Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65963) Den Hadnagy válasza vadászcsiga (#65961) üzenetére


Den Hadnagy
senior tag

Ok, de neked mindig vannak ilyen random gondjaid, olyan körülményekkel, ami másnak meg remekül működik, erre céloztam, abszolút no offense. :)

Csak anno te magad mondtál olyasmit, hogy biztos egy gyengébb darabot fogtál ki...

Ez a frissítés meg: Az ok, hogy wifi only, de nekem az a módszer működik jól első perctől, hogy havi egyszer ránézek, kiadom, hogy ok, telepítsen 22 frissítést, addig megkávézom, és béke van. Szerintem nem gáz, hogy folyamatosan jönnek a javítgatások, de persze nyilván érződik, hogy olyankor kevésbé reszponzív a telefon. Csak jól kell időzíteni, ennyi.

A telefon "öregedését" nem értem, korábban írtatok róla. Nekem januárban lesz egy éves, de egy factory reset után olyan mindegy, hogy mikori a teló, nem? Amikor megjött a Lolli, pc suite-tal felment, és csókolom, azóta minden 100. Nem látom be, hogy ugyanazon a hardveren ugyanaz az oprendszer miért lenne nálam 99%-os, másnak meg egy bughalmaz. Ebben az esetben tuti más befolyásolja a végeredményt szvsz.

[ Szerkesztve ]

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.