Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Köszi, most értem haza, motor nélkül. Túl szép lett volna a dolog, hogy sikerüljön: a motor valóban nagyon szép, de amúgy nagyjából egy rakás sz*r. A motorszerelő ismerősöm csak éppen a "lényeges", igazán drága javítási költségű dolgoknak nem nézett utána, csodálkozom is rajta. Ennyi, ez van. Motorvásárlás hónapokkal-évekkel elnapolva. Talán még szerencsés is, hogy ennyi költségeel, utánajárással megúsztam a dolgot, mintsem hogy bele ugorjak egy igazi pénztemetőbe. Tanulópénz volt.

-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
rider13.hu

-
Kígyó
senior tag
Hali! Juliusra tervezek egy London-Valencia-London turat. Tud esetleg valaki ajanlani weboldalt, ahol utana tudok olvasni aminek utana kell, vagy annak h egyaltalan minek kell utana nezni ilyen turak elott. Tapasztalat sajnos kimerul kb a Szeged-Siofok turakban..

-
emre
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Én valami önrezgésre gyanakodnék első körben. De ha alsóbb fokozatokban is kihuzatod addig akkor nem csak 100 felett jelentkezne hanem alacsonyabb sebességnél is. Nálam 5000 fordulat körül rezonál be az idomok többsége. A kormánycsapágyhoz tehermentesíteni kell az elejét, majd a kerék tengely körül óvatosan megrángatni. Fordításkor nem szorulhat rángatásra nem kottyanhat. Ezt lehet olyan emelővel amit a kormány nyak alá kell betenni, én a leömlőknél szoktam krokodil emelővel, de fel is huzathatod valahova a kormány környékén megemelve. De ha van középsztender az a legjobb. Mondjuk ezzel kellett volna kezdenem.
-
Djuree
félisten
-
emre
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok!
Két zászlós felvarrót tetetek rá a kabátra és a bal vállra gondoltam. Szerintetek is az a normális helye?

-
mm89
őstag
válasz
Burt1793
üzenetére
Néhány észrevétel:
- mi fogja azt a stiftet amit a végén visszadug, hogy ne dőljön hátra a plató? simán kieshet egy rázósabb úton (bár ők tükör sima úton járnak)
- spaniferrel jobban meg lehet húzni a rögzítéseket mint így kézzel
- utálom a youtube "kézremegés-eltűntető" funkcióját, hullámzik tőle az egész kép...
-
hú, de szexi az a bőrgatya! 
-
canniball
nagyúr
válasz
Shad0w
üzenetére
Jó ezt tudni, hogy ilyet is lehet! Nekem is a szárhosszal (és így persze a térdprotektor magasságával) van problémám, rövidített fazont meg eddig csak sportnadrágból láttam (az nekem nem fekszik).
Daywalker!
Igen, lehet a motoros is választhatta volna a kikerülést; de ott-akkor könnyen lehet én is pont így jártam volna. -
Shad0w
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Igen, a rövidítést úgy értettem, hogy a hosszából vágtak le mert rossz helyen voltak a protektorok.
KoVee84: Igen. Minden "fele ennyiért jobbat veszek" hsz flém. De inkább akkor nem irok ide tobbet, szegény bogyot is átbasztam reggel...
Burt1793: Nem akartam hátbaveregetést, igazából tapasztalatos hsz akart lenni, de abból is látszódott volna, hogy mi mennyi és akkor a "sokba került" helyett beraktam a konkrét árakat. A kesztyű meg kilóg a sorból, nem is firtatom (sőt egyetértek ezekkel a hsz-ekkel). Arra pont számítottam, hogy meg lesz szólva.
-
FIREBLADE78
addikt
Asesso hol a legolcsóbb szállítással? Hú de sóher vok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Something_
üzenetére
Nem is tudtam hogy lehet kapni gyári Honda kotont.

canniball: a sárvédön felül lett tele, nem is értem hogyan. Na mindegy, majd ha már az egész motor egy szurok gombóc, akkor foglalkozom vele, végülis nem mosogatni meg polírozni kell, az a bohóc.

-
-
KoVee84
senior tag
válasz
Shad0w
üzenetére
Ez már flém? Hol és hogy szocializálódtál ember?

Anno Integrával egy harcot már megvívtam a túlhypolt motoros márkák miatt, veled meg nem is kívánnék vitába szállni, csak jeleztem, hogy 3 kilóból már jól fel lehet öltözni. Ha ennyi rekommentet sem viselsz el, akkor sztem hagyd a fórumokat, mert nem neked való...Daywalker: Félreértés ne essék, engem sem zavar egy másodpercig sem, hálistennek megengedhetném magamnak, csak én fillérbaszó vagyok

Egyébként nekem is jövőre lesz esedékes egy kupak + kesztyű csere. Már most nézegetem a Louis-os Sonderangebote-okat, 200 EUR-ért ki lehet fogni felsőkategóriás Shark, Scorpion sisakokat, illetve szokott jóárasítva lenni X-lite és Shoei is. -
canniball
nagyúr
válasz
Czimby
üzenetére
OK, köszi!
Shad0w!
Szóval darabonként 25-30k, az talán nem is annyira vészesen sok.
Azt hogy combból/lábszárból levágtak értsem úgy, hogy rövidítették a hosszát és a térde is jó helyre került (a kabát ugyanez pepitában)?Az adás-vételis részt emlékezetből írtam, ezek szerint rosszul... Köszönöm az észrevételt, javítottam!
emre!
Ja hogy donor! Az más!Baskiria!
Műanyag elemem (nagy méretben) nekem nincs, a sárvédőt alul pedig még sosem néztem; majd egyszer ha eszembe jut csekkolom.zoltanz!
Én azt mondom jobb félni; vidéken is akadnak balfék/nemtörődöm autósok szép számmal és ha jön a baj nem ők törik össze magukat hanem te. -
Daywalker
addikt
válasz
KoVee84
üzenetére
De még mennyire! Olyan ez, mint a Motul fagyálló
Ha gazdag és nem izgat, akkor vagy fizesd a tízszeresét. Persze ő mondta, megteheti, hogy azt vegyen amit akar, akkor tegye, engem nem zavar. Az sokkal inkább, amit említettek, hogy filléres fos kesztyűt vett a félmillás cuccok mellé. 
Sajnos nekem is el kell kezdeni gondolkodni, hogy jövőre milyen kupakot meg csizmát veszek, mert így a 6. évük felé már kezdenek elérni. A ruha jól bírja, pedig nem kenegetem minden szarral.
mod: nekem az xlite sisakkal kapcsolatos tapasztalata jól jött, mert szemeztem vele, szóval szívesen olvasnék még róla objektív leírást. -
zoltanz
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Shad0w
üzenetére
Nem flamenek szánom, de a motoros ruházat olyan mint a babaipar. Az árakkal kapcsolatban felső határ nincs, és azzal riogatnak, hogy nem adsz meg mindent és rossz szülő vagy ha nem a legdrágábbat veszed, (mennyit ér a fejed és egyéb megdumálós hülyeségek) meg ugye hanyag és sikertelen motoros vagy, ha nem a motor árával vetekedő cuccba öltözöl. Ja és divatosnak is kell lenni, hiszen le kell villantani az utca népét. És igen, a BMWs kabát is beázik, elromlik a cippzár, rossz helyen van a zseb, és a Schuberth is párásodik nyekereg és letörik róla a szellőző műanyag bigyója ami egy kínai sisaknak is becsületére válna. Szerintem itt is erősen darál a marketing bullshit gépezet, a kabát arra van, hogy eless benne és az szakadjon szét a fenébe, ne a bőröd, legyen olyan mint egy T34, ronda, olcsó, és bírja a strapát, elesek, kidobom. Mivel két egyforma esés nincs, így objektíven sosem lehet majd összehasonlítani, hogy lám a BMWs gyári gatya megmentette a bőröm míg a lidlisben mentem a levesbe. Persze ha valami gagyi, az némi rutinnal első ránézésre látszik, de én pl nem tartok rossznak egy shox gazdaságos nyári hálós gatyát, akármennyire is rá akar dumálni az eladó egy 3x annyiba kerülőre, mert mennyit ér a bőröd meg az menőbb meg biztos jobb is hiszen 3x annyiba kerül... Fillérb*szás? Inkább racionalitás.
-
Something_
őstag
95 hsz 1 nap alatt, ebből 80%-a motorszállítás
Jól nyomjátok 
Túl vagyok a 6000. km-en az RR-rel, jöhet hamarosan az olajcsere, május 26-ai Kakucs előtt remélem meg tudom ejteni. Szerintem 7100-at rakok bele, hátha ettől majd leér a térdem kakucson

Troll on:
Nem volt az olajbetöltő kupakomnál O-gyűrű, ezért enyhén könnyezett.
Vettem egyet 50 ft-ért, plusz belerakták 500-ért Hondás zacsiba

Tudom, tudom, ha tudtam volna a méretet, akkor besétálok egy "ógyűrűbótba" és megveszem 50 ft-ért. De kevés az időm és egyszerűbb volt a 3 percre lévő Karasnába elmotoroznom munkaidőben.
-
Djuree
félisten
srácok!
100 és 120 között elég rendesen rezonál a moci, a lábam csak úgy hangyásodik-zsibbad ha sokáig így megyek. és ugye ez a sebesség lenne ahol a legtöbbet használom.
ez normális? vagy mitől lehet ez? elég kellemetlen... -
Outlander
addikt
Ennél sokkal olcsóbban vannak ebayen, de még a többi cn boltban is.
Erről a hamisítvány jellegűről tudok nyilatkozni, amit 1900 ft körül vettem.
Ebből nekem XL van, átlagos a kezem, határeset, eleinte kicsit szűkösnek éreztem, de betört..
Amúgy ár/érték teljesen oké... tavaly vettem, kb olyan100, így végig gondolva inkább50 óra motorozás van benne, még nem szakadt sehol sem, kényelmes, átjárja a szellő, bütykök kemény műanyag, tenyér gumi pöttyös, nem csúszik, csuklónál jól fog..
Viszont mivel kínai XL, így ha kicsit is nagyobb a kezed, nem lesz jó... -
Pocee
senior tag
-
emre
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Nyári kesztyűt valószínűleg innét fogok rendelni. De van egy csomó érdekes dolog érdemes körülnézni.
-
Djuree
félisten
válasz
Shad0w
üzenetére
én tegnap vettem egy sixgear pilot kesztyűt 25k-ért, jónak tűnik, kényelmes is. eddig egy protektor nélküli bélelt túrakesztyűm volt, de tegnap a 30 fokban megelégeltem hogy beizzad nagyon a kezem benne. ez majd marad hidegebb időkre.
ami nagyon hiányzik róla az a plexitörlő szarvasbőr réteg a mutatóujj oldaláról. esőben kiváló szolgálatot tett mindig.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nálunk kettő maradt nála, mert a biztositas mellett az okmanyiroda fele is lejelentési kötelezettsége van. Persze eggyel is el tudja intezni ha scanneli, mert elektronikusan is intezhető.
Neked pedig eggyet, a legelső eredetit veszik el az atírásjor, a második megmarad nálad. Kb 3 hete intéztem a procedúrát, így ffriss az élmény.

De az adásvételi elvileg írja is az alján, hogy 1-2 a vevőé, 3-4 az eladóe....
-
Shad0w
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Fórum elejéből másoltam:
"az adás-vételi szerződés négy példányban: egy az eladóé, egy a tiéd, kettőt pedig az okmányirodában fognak kérni"Én csak egyet adtam az eladónak, azzal le tudta mondani a biztosítást. Maradékot meg vittem okmányirodába és ha jól emlékszem vissza is kaptam mindet. Ennyit a 4 példányról... (De persze legyen 4, hátha ügyintézője válogatja, hogy mit csinál vele).
-
Shad0w
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Persuader: mert eddig itt csak olyat láttam, hogy sisak ~70k, bőr ruha ~100k. Sztm igy teljesen konkrétan leirva kicsit mellbevágóbbak a számok.
FIREBLADE78: nem heccből kellett szabatnom. Derékban kellett jó méretet választanom és akkor minden más rossz volt. Persze örültem volna ha nem kell. Fogyni lehet hízni nem. De ha szabatod ha nem ugyanez a helyzet.
cannibal: lábszárból levágtak és összehúzták, combból levágtak. Alkarnál és felkarnál szintén levágtak és összehúzták.
maximimilan4: én két évet spóroltam erre és így most nem kellett kompromisszumot kötnöm ( jó, jó, kesztyű). Jó érzés ám amikor nem a fillérbaszásról szól egy bevásárlás.
Esésnél nem számít mennyit költöttél a motorra. És köszi
-
Bogyó bá'
nagyúr
Help me please! Adásvételiből (4 példányos) mennyi a vevőé? Kettő?

-
maximilian4
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hogy tudjuk, hogy sikerült ~600k-ból felöltöznie. Én kb. annyiból vettem a motorom, sok munka és hosszas gyűjtögetés során. Ez mind szép és jó, de valószínűleg soha sem tudom megengedni magamnak h Cölöpéknél szabassam a 200k-s bőrruhámat.

Mindenesetre széles utakat és balesetmenteset a kollégának. -
Archer
őstag
Motor szállításhoz: egy motornál hagyományos utánfutóhoz a legegyszerűbb szerintem: kell négy vastagabb deszka vagy padló, kettő hosszába középre a hátsó kerék szélességében, a másik kettő meg keresztbe rájuk szegelve, egy előre, egy hátra, hogy az utánfutó oldalfalainak nekitámaszkodjon, kb. 10 perces munka. Utána spaniferezés, aztán tuti nem mozdul semerre.
-
canniball
nagyúr
válasz
Burt1793
üzenetére
Köszi! Rágugliztam, nem találtam...de Czimby megmondta a tutit.
Czimby!
Köszi! A bogároldós tippet is, meg a bőrápolóst is. Utóbbiból csak a kisebb kiszerelés volt készleten, így most azt vettem. Ennek tényleg csak annyi a felhordása amit ír: szivaccsal kenjem rá a kabátra oszt' jónapot?V.Stryker!
Ahol pók van ott nincs nyirkosság, ergo nem korrodálódik a gép; tehát tulajdonképpen örülj az ízeltlábúaknak!
emre!
Hogy a brébe nem sikerült 3 év alatt haza juttatni?
Én már beleőszültem volna a gondolatba.polimorf!
Köszönjük az ötletet! Eddig ez a legpénztárcabarátabb. Az én párom ugyan nem hord harisnyát, de valahonnan majd szerzek egyet.
A motorszállításhoz
Mi minden probléma nélkül feltoltuk egy fa pallón a platós Transitra, nincs ebben semmi varázslat ha figyel az ember.premierpark!
Ennyiből én is inkább A2-t és egy nagyobb gépet javasolnék. Bár ha tényleg nem tudod magad visszafogni akkor inkább semmit sem...Shad0w!
A szabás mit jelent pontosan? Csak kisebb igazítás vagy jobban bele kellett nyúlni?zoltanz!
Majd nem lesz ilyen széles a mosolyod ha abban az állvédő nélküli sisakban esel pofára.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
yodamastah
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Cölöpék profin dolgoznak, de nem olcsón... Mondjuk annyira nagyon nem is drága. Egyénre szabott bőrruha a legkirályabb dolog.. Csak aztán tartani kell a súlyodat

-
zoltanz
nagyúr
Én is régebben összetett védőfelszereléssel nyomtam, de ma már könyök, térdvédő aláöltöző van csak. Sima bőrruha (néha a melegben csak szövet kabát, cipő, farmer), állvédő nélküli bukósisak, a kesztyűm az komolyabb egyedül.

-
Xaels
félisten
válasz
Shad0w
üzenetére
Minden flém nélkül, azért ne haragudj de felkacagtam, hogy a kesztyűn spóroltál ilyen tételek mellett. Ha már a biztonság, erre azért tényleg áldozhattál volna kicsit többet, egy esésnél(ne legyen) a kezed le fogod tenni és a kézfej az egyik legsérülékenyebb pontja az embernek. Nem azt mondom, hogy abból is 100k-sat kellett volna venni, pláne én nem, de ha megteheted áldozz rá mert hosszútávon meghálálja magát.
A Lidl-s aláöltöző inkább téli viselet mint nyári. A kesztyű árából arra következtetek, hogy nyári viselet inkább és nem télire öltöztél fel. Nyárra más aláöltözőt szoktak venni.
-
Shad0w
senior tag
Mostanában egyre többen írnak ide, hogy vesznek motort/meglett a jogsi. Gondoltam leírom, hogy mennyit költöttem a ruhákra a motor mellett.
És most szeretném nyomatékosan kérni, hogy ne flémeljen senki. Én megtehettem és meg is tettem, hogy azt vegyek amit akarok. Ha te teljesen másik márkából vettél volna teljesen mást akkor hajrá...
Szóval akkor tömören a lista (nyilván beszerzés óta változott egykét termék ára a linkeken, én azt írom ide amit én fizettem vételkor postaköltséggel együtt):
Sisak: X-Lite X-702 GT - 114000 Ft
Kesztyű: 11000 Ft (fogalmam sincs mi a márkája, rá van írva, hogy "Plus")
Bőr ruha: Alpinestars Motegi - 180000 Ft
Bőr ruha méretre szabása: 55000 Ft (Cölöpné Margitnál)
Csizma: Alpinestars Supertech-R - 110000 Ft
Gerinc és mellkas protektor: Forcefield Extreme Harness Flite (kicsit görgetni kell lefelé) - 70000 Ft
Füldugó: Alpine motosafe - 8000 Ft (enélkül már el se indulok, best buy!)
Aláöltözők:
- Rukka alsó és felső - 27000 Ft
- Lidl 2db alsó és 2 db felső - 18000 FtNem feltétlenül ruha, de vettem tanktáskát is, hogy ne kelljen hátitáskát hordani: Lem SBTOP - 21000 Ft (tartóját külön kell megvenni ami 7000 Ft)
Ez így összesen 582000 Ft (tanktáskával 603000 Ft).
És most pár tapasztalat:
X-Lite X-702 GT sisak: Kb. 4 óra sorozatnézés után pont rácuppan a fejemre, de tényleg mindenhol paszent. És még felvenni is sokkal könnyebb, mint új korában. A beépített napszemüveg csak a látótér ~80%-át takarja ki, de vezetés közben ez nem zavaró. Mondjuk sztm nem túl halk viszont nem tudom milyen a többi sisak... A szellőzés csak 80-100 km/h-nál kezd el rendesen működni, azalatt tökmind1 mit nyitok ki rajta, melegem van.Kesztyű: Teljesen jó alap kis kesztyű. Bütyköknél szénszálas protektorral és az ujjakon kapacitív kijelzőkhöz való réteggel. Még nem próbáltam a telefont babrálni a tanktáskán keresztül, de közvetlenül a telefonnal érintkezve teljesen jó. Sztm ez a leggyengébb darabja a felszerelésnek, majd jövőre lecserélem
.Alpinestars Motegi: Teljesen fasza, főleg, hogy pont rám szabták. Mindenhol paszent, térd és könyökprotektorokat egyáltalán nem érzem, pont a helyükön vannak. Nagyon kényelmes benne mozogni. Kabátjában egy darab cipzáros és még 3 db tépőzáras zseb is van. Menet közben teljesen komfortos benne a klíma, 1 percnél tovább tartó ácsorgásban erősen trópusivá változik.
Alpinestars Supertech-R: Volt rajtam az összes Sidi meg Alpinestars csizma és ez a legeslegkényelmesebb, majdhogynem kényelmesebb az utcai bakancsomnál (najó, azért a magas lábszár miatt kicsit macerásabb benne menni). A többi csizmával ellentétben ez tud tágulni az orr részben ami a széles lábúaknak nagyon fontos.
Forcefield Extreme Harness Flite: A mellkasvédő miatt macerásabb felvenni, mint a sima gerincprotektorokat, de ezt leszámítva semmi különbség nincs. Elöl-hátul teljesen rám simul. Valószínűleg melegebb alatta az élet, mint egy sima gerincprotektorban, de a bőr ruha alatt teljesen mind1, ha meg meg kell állni valahol akkor semeddig nem tart levetni a dzsekivel együtt.
Alpine motosafe: Best buy! De tényleg. Teljesen elviselhető szintre halkul a sisak 90-100 km/h-ás tempónál, de én már akkor is hordom ha csak a városban megyek. Lehet, hogy csak azért mert nem vágtam le a végéből, de amikor ráhúzom a maszkot meg a sisakot akkor olyan érzésem van mintha begyűrődött volna a fülem, pedig nem. Kicsit furi érzés de már megszoktam, ma pl. már észre se vettem.
Aláöltöző:
- Lidl: Hát sztm csak arra jó, hogy ne ragadjon az emberhez a bőr ruha, hosszú tíz percek alatt sem képes megszáradni egy hosszabb karika után. Persze a semminél jobb.
- Rukka: Nem tudom, ma vettem. Majd kiderül. -
-
Daywalker
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
RS vagy Duke. Utóbbi élőben is villantós, de az RS-nek is fasza a kiállása. Bár hozzáteszem, ennyi kilóval meg ekkora magassággal nagy menetdinamikára ne számíts egy 125-östől (kivéve rs).
Ha a nagynak húzod ész nélkül, akkor a rutin is csak ideig-óráig segít, amúgy meg úgy van ahogy a kolléga mondja, egy smk-val is meg lehet dögleni. -
smallmer
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szülőktől kapom

igazából azért kellene, hogy 1-2 évig tapasztalatot szerezzek és úgy mennék nagyobb mocira mert ahogy magamat ismerem húznám a nagyobbnak ész nélkül és hát rutin nélkül hamar jönne a baj
egyébként hozzáértő embert hol lehet találni ? 
-
Djuree
félisten
most jövünk Miskolcról, motoros baleset, 3 mentő 2 rendőrautó. még nincs fent mi történt, remélem nincs nagy baj.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Keprol semmit nem lehet megmondani. Kilometer ora allassal nem foglalkozunk, mert az nem jelent semmit.
Oda kell menni megnezni hozzaertovel. Annyi tanacsot tudok adni, h 175 kobos rs biztos felejtos.
Tartsd szem elott h a 4T k nem olyan vehemensek, mint az rs ek. Vegsebessegben kb egy 40km/h kulonbseg. Dinamikaban is. Baromira meg kell nezetni, mindegy hogy 2T vagy 4T. -
smallmer
őstag
Sziasztok Srácok,
szoktam olvasni a topicot és követni a véleményeket stb...
leírom, hogy mi a helyzet most nálam
tudom, hogy a motorosok jó fejek úgyhogy remélem megértitek majd 
Szóval 22 éves vagyok A1-es jogsim van. Szeretnék valami vagány kis mocit magamnak amivel lehet villogni a csajok előtt és nem jön le róla már messziről, hogy csak egy kávédaráló van alattam
Igazából azt kell tudni rólam hogy 190 centi körül van a magasságom és kb 100 kiló vagyok (kerekítve felfelé
)
Tudom hogy felesleges milliós összegeket kiadni ekkora motorra, de mégis gyűjtöttem párat ami tetszik:
szeretném kérni a véleményeteket, hogy milyen vétel lehet.YZF-R125
ktm duke
honda
rs125
rs125
Rs-125a legutolsó tetszik a legjobban, csak úgy emlékszem, hogy nem túl jó a vélemény ezekkel a gépekkel kapcsolatban. Tudtok mondani valamit. Illetve mennyi az a kilométer ezeknél a motoroknál ami elfogadott, ha használtan veszem?

nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
ment priv.
-
FIREBLADE78
addikt
Megkérdeztem moto.hun hogyan lehet kideríteni a térdproti méretem. Azt írta kalács közepétől fel és le 16cmnél mérjek kerületet. Most akkó szalaggal körbemérjem azon a pontokon a lábacskám?

-
Bogyó bá'
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nekem ilyen van, épp a minap panaszkodtam... Szóval, leginkább csak farmerre vagy valamilyen más utcai göncre jó. Felvettem motoros naci alá és szétbarmolta a tépőzár a lábam hátsó felét, ahogy be volt hajlítva.
A motoros kordura nadrágra biztos nem jó, mert az meg térdnél speckóbb, vastag.Leginkább bármilyen utcai cuccra jó, pl városba szaladgáláshoz, hogy ne kelljen mindig beöltözni, csak csizma és kabát fel, aztán kettyű, bukó és csókolom.
Ha valakinél bejött valami más felhasználási forma, akkor szívesen veszem.
Jah, most hogy mondjátok, holnap megyek a varrónőhöz a felvarrókat felrakatni a kabátomra és akkor elviszem neki, hátha tud rá varrni valamit, ami megvédi a lábam.

Egyébként elől, ahol maga a térd van, a védős rész, az garantáltan világbajnok, kényelmes.
-
Burt1793
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Igen, motorszállító utánfutóra kb. egy tucatszor, miért? Nem megvalósítható a targoncás felpakolás vagy megint csak azért kötekedsz, mert nincs még itt a jogsim?

Sőt, most, hogy így visszaemlékeztettél, robogót is rögzítettünk sima utánfutón, mondjuk az már majdnem bicikli (50 köbcentis volt, már elhamvasztottuk szegényt).
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Burt1793
veterán
válasz
PoLizei
üzenetére
Ezek biztos megrendezett felvételek amúgy. A felvevő miért nem segít inkább?

Az a titok, hogy nem pickup-pal kell vinni a motort és akkor nem kell olyan magasra feltolni a mocit.
És bizony arra is kell gondolni, hogy ha nagy a szög, leér a motor alja.Visszatérve a múltkorira, hogy valaki mondta, hogy van előnye annak, ha magas valaki, na ez az, nekem a motorral a rámpán is leérne a földre a lábam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hála a youtube automata továbbléptetőjének megláttam ezt: [link]

-
tboldi
nagyúr
Tegnap végre megjött az Asessóm. Végül is a Rider 13 nevű bolttól rendeltem, mert a "második verzió" szerepelt a képen és azt is kaptam. Viszont érdekes, hogy a címkén XL szerepel, holott XXL-eset kértem. De szerencsére passzol és tök kényelmes, nem piszkálja a lábamat semmilyen része.
[link] [link] -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
polimorf
üzenetére
Hagyjuk a témát, megoldom: ha egyszer-kétszer-háromszor még le-föl rohangálok Pestre, szerintem az sem lenne olcsóbb, sőt! Azt hiszem, a hivatásos fuvarost választom, az háztól-házig (a vásárlás helyéről, a munkahelyemet is kihagyva belőle), az ő felelősségével lehozza. Majd kigazdálkodom az árát valahogy...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Kösz.
szerk: sajnos én ilyen vagyok, és azt hiszem, már nem is fogom kinőni... 
-
polimorf
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Bogár eltávolitással kapcsolatban.
Mint autófényező elárulok egy szakmai titkot.
Én sima vizzel mosom a gépet, a bogarakra meg egy nagyon egyszerű modszerem van, erről nem sokan tudnak, de az asszony kilyukadt nylon harisnyája a legjobb a bogarak lemosására.
Tehát első körben nedves szivaccsal beáztatom picit a bogarakat aztán vizes-nedves harisnyával gyönyörűen lemosható, és még a fényezés sem sérül, végül szárazra törlöm puha polirozáshoz használatos rongyal.Nyugodtan próbálja ki bárki tutira bevált módszer.

-
Daywalker
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Motorozzatok ahelyett, hogy ennyit agyaltok meg tévéshopos szarokat keresgéltek minden sarkon
Majd a menetszél leporolja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az meg természetes, hogy egyesek elkezdenek irigykedni, illetve az, hogy mindenki jobban vásárolt volna, mint te. 

Én már beleőszültem volna a gondolatba.
Én nem költenék 8kilót egy 25ösre,max ha kapod szülőktől