Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Össznépi gurulás lesz a nyáron?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
válasz Bogyó bá' #49698 üzenetére
Igen, de arra nem szabad alapozni, az a rendszer szereti magát megadni. Ja és simán bekajálja az 5l-t városon kívül a drága.
Kicsit több mint 7évvel ezelőtt.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Bogyó bá' #49694 üzenetére
Jó kis gépek ezek az XV535-ösök. Roskadásig van hozzá alkatrész is. Ami kompromisszum az a kicsi tank.
(#49695) Daywalker jó kis Roadstar Warrior, el tudnám viselni. Ha már Yamaha.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Daywalker
addikt
válasz Bogyó bá' #49694 üzenetére
1.6-os alá nem is adnám Amúg jó kis aszfaltszaggatók ezek, csak egyelőre nem az én stílusom, bár elnézegetem őket.
"egy fillérem sem feleslegben" - nekem sem feleslegben, sem másképp nincs
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Daywalker #49693 üzenetére
Én meg egy nagyobb jogsiról, meg egy ilyen gépről álmodozom éppen. De most nincs egy fillérem sem feleslegben, a félretett aprópénz egy erdélyi körútra gyűlik. Aztán ősszel talán jogsi / tanfolyam, jövőre meg valami öreg, de nagyobb vas.
Egyébként nem is megy rosszul, hangja is van, és épphogy, de befér az A2-be is: [link]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Daywalker
addikt
-
Daywalker
addikt
válasz Bogyó bá' #49690 üzenetére
Ne kezdd te is. Semmi egyéniség nincs a zöldben...azt a birkák legelik. Én szeretek különbözni a többitől Ha részeg vagyok a kéket könnyebb megtalálni sok zöld között. Egyébként viccet félretéve, a kék festése a régi kawáknak élőben sokkal szebb, mivel az brill festés (tehát csillogós), a zöld meg csak sima ződ.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz -Mosquito- #49689 üzenetére
De ha már egyszer
nem HondaKawasaki, akkor mér' nem ződ'?!Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Daywalker
addikt
-
Something_
őstag
válasz -Mosquito- #49685 üzenetére
2 db galériát láttam kepesmotor-on, de nem találtam meg magamat, pedig ott volt suzuki és honda is :-(
-
-Mosquito-
őstag
válasz Something_ #49684 üzenetére
Láttad a Teszmotor,Hegylakok FB oldalát? Egy darab Yamaha, Honda stb képek sem került fel csak Kawa.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Something_
őstag
Találtam a Kawasaki napról egy videót: [link]
13:10-től Mosquito, aztán Persu is elhúz az ember mellett, aztán beér minket Daywalkerrel
-
Yoshida
aktív tag
Hi,
A Thököly úton két helyen is van olyan buszsáv (pl. Dózsa György, és Keleti között) ahol ugyan az aszfaltra rá van nyomtatva a BUSZ felirat, de az út szélén a táblán van egyszer a sima sáv jelölve, és a busz sáv "BUSZ" felirat helyén egy behajtani minden irányból tilos felirat van, és alatta hogy kivéve BKK.
ITT látszik streetview-n az egyik elvileg.
Most itt akkor lehet menni motorral, vagy sem? (mármint szabályosan)
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Nincs. 50-es membrános Minarelli AM6 blokk. 7-11k között a legerősebb de közép tartományban nem kell dadognia. Amúgy hallom a videón hogy erős, csak nem mennék 2x200kilométert ha plusz 25 papírért karbit is kell vennem.
Bár hallás alapján karburátor tisztítás és beállítás.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok. Szeretnék venni a városon át munkába járni egy Aprilia RS 50-et.
Van egy amelyik tetszik és árban is megfelelő. A tulaj szerint erős de 5000-6000 között dadog.
Kértem a jelenségről videót.
Szerintetek is csak karburátort kéne állítani?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Archer
őstag
válasz Something_ #49654 üzenetére
2-ben mentél?
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
ludsimon
veterán
undefined
-
polimorf
tag
válasz FIREBLADE78 #49670 üzenetére
Jogsi kell mert különben záróvonal átlépésnél mit fog elvenni, mint nekem.?
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #49670 üzenetére
Meg pénzed. Vagy két éve ott gyorshajtásért lemeszeltek. Kicsit vitatkoztunk, majd elismertem. Azt mondja, helyszíni bírság vagy csekken a duplája... hát mondom, mennyi az összeg? Mondott egy 2000 forint értékű lejt, erősen haraptam a nyelvem,hogy szembe ne röhögjem. Mondjuk, egy út tisztító autót előztem vagyis inkább kerültem ki 50 helyett 65-el.
-
-
.mf
veterán
Nem tudom, itt volt-e már említve (kereső nem dobta ki), de:
május 23-án Motofest a Hungaroringen az OBB és Groupama támogatásával, 1 menetet ingyen lehet menni a Hringen, meg lesznek mindenféle bemutatók, stuntosok. Reggelre és délutánra még van pár szabad hely, akit érdekel, jelentkezzen minél hamarabb.
[link]Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-Mike-
addikt
Kopott gumi, hangos dob vagy nem megfelelő CO-érték? Máris fáradhatsz a kasszához… [link]
-
jaktib
tag
válasz Geri89 #49630 üzenetére
Én megcsináltam a korlátlan jogosítványt szeptemberben. De nem akartam még rögtön nagy motort venni, csak gondoltam ha megjön a nagyobbhoz a kedvem, ne kelljen ismét, vizsga, okmányiroda stb... Sokáig azt gondoltam, hogy 250-es lesz, mert elég az a méretemhez. De az újabbak még nagyon drágák, a régebbiekből meg pont az olyan belpiacos motorok vannak, amiknek a javításáról azt olvastam, hogy igen nehézkes. Ha annak a motor árának a dupláját tudnád vásárlásra fordítani, már abból lehet olyat találni ami jó, és nem kell a javításra költeni a pénzedet. Vagyis hamar annyiba lenne mintha vettél volna egy nagyobbat, de nem belpiacosat. Inkább egy évvel későbbi, de jó élvezetesebb szezon, mint egy szerelőhöz járkálós. motor miatt idegeskedős. Nekem is itt a nagyobb motort javasolták. Most 500-as van és nem bántam meg. Kezdem megszokni. Nem egy gyilkos motor, de ha akarom megy is rendesen. Lazán megy azzal a sebességgel amit szeretek. A fogyasztása sem vészes, ahogy számolgatom kb. 5 liter plusz mínusz egy pici. És így nem kell lecserélnem a 250 est nagyobbra mert az a lépés kimaradt, megspóroltam egy kis pénzt. Szóval szerintem is ha józanul kezeli az ember és tiszteli a motor erejét lehet nagyobbat is venni. Bár ez nem a legerősebb motor. A sokkal erősebbről nincsen tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
[link] korrekt írás a motoros ruházatról.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Daywalker
addikt
Hű b+ azok a balra döntések az elején nagyon nem voltak meg, se az ívek. De az ER6-os fűnyírón most is jót nevettem, de látom Tomi is hátra nézett a WTF fejjel Gondolom visszapakolta vagy egyesig, hogy le tudjon gyorsulni, de fékezni elfelejtett A kocc innen nézve nem volt vészes, bár nem tom hogy gondolta...
FIREBLADE78: dehogy láttam először ültem motoron az idén, a saját bajaimmal voltam elfoglalva. Tükör meg nincs (1.szabály pályán: nem nézzük a tükröt), és most már a sajátom is hangosabb, így az övét nem hallottam. Nem lett nagyobb baj, ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Ki melyik mocival van? Tudom,h te vagy az operatőr
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
V.Stryker
nagyúr
Erről a protektorról mit gondoltok?
-
-
.mf
veterán
válasz Daywalker #49642 üzenetére
Legközelebb szóljatok, és lesz több kép Kár, hogy erről lemaradtam.
Újra nyeregben. Ma jött ki idén először napra a gép. Szezonindítónak bele is tekertem a 77000. kilométerét is. Még egy átnézetés, olajcsere, gumicsere, és mehet a móka./ az utóbbi 2k hsz-ben ha volt valami fontosabb, valaki összefoglalná?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Something_
őstag
válasz Daywalker #49653 üzenetére
Mosquito34, Daywalker és néha persuader leköröz minket
Kawasaki Kakucs pályanap 2. menet A vége fele seggelik le Daywalker-t, meg egy csávó elég durván lemegy a pályáról
[Kawasaki Kakucs pályanap 3. menet Itt meg egy ZZR1400-as jön majdnem nekem hátulról -
Daywalker
addikt
válasz Something_ #49651 üzenetére
Oké! Kíváncsi vagyok az a majom hogy ütötte ki majdnem alólam a motort
Mosquito34: azért voltak így is, több robogós meg 1-2 SM, de voltak kezdők is, viszont volt amikor kevesen voltak fent. Nekem nyugisabbnak tűnt és a másik irányba is lehetett menni, ami nekem sokkal jobban feküdt.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz Daywalker #49648 üzenetére
Egyszer kollégám foga fájt, mert húzta az időt, kapott nővérétől valami Cataflam verziót (pontosan nem emlékszem hogy mit, valami fejműtétje volt, eredetileg arra kapta ). Azt tudom hogy aznap már nem fájt a foga, csak furcsán mosolygott. Ha nem látom nem hiszem el
Mondjuk vele azt is megcsináltuk, hogy mivel erősen koffeinfüggő, ezért fokozatosan cseréltük a munkahelyi kávéját koffeinmentesre. Egy hét alatt eljutottunk odáig, hogy elaludt bent az irodában délelőtt. Plusz amikor már bevallottuk neki, konkrétan volt egy kis hiszti a barátnőjétől is, hogy már érti hogy este miért nincs semmi "program", mert mostanában nyolckor bealudt
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Daywalker #49646 üzenetére
Na azért!
Amúgy én is nem régen jöttem meg egy durván 210 km-es dunántúli karikából. Pakson még meg is sikerült áznom egy kicsit, de lusta voltam megállni és előrámolni az esőgöncöt (picurka felhő volt csak fölöttem)
-
Daywalker
addikt
válasz -Mosquito- #49645 üzenetére
Király. Délután nekem nyugisabb volt, jobban lehetett körözni meg koncentrálni. Kösz a "bogyót" (mmint nem a fórumtársat) nagyban hozzájárult a délutáni mókához
[ Szerkesztve ]
-
-
Daywalker
addikt
válasz Bogyó bá' #49629 üzenetére
Nem a 600-asokról meg ezekről beszélek...125-250 még elfogadható. Azért mert lelakott lomokkal van tele a piac és azokat meg is veszik, majd szopnak, az nem a robogó hibája, hanem a kókány köcsögöké.
Más: megjártuk ma Kakucsot, HGabor89, Mosquito34, KoVee84, Persuader és én. Fasza volt, elején nagyon fostam a tavalyi perec miatt, de a végére kezdtem belejönni, még ha nem is vagyok formában Szezonnyitó motorozásnak fasza volt.
Sajnos közös képet nem csináltunk, csak kettőt lőttem Tomi és az én motoromról.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Tudom, meg azt is hogy ez nem egy Yamaha F1, hanem egy
első(inkább második, mert az első generációs két körlámpás volt) generációs FZR600-as talán (3He motorkóddal) amit kb 93-ig gyártottak.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
polimorf
tag
válasz Geri89 #49630 üzenetére
Én a helyedben idén csinálnék egy korlátlan jogsit, közben spórolnák ezerrel és jövőre vennék egy normális motort.
Sajnos ebben az árkategóriában 99%, hogy szemetet fogsz kapni amire csak locsolhatod a pénzt, és így könnyen elveheti a kedved a motorozástól is.
Persze mindenki azt csinál amit akar.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
-
Archer
őstag
Sportmotoron rakták fel, nemdohányzó női tulajdonostól, csak a hétvégi telekre használták kijárásra
-
Archer
őstag
válasz Topiccsendőr #49583 üzenetére
Mostanra egy kiforrott technika lett, legalább is kb. 2010-től nem nagyon írnak róla komolyabb problémákat (az más kérdés, hogy a konkurencia elhaladt mellette, -hiába volt egy SP kiadás- de attól még egy nagyon jó motor, egyszer majd szeretnék egy olyat.
Hondáéknál szinte mindegyik CBR sorozat első darabjainál voltak gondok, 900-asnál, 600-asnál, SC59-nél (SC57-et nem nagyon ismerem), de ahogy te is írod, szerintem a többi gyártó sem különb, verseny van, gondolom nincs idő rendesen kitesztelni a modelleket, inkább a következő évi gyártásnál javítják a hibákat.V.Stryker: hogyne lehetne, nagyobb festékboltban tuti kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat, de őszintén szólva nem lett sajnos könnyebb a döntés most végképp nem tudom még, hogy mi legyen..
-
Daywalker
addikt
válasz Bogyó bá' #49626 üzenetére
Hát me miért? 300-ból lehet már normálisabbat kapni, nem csillió km-rel, olcsó a fenntartása, keveset fogyaszt, pakolható...ok nem erős, autópályára nem érdemes vinni. De a Simsont sem lehetett
Geri89: bármi, ami belefér és magyar rendszámos, itthon forgalomba helyezett, nem olaszból behozott lom. Ezeket keresni kell, de lehet találni. Konkrétat nehéz ajánlani, hiszen van kis, közepes, nagykerekű stb...
