Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26968) gomzol válasza janos666 (#26959) üzenetére


gomzol
tag

Na ezért írtam tegnap is, hogy meg kéne várni az európai modellek bejelentését, mert tavaly is ez volt: csak az ST50-nél más belső, más menü, más méretek voltak a két piacon. ;)

#26919 hunspikey:
Nekem ugyan csak egy olcsó egydobozos házimoziszettem van, de az árához képest szerintem már annak is egész jó a hangja, a TV-hez képest pedig már sztereóban is jelentősen jobban szól, az 5.1-ről pedig már nem is beszélve. Az HBO filmek hangja nekem ugyan csak sztereóban jön, de a Dolby Pro Logic-kal már-már DVD-szintű hanggal tudom őket hallgatni. (És mivel az erősítő "digitális", szerencsére nem fogyaszt sokat, így minden (TV+BD/DVD/CD/mp3+rádió) arról mehet egész nap.)
Én is azt vallom, hogy jó minőségű térhatású hanggal rendelkező filmeket/koncerteket bizony vétek a TV-k hangszóróiból hallgatni, akkora a különbség az élvezeti értékben.

Az IFC-ről pedig (főleg max-on) már itt is, de a tesztekben is sokszor elhangzott, hogy képhibákkal jár, és az eredeti képet megváltoztató művi hatás miatt plazmánál nem is javasolt. ;)

#26936 vendingo:
Arról a boltról nem túl jók a vélemények.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.