Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Dr.Zoo #91250 üzenetére
Mutatott anno nekem is egy olyan konfigot. (fel is lett töltve a kocsira egy próbakör idejére)
1,7-1,8 volt. Azt mondta választhatok
Persze elmondta, hogy melyiknek milyen vonzata van.
Lightos 1,45-ön mocorgok jelenleg. 1260kg+én. Majdnem ment fel egy GT20, de kiszemeltem helyette a tökéletes csigát. Már tudom mit szeretnék -
Brumi˘
addikt
B5.5 variant hátsó ablakmosóba milyen fúvóka kell? És hol lehet venni? Hallottam hozzá való felújító készletről is, erről tud valaki valamit?
-
-
tresh
veterán
-
norrberth
addikt
TaaT neked kellet már cserélni a hátsó ajtók mikrokapcsolót? ma kicserélem a jobb egybe mert megadta magát..
-
kiki22
senior tag
sziasztok!van valami pontos neve az audi r8 ban is levo levagott alju kormanynak?lehet ilyet beszerezni?koszi a valaszt elore is
-
norrberth
addikt
Ha valaki keres szakirodalmat: [link] minden van benne TaaT nyálazd át!
-
törölt tag
Sziasztok!
Hétfőn lett termosztát cserélve a Cordobámban (1.4, 1998), Hans-Pries termosztátház lett beépítve. Amióta bent van, a visszajelző mutató nem megy fel a megszokott félig, hanem negyednél, picivel felette megáll. Alapjáraton járattam egy 5 percet most este (jó, igaz hideg van),de nem kapcsolt be a ventilátor. A hűtőbordára csatlakozó csöveket megfogtam, felül meleg, alul "hideg" volt. Biztosan üzemmeleg volt a kocsi, mert 10 km-t autóztam vele.
Szerintetek normális ez?
-
norrberth
addikt
ennyi. beszarás mik vannak itt [link]
-
-
kk831228
addikt
válasz
Mágus2 #91268 üzenetére
Jaja izzítógyertya máskor is volt sz..r és nem jelezte...
Leállítottam , majd később kerültem vele és elkussolt... Azóta semmi...
Nem jár egyenletlenül...
Egyszer amikor PD elem hiba volt akkor abs/esp hibàt írt folyamatosan és nem ment egy - két henger...
Ezt a làmpát még nem láttam villogni soha...
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Dr.Zoo #91257 üzenetére
Izzító gyertya biztos nem, azt nem monitorozza. De ami a legvalószínűbb, EGR hiba. Eltömődött, vagy elnyíródott a vákuum csöve.
Ha a motor szépen jár, akkor lehet vele menni. Szenzor hiba, turbó lekormolódás, illetve a fent említett EGR. Ha egyenletlenül jár, akkor PD elem.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
kk831228 #91260 üzenetére
Ne indulj el vele.
De várd meg Mágust, hátha tud okosabbat, bár pontos hibakód nélkül nehéz behatárolni.
De ha mondjuk teszemazt a PD-elem hányta össze magát, azzal nem indulnék el 250 kilóméterre. Szerintem.(#91259) tomcsi23: Te dög...
Az az összsúlya, de mindjárt megnézem, úgyis megyek etetni a dögöket ki.
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Passat b5 pdtdi : Motorstörung werkstatt hibát ír... Mit jelent ez??
Tudnátok linkelni egy vcds progit ami 11.11 klón kábellel mükszik windows 7-en??
Szét..sz az ideg hogy sose mükszik ez a fo.. kábel amikor kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest