Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#162006) TBT válasza ProEvoFan (#162002) üzenetére


TBT
addikt

Persze, csak nekem a PC után kicsit olyan potato érzésem van most tőle. Szerencsétlen gép még a 2020-as Final Fantasy VII Remake-t sem tudja natív 4K-ban 30 FPS-sel hozni, mert szépen a 2K-t skálázza fel (Rebirth-nél szintén). Szó se róla, ügyesen megoldja, de azért PC-n egész más az élmény. Nemrég építettem új PC-t az meg úgy viszi a Steam-es FF7 Remake-t (natív 4K-ban, 120 FPS-sel, nagyfelbontású textúrákkal), mint az álom.

PS3 volt az első konzolom, aztán volt PS4+PS4 Pro és most pár éve a PS5, de valószínűleg ez lesz az utolsó. A játékok miatt vettem, de ebben a generációban eddig csak 3 olyan játékot találtam, aminél nem bántam meg a 0day vásárlást. Az egyik a Ratchet & Clank: Rift Apart volt (már rég elérhető PC-n superior verzióban) a másik pedig az FF16 és az FF7 Rebirth (esélyes, hogy ezek is jönni fognak PC-re). A többi játék nem igazán nekem készült, illetve szép sorjában szivárognak PC-re is, szóval nálam a PS5 Pro-nak nem lesz létjogosultsága, de valószínűleg már a PS6-nak sem, ha ugyanilyen "színvonalas" lesz a felhozatal majd. És a Stellar Blade is jönni fog majd PC-re, ebben biztos vagyok, persze a PS5-ös verzió még érdekel, ameddig megvan a gép. :DDD

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.