Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #27843 üzenetére
Mire az ideieknek elfogadható szintre csökken az ára, november lesz és nem biztos, hogy tényleg változtatnak a most kifogásolt hibákon.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Dexar007 #27848 üzenetére
Kettőt és könnyebbet. Szerintem ez nagyban függ az új pénzügyi év alakulásától.
BBéci: azért én csak megvárnám a teszteket. Láttunk már érdekes, nem várt előrelépéseket is. Rosszabbak nemigen lesznek az ideiek sem, a a hibákat javítják, már megérte várni, ráadásul az évről évre csökkenő ártendencia alapján akár 5"-lal nagyobb modell is vehető akkor már ugyanazon pénzért.
M_AND_Ms: majd számolj be, milyen eredményt hoz hosszútávon. Az a gyanúm, hogy ez még sajnos mindig kevés, bár a semminél nyilván több.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
janos666
nagyúr
válasz DM-Fan #27858 üzenetére
Szerintem március-április körül (mikor megjönnek) az 50ST60 kerül majd kb. annyiba, mint ma az 50GT50. És lehet, hogy jobb lesz az előbbi, de most nem tartom valószínűnek. De érdekes kérdés, hogy lesz-e CMS és/vagy YCC 4:4:4 mód az ST60-on. A GT60 pedig sokáig drága lesz.
Most úgy érzem, már így is elég sokáig néztem 42"-t azután, hogy 51"-al kezdtem. Még egy teljes évet már nem feltétlenül akarok várni. Főleg, ha kb. ugyan azt a készüléket kapnám majd meg akkor is, vagy csak minimálisan jobbat.
Épp átépülőben van a hangrendszerem, ami miatt nagyobb szobába akarom költöztetni a TV-t, és ezzel együtt égetőbbé válik a méret kérdése, hogy elég messze tudjak ülni a hangsugárzóktól is (amiket ugye nem lehet a TV takarásába tenni, de nem célszerű közel ülni hozzájuk...).
Megjegyzés: Most kamu neveket aggattam a 60-as széria feltételezett utódmodelljeire, mert lehet, hogy a gyakorlatban kicsit más lesz a paletta, és hiányoznak majd idén ismert betűk.
Talán nem is lesz ST, csak UT, GT, VT, és a GT ára a mostani GT és ST közt lesz.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz janos666 #27859 üzenetére
Értem. Nehéz most okosnak lenni. Mondjuk se az ST50-nel, se a GT50-nel nem nyúlsz mellé és egyébként mindkettő ára korrekt is. Én ha legközelebb cserélek, akkor nem állok meg 50"-nál, az biztos. De az még nem idén lesz (bőven minőségi még ma is a G20 ahhoz, hogy megváljak tőle) - feltéve, ha jövőre is lesz még plazma.
Nekem a hangrendszer már tavaly kialakult hála az égnek és nagyon elégedett is vagyok vele, még zenei téren is. Mondjuk agyaltam is rajta eleget, illetve nem kevés erősítő-hangsugárzó párosítást meghallgattam, plusz rá egy fél évre megjött a woofer is, abból is egy jobb fajta.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Ispy
veterán
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
BBéci
legenda
Hozzátenném, hogy 2,7 m széles vásznat 3 méterről nézve eszméletlen élmény is lehet a 3D, azt többször tapasztaltam. Tévén kutyafüle.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
janos666
nagyúr
válasz DM-Fan #27860 üzenetére
Most egy Denon AVR2808 ül itt egy Zensor 1 párral, várva egy Concept 6 párt (ha nem tartogatnám a pénzt a TV kérdés miatt, akkor már mehetnék is értük).
De ebben a szobában és ilyen elrendezéssel borzalmasan szól most magához képest a jelenlegi felállás. Nem is hallok semmi különbséget a bögreszett után (ha lehet, még talán kicsit rosszabb is, egyáltalán nem jön ki semmi mély a Zensor-okból, csak a régi szett sub-ja ad neki valamit, de az ugye nem nagy szám), a Concept 6-ot pedig nem is tudnám most itt rendesen elhelyezni (ha lehet, akkor még szarabb lenne a hang azokkal, ha beállítanám oda, ahova most elférhetnek).
Ezért költözik nagyobb szobába a cucc, és kell távolabb kerülnöm a TV-től is.
Amúgy az új szobához talán nekem is jobb lenne az 55", de nagy most az ugrás árban, az 55ST50 is lényegesen drágább, mint az 50GT50, UT50-ből pedig nincs 55"-os. Ha pedig "túlköltekezek", akkor nem marad pénz hangra még vagy egy éven át, pedig már bűn nem kihasználni ezt az erősítőt, ami már megvan.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
nagyúr
Nektek is széthúzódott függőlegesen az összes PH topic oldal? A betűméretek nem változtak, csak a hsz-ek közötti sávok, meg az oldalpanel opciói közötti távolság nőtt meg jócskán. Kevesebb hsz. fér be így a képernyőmbe.
-
nagyúr
Most néztem, Internet Explorer 9-ben a régi módon jelenik meg az oldal, csak a Chrome-ban van ez a zavaró függőleges széthúzás. Aki Chrome-ot használ, szóljon már vissza, hogy nála jelentkezik-e, köszi!
-
spiky03
veterán
válasz liszi70 #27869 üzenetére
Én Chrome-ot használok.
Nálam most jó.
Igaz néha otthon előfordul, hogy nem jól jelenik meg az oldal, de akkor nyomok egy F5-öt és újra minden a régi. Otthon a legfrissebb Chrome-om van, itt a melóban még régebbi (14.0.835.202 m)SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz liszi70 #27869 üzenetére
Nálam az iPad-en Safari alatt van furcsaság, de nem HSZ-ek távolságában, hanem HSZ-írásnál tolódtak el az ablakok egymás alatt, pl. amiben a választható smiley-k vannak. Szóval valami tényleg történt, ezt tegnap késő este vettem észre először.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Hsanyika1
senior tag
Panasonic Plazma gyártás - Amagasaki [link]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz DM-Fan #27858 üzenetére
"majd számolj be, milyen eredményt hoz hosszútávon. Az a gyanúm, hogy ez még sajnos mindig kevés, bár a semminél nyilván több."
Mivel többnyire, közvetlen a tv tunerjével tv-zek, ezért nem nagyon fogom így használni (a box egyelőre egyfajta videómagnó szerepét tölti be). De lehet, hogy a legközelebbi monstre, többhetes közvetítést így nézem majd (nem mintha a foci vb, vagy az Olimpia ideje alatt bármiféle tartósabb ghost összejött volna)
Szerintem hasznos, és hatékony logókivédés ez így. Annyi talán, hogy jobb lenne ha a környezet pixeleiből számolná ki mindig a takaró folt színét, így még annyira se lenne statikus. Igaz, így viszont most a mostani statikus folttal akár eredményjelzőket is ki tudok takarni úgy, hogy azért látom mi van rajtuk (pl.: NFL közvetítés, ahol az amerikaiak szeretik a nagy díszes és kontrasztos kijelzőket kirakni fixen a képernyőre)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Ispy
veterán
válasz gomzol #27878 üzenetére
Inkább arról van szó, hogy minden évben ki kell találni valami nagy dolgot, ami lehet egy évig szajkózni, hogy az milyen übertuti, és ezt vegyétek.
A 3D már unalmas, azzal már nem lehet az embereket vásárlásra ösztönözni, már aki akarta kipróbálta, aki akart az vett magának ilyet. Persze röhej, hogy rendes 3D-s tartalmak sincsenek, na de majd a 4k meg 8k az milyen jó lesz nekünk.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
hunspikey
őstag
Arra leszek kíváncsi, hogy mi fogja eltartani a tisztelt TV gyártó cégeket, ha már minden háztartásban 4k-s TV lesz és tudni fog minden smart funkciót és persze 3d-s is lesz. Szerintem úgy fognak járni, mint az asztali PC gyártók. Ki megy a divatból a TV, jön majd helyette valami más technológia, pl holografikus vagy akármi, ami magát az otromba méretű statikus kijelzőt úgy amblokk feleslegessé teszi.
Viszont addig mindenképp lesz egy óriási hanyatlás. Nagyobb mint ami most tapasztalható.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Ispy
veterán
válasz hunspikey #27881 üzenetére
Azt gondolom nincsen ezzel semmi baj, a fejlődés sosem egy nyíl egyenes út, van sok vadhajtás rajta, valamelyik zsákutca, valamelyik meg éppen egy forradalmi újítás, de ezt majd csak az idő tudja eldönteni. Az biztos, hogy nem a medzsik pen meg a többi marketing bullshit fogja a tv ipart megmenteni.
Ispy
-
spiky03
veterán
Hogy mik vannak.
[link]SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
meszeske
tag
Sziasztok !
Ajánlásotok és véleményeitek alapján ma jön az új tévém.
Panasonic TX P42UT50.
Kérdésem: Milyen antennát ajánlotok hozzá a földfelszíni adásokhoz ? Sokat nem akarnék rá költeni, mert a következő dolog egy multi player lenne amire most gyűjtögetek !! Sima antenna bemenetre kössem vagy esetleg más megoldás ?
Igaz hogy van digi tv /tányéros , de az a másik két szobában , és nem akarom összefúrogatni meg gányolni az egész házat. Meg elég azon a két tévén is az a sok ..... adó !:-)
Az új tévét inkább házi mozizni vettem , de azért csak legyen rajta egy két csatorna.
kösz -
BBéci
legenda
válasz meszeske #27884 üzenetére
Elsősorban az adótól/átjátszótól való távolságtól és a rálátástól függ, milyen felépítésű és nyereségű antennára van szükséged.
Tányéros Digi annyira vacak, hogy nem való egy jó tévére.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz meszeske #27886 üzenetére
Ezek közül válassz és telepítsd a padlásra!
-
erdoke
titán
válasz Gergőke88 #27891 üzenetére
Hoppá, rosszul emlékeztem. Az még közelebb viszi az 50GT50-hez. Ki tudnám hozni 333e-ért, ami igazán nem rossz. Sajnos (?) a Samsung plazmák eltűntek az Edigital kínálatából, pedig egy 60E6500-on elgondolkodnék 370-ért (410e -10 %).
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
nuke7
veterán
válasz WhiteWalker #27895 üzenetére
lehet... de amikor a box-osokat összeengedték a pc-sekkel... gondolom nem kell folytatnom
https://youtube.com/user/nuke7
-
Cha-b
senior tag
válasz WhiteWalker #27895 üzenetére
Lehetni lehet, de olyan szinten soha, mint egérrel.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Lehiñito
senior tag
Én xboxon tolom a bf3-at multiba és nem tudok más platform szerverér csatlakozni multizás céljából. Volt ilyen lehetőség a múltban, hogy összeeresztették a pc- és az xboxos játékosokat?
Cha-b: nincs is rá szükség, olyan „szinten játszani „ xboxon, mint pc-n egérrel, mert ha csak xbox szerverre tudsz csatlakozni, akkor kiegyenlítődnek az esélyek és csak gyakorlás kérdése az egész.
Éppen ezért nincs lehetőség más platformok ellen játszani ugyan azt a játékot, mert a pc-sek előnyben lennének.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest