyen kijelző van az adott készülékükben.
Mi a baj az OLED tévékkel?Itt érdemes informálódni nagy vonalakban: TECHWorldhu
-
Ciccuka
veterán
válasz
alaves
üzenetére
Samsung S85F TV-k
EU-ban többféle kijelzővel is szerelik ezeket65" változat QD-LED (Itthon sajnos WOLED kijelzős)
Review
Honlapon 100Hz kijelző (két helyen is így adták meg ott)Mozgástechnológia:
Motion Xcelerator 120Hz -
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Ha már szét van szedve, sok régi TV fehér Led alatti műanyag háttér fóliája poros lesz, ezt érdemes letisztítani ilyenkor (sík felületen, de nehogy összegyűrődjön, inkább húzó óvatos mozdulatokkal tisztítani). Valószínűleg izopropyl alkohol jó erre a célra (létezik kicsi spray formában is) és valami pici, de jó minőségű mikrószálas rongy.
Tapadókorong biztos ez is van olcsóbban.
-
Ciccuka
veterán
válasz
castiels
üzenetére
Igazából komplett szettet érdemes (lila folt esetén, mert idővel több lila folt is lesz valószínűleg). A Led szalag modellszámát előtte mindig érdemes pontosan megnézni, mert néha TV-ként 3-4 féle változat is lehet akár. Mindenképp Choice-ben keress és az értékeléseket is nézd meg.
Kiindulásnak (ue55hh6270ss led strip)
Vannak 1-2 havonta időszakok, akkor jól le lehet kuponozni (pl. 11.11-én lesz ilyen és Paypal-t használj)(ue55hh6270ss led strip replacement)
Models UE55 UA55 UN55 -
Ciccuka
veterán
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Ahogy olvasom ezek a mostani (Samsung) Oled TV-k kifejezetten kényesek.
Tisztítani se lehet úgy, mint egy hagyományos LCD TV-t. -
Ciccuka
veterán
Ezek az új 300 ezres Samsung 75" TV-k mitől ilyen bóvlik külalakra?
Láthatóan sorjás támasztólábak, (rossz műanyag), kidolgozási minőség, stb.Gondolom belülről se jobbak.
-
Ciccuka
veterán
Samsung H6400-as TV-nk elment nyugdíjba 8 év után

Lila folt jelent meg rajta
Lehet a nagy meleg hozta előÁllítólag ezt kell cserélni benne, de kérdés hogy a gyárihoz képest mennyivel lesz rosszabb
-
Ciccuka
veterán
válasz
marinea2
üzenetére
Ilyenek miatt nem érdemes leváltanom a viszonylag jól üzemelő H6400-ast.
Csak a Smart része kezd már harmatgyenge lenni. Youtube alkalmazása például irdatlanul belassult, mert kb. 1-1,5 éve teletömték "automatikus" reklámozással (valamikor is 10 másodperc kell mire elindul, amit nézni akarok).Hiába van benne 4-magos cpu, semmire se lehet gyakorlatilag használni már. A beépített böngésző is alig kezeli már az oldalakat. Frissítés se jön ki már rá valószínűleg. Több, mint 6 éves már (egyébként meg 2014-es modell).
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Viszont nem működik tökéletesen. Csak TV-t nézni lehet vele, mert Youtube és a Médialejátszó esetén a TV hangszóróból is jön a hang, pedig nem kéne. Hangerőt se lehet állítani a távszabályzóval és némítani se lehet (nem elérhető hibaüzenetet dob hangerőgomb megnyomásakor).

-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Ez alapján bekapcsoltam a szerviz menüben.
Megjelent a Bluetooth-fejhallgatók menü a Hangszóró-beállításokban, de a Sony fejhallgatót nem ismeri fel viszont a JBL Go-t igen (ha azon rámegyek a BT gombra).
Samsung H6400 Bluetooth 4.0
JBL Go Bluetooth 4.1
Sony WH-CH510 Bluetooth 5.0 -
Ciccuka
veterán
Samsung H6400-ál, hogy lehet csatlakoztatni Bluetooth hangszórót?
-
Ciccuka
veterán
válasz
sandró60
üzenetére
Samsung H6200 H6400 H6500
100Hz + CMR (Clear Motion Rate)Ezeket nem nagyon érdemes cserélni holmi 60Hz-es, de nagyobb képátlós tv-kre.
TV topikokban pár éve olyanokat ajánlottak helyette, amik első ránézésre is gagyibbnak tűntek (pl. felhasznált anyagok és kidolgozás minősége, igényessége).
Most, hogy jött rá FW frissítés így még 1-2 évig el lehet használni talán.Nem igazán látom a fejlődést ebben a kategóriában, úgy látom a gyártók inkább csak az egyre nagyobb képátló(k) elérésére törekednének, de már 4K felbontásban, még ha a képminőség (színhűség, színtelítettség, stb.) egyre rosszabb is lesz a végén.
-
Ciccuka
veterán
H6400-on nincs a böngészőben HTML5, így most már a Youtube se megy.
A Youtube app-bam meg a max 720p.Update már több, mint 1 éve nincs.
-
Ciccuka
veterán
válasz
sandró60
üzenetére
Én megnéztem élőben párat a Samsung UE40MU szériából és visszalépésnek tűnt. Már a kinézete is ócska benyomást keltett bennem. H6400-ról most nem nagyon érdemes váltani még.
TV Box-al lehet javítani a Smart tulajdonságain.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Frissítettem pendrive-on, sikerült is, de semmi extrát nem vettem észre.
-
Ciccuka
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Néha azért van. Például, ami korábban jól működött a frissítés után nem biztos, hogy jó lesz (origo app). Ilyen a színvonal sajnos.
-
Ciccuka
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Korábban se működött, de volt talán 1 hónap amikor jó volt. Ennyi erővel inkább szedjék ki.
-
Ciccuka
veterán
Akinek valamilyen Samsung H6200 H6400 H6500 van annak az origo alkalmazás elindul?
-
Ciccuka
veterán
Samsung H6400-at hogy kell összekötni IR kábellel a T-Home Box-al?

HDMI-n van összekötve, de nem mindig kapcsolja ki a TV-vel együtt a Box-ot, azért gondoltam az IR megoldásra ami talán segíthet.
A Samsung menüje egy olyan kábelt mutat aminek mindkét végén egy jack dugó van viszont valami mást adtak hozzá (Samsung IR Extender cable):

-
Ciccuka
veterán
válasz
PuMbA
üzenetére
Érdekes, hogy a gyártói honlapon fent van már régebb óta ez a 2880-as firmware.

Arról sehol nem találtam infót, hogy mik a változások.
T-MST14DEUC_2880.2 -
Ciccuka
veterán
H6200 H6400-ra megint kijött új Firmware.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
H6400 Input lag:
Input lag (high-speed camera) 38ms compared to lag-free CRT
Leo Bodnar input lag tester 43msSamsung (UE40) H6400 LCD LED TV input lag teszt
With that performed, we measured an input lag of 40.7 milliseconds
-
Ciccuka
veterán
H6400-re nem nagyon akar mostanában új firmware kijönni

-
Ciccuka
veterán
H6400-ra megjelent új frissítés/firmware: 2850
Szerk. Most látom már említve lett korábban
-
Ciccuka
veterán
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Itt valami komolyabb mechanikai sérülés érhette az LCD panelt. Lehet hogy már a gyártáskor.
-
Ciccuka
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Ami itt van az is ilyen, sőt a sarkoknál még talán rosszabb is. Samsung paneles.
FirstAndroid ez már keményebbnek tűnik, én visszavinném a helyedben (fehérnél vállalhatatlan)
-
Ciccuka
veterán
H6400-ra most jött ki a 2841 Firmware.
Szerk. most látom már valaki írta.
-
Ciccuka
veterán
Szerk. Most látom már valaki linkelte a #96941-ben.
-
Ciccuka
veterán
válasz
olivikon
üzenetére
Eléggé korlátozottan használható. Azért abban ne reménykedj, hogy minden hibát kijavítanak a következő frissítésben. Még azzal sem csináltak semmit se, hogy gyakran elsötétül a menü (néha jó, néha meg nem, de roppant idegesítő), ha például film közben lépsz be Smart menübe (legalább 1 éve ilyen ez).
-
Ciccuka
veterán
válasz
Megane2000
üzenetére
Eléggé bug-os az egész és sebességben is lassú, de már megszoktam. Valamit csak csak javítanak majd.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Megane2000
üzenetére
Reménykedtem, hogy H6400-ra is kijött valami, de most néztem és sajnos semmi se.

-
Ciccuka
veterán
válasz
Megane2000
üzenetére
Melyik modellről van szó?
-
Ciccuka
veterán
válasz
dethroner
üzenetére
Töltsd fel az akkumulátorait vagy rakj bele új elemet és párosíts. A Smart Hub főgomb melletti gombokat kell lenyomni egyszerre és nyomva tartani kb. 5 másodpercig.
Ha ez sem segít, akkor a TV-t kell alapállapotba állítani a megfelelő menüben. Érdemes Firmware-t is frissíteni előtte.
-
Ciccuka
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
De most még adások sincsenek (se sportközvetítése se semmi)
-
Ciccuka
veterán
Várható mostanában valami FW Update H6200, H6400-hoz?
Milyen időközönként adnak ki? -
Ciccuka
veterán
4 méter felett már általában megmutatkozik, hogy melyik milyen minőségű kábel.
-
Ciccuka
veterán
Ilyennel vajon jól működne a Samsung H6400?
Youtube programban is lehetne normálisan használni?
-
Ciccuka
veterán
H6200/H6400/H6500-nál akinek T-Home/Telekom Box van rákötve mindig bekapcsolja a TV-vel együtt is?
Itt csak néha kapcsolja be, hiába van beállítva, kikapcsolni viszont egyáltalán nem lehet. Smart Távirányítót használjuk bekapcsolásra (egyébként 1 hónap után elkezdett kotyogni a navigációs gomb közepe és ez roppant idegesítő tud lenni). -
Ciccuka
veterán
Akinek H6200, H6400, H6500 van és használ USB billentyűzetet annak működik normálisan Youtube-ban is?
Mert nekünk csak az iránygombokkal+enter lehet betűt kiválasztani, gépelés kizárva. -
Ciccuka
veterán
Akinek H6400 vagy H6200 van, azoknak nem bolondult meg a 2800-as firmware frissítés után a TV-je?
A légegér funkció egyáltalán nem üzemel és a menüje is lassult kicsikét, lehet ezzel valamit csinálni?
Tegnap még minden rendben volt vele.UE40H6400
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hihi

A böngésző valamit javult, talán gyorsabb is lett.