- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most komolyan? Ezen fogtok összeveszni ?!
-
-
-
-
gzbotii
nagyúr
Keresgéltem "kicsit", ha jól értem, 1.9 TDI 81kW, EGS váltókód, G50 SAE 75W90 váltóolaj kellene, 2L.
Probléma, hogy nálunk fele (Erdély) sehol nem kaptam OEM VW olajat...
Wolfi, Motul, Castrol van dögével, de OEM-ből csak G05-öt találok. [link]Mehet bele valami más is?
Vagy, a másik alternatíva: április végén megyek Magyarországra, tudok ott venni valahol?
Gondolom Audi vagy VW márkaszerviz nem ad el külsősnek (mert ezek pl vannak itt Kolozsváron)
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Nemrég rossz olajválasztás miatt volt egy ilyen problémám, ma megint 3x villogó piros olajkannaikon csipogott, most nem is pályáztam, falvak között 50-90-es tempónál. Megálltam, de olaj van a kocsiba, sőt szerintem nem is fogyott az előző eset óta megtett 5000 km alatt, és nem volt büdös se. ~15 perc után folytattam az utat, 20km alatt semmi. Rendellenes dolgot most se tapasztalok, mi a fene lehet ez? Falsot mutatna? Holnap még muszáj lenne 2x47 km-t megtennem, be merjem vállalni?
-
i-sti
senior tag
válasz
lord_devil #133482 üzenetére
Az új kódok 4 betűsök: [link]
CJCA
CJCB
CJCC
CJCDNekem 2011 A4 2.0 TDI 210.000 km, vagy 5 év.
Gondolom neked is. -
válasz
Speeedfire #133484 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy ha valaki egy közösséghez akar tartozni, akkor miért olyan nehéz annak megfelelően viselkedni?
Ezt már sokszor átbeszéltük, és már tudom, hogy az én neveltetésem rossz ha a boltba betérve köszönök vagy pl telefonáláskor nem 'Halló'-nak hívnak/ -val köszönök. -
norrberth
addikt
-
lord_devil
tag
Sziasztok!
Audi A4 2013 CJC motorkód esetén mennyi az előírt vezérlés csere periódus?
-
válasz
sirszevenap #133478 üzenetére
Ez manapság egy népbetegség lett. Együtt kell ezzel élni, ahogy a mostanság kialakuló sok haladó hagyománnyal.
De nem baj, kapja meg amit szeretne, ha van rá lehetőség. A többi csak hab.
(#133479) tomcsi23 : Jogos. De meghagytam a mi házi szakállas trollunknak a morzsákat ezen a téren
-
harm123456
újonc
Szép napot mindenkinek
Köszönöm a gyors válaszokat, az oktatást is, valóban igaza van.
Sziasztok -
-
válasz
harm123456 #133474 üzenetére
Olvass kicsit vissza a kereső segítségével. Olyan 2014 körülre. Sok jó hír nem lesz. Gyártó specifikus a fej, és csak a VAG csoport ad hozzá szoftvert , hiszen annak az autóihoz készült. A gyári térképfrissítés nem túl gyakori, és akkor sok pénzbe kerül. Magus2 is írta, hogy nincs más rá. Egy androidos navigációval jobban járnál ha a sűrű térképfrissítés az igényed.
És neked is Szia -
harm123456
újonc
RNS 315
Tudna valaki segíteni a térkép frissitésében
Köszönöm -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
harm123456 #133472 üzenetére
Semmi más.
-
harm123456
újonc
Passat navi
RNS 315 navira milyen térkép rakható fel a gyárit kivéve
Köszönöm -
ga_-bor
tag
Sziasztok!
Keresek nagyon jó, és olcsó (vagyis jó ár érték arányos
) VW szerelőt. Ez előző autómhoz megvolt a szerelőm rettenetes nagy szakértelemmel, és nem túl drágán, de 3 hete megvettem az első VW-met (2012 Touran, 1.6 crtdi, 4 hét és nagycsaládosok leszünk), és most nem tudom hova hordani.
Alapvetően van egy kis problémája. A kis-t itt most idézőjelbe teszem, mert pontosan nem tudom, hogy mi.