Vagy olyasmit keresel amit Bogyó mutatott, de akkor zsebbe kell nyúlni.[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
válasz Daywalker #49625 üzenetére
akár robogó is szóba jöhet, bár szívesebben mennék egy váltós motorral.. egy 125-ös robogót nem tudom, hogy mennyire éreznék "erősnek" ám ha robogó, akkor ott mi az ajánlott?
szerk: illetve a 125-ös motorokkal az a bajom, hogy a kínálat háromnegyedét 50-es papírokkal árulják..[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Daywalker #49625 üzenetére
Ne szórakozz már, főnök! Motort keresett, nem görhokedlit.
(#49627) Geri89: majdnem belefér a keretedbe.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz Daywalker #49622 üzenetére
mert nincs olyan motor, amire nem kell költeni megvásárlás után.
Csütörtökön hoztam el az enyém a szerelőtől. Összes folyadék + szűrők cserélve + első fékpofa csere +karbi szinkron + gyertyák csere átnézve után húzva vagy állítva amit kell = 41 000 HUF. És ez egy baráti ár volt
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Daywalker
addikt
válasz Geri89 #49618 üzenetére
Ha rám hallgatsz, ezeket a 14-16 ezerig pörgő kisköbcentis motorokat elfelejted. Ezeket végig nyélen használták, hogy menjenek, így ennyi idősen bizonytalan, mibe nyúl az ember, és ha baj van, akkor egy vagyon javítani a 4 henger miatt.
Ráadásul ha ennyire nincs zseton, akkor ne kezdj bele, mert nincs olyan motor, amire nem kell költeni megvásárlás után. Vagyis de: az újra. Meg nagyon kevés kivételre..."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Geri89
aktív tag
válasz tboldi #49619 üzenetére
Igazából régebben a Simsont is éveztem, így nem vágyom nagyon nagy teljesítményű motorra.. Az A2-nél 17 óra vezetéssel megvan a jogsi, így kb. 35-40-el olcsóbban megvan, mint a korlátlan. Őszintén szólva először azon is gondolkoztam, hogy most jogsi, és csak később veszek motort (jövőre), de most megláttam, hogy ilyen áron is tudok motort venni, így összességében beleférne a "motor projekt-re" szánt anyagi keretembe
-
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! 26 évesen most szántam rá magamat egy A2-es jogsira. 10 évvel ezelőtt szereztem segédmotoros jogsit, és 5-6 évig Simsonoztam, viszont most nyilván vennék egy "komolyabb" kezdőmotort, lehetőleg "olcsón". Nem akarok feltétlenül nagyon erős motort, csak mégis legyen valami.. most egy 250-es Suzuki Bandit-ot néztem ki, konkrétan ezt. A kérdésem az lenne, hogy erről mi a véleményetek? Esetleg hasonló árban van még valami alternatíva, amit tudtok javasolni?
-
tboldi
nagyúr
válasz V.Stryker #49607 üzenetére
Én is berendeltem a moto.hu-ról. Remélem, nem lesz túl nagy. Sajnos nincs módom próbálgatni, így találomra berendeltem a 2XL-est (194 cm, ~120 kg).
-
[link]. Hát igen nem mindegy mit és kitől vesz az ember.
-
válasz Something_ #49605 üzenetére
Én rá szoktam csatolni a fogantyúra a bukót. Bering meg Bagster táskát néztem, de egyelőre a motor legyen kész.
-
amdk7
aktív tag
válasz V.Stryker #49607 üzenetére
Pontosan így szoktam láncot tisztítani:
- Petróleumos kendővel vagy erre a célra használatos cipőkefével nagyjából megtisztítom (csak a külső belső részeket, de csak kb. annyi petróleum olajat használok, hogy ne tocsogjon vagy sercegjen)
- Majd papír vagy szövet törlőre öntök pici petróleumolajat és megfogva a láncot áttörlöm azt.
- Aztán finoman lánctisztító spray-vel megtisztítom, ettől talán egy fokkal jobban tapad a később ráfújt láncspray.Egyébként nekem van / volt petróleumolaj, de pl. bármelyik gyógyszertárba lehet venni.
Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
Something_
őstag
Jaja, cipzar feletti varrasnal jott szet..
Asszem 1 ev, kulfoldrol jott, de van itthoni markakepviseletuk, ilyen bardi szeru nemzetkozi cegtol van.
Haverom intezte, nala van a szamla, de mar szolt a kapcsolattartonak, csak be kene vinni.
Amugy szeretem, nagyon jo taska. Ez a sisakberakas nagyon fasza dolog. Nagyon kenyelmes ha be kell mennem valahova. -
N0RBI
csendes tag
Az mennyire lenne hülyeség ha a láncot először féktisztítóval fújnám át, hogy a dzsuva nagy részét leszedje és utána a motul lánctisztítóval folytatnám majd láncsprével fejezném be ezt a kombót ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest