Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:32:04

LOGOUT.hu

Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13140) Valentino K.


Valentino K.
senior tag

Fórumtársak, Muki kolléga!

Mit szóltok a Vodafone új honlapjához? ;] Csak én kapok agyfaszt tőle 1 perc használat után? Ez a felső menüsáv a felugró lehetőségekkel valami kegyetlen szarul lett megcsinálva, habár ez nagy általánosságban igaz az egész honlapra. Abszolút praktikus megoldás az is, hogy az egész oldal tele van rakva gigászi flash alapú reklámokkal, tehát esélyem sincs normálisan megnézni az oldalt, hacsak nincs egy high-end telefonom normális flash támogatással. Ennek a kritériumnak pedig nem sok telefon tesz eleget manapság. Konkrétan a Heromon 1-2 percbe telt, mire betöltötte a teló az oldalt, pedig ez nem egy szar készülék.

Baromi nagy bug:
Menjetek rá az üzleti előfizetőkre, majd telefon árlista, s válasszátok ki bármelyik felső kategóriás készüléket. Nekem azt írja ki a legtöbb készüléknél, hogy:

Sajnos, az általad keresett oldal nem elérhető.

Kérjük, böngéssz az alábbi menüpontok tartalmában, hátha megtalálod azt az információt, amire szükséged van. Ha mégsem sikerül eligazodnod, ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel segítenek neked!

Ez mi a fasz? :W

Ha engem felbasz, akkor milyen az, ha pl egy üzletember akar magának telefont vásárolni, s nem tudja megnyitni az oldalt...Pláne most, karácsony előtt... :))

[ Szerkesztve ]

Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.