Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz Foose #117300 üzenetére
Webshop? Akkor meg még több napid is van, hogy elállj a vásárlástól.
A MM ilyen esetekben nem tudom hogy mit talál ki, mert én boltban vettem a TV-m mikor az LG-t cserélték a Samsungra.központi számot hívd. Biztos, hogy segítenek, mert nekik is fontos a bolt minősége.
Egyébként sógoromnak vettükn pár éve ilyen kis samu TV-t, azóta is tökéletesen megy.Mintha tavaly a gyártóknál valami történt volna.
Drágán a rosszat... Az LG a nagy csalódás nekem. -
Foose
addikt
válasz sonye #117302 üzenetére
Szerencsére még ilyen ügyem nem volt,keresem is a számukat,de csak egy olyan pesti számot találok,ami elvileg "A webáruházban leadott rendelésekkel, illetve rendelésfelvétellel kapcsolatban a következő elérhetőségen érdeklődhet" Szóval még nem tudom kit fogok hívni holnap,de mindenképpen utánajárok,mert ez így nekem nagyon nem OK. Viszont az lesz majd a probléma,ha azt mondják,postázzam vissza nekik... (én fizessek az ő hibájukért??) Meglátjuk...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
warren29
tag
válasz veber0937 #117305 üzenetére
Úgy tűnik nem újkeletű a probléma és lehet, hogy mégis jó a tippem.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz gyeniko #117307 üzenetére
Jó,végülis nem ez a legnagyobb probléma,hanem az,hogy rendelek egy monitort,itthon várom a futárt,megjön,beüzemelem,aztán pár nap múlva önhibámon kívül küldjem vissza,és jó esetben keressek másikat ami pont olyan kategória ami nekem megfelel,újra várjam amíg megjön,stb...
-
dave0825
őstag
válasz Foose #117309 üzenetére
Én is hasonlóan voltam az LG 65UJ7507-tel és a Samsung UE65MU7052-vel, csak ezeknél 410-470 ezrekről volt szó, plusz 120km 3x emiatt. Viszont szó nélkül visszaadták a pénzt kp-ban, pedig kártyával fizettem. Szóval MM nem kínlódik ezen a téren, rendesek, de először mindenképp telefonon beszélj velük.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
sonye
senior tag
válasz Foose #117309 üzenetére
Nekem is megvolt a kálváriám!
LG 55UJ630V - Megvettem outletből - na ott már eleve közölték a szerződés apróbetűjében, csak ha hibás a termék, akkor cserélnek. Az más dolog ha nekem nem tetszik a képe... Eladtam... Na ez a 190 ezres TV
Ok, na mondom, akkor egy 49SJ810V csak jó lehet. Mindenki dicséri.. Ahha, 3. nap pixelhiba, ráadásul a betekintési szög gyatra, az oszloposodó alsó bevilágításról nem is beszélve... Na ezt az ipari hulladékot 260 ezerért árulják... MM-nél vettem. 3 napon belül szó nélkül cserét ajánlottak, vagy akár levásárlás, pénz vissza. Ami nekem tetszik.
Korrekt, segítőkész kiszolgálók az arénában mindenben segítettek. Az eredmény a 49MU7002 lett - laza 290 ezer.
Szóval igen, dühítő, hogy 300 ezer meg 3 út kell ahhoz, hogy legyen egy minőségibbnek mondható TV-je az embernek. Na meg tényleg olyan eladó kell, aki érti a dolgát, tudja mit akar a vevő és ehhez ajánl. De úgy ajánl, hogy nem csak xy márkát nyomja...
Bár gyanítom a gyártók úgy vannak vele, ha a vásárló költ, akkor húzzuk le rendesen...
LG egyébként 70 ezres áron viszont 32"-ban tökéleteset gyárt. képminőség rendben, ok a hang nem az a szép, de elmegy. Lehet, hogy a samu a közép kategóriában teljesít jól, az alsóban meg nem...
Egyébként a te TV--det hol gyártották?
Én nagyon meglepődtem a MADE IN HUNGARY feliraton -
Foose
addikt
Köszi mindenki! Mindjárt indítom a dolgot. Csak persze nekem nem az a legjobb ha vissza adják az árát, mert hát, kell nekem egy tévé, azért költöttem.... Még nem tudom mi lesz. sonye nekem is made in hungary...
-
mpo
veterán
válasz Foose #117313 üzenetére
Visszakerestem a típust, amit írtál, ez egy monitor-tv.
[link]Samsung Full HD tv 32"-osban van olcsóbb is, hogy melyik jó, azt majd itt megmondják.
UE32K5102
UE32J5100
UE32M5002 Ez a MM-ben 74999 Ft. [link]Legközelebb olvass véleményeket a kinézett termékről (persze lehet hogy agyondicsérik a vacakot)
[link][ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Foose
addikt
Megvolt a telefon... Azt mondták hogy ide a helyi MM-be vigyem vissza,visszaadják az árát. Úgyhogy dobozba be,és viszem vissza.
mpo válasza Foose Hát,ott a MM oldalán olvastam róla,ott nem volt egy rossz szó sem róla. A MM oldalán ettől olcsóbb monitor-tv volt ugye,de no name. Abból köszi nem. Kifejezetten monitor-tv kellett nekem,de majd bent megnézem,mik vannak...Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
mpo
veterán
A tudatlanságomon segítene valaki, mert azt gondoltam az optikai kábel a jobb és nem a HDMI.
A hdmi.org az ellenkezőjét írta (gondoltam hazabeszél) de máshol is ez van.[link]
Compared to SPDIF connections, HDMI has significantly more bandwidth, allowing it to support the latest lossless audio formats such as Dolby TrueHD and DTS-HS Master Audio. These formats can not be supported over SPDIF connections due to their very high data rate requirements that exceed the capabilities of SPDIF. Please also see section on HDMI 1.3 for further details on Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio formats.The biggest difference is that HDMI can pass higher-resolution audio, including the formats found on Blu-ray: Dolby TrueHD and DTS HD Master Audio. These formats can't get transmitted across optical.
In terms of simplicity, HDMI also passes video signals. So if you want just a single cable between two devices, HDMI is your pick.
-
anjani182
őstag
Az új hangprojektoromat először optikaival használtam, viszont csatorna váltáskor pattogott, ha gyorsan váltok csatornát az 58MU6122 úgy vélem megszakítja a jelet, mert akkor a képet sem váltja, csak fekete háttér van, majd amikor megállok a kívánt csatornán, akkor újra kiadta a hang jelét és ismét "pattant" a hang egyet.
HDMI-nél ilyen nincs! Az optika régi és primitív...
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
anjani182
őstag
válasz bl4ze #117319 üzenetére
Hát ez érdekes!
Csatorna váltás után nekem a hangprojektor mindig megnézni a jelet -gondolkodik 0,5-1 másodpercet, vagy azt irja hogy: Dolby D (M1,M2, Duna), vagy PCM...ezért gondolom, hogy a csatorna léptetés után megkapja a jelet és "eldönti" mit kapott...
Tietek is 5.1? Vagy csak 2.1...
Átalakítás után -analógnál- nem hinném, hogy csinálja, a jelfolyam ott más tészta, gondolnom én...
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
dave0825
őstag
válasz anjani182 #117320 üzenetére
Lehet, hogy az átalakítás miatt nem csinálja nekem. Ha a digitális kimeneti formátumot PCM-ről átrakom Dolby Digital-ra, vagy DTS Neo 2:5-re, akkor megállás nélkül recseg/pattog, még ha meg is van állítva a nézett film, csak DTS-en megy hibátlanul. Mondjuk ezekhez nem értek, hogy melyik, miben jobb/más.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Bogyi007
veterán
Optikain viszem ki a jelet én is, egy Sharkoon Sound Control Unit-on (SCU - Sharkoon 5.1-es fejhallgatóhoz adott dekóder) keresztül egy Logitech Z506 típusú 5.1-es hangszórórendszer felé s nálam sincs Digi kábelen semmi pattogás az 50MU6122-es tévén.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Morfi
csendes tag
Sziasztok! Új tv vásárlás előtt állok, a kiszemelt pedig a SAMSUNG UE49MU7002 . Ha van valakinek tapasztalata ezzel a tv-vel és meg is osztaná velem megköszönném! Az összefoglalót elolvastam, abban annyi van a 7-es szériáról, hogy nem lehet vele mellélőni de azért....
-
mpo
veterán
válasz dave0825 #117322 üzenetére
Mesterséges térhangzás - Dolby, DTS és társai
Elraktam könyvjelzőbe, ha ráérek elolvasom:
[link]Szerk.:
Ezt most találtam:
[link]És itt a válasz a kérdésemre:
- Optikai: optikai szál az átvivő közeg. Előnye, hogy semmilyen elektromos kapcsolat nincs az adó és a fogadó oldal közt, illetve teljesen érzéketlen a környezeti zavarokra. HD audio formátum továbbítására nem alkalmas. Hátránya a kétszeri átalakítás miatti hangminőség romlás.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Ebbe a topikba már írtam, de ahhoz képest, hogy belépő szintről lenne szó, 100k alatt nemigen ajánlanak semmilyen erősítőt, plusz hozzá az 5.1 rendszer, legalább 200k szerintük, ami már hallgatható. Kicsit nevetségesnek tartom belépő szinten...
Kérdeztem tőlük egy 110-120 ezer forintos Samsung 5.1-es házimozi szettet, azt írták, hogy pénzkidobás, meg botrányos, ahogy szól, stb.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
PuMbA
titán
válasz dave0825 #117326 üzenetére
"Kérdeztem tőlük egy 110-120 ezer forintos Samsung 5.1-es házimozi szettet, azt írták, hogy pénzkidobás, meg botrányos, ahogy szól, stb."