10-ből 2x hidegen így indul: https://www.youtube.com/watch?v=hYcdZ572TSw
Bár ennyire még talán nem súlyos, de hasonló, nehezen indul, ha elkapja kicsit dobálja az alapjáratot lefelé. Elméletileg valós 140e km van a kocsiban, vásárlás előtt bevizsgáltattam 2 helyen is, sőt most volt tegnap egy márkafüggetlen szerelőnél aki gyári eszközzel kiolvasta a porlasztók értékeit (sajnos már meleg motornál) és rendben találta. Sőt mindent rendben talált ő is, váltót, részecskeszűrőt, mindent...Nem tudom mit tegyek. Várjam meg míg még rosszabb lesz, esetleg kirak check lámpát, vagy szedessem ki jópénzért a porlasztókat, és másik jópénzért méressem be őket, majd ha tényleg szar az egyik másik akkor mégsokkaljobb pénzért újíttassam fel? Mivel siemens ezért kevesen foglalkoznak vele, ezért legfőképp nem olcsón.
Olaj + hátsó fékek teljes cseréje megvolt vásárlás után. Az egyik szervizes nyekergett, hogy gyorsan hamar vezérlést is kell rajta cserélni 150 000 ft-ért.
Hány km a csereperiódusa a vezérlésnek amúgy?
Ezen felül oda kell-e figyelni valamire ennek a motornak / kaszninak? Van-e tapasztalat?
-
kenny123
addikt
válasz
diablo1984 #133451 üzenetére
Értem, köszi. Akkor a nem dorzsis fele vagy egy fogkefe ellen nincs kifogás ugye?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
diablo1984 #133460 üzenetére
AFN volt kérdezve, az 110 ló. a 90- lovasban valóban 0,8a töltő nyomás padlón.
-
Kiskokó
veterán
válasz
net84 #133459 üzenetére
Nem akarok nagyon belemagyarázni mert nem értek hozzá.
De pl az én fajta 4F A6- audimnál, többen is csináltak már ilyen klíma vezérlő cserét.Amik lehetnek és ki kéne deríteni valami comupteres szakítól :
1.Ha cseréled kell e más vezérlő vagy komfort elektronika ami felismeri a klíma vezérlőt ( bár ehhez általában mást nem kell cserélni de kitudja)
2. ha kell akkor komponens védelmet kell levetetni
3.az A6-ban a manuálnál hiányzik 2db állítómotor a rendszerből, de enélkül is elmegy ha kicseréled digitálisra csak nem fog záródni úgy bizonyos funkcióban amit a digit tud és a manual nem.Ezt mindenképp valaki kifejezetten ilyennel foglalkozótól kéne megkérdezned.
Facen csoport esetleg. -
net84
őstag
Sziasztok!
Regen irtam ide, de neha azert olvasok...
Latom nehanyan azert maradtak a regiek kozul, masok pedig visszatertek.
Igerem, amint eldol, hogy atallok a sotet - vagy inkabb a vilagos oldalra, jelentkezek reszletesebben. Addig is egy technikai/szakmai kerdesem lenne.
Toledo 5p vagy Altea (belul szinte egyformak ugyis) manualis klima vezerlo digitalis ketzonasra torteno cserejehez a vezerlon kivul mire van meg szukseg es mekkora bontast igenyel?
Magyarul egy manual klimas autot szeretnek digitalis, ketzonas klimaval felszereltte alakitani... sajnos rengeteg a "surmo", aki minden extrat megrendelt az autoba (pl. elektromosan nyilo, zarodo csomagter ajto, futheto es sotetedo tukrok kivul belul, esoszenzor, stb.), de a digitkliman sporolt. :/
Leon 1p? vezerloje fizikailag egyezik a Toledo 5p-vel? Az alatta levo radiorol tudom, hogy nem teljesen passzol a muszerfalba.
Elore is koszi! -
norrberth
addikt
válasz
lenko #133452 üzenetére
Máshogy jár a motor akkor értsd így, könnyebben indul. Az előző olajba se volt sok 2500Km lófasz.
10W-40 el nem ilyen volt a hangja frissen beleöntve ez holt biztos.
Azzal hangosabb volt.Egy az hogy nem belevaló volt, a másik meg Castrol egy okádék olaj.
Ismerős is megerősítette 2 autóba. Használt leengedett Totallal halkabb volt, mint frissen felöntött Castrollal. -
Gyula84
veterán
üdv
egy 1.9tdi afn (audi a4 avant 96)motornál mennyi a normális max turbo nyomás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Ülőgarnitúra 3-2
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest