Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz #55809408 #72771 üzenetére

    Én személy szerint csak ajánlani tudom az "Éjszakai baglyot". :) Júniusban rendeltem, egy gráczi cégtől, ingyenesen kiszállították pár nap alatt, és mint első, regisztrált vásárló, még 5 %-ot el is engedtek az egyébként is akciós árából. Így tokkal vonóval került 369,55 Euróba, azaz az akkori árfolyamon megállt 120 e Ft alatt.
    Itt írtam a megérkezésről: [link]
    Jelenleg ahogy látom a cég honlapján, a készlet elfogyott, de van még demós példányuk 350 euróért,teljes garival, és szerintem, mint első vásárló, neked is járna még pluszba, az 5 % kedvezmény. [link]
    Amit el tudok róla mondani nagyon könnyen hajtható, próbáltam a Sony Xperia XZ1C mobilommal( Spotify Prémium), meglepően korrekt volt, egyébként egy TEAC UD-503 hajtja alapesetben. Piszok kényelmes viselet, és mivel egy rejtett, szellőztető is van beleépítve, nyáron se izzad bele úgy az ember, mint egyébként a zártakba. Kétféle párna van hozzá, de én csak a bőrt használtam eddig, a másik párnájával állítólag kissé nyitottabb karakterű lesz a fejes, az meg nem igazán érint, mert van egy Amiron Home-on is.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés