Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Az utolsó 5 évben elfogyasztottam összesen 2 db Beyer dt 770 250ohm fejhallgatót, így eléggé csalódtam a márkában, fogalmam sincs, hogy ez valami extrém unluck, vagy ennyire leadtak a minőségből. 2017-ben vettem az elsőt,, 1 év után a pántot tartó műanyag mindkét oldalon elfáradt, berepedezett, majd rá 1 hónapra eltört.. találtam rá megoldást, egyedileg legyártott 3d alkatrészek, strapabíróak voltak. Erre ahogy lejárt az 1 év gari, a bal oldali hangszóró megadta magát... próbáltam javíttatni, de kifogtam egy kóklert akivel megszívtam, az egész füles kuka lett, így vásároltam egy újat. Ez gari előtt 2 hónappal szintén azt produkálta, hogy megadta magát a bal hangszóró, garanciába szerencsére cserélték még, ez volt 2020 nyarán. Ami érdekes, hogy ebben a műanyag pánttartók azóta is törés mentesen bírják. Viszont a mai nap zenehallgatás közben, csak úgy random megint halkabb lett a bal hangszóró, recsegett, majd elnémult.. Nevetséges.. pedig aztán nincs 0-24 használva, mindig vigyázva volt rá.. soundblaster xi-fi hd, és egy presenter 3 volt mindkettő alatt. Nem nagyon követtem az utóbbi években a fejhallgatókat, de azt látom, hogy ha egy újabb darabra ruháznék be, az cirka 30k-val többe fájna, mert 60k körül vesztegetik őket. Van esetleg ilyen ársávban alternatívája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest