Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindkilla
tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Havernál a kuplungkar kotyogása produkált hasonló tüneteket.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
Vezlanc feszito gyanus
-
StoneBridge
senior tag
A PC37 szeretheto darab lesz, ugy erzem, de nem indulunk problema mentesen. Szervizbe be vagyunk irva julius kozepere, amikor az MT-vel toszkan turara megyek.
Szoval a hiba: 6-7e kornyeken gazt visszacsukva zorog. Magasabb fordulaton gazra is, de 6-7k fordulat kornyeken mar jelentkezik a femes zorges. Alapjaraton, elindulaskor, valtasoknal nem jelentkezik. Vezermulanc? (32e km)
-
CyberPunk666
senior tag
Sikerült a peremét is lecsiszolni a guminak, de ezt már csúnyán bánta a lábtartó alján a kis nyúlvány. A térdemet még így sem sikerült letenni, nem tudom miért. Pedig a gumiban már a lábtartótól függetlenül sincs több.
ABS van a motoron, ami normálisan kikapcsolhatatlan. Ha erős fékezésnél nem kattog az abs, de nyikorgó gumihang jön, akkor vagyok kb a tapadás határán? Vagy ezt valami tök más okozza?
Btw az abs megmentett egy perectől, mikor jöttem kakucs ringről hazafele, akkor van egy elsőbbségadás tábla, amit bebambultam és fékeztem egy erősebbet, de az aszfalt rossz és csúszós volt, azonnal kattogni kezdett.
-
Moleman
addikt
-
Grillo
őstag
-
Domyzilah
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Sziasztok!
Garanciális yamaha mt 07 vittem márkaszervizben a 10000 Km szervizre.Úgy megszoritották a tengelyanyát, hogy én nem tudtam a csavart lecsavarni.Visszamentem motorral, és elmondtam a bajomat, a szerelő háritotta, hogy ő lenne a ludas.Kérdem tőle mi a megoldás, erre ő nem tudja, beszéljek a fönökel.Csak úgy tudja, ha roncsolásst végezz.Megkérdeztem, hogy garanciális a dolog, a fönök, majd megkérdi a központtól.Ennyit a magyar hivatalos márkaszervizről.Lehet a garázsban dolgozó szerelő jobb munkát végez, mert tudja, hogy igy keresi a kenyerét, mig a márkaszervizes szerelő, mivel nincs teljesitménybére lesz#rja a z egészet.
Ti mit szóltok, ha nem lesz kedvező számomra a történet, irjak a yamaha hivatalosoknak?!
-
emre
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Na még annyit hogy:
Itt bizony a lényeg a méret, szóval ha a befoglaló méretek stimmelnek akkor megnézed a polaritást. Ha ez is rendben van akkor kiválasztod a kedvednek tetsző kapacitású és indító áramú terméket. A tiedből is van 5-től 12Ah kapacitásig terjedően, míg az indítóáram 50-től 190-ig. Innét még mindig lehet bonyolítani, hogy kell-e a zselés, vagy sem, milyen beépítési helyzetet igényel, mert a savas nem szeret eldőlni.
-
emre
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Pontos típus nélkül nem tudom miről beszélsz, meg hogy ugyan az-e, és melyiknek mi a mérete.
Linkeltem a belevalót, te meg jössz egy másikkal, hogy az jó-e.Fogd a régit, vidd el egy üzletbe,hogy ilyent kérsz és a probléma megoldva.
közben rájöttem, a 149 a hossza, na szevasz, irány a robogó topik

-
emre
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
és a volt cégemnél benne volt a munkaköri leírásomban hogy tudjam is használni

egyébként asszem ez épp az első találat volt, szóval elképzelhető van ennél olcsóbb megoldás is, csak most már az akku típusra kell keresni

-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Segitenétek milyen aksi kell aprilia sport city one 50cm3 4t robogóba? Kezelési nem ír semmit és ami benne van nem vicc semmi nincs ráírva. Köszi
-
Pocee
senior tag
válasz
üzenetére
A súber nem szorul?
Amúgy persu sztem már kérdeztem én is ilyet de elfelejtettem mi a megoldás,egy szög egyszerű kétütem fűkasza motor,ha elkezd melegedni elkezd önálló életre kelni,itt még nincs szívató hanem a karbi mellett van egy nyomógombos kistartály azt lehet megtölteni a gombbal majd ránt és indul de ha bemelegszik saját magától kezd felpörögni ijesztő tartományba
na és ha azzal a gombbal borítom neki a benzint akkor az féken tartja egy ideig de inkább le szoktam állítani mert félek hogy szétrepül 
de majd lefényképezem inkább -
fodin
tag
Nekem 35-40 körül volt a vége (nem kellett + órákat vennem, minden sikerült elsőre). Minden motoros ismerősöm a korlátlanra buzdított, igazuk is lett, mert egy évvel később megcsináltam azt is. Ettől függetlenül nem bánom a fokozatosságot, elsőre az 50 ccm-es robogó után a 125-ös CBF is nagy váltás volt, de hamar kevésnek érezni. Azóta már - egy 400-as lépcső után - 700 ccm-nél járok, most úgy érzem, ezzel jódarabig elleszek.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ezeket kivettem természetesen. a tolózár nálam súber néven fut

-
Topiccsendőr
addikt
1-tolozar
K - alapkarati fuvoka, es emulzioscso -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szivatóval minden tökéletes, szépen ketyeg alapjáraton, veszi is a fordulatot ahogy kell
anélkül is veszi, csak nem esik utána vissza hanem felpörög. majd ha beállítom az alapjáratit hogy jó legyen, akkor hirtelen gázra nem pörög fel, és az alapjárat is olyan szegényes.
egyébként végigmentem a keverékállítóval ilyen nagyon kis negyed fordulatonként, majd hozzá állítva az alapjáratit, sehogy se jó. minél bentebb van, annál jobban veszi a lapot, de nem áll be alapjáratra rendesen.
Tolózárnál, és emulziós csőnél mire gondolsz pontosan ? (nem ismerem ezeket az elnevezéseket, vagy nem így) de mindent kiszedtem és letisztítottam ami kivehető a karbi házból.
Van még egy olyan apróság hogy a szivató bowden becsatlakozásánál, a gumi tömítés nem tökéletes. de maga a szivató jól zár. tehát zárt állapotban nem kéne hogy ez bezavarjon..
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
teljesen szétborítottam, mindent kiszedtem, nem tűnik koszosnak, minden járatot átfújtam
(#86472) emre nyugodtan szólj bele
van benne egyébként is valami, mert most néztem hogy kicsit eláll a légszűrőház és a karbi közti gumi a belső oldalon. nemtudom az csinálhat e ilyet. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na a power amugy is esedékes lenne. ( de akkor szerintem szivatóval se lenne jó) ezt megnézem.
EZ a konfig ebben a formában évekig működött, nem lett semmi cserélve csak állt vagy 2 évet és belegyógyult a benzin. én ezt frankón kitisztítottam, de inkább darabokra szedem még egyszer és megnézem.
-
Chrys_
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nincs is azzal gond, hogy nagyban vásárolt olajjal töltik fel és nem flakonból, a hsz-m is csak amiatt volt, hogy leszarják, mit ír a gépkönyv, azt tesznek bele, ami van, amíg az olaj típusa passzol.
Nem elképzelhetetlen, hogy valami szart nyomnak a gépekbe,mint ahogy emre írta, de nem hinném hogy ez itt általános lenne. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
van e valami tipped: belőttem a benzinszintet, karbi tiszta, akárhogy állítom, gázadás után nem áll be az alapjárat hanem emelt marad a fordulat. minimális szívatóval okés.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Az akkor 35k (+6k a jogsi kiállításáért) ha előtte évek óta "szimszonozol" és képes vagy a 2 gyakorlati óra + a harmadik maga a vizsga - sikeresen átmenni. Ez nagyjából ki van csukva, én 4 éve eleve úgy álltam neki, hogy mondtam az oktatónak: akkor küldjön vizsgára, ha szerinte egyből át is megyek. Így 5 órával többet vezettem a 8-ban volt a vizsga. 53k + 6k a papírért, ebben benne volt a "motorbérlés" díja is.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Szerintem igen, ez igy van, ahogy leirtad. Markaszerviz magyarorszagon, es nemetorszagban is nagy olajhordobol csereli az olajat, es altalaban egy nem csucsminosegu 10w40 et rak mindenbe.
Eppen melyik marka melyik olajjal van. Pl ktm motorex, kawa fuchs, stb. Tehat te flakonbol jobbat tudsz venni. A kulonbseg, hogy nemetorszagban nagyon ramennek a minosegre, alap, hogy nyomatekkulccsal huznak meg mindent, mig sufniszervizben csak ugy karbol. magyarorszagon a markaszerviz- maganzo arany a forditottja. Nemetorszagban a maganzok - a kornyekemrol beszelek - mindig valamilyen bevandorlok. Torok, lengyel, vagy akar magyar. Svajci tapasztalataim is vannak, kb ugyanez. Nem kepviselnek nagy minoseget a szakszervizzel szemben.
Magyarorszagon nem szoktak egy bizonyos kor utan, illetve a garanciahoz tartozo intervallumon kivul markaszervizbe vinni tulajok motorokat, mert nagyon draga a sufnihoz kepest.
Itt meg talalok 10-20 eves motorokat vegig vezetett szervizkonyvvel.
Hat van kulonbseg a ket orszag kozott. Es magyarorszagon a nem markaszervizek kb egyaltalan nincsenek tisztaban a nem elterjedtebb, vagy modern motorok bajaival, mukodesevel. Abbol meg jo sok van. -
zgospel
őstag
Így van, anémetbe meg asvájcba még az olaj is kolbászból van, nem csak a kerítés, itt magyarba meg rakásszar minden és még bele is hugyoznak az olajodba ahelyett hogy lecserélnék. Kicsit kezd unalmas lenni.
Azért mert fillérbaszójánosok még az olajcserén is akarnak 400 ft-ot spórolni ezért elviszik egy utolsó utáni trógerhez szervízelni, mert csak a motor megvétele után eszméltek rá hogy ez drágább mint a matricagyűjtés, és ezért rossz tapasztalatuk van szervízekkel, attól még nem ez az általános.
Azért a szervízek nem hülyék, többet ér nekik a visszatérő ügyfél, mint az hogy egyszer lerántsanak valakit 10 ezer Ft-tal aki utána soha többet nem megy vissza hozzájuk, plusz még rossz hírüket is kelti, ergó még több ügyfelet és pénzt veszítenek.
Biztos van egy-két hiéna itt is, mint mindenhol, de előbb-utóbb bezárul a kör. -
vendingo
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Csipegeti az olajat, másképp, zajosabban vált...
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Üzem meleg már a motor. szépen pöc röff indul, de szivató nélkül olyan pörgős és nem stabil az alapjárat, mintha szegény lenne a keverék. hát igen sokminden lehet, de a tulajnak szegényes a keret, megkért hogy valahogy kapjuk már össze a vasat. szóval ebből kell faragni valamit. amit küldtél azt köszi! megyek is beállítom hátha segít rajta.
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Újra én.
Ezúttal egy elég láma kérdéssel fordulnék hozzátok, mert már mindenkitől mást hallok. A kérdésem pedig az lenne, hogy ha megvan a B-s jogsi valakinek, akkor hogyan tud különbözetit csinálni, hogy vezethessen A1-es kategoriájú motorokat? Mennyibe kerül nagy vonalakban kb ez a különbözeti jogosítvány? -
Chrys_
addikt
Én holnap viszem szervizbe a motort 12k ellenőrzésre. Olajcsere is lesz, azt mondták Total-t raknak bele. A gép könyvében talán más marka van megjelölve, de mivel nem értek hozzá, és a kód elvileg egyezik, igazából nem érdekel.
-
vendingo
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nekem azt mondták ezt vegyem, próbáltak mindent és ez vált be a legjobban. Ezt több africas klubtag is mondta. Engem nem érdekelnek a besorolások, azt se tudom mi micsoda. Megveszem, aztán használom. Ha nem jön be, akkor teszek bele mást.
-
vendingo
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A tulaj csak annyit mondott, hogy repsol 10w40. Most ezt reneltem : Az Igol PROPULS ROADSTER 4 T felülmúlja a nemzetközi szabványokat. API (American Petroluem Institute) és JASO (Japon Automotive Standard Organisation)
NORMÁK: API SG JASO MA -
Topiccsendőr
addikt
-
vendingo
veterán
Elvileg friss olaj van benne az eladó szerint (repsol), de most rendelek bele igol olajat.
Remélem olajjal megjavul a probléma, mert közbe kiderült, hogy a kipuff se húzza sokáig, belülről rohad az a fémhálós cucc benne. Sebaj, amúgy is szeretnék rá egy arrow paris dacar replica kipufogót.
-
vendingo
veterán
Mitől lehet, hogy váltáskor csattan a váltó, illetve egy hangyányit ránt is. A pici rántást csak álló helyzetben vettem észre, menet közben nem érezni.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na hali!
( ha visszaolvasol, karbiról beszéltünk)
a motor szépen indul, meg pörög, van alapjárat, minden okés, de mindehhez kell egy minimális szivató. ha teljesen visszaveszem, akkor megemelkedik az alapjárat és egy idő után leáll. szerintem benzinszint a probléma. nem tudod milyen benzinszintet kéne belőnöm ?
phbh 28 dellorto
-
Teasüti
nagyúr
Hali!
Normális az, ha fellazulnak leömlő bilincs csavarjai?
Mintha vhol olvastam volna, h ezeket is illik ellenőrizni minden X km után.
Ma traktor hanggal jöttem haza, de szerintem nem három hengerezik. Az ereje megvan, a járása egyenletes. A hang a leömlők felől jön.
Holnap szétszedem. -
Gaboman
nagyúr
válasz
AllTheBest
üzenetére
Igen, néztem én is, úgy képzelem hogy a megalkotója azért az LC4 blokkot választja mert időtállóbb mint a CR500.
Természetesen nem olyan filigrán vele mint a Honda 500 cm3 erőforrásával, de felújítani sem kell annyira sűrűn.
Meg a hangja sincs sehol sem a nagy cm3 2T-től. -
Gaboman
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Igen, nekem sem jött át, ennél hallottam sokkal szebb hangot nagy cm3 1 hengerestől.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Találtam Mitot amibe 660 blokkot tettet, kicsikét szokatlan ez a hang hozzá, valahogy jobban illik a 2T vonyítása.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
De úgy le is papíroztatják vagy csak pályagépnek szokták megcsinálni?
Azért az eléggé ütős kombináció lehet, mondjuk egy 660-at belerakni, FCR 41 MX karbit, nyitott rendszert és kapásból 70-75 paci, biztos sz@r élmény lehet vezetni.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha nagyon akarod, megoldhato.

RS vazba lc4 blokkot szoktak epiteni pl. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ideje lenne!

FIREBLADE78 Bizony, nagyon szuper kinézetük van, élőben meg minden részlete fantasztikus, csak lestem hogy ez egy 125-ös motor.
-
HSM
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Általában a kézikönyvükben szokták specifikálni, milyen pontos mérésre alkalmas.
(#86424) persuader: Üzemórás krossz gépnél nem létezik olyan, hogy duplaannyit jársz a kútra, mint akik veled tartanak 4T gépekkel? És nem lehet 100km-re levetíteni, mennyit kért enni? Nem hiszem el, hogy nem érted....

(#86425) Gaboman: Ez esetben szerencse, hogy nem rajtad múlik.

Igen, gyakran vagyok más véleményen, mint a topik nagyobb többsége. Lehet ezért utálni, nem negem minősít.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én már kész vagyok tőle, megmondom őszintén utálom az ilyen embereket!

Nem elfogadni kéne, inkább csak olvassa a topikot vagy még azt sem kellene.
Ha én lennék itt valaki és tudván az előzményekről is, hányszor de hányszor csinálta már, rég nem lenne itt. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Mar kezdem erteni. Tobb ponton felreertheto a sztori. Most kezd kibontakozni nalam. Szoval a srac, akivel nem lehet beszelgetni, a tudodkicsoda. szerintem versenycelokra gondolt. Itt van egy kis tevedes, mert ott a fogyasztast nem kmben adjak, hanem uzemoraban. Mivel 100 km ben adta meg, nekem automatikusan a mi felhasznalasunk ugrott be. Azt meg nem tudhatja, mert ezt sem probalta, de ott sem dupla a fogyasztas

krossz felhasznalasnal sem duplaannyit eszik, mint az kiderult a cikkbol. Es ha felmesz palyara nem ez az uzemanyagkoltseg miatt fogod lecserelni 4T re, mert nem eri meg. Mint az a cikkbol kiderult. Szoval nem ertem mar megint min vitatkozunk
ez imad vitatkozni, ennyi, el kell fogadni. 
-
canniball
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
A vita berekesztését támogatom. Egyrészt már semmi köze az eredeti kérdéshez, másrészt ez megint olyan se vége se hossza cicaharcba kezd átcsapni mint amilyenre már volt itt precedens...
Inkább azt mondjátok meg nekem, hogy az olyan nyomásmérők mint ez vagy ez mennyire pontosak? Érnek annyit mint a kutakon található mérők vagy ablakon kidobott pénz lenne ilyenre beruházni?
-
veze
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Én olajat, olajszűrőt évek óta innen rendelek, kocsihoz, motorhoz ( a Total Quartz Ineo ECS 5W30 olajat pl mindig hologramos matricával lezárva küldi, a Motul 5100 10W40 nem hologramos, de ettől függetlenül rendben van )
[link]
Egyedül motorhoz valo levegőszűrője nem volt eddig
Ez csak egy lehetőség, nyilván mindenkinek megvan a sajat bejaratott forrása.. -
canniball
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"Nem ertem hol a problema"
Amikor én írtam hogy nem vagyunk egyformák azt válaszoltad de. Aztán te írtad hogy nem vagyunk egyformák, megcáfolva a korábbi állításod. Szóval probléma sehol, most már tisztán látunk veled kapcsolatban.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gaboman
nagyúr
Nekem van tapasztalatom, nem kevés ezekben a dolgokban is mind a két típussal.
Te mit tudsz felmutatni?
Semmit, csak amit hallasz, akkor kinek van valóságalapja.
Ennyi hidd el felesleges ezen vitázni mint a többi dolgon is amit a fotelből teszel másokkal szemben akik meg is élik.
De tényleg fejezzük be, mert veled felesleges megosztani bármit is, úgy is jobban tudod hiszen megélted, megtapasztaltad.
Az a baj rád is igaz ami az aláírásomban szerepel!
-
HSM
félisten
válasz
Gaboman
üzenetére
"Ennyi, de felőlem hihetsz bárkinek is, megtanultam/tud már azt hogy amit te állítasz az nagyon sok esetben szemben van a
valósággal."
Vagyis szemben van azzal, amit Te valóságnak gondolsz.
Remélem világos, mi a különbség a kettő között.Mindenkinek megvan, kinek a véleményére ad jobban, vagy kevésbé.
Számomra meg hitelesebb a kedves barátom, aki éveken át tolta azzal a vassal, mint hogy itt a fórumon mit mondanak az emberek a motorja fogyasztásáról úgy, hogy azt sem tudják milyen típus. 
-
Gaboman
nagyúr
Elég ha azt látod hogy amiről beszélünk ha az összképet nézed nem azt igazolja amit te mondasz.
Ennyi, de felőlem hihetsz bárkinek is, megtanultam/tuk már azt hogy amit te állítasz az nagyon sok esetben szemben van a valósággal.
Te ilyen vagy úgy sem lehet mit kezdeni vele, akit érdekel meghallgat amit mondasz neki, nálam hitelét vesztette.
Ennyi, szerintem felesleges kommunikálni egymással.
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Állat vagy!

-
Gaboman
nagyúr
Ezt az összehasonlító tesztet ajánlom neked, és itt a 125cm3 2T gépről beszélünk ami többet eszik mert állandó fordulaton kell használni hogy menjen.
Egy 2T 250 nem enne többet mint a 4T 250 mivel nyomatékból megold mindent, a többi fenntartása sokkal kedvezőbb.
Az az összesen nézed akkor egy 2T fenntartása, felújítása sokkal de sokkal olcsóbb.
Saját és más motoros ismerőseim tapasztalatai is ezt bizonyítják, meg hát Honda szervizelőm tapasztalatai is. -
canniball
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
"Szerintem még én is fogok tenni rá pár sérülést..."
Erről van szó! Sőt, jobban belegondolva ha patent fényezése lenne ebben a korban az lenne gyanús.Az olaj témához: én ezt a szakira szoktam bízni, csak odagurulok tavasszal a többit ő intézi. Így biztos(abb) lehetek benne hogy az kerül bele aminek kell.
Tanktáska: ha a mágneses kiesett a tanksapka miatt és szíjasat nem szeretnél akkor ott vannak még a tanklock rendszerek, melyeket egy adapterrel a tanksapka gyűrűjére lehet rögzíteni. Igaz drágább mint a mágneses, de ránézni ingyen van, hátha...
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Gyári motorról beszélünk. De ugye tudjuk, Te mindent úgyis jobban tudsz.

(#86408) Gaboman: Kemények vagytok, hogy kipróbáltátok. Igen, én csak a krosszos haveromtól hallottam, akinek ez a 2T-je volt. Végülis, csak durván 20 éve krosszmotorozott, mikor ezek a témák előkerültek...

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Valahonnan ezt is biztos hallotta, meg 100% hogy meg is tapasztalta!

Lehet nagyobb neki a tapasztalata fotelből mint nekünk akik ki is próbáltuk, használtuk őket.
Ez van el kell ismerni!
-
-
emre
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
Bocs, csak ezért fordulhatott elő mert erről az olajról még nem is halottam, legközelebb majd jobban figyelek.

És ha olyan olajat tennél bele ami kapható, és van is készleten?

Kiöblíted vele a gépet, aztán 1-2 hónap múlva teszel bele másikat.(#86405) persuader
Neked motordoktor blogot kellene írnod.

-
vendingo
veterán
1990-es.
Az oldal amit linkeltél jó is lenne, csak nincs igol olaj, amit a szakik ajánlanak bele.
Majd este segítenek AT tagok, hogy mit honnan érdemes.
Motulra gondoltam, de azt állítólag csipegeti.Mosquito34 Most volt próba. Nem megy fel. Nagyon kiáll a tanksapka, ezért csak olyan jöhetne szóba, ami szíjakkal van rögzítve, de olyat meg nem szeretnék. Marad a zseb, meg hátul a doboz, esetleg hasitasi.
Most nem szívesen költenék GPS-re, fizettem eleget tegnap, meg vár rám egy csomó kiadás.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Nalam ugyanez, a dt 200 nak koppra ugyanaz a fogyasztasa volt, mint a drz 400 nak, ugyanolyan sebesseggel, illetve banyafalra maszassal egyutt, ami tudjuk, hogy nem egy kimelo uzemmod.
A kulonbseg az volt, hogy a drz 400 kisvakond modjara elasta az elejet. Kb fejest ugrott a homokba es sarba, es onnan nem moccant, mig en vidaman mentem a konnyu dual purpose 2T mel. Erdekes modon a haverom a 4T t kopkodte, es eldontotte, hogy vesz egy 2T -t mert a toke tele van ezzel a hatalmas sullyal. Csak aki nem motorozik, az ezt ugye nem tudja
A ttr600 is ugyanannyit evett egyebkent, annak jobb volt a futomuve, de ha valami elallitodott, vagy tele volt a legszuro, az gyonyoru volt berugni. Ezt a 15 literes fogyasztast nem tudom honnan veszik az emberek. Akkor eszik ennyit egy 2T, ha felreszelik az atomloit, es a tunernek fogalma sincs mit csinal, csak mindennek a keresztmetszetet megnoveli, mert az ugy jo. Nah akkor rengeteget zabal, es nem nagyon megy jobban. -
Gaboman
nagyúr
Aztán hacsak nem verseny céllal tolja, akkor egy idő után megunja a bő 15L/100km-es+olaj (hasonló erejű 4T motorokhoz képest kb dupla) fogyasztást, és hogy ő tankolni jár, míg a haverok motoroznak, és végül vesz egy 4T-t ő is.

Megint hatalmas tévedésben élsz, semmivel nem evett többet mint haverom XR600R-je ami előtte az enyém volt.
Mivel nincs szükség rá hogy pörgesd a gépet, nyomatékból megold mindent.
Elhiheted nekem egy 4T 450 ami egy kategória a 2T 250-el, ha húzod neki, magas fordulaton használod az is megeszi a 10L/100km.
Mint ahogy az EXC 250 is, nálam annyi volta fogyasztása 120 kilométeres terepezés közben.
Mint ahogy neki is az XR-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Képregény topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én 50-es után 650-esre váltok, nem muszáj annak cibálni a bajszát, amíg nem biztos az ember.
(Persze egy ideális világban az lenne a legegészségesebb.)

van benne egyébként is valami, mert most néztem hogy kicsit eláll a légszűrőház és a karbi közti gumi a belső oldalon. nemtudom az csinálhat e ilyet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)