Azért írták, mert 120k-ért viszont olyan sztereó rendszert veszel, ami jóval szebben szól és még a tere is nagyobb a hátulról jövő hangokat kivéve, hiszen egy olcsó 5.1-nél nem fogsz hangokat hallani a hangfalak között egy maghatározott pontról szólni (mintha ott is lenne egy hangszóró), illetve a hangfal doboza mögött, felett és előtte sem fogsz hangokat hallani Az igazi 5.1 lényege az, hogy úgy szóljon, mintha körül lennél rakva 60 darab hangszóróval és egy jobb sima sztereó rendszer is tud annyit, mintha előtted és kicsivel melletted lenne 20-30 hangszóró. Csak az érhetőség kedvéért írtam le így, tudom, hogy hülyeségnek hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
sonye
senior tag
válasz Morfi #117324 üzenetére
3 hete használom. Most már olyan áron van, hogy nagyon megéri.
Hátrány: a HBO GO kilép folyton
A fekete van ahol már kicsit sok, de jól beállítva nem gond
A film lejétszó nem jegyzi meg hol tartott a film és a manuális méret állítást el szokta felejteni.
Sokan sport miatt nem veszik, mert csak 50Hz. Igen, lehet picivel jobb a 100, de sok múlik azon hogy milyen jelet küld a szolgáltató.Összességében pedig egy nagyon szép, minőségi TV-ről van szó.
Bár szívem szerint 55"-ra cserélném, mert még nagyobb kijelző. Viszont HD TV műsorokhoz az 55" már nagy. -
Foose
addikt
Vissza vittem a beesett képernyős tévét a helyi media marktba... Elvették, kifizették az árát. Egyetlen egy tévét tudtak ajánlani helyette ugyanabban az árban, de nem hoztam el, mert kiállítási darab volt, ment már ki tudja hány hónapja. Az minden csak nem új. Plusz, a talpa szét volt nyílva. Hát ennyi volt... (Lett volna más, de jóval drágábban, 120-ért,a mostani 77000 volt)
-
tothjani81
senior tag
Üdv mindenki.
Most rendeltem egy QE55Q7fF qled tv-t. Használ ilyet valaki. Mi a véleményetek erről a típusról???Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Samsung UE32D5000PW TV-hez milyen fali konzolt ajánlotok?
Semmi extra nem kell, csak annyi, hogy falon lesz és nem a gyári talpon.
Ez vállalható esetleg?Válaszokat előre is köszönöm!
-
sonye
senior tag
válasz Morfi #117330 üzenetére
Egy apró update:
Ha HDD vagy bármilyen eszközről játszok le, akkor megjegyzik a lejátszó, hogy hol hagytam abba.
Ha a "NAS" azaz a hálózatról indítok valamit, akkor nem jegyzi meg. (router végén lógó HDD)
Ha tényleg egy igazi NAS lenne, akkor lehet, hogy a Plex vagy épp a serviio simán többet tudna még. -
madkiller
őstag
válasz tothjani81 #117331 üzenetére
Igen, elképesztően élénkek rajt a színek, mintha a megjelenő tárgyak kiemelkednének a képből. Nem tudom rendesen leírni. Érdemes minimum full hd tartalmat rátenni azzal már nagyon pazar.
-
-
sonye
senior tag
válasz tothjani81 #117340 üzenetére
Ncore tartalmakat szépen elvisz.
Eddigi meglepő, hogy még a BD lemezes videókat is viszi.
Tehát nem kell lemezre írni, mert anélkül is megy. -
frizso
senior tag
válasz tothjani81 #117331 üzenetére
-
sonye
senior tag
válasz frizso #117343 üzenetére
Azért 500-ból már mennyi mindent lehet venni.
A local dimming videó azért vicces, mert LG810 VD Samu 7002 esetén pont fordítva ezt lehet látni.
Az LG meg elmehetne oda, ahol nem 100 alatt keres az ország jó része. Mert az olcsó szektorban hulladékot gyárt!Két 300 ezer körüli TV-nél a teszt
Ha majd egy OLED lesz 200 körül kapható, an akkor azt mondom megéri.
Viszont nagyon írják, hogy az OLED gyors mozgásoknál nem jó. Nem is láttam még pl focimeccset rajta sehol.
Csak ezt a lebegő, lassú mozgású filmeket.[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Tervezem egy UHD Tv beszerzését, és egy kérdésre keresem a választ:
milyen jelentős eltérés van a Samsung UE49MU6452 és az 50MU6122 között? Az ár kb 40e-60e Ft-os eltérést mutat, de nem tudom, minek köszönhető?
/Természetesen az elhanyagolható méretbeli eltéréstől eltekintve. A leírásokban csak annyit találtam, hogy az egyik dimming, a másik super dimming stb, illetve a samu honlapján a 6122-re azt írja nincs samrt view, azért gondolom ennél többről van szó.../
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest