Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaman
tag
válasz firemanus82 #18116 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz?
-
rayoliviero
veterán
válasz firemanus82 #18122 üzenetére
Hat a hangminoseggel nagyon nem vagyok megelegedve alma utan. Ez a viber visszhang idegesito. A sima hivas meg ugy ahogy elmegy.
-
Sanyaman
tag
válasz firemanus82 #18122 üzenetére
Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, és akik engem hívtak sem panaszkodnak róla. De most direkt beszéltem az asszonnyal és megkérdeztem. Szerinte is teljesen jó.
szerk: sima telefon nem voip
[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
válasz firemanus82 #18174 üzenetére
ne hogy azt hidd hogy a samu olyan tip top, olvasgass bele az s4 topicjába, szerintem több szívás van vele mint a g2-vel
másrészről teljesen megértelek lg ügyileg, g2 előtt egy l9-em volt (p760), meg keserítette az életemet az a hulladék telefon.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Ebből kettőt én is megsz.vtam, de úgy tűnik, azért sokat fejlődtek.
Mondjuk a frissítések terén továbbra se lett "villámkéz" a becenevük, de azért lényegesen korrektebb a g2 firmware-e, mint mondjuk a black-é volt (jó, az szánalmasan rossz volt). -
apaszka
veterán
Sok baja van a samunak. Én onnan jöttem át.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Koktail
tag
válasz firemanus82 #18184 üzenetére
Partnerogsm 120eFt
-
dave_gahan
aktív tag
válasz firemanus82 #18184 üzenetére
Én az XXL Gsm-nél vettem közel 1 hónapja 32GB-os full dobozos feketét 130-ért (27%-os ÁFA tartalommal), kérdezz rá az aktuális G2 készletükre telefonon.
Koktail: sztem az aranyszínű nem annyira arany, viszonylag közel áll az ezüsthöz is, szóval nem érzem túl feminimnek és valóban klasszabbnak tűnik a mintázata, nem gyűjti úgy az ujjlenyomatot, mint a fekete. Ha most vennék, lehet, h inkább ilyet választottam volna.
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz firemanus82 #18291 üzenetére
Ja és 32Gb-os
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
manokaki
addikt
válasz firemanus82 #18292 üzenetére
Végig megy a szoftver frissités , csak az ázsiai változatu Romot tesz rá a szoftver update amivel nem fog menni a 4G , csak a HSPDA , magyarnyelv is lesz benne , ennyi , már egy párszor végig csináltam...
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
firemanus82
senior tag
válasz firemanus82 #18470 üzenetére
DEU V10E jó lesz innen (63. számú)?
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Danny365
őstag
válasz firemanus82 #18488 üzenetére
Csak simán frissiteni akartál, vagy valami másik ROM-ról tennéd fel? Milyen recovery van fent?
@cukrosleves
Miért raknál fel 10a verziót? -
torrente777_
aktív tag
válasz firemanus82 #18491 üzenetére
Húzd ki kezd elölről driver ek rendben vannak?Alaplapi usb re rakd a telefont.
Rommer.
-
horimiki72
aktív tag
Igen.Nézd meg a kdz fájl nevét csak 802D10E_00_kdz legyen.
Kawasaki ZX12R
-
Danny365
őstag
Hmm, az érdekes akkor. Minden drivert feltettél sikeresen? Lehet, hogy hibás lett a letöltésed, próbáld meg mégegyszer letölteni és frissiteni. Az USB-t kihúzhatod, telefont kikapcsolhatod, elvégre most nem nagyon tudsz vele mit csinálni. Valószinüleg nem fog igy bebootolni a telefon.
Már látom, hogy drivereket feltetted, stb, de azért szerintem szedd le ismét a kdz-t, meg esetleg a drivereket (az LG oldalán vannak frissebbek is, mint amik az összefoglalóban vannak) is újrateheted (utána nyomj egy restartot) és próbálkozz újra. Ha esetleg igy se lenne jó, van még 1-2 másik mód a dologra, ne ess kétségbe.
@cukrosleves
Én a 63-asat szedném le.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz firemanus82 #18499 üzenetére
Sajnos megint az van amit minden nap POFÁZOK!
KDZ telepítés előtt és után is KELL HARD RESET! és akkor nagy valószínűséggel nem történik ilyen!(ha a többi dolog rendben van, ami kell a frissítéshez)
Mielőtt újra kezded a frissítést nyomjál egy HR -t a telón, összefoglalóban a 2.es módszerrel (billentyű kombóval)
Egyébként nem tudom! MIÉRT NEM LEHET BEÍRNI az ÖSSZEFOGLALÓBA?? HOGY kdz ELŐTT ÉS UTÁN(is) KELL HR-t NYOMNI!!
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz firemanus82 #18501 üzenetére
Igen, én is erre céloztam rossz letöltés alatt. Mármint maga a fájl jó - tehát töltsd le nyugodtan -, csak lehet, hogy rosszul töltődött le, igy megakadt a frissités.
-
Danny365
őstag
válasz firemanus82 #18508 üzenetére
Emlékeim szerint ~10 perc.
-
Danny365
őstag
válasz firemanus82 #18642 üzenetére
Mert az egy mikrofon.
-
Sragi
őstag
válasz firemanus82 #18642 üzenetére
Hibás a bal
-
gusthy
veterán
válasz firemanus82 #18644 üzenetére
Nyiiiiii
-
szoja
tag
válasz firemanus82 #18801 üzenetére
Igen, nekem az előző telefonommal (HTC One S) történt ugyanígy, még repülőgép módban is merítette az aksit, pedig nem volt hova csatlakoznia adatokért. Akkor jeleztem a fejlesztőknek, de nem voltak túl konstruktívak. Azóta nálam tiltólistán van az Időkép...
-
CashSider
csendes tag
válasz firemanus82 #18892 üzenetére
Bakker Nekem is ez a baj a Francia F-es szotfverrel
-
g1ml1
csendes tag
válasz firemanus82 #18801 üzenetére
Szia, nekem is volt ilyen. Én az akkumulátor használaton belül rá kattintottam az időjárás alkalmazásra, és ott mutatta hogy a GPS folyamatosan aktív volt, szóval a GPS beragadt...
Újra indítás megoldotta természetesen. De nekem még csak a 10b van fent.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz firemanus82 #18904 üzenetére
Zedge?
Vagy itt...De ha csinálsz egy Ringtones mappát,és amit abba raksz tudsz beállítani amire akarod!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz firemanus82 #18914 üzenetére
Érdekes.
-
szala86
aktív tag
válasz firemanus82 #18914 üzenetére
Nem a sima hangbeállításokban kell beállítani, hanem nyisd meg az üzeneteket--> menü gomb--> beállítások--> értesítés--> értesítési hang.
[ Szerkesztve ]
-
szala86
aktív tag
válasz firemanus82 #18922 üzenetére
Pedig nekem hibátlanul működik.
-
Azharel
aktív tag
válasz firemanus82 #18945 üzenetére
Cseréld le a szoftver másikra, nekem volt fent német/eu open/netherlands. Ezekkel soha nem volt ilyesmi gond.
-
drmotto
őstag
válasz firemanus82 #19437 üzenetére
Miért ne lehetne? Nekem is saját van beállítva.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz firemanus82 #19524 üzenetére
Nem tudom sajna,asszony a bmes,ő intézi.. kb 5e ft a havi számlám,nem óvatoskodok a hívásokkal sem,igaz,azt hívom csak akit kell és nem azért,hogy csevegjünk,hanem mert na. Az 5eftba benne van a 2giga adat és,hogy az asszonyt,anyóst ingyé hívom.
-
blt.62
őstag
válasz firemanus82 #19888 üzenetére
Ha az sms-nél értesítési jelzést állítasz be akkor nálad ad ki hang jelzést? Mert nálam nem ad csak kiírja egy pillanatra, hogy "kézbesítve". Mit nem állítottam be?
MegtorloXp
-
TomPack
őstag
válasz firemanus82 #20028 üzenetére
Egyébként az enyém sem recseg, hiába nyomorgatom. GSM-boltos 32Gigás. Ha jól tévedek ezek mind ázsiai piacosok.
-
torreador22
senior tag
válasz firemanus82 #20028 üzenetére
Igazából cserém lenne de amennyi pozitívum van annyi negatívum is !
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
Maxtreme
addikt
válasz firemanus82 #20157 üzenetére
Helyette Jetaudio. Simán van olyan jó mint a Poweramp.
-
rayoliviero
veterán
válasz firemanus82 #20160 üzenetére
Lehet, mert most telefonáltam vagy 35 percet és semmi hiba nem volt.
-
gusthy
veterán
válasz firemanus82 #20597 üzenetére
Azért ezt nem mondanám.
Ami a KKból nincs benne, az csak annyi, ami az AOSP felületéhez kapcsolódik, minden más igen. Az ART az egyetlen kivétel, de az amúgy se kotelező, és nem mindenkinek jó. -
sirály69
őstag
-
trobi28
addikt
válasz firemanus82 #21797 üzenetére
Egyet értek.Nekem ha nem működik úgy ahogy kell adom el,nem kínlodok vele.Nem érek rá romolgatni,meg ki is nőttem belőle .G2 nél nem is érzem szükségét,teszi a dolgát
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Looserke
őstag
válasz firemanus82 #21797 üzenetére
A topic háromnegyede a romolók és a kernel cserélők panaszaival van tele. A gyári romot használok maximum a fényképezőre és a 10A-ban lévő 3g-wifi bugra panaszkodnak.
-
Sragi
őstag
válasz firemanus82 #22027 üzenetére
Hot boot lesz. Nekem volt ilyen jelenségem stock rom-al ,de nem hívás után.
-
torrente777_
aktív tag
válasz firemanus82 #22027 üzenetére
Általában ezt a jelenséget a gmail widget okozza ha ki van rakva a zárolt képernyőre.
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
Sragi
őstag
válasz firemanus82 #22047 üzenetére
Agybajt kapsz tőle
Amúgy csak az android indul újra. -
Ahanoiaid87
csendes tag
válasz firemanus82 #22719 üzenetére
Most jött vissza... rádiót hallgattam és beleröcögött a hálózat hangja. Most jó. De asszonynál nem volt kimaradás...érdekes...
-
Danny365
őstag
válasz firemanus82 #22765 üzenetére
Talán azért, mert pont ez az X értelme, hogy a gyártók ne tudjanak "csalni" és ezáltal kevesebb pontot eredményez?
-
gusthy
veterán
válasz firemanus82 #22768 üzenetére
Nem, nem azért, mert a gyártó fizet, hanem azért, mert a gyártó úgy írja meg a telefonja szoftverét, hogy észreveszi, hogy "jé, ez egy benchmark", és túlhúzza a futás idejére a készüléket. Az AnTuTu, és mások, emiatt sokat anyáztak egy időben, majd úgy oldották meg a problémát, hogy kiadták az X verziót, amiben időnként megváltoztatják azokat az azonosítókat, amik alapján a telefonokban elrejtett cheat-ek felismerik a benchmarkot.
@v3333: mégcsak nem is a pénzről, az antutu egyszerű p.nisznövelő, nem tudtad?
[ Szerkesztve ]
-
Ahanoiaid87
csendes tag
válasz firemanus82 #22768 üzenetére
Antutu x 31932 közvetlenül utána 27572. Nem volt forró egyáltalán. Miért lehet?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz firemanus82 #22763 üzenetére
Ez azért furcsa, mert a firmware lista szerint a malajziaira is van már v10d, tehát ennek OTA-n már jönnie kellene nálad. Persze ez se vmi friss, ilyen esetben valóban érdemes kdz-vel v10e, v. f verziót feltenni. Vagy más rom-ot.
-
Looserke
őstag
válasz firemanus82 #23029 üzenetére
akkor tuti lopott, IMIE cserélt telód van és a fekete öltönyös kétajtós szekrény méretű ügynökök már úton is vannak feléd...
-
Mett
senior tag
válasz firemanus82 #23063 üzenetére
ha lesz hozzá dorimanx kernel, akkor jó lesz. tetszetős, art viszont nincs benne
sragi jobb híján ezt tettem, csak unom már így
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest