Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42541) Thauxeeb válasza jolti05 (#42539) üzenetére


Thauxeeb
tag

- A LED-et a beállításokban tudod ki-be kapcsolni bizonyos dolgokhoz + ha szerkesztesz egy névjegyet, be bírod állítani, hogy ha az illető keresett, milyen színnel villogjon a LED (fontos emberek nekem rózsaszínen villognak)

- A Knock Codet úgy, hogy zárolási képernyőnél nem Knock Codet állítasz be. Ha a Knock Onra gondolsz, (a dupla koppintás) azt a gesztusoknál tudod kikapcsolni a beállításokban.

- A billentyű beállításoknál szedj ki 1-2 gombot és akkor kicsit több helyed lesz (ha pl. webcímet írsz, bekerül a .com gomb, az sok helyet visz)

- Ebben nem tudok segíteni.

- Ebben sem, de nekem egyiknél se volt gond , be van kapcsolva a Google helyadatok meg minden.

- Az órás widgetre, meg talán a zárképernyőnél be tudod állítani, hogy a lezárt képernyőn is lásd az időjárást. (nem lockscreen widget formában, hanem az óra felett viharfelhők, stb.)

- Arra figyelj, hogy ehhez Slimport kell, nem MHL, eBayen nézz körül. (PayPal-től nem kell félni, ha nem bízol a bankkártya infó megadósdiba, van Top-Up rendszer is ahol feltölteni kell a PayPal számlát rendes banki átutalással, magyar CIB (vagy Budapest? :F ) bankos számlára kell utalni.)

:)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.