Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
válasz bitpork #48896 üzenetére
hááát,nem egy óriás az autó..nekünk most ez tetszett meg elsőre de szerintem nem bántuk meg. ha kell a hely akkor előre lesz döntve hátul az ülés mert mi csak ketten utazunk ( még 1 hétig mert akkor jön a kutyus hátra )
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
-
rihi1
tag
nem kötekedtek ti egy kicsit ?
annó letesztelték pont ezt
na Ő tudott fotózni
új korába[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz Mágus2 #48856 üzenetére
Hepu beszerezhető nálunk 16e.
azon belül van valami ajánlás, vagy csak egy fajta hepu létezik?
esetleg konkrét tipussal más fajtából?másik 6k2-es ibiza cupra ayp, gyári steuppal, meg 03S-el, front IC-vel, leőmlővel (63 v 76mm), esetleg v6 tdi maff házzal miket szoktak írkálni? no mg mennyiért?
freaghill:igen olyasmi, de valószínűleg a belső küszöböt is javítani kell már akkor, arra figyelj hogy a pont heggesztéseknél furkálja le szépen, ne csak levágja és oda hányja a másikat, ne adj isten szimplán a rohadtra rávarjja a másikat.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
freaghill
őstag
Ha külső küszöböt akarok cseréltetni akkor annak mi a menete? Megveszem a külső küszöböket, elmegyek egy karosszériáshoz, ő levágja a régit az újat pedig felhegeszti?
-
VR6-Fan
veterán
5w50 tolunk haver cupra-jába lehet nálam is leesik valami csigás... én is 5w50 vagy 10w60.
Mágus: nem lesz váltó felújítás, me fogaskerkket már nem igen lehet kapni, vagy ha lehet is...
20VT (AYP) a gyári X-esen kívül milyen vízpumpát érdemes/szabad venni?
contitech készlettel szemezünk haver srácnál, vagy conti szíj és ina görgök, csak a VP kérdéses..."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Dr.Zoo
őstag
válasz MunezXBK #48803 üzenetére
Ma nem megyek le, holnap megyünk a Muterékhez, a telekre passz... Csak most olvastam valahol vissza, hogy volt kérdés..
Vittem volna olyan magyar kézműves sört, jogy becsokizol tőle... Barna, 12%-os, iszonyat finom, és van benne kajak is........ Guglizz rá, Eretnek a neve.[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
Nem, a főnököm Grand Espace-is ő írta...
Miután készlett, közölte velem a boss, hogy menjek a picsába.
Mondom: oszt' mértis, főnök?
Most vihetem a KIA-m is hozzá, irja meg aztis...[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
válasz narancsnn #48842 üzenetére
Merre lakik? Budán, a vártól nem messze.
Merre dolgozik? a 22. kerületben.
Mennyiért csinálja? Jókérdés, ez autófüggő.
Ha kell a száma, elküldöm, azt jól kérdezz rá...
Ehh, a pad lemaradt: nem, neki nincs padja, de a jó a kapcsolat a vidijón is látható ipsékkel, ha attól nyugodtabban alszol, ott lemérik neked...
És csak beültem, toltam neki egy fruttit, és örültem, mint majom a kukacának.. Mit bánom én hány nyihaha, sokkal rugalmasabb, kezelhetőbb, és 6/100 átlagot tartja. A többi nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz narancsnn #48840 üzenetére
Ha lesz tali?
Nincs honlapja, szájhagyomány útján terjed..
Ha mond az a név valamit, hogy Krézi, vele szoktak építgetni ezt-azt...
Főleg ilyeneket buherál Mica.
Ez a www.passatklub.hu tulajának szekere, ezis megyeget.. És ölég tartósra sikeredett...
Az enyêm már sok-sok éve meg van írva, csak a fasz munkatársam először nem "jó" helyre vitte..
Mióta normális a szoft, érdekes nem volt semmi baja."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz narancsnn #48836 üzenetére
Merre laksz?
Ha Göd nem nagy táv, akkor becsücsülsz szépen ótodba, kikotorsz hozzám, aztán viszlek egy karikát a paszullyal.. Az gyárilag 132 nyihaha volt, erre írt Mica 15%-ot. Megyeget."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #48833 üzenetére
Linkeltél már beltérit is.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz bitpork #48830 üzenetére
Hát nézd. Biztos kiment a magasodó homloku bucidbol hogy már linkeltem egy komplett albumot. Bár azzal az voot a baj, hogy beltéri képek nem voltak benne.
2: read only módban voltam. Ennyire hianyzok?Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Dr.Zoo
őstag
Nekem egy ilyen (kontárművek) miatt került le a gyári turbó a helyéről.......
Ment az. Csak a gt1749 nem 1.7 bárra méretezték, 60sec-re kitartva...[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #48827 üzenetére
Hát nézd:
1: Már tucatszor kértük h a fotózd rendesen körbe Luigit.
2: az utóbbi időben olyan inaktív vagy hogy különben is ki vagy te?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
8th
addikt
válasz Peter789 #48817 üzenetére
Az a különbség, hogy a téli hidegindítás megkerülhetetlen dolog ami egyébként korántsem annyira káros mint az olaj nélkül járatás. Turbó motort olaj nélkül járatni az tényleg Darwin díjas cselekedet. Ennél már csak az nagyobb bullshit amikor olajcsere előtt az emberek ész nélkül a féktisztítótól kezdve mindenféle motortisztító vackokat beleborogatnak a motorolajba és mennek vele egy kört a környéken, hogy az majd mindenhonnan jól leoldja az odakokszolódott olajsarat. Az, hogy eközben az összes útjába eső tömítést kikezdi az már mellékes.
-
Balupapa
senior tag
van itt valaki szekszárdról?
_-=*WheelWhores*=-_
-
freaghill
őstag
Ha vezérműszíjat cseréltetek akkor mit szoktak azzal együtt is a vízpumpán kívül?
Milyen márkákat érdemes venni? -
Peter789
senior tag
válasz Mágus2 #48787 üzenetére
arról a jelentéktelen apróságról elfelejtkezel, hogy egész télen mit is kap egy ilyen szerencsétlen motor: 1-2 nap állás, -10-20-ban indítás szerintem nagyságrendekkel több kárt tesz benne mire felépül az olajnyomás alapjáraton... a nullkilométeres / felújított turbó nagyon más, ott tényleg nem lesz olajfilm a fémek között > instant károsodhat. de ha előtte is jófajta olaj volt a motorban és nem volt túlhasználva, még tűrhetőek a paraméterei, akkor annak fent kell maradnia a fémeken. de ha annyira félted a turbót, akkor dugj be egy fakanalat a lapátok közé a szívó oldalon
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Bkrisz9
őstag
válasz narancsnn #48718 üzenetére
Most az enyémen lett még írva meg kapott egy bobcat legszűrőt most az is így kormol.. Ez már nekem is durva.. Jó-jó megy rendesen de ezzel a kormolassal valamit kezdeni kéne
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Bekrepált az egyik ablakemelő kapcsolóm, cikkszáma: 7l6 959 855 b
Viszont találtam egy olyan kapcsolót is, melynek cikkszáma 5JO 959 855 Ez ránézésre ugyanaz (meg az azonosítójának második fele is) és ezt fél árban tudnám szerezni.
Az lenne a kérdésem hogy helyettesíthető-e vele? Polo 2010-es modellem van.
Köszi! -
8th
addikt
válasz narancsnn #48789 üzenetére
Miért nem ajánlom? Mert már minden jöttment chiptuning istennek képzeli magát és határtalan önbizalommal veti rá magát mások autójára. Láttam már híres és jó qrva drágán dolgozó hazai chiptuner által programozott autó blokkján kikönyökölni hajtókart és láttam már több általa programozott autóról lebontott turbót amiben elkormolódtak és szó szerint megégtek a turbinalapátok. Plusz ha egy paraméteren akármilyen kis mértékben is módosítasz vagy javítasz további 3-4 azonnal megváltozik vele együtt és többnyire rossz irányban. Mindenki szeme előtt csak a hatalmas nyomatékhegyek lebegnek aztán meg értetlenül vakarják a fejüket a szerelőnél, hogy az addig teljesen hibátlan motorjuk X idő múlva beint nekik mert 1500rpm-nél már 250Nm-t lead a gyári 180helyett. Ez nem buli. Az optimalizálásra azt mondom, hogy okés ki lehet szépen simítani vele a nyomatékgörbét. Nálad kb. 1900-tól folyamatosan esik a nyomaték. Ezt ki lehet tolni szépen 2500fölé és lehet bűvészkedni, hogy ne csak 4000ig húzzon de a teljesítményhajhászást hagyjuk meg másoknak. Egy egyébként agyonüthetetlen adagolós TDI motor is csak addig olyan megbízható amíg bele nem piszkálnak.
-
narancsnn
senior tag
-
bitpork
nagyúr
Úgy látom kezd elharapózni az a meglehetősen beteg szokás, hogy mindenki idegyön és villog a kocsijával. A mondott kocsijával. Javallanám h vezessünk be egy új szabályt. Legyen a topic zárt, amíg vki 1 hszbe be nem linkel 1 képet, és linken másik 39-et!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest