Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Ja igen kimaradt még:
Koss Porta Pro: Wow! Meglepően apró, itt van mellette a Sporta Pro is, az effektíve nagyobb, bár a pántja nem.
Hatalmas hang! Teljesen nyitott, alig ér hozzá a fülhöz, és a vékony szivacs amúgy sem sokat takar, mégis nagyon jó a mélye. Kb, mint a Philis shp5401-nek. A magasai viszont jobbak az előbb említett fejesnél, finom részletes hang, a Philips teteje már lekonyul (bár a közép meg élettel telibb szvsz)Sporta Pro: Na itt kb. nincs magas. Ennyi a Portához képest az egész sávtartomány egy kicsit lejjebb csúszott, a mély (a hansonló kialakítás ellenére) mégütősebb, a teteje meg le van csapva. A tere egy állat, a fázishelyessége valószínűleg nagyon jó, és minimális lehet a torzítása, a mély is elég jó textúrájú.
Nem tudom hova ajánlható ez a fejes Utcára, metróra jó lenne a hangja alapján, de nagyon nyitott, otthonra meg azért ennél jobb kell szerintem legalább a Porta, ha házon belül gondolkodunk. Ja persze, sporthoz! 11k-ért ütős látványos hangú nyitott füles. (nekem konkrétan kicsi a pántja, ha a fejem tetején van, akkor nem ér le a fülem közepéig mindkét fülpárna)(#31550) S. Szabi: Egyenes kábelű volt és nem az M változat. Ez volt ráírva: DT770 Pro 80 Ohm. A párnáját a tulaj (ha minden igaz Auratech) rendelte, hivatalos Beyer párna.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
S. Szabi
őstag
Hm, akkor én is lecserélem az enyém a párnákat majd bőrre szerintem, kíváncsi vagyok mennyit jelent
Más:
Az lehet, hogy AIMP3-ban ASIO-ra rakva a kimeneti hangot és Musiland drivert ASIO-ra állítva, jobb a hang és ez nem placebó hatás?
Több a mély és az egész valahogy kicsit jobban szól, és ASIO-nál EQ sincs a Muiland driverben, AIMP3 EQ-ját nem piszkáltam.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Canamp 40k alatt sem éri meg? Visszaolvastam, vodkaboy ajánlotta Q701-hez, igaz, más már annyira nem.
Inkább DAC-ra költenék többet.
kammerer: Feljegyeztem, az a bubo mondjuk használtan nem nagy összeg. Nem lőnék vele alá?
Ez a chAMP miféle? Ez valami DIY? 25k...
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
-
Exodius
őstag
Hangbarlanggal mi a halál van?
-
madle
őstag
válasz Kroni1 #31547 üzenetére
Persze azért 40 rugó az mégis csak 40 rugú, annyiért lehet találni biztos jobb minőségi hangzású cuccot, de a külső, az nagyon átjön amit a Bose teremtett. Ezért vacillálok, nem akarok nagyon belebonyolodni a dologba, egy Mac mellé kell, Takstar Pro 80 volt eddig a kiszemelt, most a Bose nagyon megütötte a szemem külalakra....
-
wdarty
tag
Jó, hogy írjátok a hangbarlangot. Superluxokat tőle vettem.
Jelenleg egy Xonar DS + Superlux 668B-t hallgatók.Szeretnék egy kicsit feljebb lépni. ATH M50XBL-ről szépeket olvasok és tetszik is külsőre, de zárt.
Neutral hangot szeretem, nem szeretem az EQ-t. Ha rosszul masterelték, akkor ez van.Összeg? Fejhallgatóra és DAC+AMP (vagy hangkártya) max 75.000.
-
parkasz
senior tag
Kizárólag otthoni használatra szeretnék fejhallgatót
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, ritkán játékok, és néha tv
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
40 körül
Zárt vagy nyitott?
Na, ezen a téren totál bizonytalan vagyok, de talán a zárt áll legkevésbé közel hozzám
Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Elsődlegesen rock-ot és blues. ritkábban komolyzene.
Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Laptopon integrált hangkártyával, külső wega minimodul 205a erősítővel.
Nem feltétlenül ragaszkodom a legújabb modellekhez, egyszóval használtat is szívesen bevállalok.
Előre is köszi a segítséget! -
Nincsijennév
csendes tag
-
sanyi32
tag
válasz S. Szabi #31550 üzenetére
itt vettem http://webshop.bluesound.hu/studioba/fejhallgatok/fulparnak a párnát és a zippes tartót is.
egyébként valóban jobban szigetel a gyári plüssnél, csak mivel bőr így sajnos hamar beleizzad a füled.
viszont az utcán jobban szigetel(már ha bevállalós vagy, mert azért nem kicsi fejes). -
Kroni1
veterán
Tudna valaki megbízható fejesek javításával foglalkozó műszerész-szakit ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
-
Meridius11
aktív tag
Sziasztok! Takstar Pro 80-nak mennyire van ütős mélye egy Superlux 681 EVOhoz képest?
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Kukk!
Takstar Pro 80-al kapcsolatban van ismert tipushiba, ami miatt erősen javallott lenne itthon venni garival? A 14k-s free shippinges ebayes portéka nagyon felkeltette az éreklődésem.
Esetleg vannak evolúciói?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
törölt tag
Zart fejest 15k kornyeken tudnatok ajanlani? Elektronikus zenehez most foleg.
-
Bodz
nagyúr
válasz wdarty #31577 üzenetére
Most nézem, hogy 75000 a keret fejhallgatóval együtt. Esetleg egy kicsit nem tudnád még megtoldani? 100-ból már el jobban el lehet indulni a K612-vel is.
(#31585) Kleroo: Van belőle egyenes és spirál kábeles. Típushibáról én még nem olvastam sehol. Viszont állítólag ezt is hamisítják. Azt meg neked kell mérlegelni, hogy az itthoni gari mennyire éri meg a felárat.
[ Szerkesztve ]
-
dookiee
tag
Sziasztok. Powerbeats 2-ről tud mondani valaki valamit? Vagy ebben az árkategóriában esetleg helyette valami más?
Xbox Series X
-
SSlyTR
aktív tag
újabb pro 80-as kérdés
Én legtöbbet filmzenéket és egyéb hasonló kategóriájú zenéket hallgatok. Ehhez mennyire passzolna a pro 80-as hangzása? Olvastam, hogy középen picit gyenge. Mi a véleményetek? Esetleg lesz megint ilyen hallgatózós összejövetel? Vagy tudjátok hol lehetne meghallgatni?
Ha jól jártam utána, akkor egy dt770 jó lenne itt is, de azért mégis 3szoros áron van. (márha ebayen eredeti takstart árulnak 13k-ért) -
zsocy
őstag
válasz dookiee #31592 üzenetére
Szia.
Ha a Powerbeats 2 az egy vezetéknélküli fülbedugható füles akkor tényleg eltévesztetted a topikot, mert ez a vezetékes fejhallgatók topikja
Viccen kívül, itt valószinű senki sem hallotta még ezt a cuccot ezért nem is tud mit mondani róla.
Ez a beats 200 $ amerikában, tehát kb 50 ezres fejest keresel? Mivel hajtanád, hol használnád, összefoglalót nézted-e, stb... -
Kleroo
veterán
Egy ilyen hallgatózásra szívesen elvinném a technics rp 880-amat, kíváncsi volnék mit szólna hozzá a nagyérdemű. Mai zenére totál alkalmatlan, nincs benne ducc. Bár ha átalakítom zártszerűre(lefogom teljesen és rányomom a fejemre, és ráEQzok, akkor brutálisa,erős, tiszta,és igazán sub mélyeket ki lehet belőle csikarni, de alapvetően kb nincs benne semmi. közép kicsit kiemelkedik, és összességében nagyon nagyot szól klasszikus zenével, és hangerőben is nagyot gurít megfelelő erősítőről. )
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Ati.Inc
tag
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata surround fejhallgatokkal?Mennyire adjak vissza a terhangzast?Mert nagy reszuk csak digitalisan allitja elo a terhangzast es kivancsi lennek,hogy megeri-e beruhazni egy komolyabb fejhallgatora.
-
SSlyTR
aktív tag
válasz sanyi32 #31596 üzenetére
Azért 30 ezer forint különbség elég sok. Mindenképpen meg szeretném hallgatni. Erre van valami jó tippetek?
Ipod, noti esetleg melóhelyen számítógép, u1-es asus hangkártya amim van. Nem akarok beruházni nagy rendszerekre. Eddig egy vsonic gr06-as szolgálta ki az igényeimet és elégedett vagyok vele.A kofferes ebay-ről 17ezerbe fáj, szóval a nomono is keres rajta bőven. Nem lesznek álmatlan éjszakáim miattuk. Ha ők is 17ezerért adnák még mindig haszonnal árulnák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs