Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
Büse bőr cucca van vkinek?Velemenyek?
-
Zin
őstag
Sport csizmákat nézegetem tcx,berik márkákat főleg.Ezek mennyire jók?Laza túrázgatás a cél kressz szerinti tempó általában.(társam nyugodt motoros szerencsémre).
-
Zin
őstag
Fc moto weboldalrol erdemes rendelni?Garancia hogy mukodik naluk ? Esetleg Magyarorszagi postakoltseg mennyire jon ki par kg csomagnal?
-
Zin
őstag
Tavaszi szezon előtt milyen dolgokat érdemes cserélni át nézetni?3 évig visszamenőleg a munkalapok megvannak.
-
Zin
őstag
ideiglenes gyors otthoni megoldás csutka kormányra telefon gsp-nek használni mit javasoltok?övtáska rácsatol ?Bár annak nincs kijelzője power bank elfér a telefonnal mondjuk de vmi gyors megoldás kéne próbára
Max 1fülbe füles s ott hallom hogy merre kell menjek..
-
Zin
őstag
3-4-5-6 kuplung nélküli váltásrol felfele mi a véleményetek?600 CBR...
-
Zin
őstag
ruha vásárlás elött állok.Mugen mehet bátran?2 részes érdekel csak.Superzone oldalát nézegettem...bakancs is ruha is kéne.Vagy Plus Racing?Ők gondolom 1 kategória minőségben,esetleg Berik?Az is Szone forgalmazza.
-
Zin
őstag
Milyen márka,típus ajánlatos terepre és aszfaltra?Ezt szerettem volna megkérdezni.Nem világ körüli útra kell,hanem egyenlőre Európán belül használnám.Főleg Magyarország első körben.
-
Zin
őstag
Terep,és aszfaltra milyen típus a legjobb fajta?Nem világ körüli útra gondolok.
-
Zin
őstag
Hasznalt motos vasarlasakor melyik folyadekokat erdemes lecserelni szezon kezdes elott?
F4i 2005 -
Zin
őstag
ProBiker motoros csizma jobb lábnál achille ín begyulladt.Hogyan tudnűm betörni ezt az uj cipőt?Csak a jobb lábamnál fáj/fájt iszonyatosan.
-
Zin
őstag
Üdv!Ha 2-3 évig áll egy motor akkor milyen problémák lehetnek vele ha valaki megveszi?
Gondolok itt a tömítésekre.2004 f4i 3 éve áll garázsban,17.400km. -
Zin
őstag
2005 ös F4i éves költségvetés mennyi kb?Biztositas stb-re gondolok nem a gumi és olajcserére.
-
Zin
őstag
Egy motor éves költségét hogy tudom kiszámolni?2005 ös,és 109LE 600ccm.
-
Zin
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Nem magyarországi a motor...ezt nem irtam le ide.Max szervizkönyvre lehet akkor hivatkozni.
-
Zin
őstag
Km állást le lehet kérni a Suzukitól?Telefonba azt mondták hogy nem lehet csak személy autóra tudnak mondani adatokat alváz szám alapján.Errol kinek mi a velemenye?
-
Zin
őstag
Ki gyárt kipufogókat Magyarországon?
-
Zin
őstag
Youtuben hol tudok rákeresni milyen néven nagy találkozókra?Daytona stb-re gondolok hol szoktak lenni minden évben hatalamas események,rendezvények?1-2 név jól jönne keresés szempontból.
-
Zin
őstag
Miután megveszek egy motort adásvételi kitöltve utánna kötelező átt iratni 14 nap alatt?Azon fellül van még vagyonosodási illeték is?Üdv
-
Zin
őstag
Üdv!
Vásárláskor van vagyonosodási illeték egy motornál? -
Zin
őstag
jogsi s rutin nelkul kezdo gyakorlo motornak yzf 600 r thundercat bevállalható?(7 év robogós mult)
-
Zin
őstag
Jogsi nelkul akit elkapnak mire szamithat?

-
Zin
őstag
Koszonom a valaszokat,nagyon kezseges a tarsasag.Hat 3 eve 180-as runner-t hajtok, eddig ez a tapasztalatom motorozas teren.De en azzal is 60-al megyek, szoval 600as valtos idealis lenne hiszen nem merek gyorsan menni, csak szeretek lassan gurulni, es a nagymotor hang amibe szerelmes vagyok evek ota...
-
Zin
őstag
egy 600-as mocinak mondjuk 120 le mennyi az éves ára? biztositás, stb-re gondolok.Átt irás 100k azt tudom...
-
Zin
őstag
Üdv!
Olaszorszagi motoros hirdetős oldalt tud valaki? -
Zin
őstag
Üdv ebben a nagy hőségben!
Aprilia Leonardo 250-es vásárlását tervezem, B jogsival ugye...
Olasz papirjai megvannak,elvileg ha bejön a törvény,lerakom a korlátlan jogsit nem lesz probléma?
Vagy 2000 évtől kikell fizetni mindent rá visszamenőleg amit az olasz nem tett meg ?
Most hozták be, hirdetésre érdeklődtem telefonon csak. -
Zin
őstag
Egy 100 lovas 600-as gépnek (évj:2007-2008) mennyi az éves költsége?Nem a gumi és fékkopásra gondolok,hanem pl hány évente van műszaki,biztosítás stb...
-
Zin
őstag
egy 600-as Hornet-en vagy hasonló motoron pl olaj cserekor milyen dolgokat kell még kicserélni?
-
Zin
őstag
Nemetektol behozott 600-as Hornet mibe fáj hogy magyar rendszámos legyen, és menetkész legyen Magyarországon?
-
Zin
őstag
Korlatlan jogsi nelkul ugye motort venni lehet,kulfoldrol is ezt tudom vagyis remelem.De ha forgalomba akarom helyeztetni, stb hogy minden oké legyen, de nincs jogsim akkor mi a teendo?
-
Zin
őstag
cbr 600rr,r6, stb-re nem lehet turadobozt rakni hátulra meg oldalra?
-
Zin
őstag
-
Zin
őstag
-
Zin
őstag
600-as Hornet, vagy Kawa Z750? 2005 évjárat és jövőre tervezem...
-
Zin
őstag
FB-on volt egy budapesti bolt nem tudom mi a nevük mindig kiposztolták hogy kik jártak náluk...Levolt fotózva a bolt elött aki náluk vásárolt, s vmi komoly géppel volt ott.Melyik üzlet is az?
-
Zin
őstag
180-as Runner-be évekig nem volt váltó olaj csere.Érdemes lenne ?
-
Zin
őstag
Egy 600ccm-es hornet éves költségei kb mennyibe kerülnek? biztositás stb-re gondolok,meg műszaki ilyen dolgok?
-
Zin
őstag
Üdv! "A" korlátlan jogositvány mennyibe kerül most? B megvan már rég!
-
Zin
őstag
2t olajat online honnan érdemes rendelni?Motul/Repsol/Castrol jöhet szóba

-
Zin
őstag
Sziasztok! Rövidke video szeretnék véleményt kérni én kameráztam.1 kerék 2 fő

-
Zin
őstag
doc:thx
Ezt néztem ki magamnak...Lehet hogy a Mugen valoban magyar termék 
-
Zin
őstag
Irjatok olyan márkákat akik jo textil nacit es kabátot gyártanak mivel vásárolni akarok a közeljövőben ien terméket csak nem tudom melyiket érdemes:$
-
Zin
őstag
Textil dzsekit szeretnék vásárolni,és az lenne a kérdésem ha pl esőbe megyek akkor általában sisakom hátul is "sáros" szokott lenni, hogy az ien vizallo,szelallo stb dzsekiket hogyan erdemes utanna letisztitani?
-
Zin
őstag
Sziasztok!
Ma bementem egy motoros boltba és mondtam hogy nekem Michellin gumi kell.
Csodalkozott az elado egy nagyot.Mekkora egy szanalom ez az ország ienkor jovok rá
u.i: az a vicc hogy a noname szemét gumi is 9 ezer ft meg amit én akarok sport pilot is.vicc komolyan mondom...-.-
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Max 1fülbe füles s ott hallom hogy merre kell menjek..