Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Anulu79
üzenetére
El kell szomorítsalak, akkoriban ezeknél a japán softchoppereknél jellemzően alulméretezték a tankokat. A későbbi modellek mint a Yamaha XVS650 Dragstar 16l-essel van szerelve(nekem ő az egyik favorit) vagy a Honda VT750 is kicsit jobb a 14l-el, de ezeknek az ára is magasabb.
-
Xaels
félisten
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Még talán a Honda paneurópa 1300 is szóba jöhet ha túrázni kellene a gép.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Átestünk a paci másik oldalára..
VFR-ből is inkább a 2M felé vannak olyanok ami Neked megfelelne. Szerintem még nagyon nem tudod,hogy mit akarsz/szeretnél. Egyáltalán mire szeretnéd/akarod használni,hova mennél,mennyit mennél stb?? Vagy az igényeiden csiszolj és nézzél körbe más lehetőséget is vagy az összeget toljad feljebb. XJR,CB 1300,GSX 1400 hm? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Azt hallásra nem lehet biztosan megmondani, illetve ha igen, akkor nagy a baj. Ellenőrizni, mérni kell!
Ha nagyobb lesz a kelleténél, akkor csörömpölhet, csattoghat, de a teljesítmény nem romlik. Ha kisebb lesz a kelleténél (magyarul megszűnik), akkor csökkenhet a teljesítmény, de annak meg nincs mechanikus hangja. Max a kipufogóba durrog.(#49888) Daywalker: Lassú voltam. Hiába no, öregember nem gyorsvonat.

-
Ferdzsoo
addikt
Valaki szakitól kérdezném:
Ha elmegy a szelephézag akkor azt elvileg lehet hallani. Milyen hangot kell ilyenkor keresni?
Ill., ekkor veszíthet teljesítményéből a motor? Ha igen mennyit?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem csak az új generációt lehet leszabályozni, a régit nem, márpedig az ár alapján te azt keresed. De egyszerű: nem húzod, korán elváltod.
mod: De ha ennyire korlátolt a keret, akkor power commanderre sem lesz della
És nem szerintem, mert a ZZR rendszere eléggé bonyolult így is, hogy ne dögöljön meg aki rajta ül. -
runner 125
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
ZZR1400.
Idén valamit venni akarok.
Amin kényelmesen elférek/ünk, akár ketten is, lehet dobozolni, nem túl hasalós, de mindenképpen fejidomos.
Árban max 2m, de örülnék ha 1,5 alá tudnám szorítani.
BMW-ket kihúztam, annyit nem akarok márkaszervizre locsolni, bár az alap dolgokat megoldom magam úgyis.VFR800-ra továbbra is lecsapnék, de nincs belőle fekete - fehér, más színű meg nem jöhet szóba abból.
mod. Viszont a kérdés továbbra is adott. 120 le környékére az első évben le szeretném korlátoztatni. Power commander-ek pl. tudnak ilyet?
-
Anulu79
addikt
Az Intruderekkel van valakinek tapasztalata?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Milyen állatod van neked?
Csak nem BMW S1000RR:? 
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Hm ha lehúzol 2-3db gyertya pipát?
Már megint mit néztél ki? -
runner 125
nagyúr
Hi,
Van mód arra utólag, h egy adott motor teljesítményét visszaszabályozzam?
193 le-t kissé súlyosnak érzek.
-
zoltanz
nagyúr
Rendesek voltak a Kawasaki-nál Fehérváron. Vezérmű láncfeszítő csere, 0,2 órát kellett fizetni, plusz volt egyéb anyag költség 500 Ft, az alkatrész szerkezeten kívül ami 13 500 Ft volt.
-
Daywalker
addikt
válasz
baboss
üzenetére
Első kézből tudok neked infót adni, mert van egy a családban, ami elvileg javításra vár. A red barontól került hozzánk. Nagy baja nem volt amíg ment, de évek óta a garázsban van, rendszám sincs rajta. Valószínűleg üzemanyag-ellátással van gond. Amúgy nem megy rosszul, de tapasztalatunk szerint nem fogyaszt keveset, mert forgatni kell mint az állat, hogy menjen, de menni azt tud (160+ a vége). Sok alkatrésze közös asszem a kis bandittal, de ezek már nem fiatal motorok, ha komolyan hozzá kell nyúlni, akkor az pénzbe fog kerülni, ha perec van, akkor is. Kényelmes, nem rossz motor, van méretes tárolója is, a világítás viszont csak jelzés értékű. Én a kora miatt nem venném meg ma már.
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Valakinek van tapasztalata Suzuki gsx250f mocirol,Japán belpiacos ?
Alkatrész ellátás és egyéb info érdekelne.
1985-ben raktam le a jogsit A kategória nagymotorra,ezzel bármekkora vezethető ?
Ha jól tudom most már kategóriákra van felosztva.
Köszönöm
-
vlevi
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ez szörnyeteg? Egy teljesen kiszámítható, alulról is elég jó nyomatékkel dolgozó gépről van szó. Ugyanez a 2 henger pöfög az újabb DL-650-esekben is (a régiekben pedig az SV650 blokkja volt). Nem kell tőle parázni.
Amúgy nekem, 2004-ben ez volt a tanulómotorom
[link]
Simson után egy kicsit hirtelen váltás volt a 15-ig skálázott fordulatszámmérő ( [link] ) , meg a 98 ló. -
-
canniball
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Polemius
üzenetére
Belátható időn belül nem veszek semmit sem, mert nincs rá pénzem, Idén Erdélyt (meg sok itthoni kisebb túrát) végig csinálok a Csótánnyal, amíg szét nem esik alattam. Ez most egy hirtelen döntés volt, de ha meg lesz a jogsi, akkor már könnyebben mozdulok, illetve legalább - kipróbálás céljából - rá merek ülni idegen motorokra is. Aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Sajnos KRESZ vizsga időpont legközelebb egy hónap múlva lesz...

-
Polemius
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Amikor egy éve (0 motoros tapasztalattal) csináltam a jogsit, az egyik tanulómotor típus az SV650 volt.
A Gladiusban ugyanaz az erőforrás van. A teljesítmény miatt ne aggódj, majd nem rántasz neki nagy gázt. Inkább arra ügyelj, hogy ne csukd el hirtelen, mert aki nem számít rá, azt megviccelheti az erősebb motorfék. Az SV-hez képest alacsonyabb (kiállításon ráültem), szóval biztosan nem lesz túl magas. (Jó, a Csótányhoz képest magas lesz, de leér a lábad.
).A legnagyobb veszélyt abban látom, hogy mi van ha a végén már nem choppert akarsz?

-
Burt1793
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Szerintem ne aggódj, én most kezdem csak a motorozást, számomra hatalmas élmény volt 600as tanulómotornak odahúzni egy kövéret és kiforgatni a kettest.
Jogsi előtt nem ültem még motoron, 3szor mentem 1 órát a rutinpályán és utána már tökéletesen ment minden, amit ott kell csinálni. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Outlander
üzenetére
Nem a km-ek számával van gondom, a Csótánnyal 2 év alatt már 15.200,- km-nél tartok. Hanem egy - sajnos tényleg - beteges, rozoga öregember vagyok, így a motor súlya, a magas ülés, és a "túl nagy" teljesítmény elriaszt. Főleg, hogy eddig hozzá voltam szokva, hogy bármikor büntetlenül húzhatok nyélgázt, sőt máshogy a kis döggel nem is lehet motorozni. Félek, hogy magamra borítom, meg ilyesmi.
-
Outlander
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ne aggódj, nem lesz semmi gond. Szerintem még élvezni is fogod és nem csodálkoznék ha kicsit nagyobb motorra vágynál majd, mint a 250-es kategória.

Ezek amúgy nagyon kezelhető gépek, nem hiába oktató motorok. Könnyen hozzá lehet szokni. Nekem szinte semmilyen tapasztalatom nem volt hozzád képest és simán mentem velük. Már az enyémtől se félek, pedig ha 30km-ert mentem vele.
Már ami a súlyt illeti... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
PoLizei
üzenetére
Köszi, simán túl vagyok mindenen, sőt többet is végeztem, mint terveztem mára (1 nap szabin vagyok): ügyfélkapu regisztráció, SZJA-bevallás leadása, téli gumi cseréje nyárira, és itt jön az, ami már ON: befizettem 20k jó magyar forintot a Kiskun Autós iskolának. A többit találjátok ki!

(#49856) V.Stryker: az oktató is arra dumált rá. Most egy ilyen szörnyeteggel kell majd tanulnom-vizsgáznom: [link] Félek tőle előre is, mint állat!
Az A2-es tanulógép egy 25kW-ra fojtott GS500 lenne, azzal szerintem könnyebben megbarátkoznék. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Megane2000
üzenetére
Én a csigánál csináltam annó a B-s jogsimat. Semmi gond nem volt velük.
Más: Ma ha már a 17.-ben jártam, beugrottam a kelomotorhoz és vettem 2 darab pamut maszkot, 990 körül volt. Hát érdekes. Az már elsőre lejött, hogy a varrás b.ssza az orromat, mert pont középen van. Kifordítva ciki felvenni?
De a legfontosabb,hogy a napszemüveget is fel tudom tenni ha rajtam van. Abból is vettem újat, kemény 1490-ért a Dechatlonban, széles látószögűt. -
CheGhost
aktív tag
válasz
Megane2000
üzenetére
Helló!
A csigavérnél csinálom mostanában az A korlátlant, pénteken lesz a kresz vizsgám.
Az autósoknál kevés az oktató, azért vannak nagy sorok. A motorosoknál azt mondják kresz után 1 héttel már fel tudsz ülni motorra. Viszont mind az elméleti oktatóm, mind a majdani gyakorlati is nagyon korrekt (követel, de nem szivat) és érti a dolgát, sőt az irodában is nagyon rendesek voltak velem. -
Yoshida
aktív tag
-
ludsimon
veterán
Ő él még?
Be tudjátok linkelni a csatornáját? -
Something_
őstag
Elmondhatatlan erzes az, hogy kocsival kellett ma jonnom dolgozni es 10 km-t 43 perc alatt tettem meg(google utvonalak), bejottem masfel oraval nyitas elott, mert sok a munkam, de a ceges kulcs a motoroskabatban maradt. Termeszetesen rajtam kivul mindenki 10 elott esik be 5 perccel.
Jol indul ez a nap es kb este 10kor er veget.Szerk: motorral atlagosan 15-17 perc az ut normal tempoval.
-
Polemius
senior tag
válasz
Anulu79
üzenetére
Banditom van, 600-as, naked, 2002-es.
Imádom.
Az első motorom, kezdő jogsival is terelgethető, de a nagybanditról azt mondják, kicsit vadállat, az nem lenne annyira ideális kezdésnek.
S/N verzió gyakorlatilag csak a fejidomban tér el, egyébként minden ugyanolyan és ugyanott van.
Az ülése kényelmes, jóval kényelmesebb mint az SV (nyilván átalakítással azon is lehet segíteni), az utas alatt is.Ha nem is így szezon elején, de lehet találni 600e körül jó állapotúakat. Nekem első gazdásat sikerült kifognom.
A 2000 utániak egyenes vázasak, modelltörténetet találsz itt meg itt.
Nagyobb változás volt azóta a motor injektorosra és vizesre cserélése, de ott erősen ugrik az ár...
Alkatrésszel nagyon nem lehet gond, elég sokat gyártottak belőle, és fut mai napig. -
Megane2000
aktív tag
Üdv,
Tanácsot szeretnék kérni. Korlátlan motorra szeretnék jogosítványt szerezni. 22. kerületben lakom, így örülnék neki ha 22 vagy 11. kerületben találnék motoros iskolát. Van valakinek tapasztalata ezen környék motoros sulijaival kapcsolatban?
SOS jogsit és csigavért néztem, hogy ők vannak 11. kerületben, de SOS jogsiról sem a csigáról nem olvastam túl jókat. -
Daywalker
addikt
válasz
Archer
üzenetére
Há, hja!
Én direkt be se kapcsoltam a köridőmérőt most. Persze le is volt merülve, de elem épp lett volna kéznél. Nem idegesítem magam ilyenekkel, majd ha megint addig döntöm, mint tavaly előtt
Amúgy az oszloptrafi kamu, ellenben a kolléga által mutatott furgonos mérés nem, Pesten is van belőle. Út mellett beállnak a parkoló autók közé és észre sem veszed, megy a csekk

-
Archer
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
Én már a legelején mondtam, hogy teljesen felesleges itt köridőzni, ne az legyen a lényeg, úgyis érzi, hogyan fejlődik. Ne is mondtam, hogy fékezve menjen be a kanyarba, de azért elég komoly motorfék van magasabb fordulaton, sokat segít az is a kanyar előtt és akkor nem csinált mást, csak elengedte a gázt. Persze a tapasztaltabbak gondolom elég durvákat fékeznek a kanyarok előtt, amikor már a komolyabb köridő a cél de itt most nem erről szól a dolog. Én sokat használom a motorféket (lehet amúgy, hogy helytelenül), ha meg aztán még a fékre is rámarkol az ember, eléggé más dimenzió a lassulás, mint mondjuk egy átlag autónál

Más: facebook tele van a trafipaxos útszegély jelzőoszloppal, hogy már mindenhová ilyet tesznek, persze osztják ezerrel de van ennek valami valóságalapja? Ha arra gondolok, hogy egy Fama azért nem kis darab, egy hitelesített mérőeszközt hogy paszíroznak bele egy ilyen bizb@sz oszlopba?
-
canniball
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Jogosítvány hosszabbításához (orvosi alkalmassági vizsgálat) mit kell vinni? Jogsi meg kp., slussz?

(#49838) Outlander: köszi szépen!

-
.mf
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Ez a csütörtök sajnos pont kiesik (fogorvos - Japánban a bringás eséssel elrepedt két fogam (de hogy hogy pont a nagyörlő és bölcsességfog?
), amikből 1-1 darab itthon ki is tört...), meg amúgy is legkorábban 5-f6-ra érnék csak oda.
A hónap végén meg megint utazok el, úgyhogy jah, nem egyszerű. Arra a Hringesre is épphogycsak ki tudok menni. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Kesztyűt szeretnék venni, valaki tudna egy gyorstalpalót, vagy nem olyan nagy ügy ez?
Főként városban, nyáron, de kinézem magamból hogy ősszel is használnám. (+ ha kitévedek havi egyszer városból, akkor is legyen azért jó)
Cordura? Marhabőr? Melyik hogy szellőzik, és melyiket ajánljátok?
-
emre
veterán
válasz
Anulu79
üzenetére
Mire gondolsz?
Ha komolyan hozzá kell nyúlni akkor eredeti alkatrészek fognak kelleni ami senkinél sem lesz a polcon, de pár napon belül beszerezhetőek (ha van belőle Európában). A kopó alkatrészeket meg szezon előtt cseréljük ki. Minden más esetben meg ott a bontóból való vásárlás lehetősége. Pl nem lennek meglepve ha egy blokk felújítás helyett 10-ből 9 ember a bontott blokk vásárlását választaná. 1990 előtti gépem van de nem sok eredeti alkatrészre volt még szükségem.
-
emre
veterán
válasz
Anulu79
üzenetére
Belpiacosat és / vagy USA verziót nem vennék. Az évjárat nem feltétlenül szempont, állapotot vásárolunk. (téma összefoglaló rulez). Én speciel a nem irtózók a régi karbis gépektől. Egyébként ha most úgy lenne pénzem motorra ahogy nincs akkor egy FZ1S, CBF1000, vagy FJR büszke tulajdonosa lennék.
(#49824) Daywalker
Semmi gond.

-
.mf
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Annyira nem kell vészesen hosszú... Ezek a Kakucson tavaly pl. egy ekv. 90-es obival készültek, egyetlen menet idejére voltam csak ott, ha van időm körbejárni és helyeket próbálgatni, biztos lettek volna jobb "pózok" is. Meg akad teleobi is. PDAF hiányában viszont nem lesznek olyan mozgásban elmosott hátteres képek, de legalább egyáltalán lesznek képek

Meg hát, azért én is szeretek néhanapján pályázni, úgyhogy azért se hagyjatok ki
-
Anulu79
addikt
Köszi az eddigi tippeket!

Évjáratban meddig érdemes vissza menni? Úgy értem, hogy alkatrész ellátottság terén milyen öreg motort érdemes venni? Vagy nincs ilyen mert szinte minden kapható?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Anulu79
üzenetére
Az SV biztos nem lesz jó neked. Kényelmetlen hosszútávon az ülése, a második személynek meg pláne. Plusz a világítása sem egy világbajnok.
Banditot bátran nézetsz az biztos. Mondtad, hogy sportot nem, de esetleg nézz rá a GSX750F -re.Én is azért vettem, mert ár/értékben verhetetlen.
Mondjuk az ár pont szerintem rosszul van megválasztva. Tapasztalatból mondom, mert pár hónapja hasonlóan voltam, mint te. 600.-ért akartam motort. Viszont pont valahol itt van a határ a régi lefingottaknál. 600-ért alig kapni szépet és jót, még fiatal is legyen. Viszont 700-800 között már teljesen kicserélődik a kínálat, fiatalabbak, szebbek és minden szempontból nagyobb a minőségi ugrás, mint egyébként amit az a +100-as jelent. Fontold meg,hogy tegyél vagy gyűjtsél hozzá.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
Annyi a különbség, hogy külföldön (osztrák) csak akkor fog megállítani a szerv, ha valamiben tényleg sáros vagy, vagy pedig ellenőrzés/átvizsgálás céljából. Míg itthon ami eszükbe jut. Itthon lehet, hogy elgurul egy füstölő, hangos motor az utakon, de kint ez nem fog működni. Pedig tudható, hogy valamilyen szinten nem jó a géped.
-
emre
veterán
válasz
Anulu79
üzenetére
Használt: Suzuki GSF1200 Bandit S
Hat kilóért a hülyének is megériÉn még elgondolkodnék ezeken a típusokon is. Ha nem is konkrétan ezeken a gépeken.
Yamaha YZF 1000r Thunderace - 580.000 Ft
Yamaha tdm 900 - 690.000 Ft
Yamaha FZ6S Fazer - 679.000 Ft
Honda CBF 600 - 678.000 Ft -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Anulu79
üzenetére
Choppert: Yamaha Virago 535. A2 jogsival is vezethető. Mondjuk méretre pici, de szedi a lábát rendesen...

Amúgy meg komolyra fordítva a szót: Honda CBF 500. Az a világból is kimegy. Ez utóbbi nem V2, viszont jó. V2-ből a V-Strom.ok (Suzuki DL650) lenne jó neked, de 600k-ért nem nagyon adják őket. -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Ha olyan motort szeretnék venni ami 2 emberrel megpakolva is megállja a helyét (nem száguldozni meg gyorsulgatni szeretnék) és az ára 600k körül van ráadásul a hengerek elrendezése is "V" akkor sportmotoron kívül mit ajánlanátok?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Ha van érvényes műbizonylat a kipufogóról, az sem elég?

Amúgy van mikor a rázópadra is rakják, lengéscsillapítók állapotának mérése, (1-2 éves motornál is megcsinálják néha). Hallottam olyat, hogy nem jó a fék, mondják, szakaszosan fog. Erre ismerős az az ABS, ja.
Nekem utoljára mikor voltam 5-6 éve, elindít, ok, vége.
-
Peczek
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Segítek: 10-el mehet (a 20 már egy közepes kerékpáros sebesség).
Egyébként szerintem a könyv felesleges, ha meg van "B" kategóriád, ahhoz képest 2 eltérés van:1. mehetsz a buszsávban is
2. parkolhatsz a járdán is -
Burt1793
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Járdán biztos nem mehet 20-szal semmi.
(#49805) jaktib: Jó ez a moci?
Erősen nézegetem, bejáráshoz kell elsősorban, 35 kW-ra visszafojtva. Magas embereket szereti ez az ER-5-ös és fordítva? -
FIREBLADE78
addikt
Nagyon erőltetik az új kresz könyvet hogy vegyük meg nincs rajta hasznuk stb. Enélkül nem lehet levizsgázni? Illetve szakoe teszten megint feladott ilyen hülye járda tisztító géppel 10 el vagy 20-al mehet a járdán? Tele van gyalogos kérdéssel is. Mi közöm van nekem a gyalogoshoz? Így soha nem megyek át az biztos
-
Daywalker
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Igen, de itthonról van szó, mármint a vizsgáról. Pont ezen a cikken rugóztunk két (?) napja.
De amúgy ez egy balfaszság, mármint a rendszer, hiszen ha nem mérik, akkor honnan tudod, hogy jó vagy sem?! Miért lennél köteles elmenni egy ausztriai túra előtt beméretni? Agyrém! Ezért nem megyek én sehova, bassza meg az összes szerv, mert ez is csak a szopatásról szól. És még hogy itthon van csak szopatás! -
jaktib
tag
Ma először mentem Budapesten kívül. Közeli célpontot választottam Veresegyházát. Jó volt az út is. Nagyon tetszett a motor is kényelmesen tudtam menni, de azért még óvatosan. Szóval lassan kezdődik nekem is az igazi szezon. Jó idő is volt. Csináltam ott egy kis videót is. [link]
-
-Mosquito-
őstag
45-50 éves Nőnek elmagyarazni,csináljon egy tigrisbukfencet repülés közben..
Háát nem tudom.. Biztos kivitelezhető, ha be/gyakorlod de ne kerüljön sor rá. Sok mindenre fel lehet készülni, de mindenre nem. Egyébként pont szombati eset, egér útról index nélkül akart felkanyarodni a 7-es útra lámpa után!! egy busz a külső sávból!! Fék majd ezt látván necces helyzetet,gáz és a szembejövő sávba áttérve kerültem ki a félig elém fordult buszt.
Mondom ilyen nincs!Más,
Előjött a Hondan az első hiba. Tirolban észrevettem, hogy alig/nem melegszik a motor. 1kocek ég a 3helyett. Most, hogy le lett cserélve a hűtöviz ránéztünk a termosztátra. Nyitott állapotban volt a tengelyen volt valami mocsok és e miatt nem zárt/nyitott. Megpucoltuk, kimostuk a rendszert majd össze lett rakva, műxik faxányosan. Ennyi km/használat után ez bagatel hiba. -
vlevi
nagyúr
"rostély fel, szemüveg bepasszíroz, voila."
Sisakja és szemüvegje válogatja, meg persze a fejed formája is
Régebbi napszemüvegem pl. egész elfogadható volt, de a mostani sajnos valamiért nem fér el úgy a sityakban. Egész napos túránál marha kellemetlen, volt, hogy inkább fel sem vettem.
A környékünkön pedig az a pár optikai bolt, ami van, szétnéztem, épolárszűrős barnaüveges napszemcsi, ami kisebb egy pilótaszemüvegnél, olyan alig van. Ha meg emberi áron akarnék venni, akkor már szinte 0 a választék
Én egyszer láttam egy ilyet , egy csopperes srácon, nyitott bukósisakban, nagyon ütősen nézett ki

-
Outlander
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ez szerintem viccesebb...

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali médialejátszót?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- További aktív témák...
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

VFR-ből is inkább a 2M felé vannak olyanok ami Neked megfelelne. Szerintem még nagyon nem tudod,hogy mit akarsz/szeretnél. Egyáltalán mire szeretnéd/akarod használni,hova mennél,mennyit mennél stb?? Vagy az igényeiden csiszolj és nézzél körbe más lehetőséget is vagy az összeget toljad feljebb. XJR,CB 1300,GSX 1400 hm?

És nem szerintem, mert a ZZR rendszere eléggé bonyolult így is, hogy ne dögöljön meg aki rajta ül.

Már megint mit néztél ki?

Az SFV pedig nem tudom mennyivel másabb mint az SV, de sokkal nem lehet; akkor pedig köze nincs a "szörnyeteg" kategóriához. Ráadásul pont az ami neked kell: V2.