Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
őstag
Véleményt kérek "vájtfülü" G2 tulajoktól, jó fülessel milyen a hangja (pl. az iPhone-hoz hasonlítva) zenelejátszásnál?
Tervezem egy ilyen telefon vételét, de a Samsung SII-ben nagyot csalódtam ilyen téren.. ezért óvatos vagyok.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
-
hcs57
őstag
Innen vett már valaki? [link] Milyen régió kódos? Volt valami probléma?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
válasz vadászcsiga #17726 üzenetére
A neutron playert ti hogy állították be a G2-höz?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
válasz sirály69 #17798 üzenetére
Valószínűleg a telefon azt érzékelte, hogy az akku szintre hajazol, ezért nem kapcsolta vissza a szinkronizálást... (tegnap este még 70%-n volt..) ...nálam működik.
[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
válasz rayoliviero #18052 üzenetére
Ezeket már nem kell lemeríteni.. nem is szeretik, ha csontra meríted. Néhány töltés után lesz 100%-s.
-
hcs57
őstag
válasz rayoliviero #18054 üzenetére
Ha eléri a 100%-t, utána kb 0,5 órát még hagyhatod.. többet felesleges.
-
hcs57
őstag
válasz rayoliviero #18087 üzenetére
A gép kb 500 mA-t ad neki, a töltő pedig 1,8 A-t.. ha jól emlékszem. Ha veszel hozzá otg kábelt, akkor pendrive-ról is tudsz rá másolni.
-
hcs57
őstag
válasz rayoliviero #20169 üzenetére
Ilyet rendelek: [link]
-
hcs57
őstag
válasz rayoliviero #20176 üzenetére
A töltő elektronika a telefonban van... a töltő a lehetőséget biztosítja a maximális töltőárammal, illetve az ehhez szükséges feszültséget. A töltő gagyisága a feszültség ingadozásban nyilvánulhat meg.
-
hcs57
őstag
válasz rayoliviero #20198 üzenetére
Az a külső akksi kicsi lesz a G2-höz.. a G2 akksija 3000 mAh, hamar leszívja.
-
hcs57
őstag
válasz rayoliviero #20221 üzenetére
Egy 1 A autós töltőm van, ha kell, mert hozzám a másikat, amit linkeltem.
-
hcs57
őstag
A telefonon a Firmware Update felirat, a PC azt mondja a frissités nem futtatható..... mit tegyek?
[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
-
hcs57
őstag
Hát nem sokan segítenek... Neked simán ment? Nekem az usb meg-meg szakadt (a windows hangokból hallottam..), az mitől lehet? Helet ezért nem ment végig a frissítés?
-
hcs57
őstag
válasz kisgergely80 #26046 üzenetére
Már egyszer kérdeztem, de újra megismétlem.. a telefonom telekomos. OTA frissítés nincs, most 10a-n van. Az LG Pc-suite viszont fel akarja tenni a 20b-t, ami az open verzió. Mit szól erre a telekom, ha beviszem gariztatni így 20b -vel? Nem mókoltam, az LG szoftvere tette fel.
-
hcs57
őstag
10a szoftver navigon navigáció, ma használtam először, gyakran elveszítette a gps jelet.. ez ilyen?
-
hcs57
őstag
válasz morphin #27975 üzenetére
Az Exomount 2-t én tettem ide fel, nagyon jó... a belső része a "csipesznek" gumírozott, így a telefon nem sérül. A rögzítése bármilyen viszonylag sima felületre lehetséges, nagyon stabilan rögzül. Egyetlen "hátránya" az ára.. A netről 22$-ért rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
Telekomos LG G2 (10A-val), most szólt, OTA-n, hogy új szoftver elérhető 20B. Nem sokat késett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest