- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bl4ze
veterán
válasz
bl4ze #148761 üzenetére
Sajnos bármit csinálok nem akar működni a Redmi Airdots 3 PRO
a Samsung 55" MU6122-vel. Nehezen, de sikerül párosítani, csatlakozni - de nem jön korrekt hang, csak szakadozás, halk vacak zörejek
Közben pedig laptop, tablet, telefonok azonnal felismerik és szuper minőségben megy, a TV-vel meg nem barátok.
Van bárkinek ötlete mi lehet ez ?Product Name: Redmi Airdots 3 Pro
Wireless connection: bluetooth 5.2
Communication Distance: 10m
Earphones Battery Life: 6h(Active noise cancellation off state), 28h(with charging box)
Single Earphone Battery Capacity: 35mAh
Charging Box Battery Capacity: 470mAh
Speaker impedance: 32Ω
Charging interface: Type-C
Charging Box Input Parameters: 5V=0.5A MAX (wired)
Earphone Input Parameters: 5V=120mA MAX (single headphone) -
anrab
addikt
válasz
bl4ze #147796 üzenetére
Nekem philipsem van de egy régebbi modellnél nekem is a szerviz menüben kellett bekapcsolni egy funkciót.
Nem kell tőle felni. Lépj be és nyugodtan átnézheted. Ha megtaláltad a Bluetooth menüt kapcsold on-ra.
Mást ne állíts át ha nem tudod mi a funkciója.
Akár fényképeket is csinálhatsz róla hogy mi hogy van beállítva. -
francz'70
senior tag
válasz
bl4ze #147772 üzenetére
Arra emlékeztem, hogy a sounddeck BT-os, de arra nem, hogy csak veszi és nem adja.
Mivel azt írtad, hogy inkább csak esti tévézéshez kellene, én nem variálnék ennyit, RCA-ra mehetne az adapter és ennyi, (de az optikát is megtudod osztani) akár két fejhallgatóval is.Én még mindig tartom, hogy amit belinkeltem BT adapter tökéletes lenne. Tény, hogy vannak olcsóbb adapterek is, de sokszor többe kerül a leves mint a hús! Az emagon jó áron van most, ott vettem én is. -
francz'70
senior tag
válasz
bl4ze #147769 üzenetére
Agyrém, hogy egy 55" 4K tv-n nincsen BT meg jack (fülhallgató) kimenet ???
Bár teljesen igazad van, de azért ezeknek a funkciónak a hiányával nem a tv vásárlása után kéne szembesülni
Mondjuk pl. az általam is belinkelt BT adapter csatlakoztatható RCA-n és optikán is!
De úgy tudom, hogy a Magnat sounddeck BT-os, nem?
Mert akkor a probléma megoldva.. -
-
francz'70
senior tag
válasz
bl4ze #147757 üzenetére
Hagyományos (számgombos) Samu távírányító kell, és azon bepötyögni a kódot. De vannak itt hozzáértőbbek, szerintem segítenek. Ha itt visszaolvasol vagy rákeresel, van róla írás, én is anno a H6500-on így kapcsoltam be a BT-t.
Mondjuk egy BT adapter is jó megoldás, én ilyet használok régebbi házimozi erősítőhöz, tökéletes adó és vevő módban is!
[link] -
kokokka
addikt
-
Tutu7030
veterán
válasz
bl4ze #131554 üzenetére
A lementett listából a chansort programmal csinálj referencia listát. Utána a tv-n újrahangolás, lemented az új listát, a chansortba betöltöd, majd alkalmazod rá a referencia listát. Átrendezi az új listádad a régi lista sorrendjére, és meg fogja kérdezni, hogy mit csináljon az új csatornákkal. (törölje vagy szúrja be az új lista végére?) A beszúrást választod, majd az új csatornákat átmozgatod a kívánt programhelyre. Mented a listát, majd csinálsz erről is egy referencia listát, hogy a következő alkalomkor már meglegyen.
-
törölt tag
válasz
bl4ze #128420 üzenetére
Igen, tudja, nekem is 400x400 a méret, úgy is van feltéve.
Mindent kapsz hozzá, én ennek ellenére azért vettem négy 10cm hosszú csavart és hozzávaló tiplit is (egyébként a csomagban adott is megfelelő lett volna).
Én - amikor még a tv nem volt rajta - akkor kipróbáltam a teherbírását (a magam 115kg-jával), meg sem mozdult, így bátran ajánlom Neked. -
Celtis
veterán
-
Fr3eWar
őstag
-
Fr3eWar
őstag
válasz
bl4ze #128225 üzenetére
Szerintem egy ilyen tökéletesen elegendő:
Nálam is ilyesmi van, a 65"-osnak. Azzal hogy max mekkora TV-t fogad nem kell foglalkozni, mivel ha a VESA szabvány szerinti TV rögzítést tudja akkor fel lehet rá szerelni. Amit nézni kell az a terhelhetősége, ami jelen esetben 60kg, többszöröse az 55-ös MU6122-nek (15,3kg talp nélkül). Illetve az lehet gond, ha túl nagyot vesz az ember, és kicsi TV-t akaszt rá, hogy kilóg a TV mögül, de 55"-nél ilyen gond nem áll fent.
Ami előnye van, hogy egyszerű olcsó, és az egyike azon állványoknak, amelyek a lehető legkevesebb távolságra tartják el a faltól (30mm-re tart csak el), ez mondjuk annak hátrány is lehet, aki állandóan kanócokat dugdos a TV-be, nekem előny volt, hogy falhoz simul.
Ha dönthető, fogatható, kihúzható kell, abban nincs tapasztalatom.
-
sajtos75
tag
válasz
bl4ze #120672 üzenetére
Nekem is ez van fennt csak 1230 fw számmal. Nem vettem észre semmi különöset. De a PS4 PRO továbbra is produkálja a random fekete képernyőt. A legjobb akciók közben szokott elfeketedni. Akár több óra játék után először. Régebben a bekapcsot követően 5 10 perc után elöjött. Most van mikor két óra alatt semmi majd hirtelen elöjön. Megmondom öszintén ilyenkor egy rakás szarnak nevezem ezt a TVt. MU6122
-
molnigee
aktív tag
-
törölt tag
válasz
bl4ze #117533 üzenetére
Kellemes meglepetés még így is, főleg, hogy a feketében nem szenvedek hiányt, pedig sokan mondták, hogy sosem lesz olyan feketéje, mint egy plazmának.
Még egy kérdés: milyen csavar való az M5502 hátuljába? Tennénk fali konzolra, de nem tudom van-e olyan csavarom otthon.
-
anjani182
őstag
válasz
bl4ze #117319 üzenetére
Hát ez érdekes!
Csatorna váltás után nekem a hangprojektor mindig megnézni a jelet -gondolkodik 0,5-1 másodpercet, vagy azt irja hogy: Dolby D (M1,M2, Duna), vagy PCM...ezért gondolom, hogy a csatorna léptetés után megkapja a jelet és "eldönti" mit kapott...
Tietek is 5.1? Vagy csak 2.1...
Átalakítás után -analógnál- nem hinném, hogy csinálja, a jelfolyam ott más tészta, gondolnom én...
-
stemplar07
őstag
válasz
bl4ze #117233 üzenetére
Én feltettem a 65MU7052-re a 1155 fw-t , simán felment , nekem volt 2 gondom az előzővel (1151) egyszer megfagyott a HUB , és a Youtube-n film nézés közben ha a beállításokra mentem addig lepauzézta a filmet .. ezek nálam megjavultak , sztem az os-t is javítják és egyéb biztonsági dolgokat is ,pl lehet csak placebó
,de mintha a feketék is jobbak lennének . Az OTA-n való frissítést csak egy idő után engedélyezik, ha nincs az új FW-ről negatív visszajelzés..
-
-
warren29
aktív tag
válasz
bl4ze #116987 üzenetére
Dehogy orosz rulett.
Kifogtál egy "hibás" dekódolású filmet.
Ilyen van.(ISO-n kívül visz mindent mint kés a vajat)
Nálam ez kb 60-100:1-hez amikor valamiért nem hajlandó lejátszani.(de ez igazából még az előző tv-mre igaz mert e jelenleginél nem nagyon emlékszem olyanra amit ne evett volna meg)
Ez azért igen jó arány.
Viszont a 4K HDR filmeknél eddig 100%-os a lejátszási ráta. -
bl4ze
veterán
válasz
bl4ze #116984 üzenetére
Talán ezt nem szerette a tv player-e :
Codec...........: HEVC
Type............: progressiveEzt nem vitte szépen, akadozott, szétesett a kép, a hangsáv sem volt választható, és felirat sem.
Pedig volt benne felirat is :
-(SUBTITLES)--
Format..........: PGS (original) Hungarian,Ezt a HEVC codec és a PGS feliratot úgy látom a 1151.1 fw player nem komázza.
A másik film amit szépen vitt, gond nélkül :
HEVC Main 10 Profile 5.1 High
Video kodek......: 4:2:0 / 10 bits / HDR / BT.2020
Felbontas........: 3840x2160Az elsővel volt komoly baja, a másikat vitte - pedig ez is HEVC.
-
Batib
őstag
válasz
bl4ze #116715 üzenetére
Itt már többen írták, hogy a szervízmenüben bekapcsolták a BT opciót.
De, konkrétan senki nem írta le, hogy utána működött a BT audió, illetve volt-e külön opció a BT smart controlra (távszabi). Annó a H6200-nál létezett külön az audióra és a smart controlra.
Tehát ha valakinek sikerült jó lenne ha jelezné itt, akkor egyértelmű lenne a dolog. -
stemplar07
őstag
válasz
bl4ze #116525 üzenetére
Igen van, letölthető 1155.1 de ahogy írták is, OTA-n nem teszik lehetővé a frissítést egy darabig, csak pendrive-ról , az esetleges hibák kiszűrése miatt .
(pendrive fat32-re formázva a letöltött exe kibont rámásol,és manuálisan 5 perc alatt fent van a TV újraindul és kész), de ha nincs gondod a 1151-el akkor egy darabig várjál vele, nekem volt gondom, 2x kifagyott a HUB, +a Youtube közben beállításokba belépve leállt az éppen nézett film .. ezek is orvosolva lettek..
És lehet placebó ,de a kép is kicsit más lett, én több és mélyebb feketéket látok azóta, vagy a local dimmingen állítottak , mert a fényerő/kontraszt miatt a 7-8-as szériának van LD hibája ,ellentétben a 6-os szériát.. ( amúgy sem volt rossz a fekete ) -
saalty
csendes tag
válasz
bl4ze #116456 üzenetére
Szia!
Amennyiben tudnál/akarnál többet áldozni rá lehet megérné venni egy NAS-t. A Samsungok szépen kezelik, van dedikált lejátszó is pl. a Synology-hoz, van benne torrent kliens, típustól függően több HDD-t is tehetsz bele amiket használhatsz biztonsági mentésként de hozzáadott tárhelyként is.
-
Bogyi007
veterán
válasz
bl4ze #116407 üzenetére
Az a háttérvilágítás nálad mennyire lett így téve? 10-es?
Privátbeli kérésedre találtál választ? Nem voltam itthon a hétvégén így ránézni sem tudtam a témára, de alapjaiban a tv saját lejátszójánál a távirányítón az alap gombokat (Play, Pause szoktam használni, meg a film indításakor a Settingsben kikapcsolom az angol feliratot mivel nekem azt defaultban szokta hozni, a hang viszont eddig minden nmagos film esetében a magyar volt.
-
arnicode
tag
válasz
bl4ze #116396 üzenetére
Szia! Ezt én írtam tőlem idézted.
Nos volt egy kis félreértés ebből.. ahogy elkezdünk beszélgetni a sötét jelenetes problémáról, jelezte
stilo18 kollega az saját tapasztalatait és én rosszul asszociálva a helyi sötétítést értelmeztem ami=local dimming.
Én ezt raktam normálra és megmondom őszintén működött is a placebó hatás.. rögtön jobbnak láttam,mert azt akartam látni.De még tesztelés alatt van, nem olyan biztos az mert közben kiderült,hogy nem arra gondolt stilo hanem HDMI beállítások feketéjére.
Ezt a helyi sötétítést kb mindenhol kikapcsoltra javasolják, vagy az én esetemben ahol nem lehet kikapcsolni , alacsonyra. De épp a témával kapcsolatban délután elhangzott opi064 beállítása amivel ő elégedett.
Én is fogom tesztelni, de 7végére kikészített már ez az állítgatás.Az eredeti problémára visszatérve nekem gyanús, hogy az nem normális,hogy így ki legyen hegyezve egy setting,hogy ne mozdulhass el benne 2 3 egységet, különben szétesik.
-
Bogyi007
veterán
válasz
bl4ze #116267 üzenetére
Nekem 50"-os van és mivel a PC-m gyengusz az UHD filmekhez így pontosan úgy játszom le a tartalmakat ahogy te kérdezted. Eddig minden nmagos tartalmat le tudtam játszani vele...
Szerk. USB. 2.0-ás külső vinyóm van külső áramról s a fölső USB csatiba van bedugva a hosszabb USB kábelem.
-
PuMbA
titán
válasz
bl4ze #116267 üzenetére
Egy 1TB-os vinyót talán érdemesebb, hosszabbított kábellel
Pendrive-nál arra kell figyelni, hogy USB 3.0 legyen és minimum 70MB/s legyen ráítva. Szerintem 128GB-ost érdemesebb, mert 64GB-os az csak 58 valójában
Ha szabványosan kódolják az UHD filmet, akkor szépen viszi őket. Amire figyelj, hogy a film is tényleg UHD legyen, tehát például Blade Runner 2049 esetén ott van a "Digital Intermediate (4K) (master format)" sor, ami azt jelenti, hogy 4K-ban készítették el a filmet.
-
enemi
senior tag
válasz
bl4ze #116083 üzenetére
Hozzáadok még két 4k HDR csatornát:
FUTURE etc -
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 90 - modellalkat
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest