Új hozzászólás Aktív témák

• Dexar007

veterán

válasz mocsanisi #38966 üzenetére

Ertelmetlen dolgon vitatkozunk mondtam mar.
    Ha lobetukkel benne van,hogy utcara nem valo,akkor hiaba erolkodsz.Akar ra is olvadhatsz az aszfaltra esoben hoban,napsutesben ha egyszer nem hasznalhatod kozuton.Balesetnel mindenkepp te leszel a hibas,ha tetszik,ha nem.
    Csak erdekes modon itt is el a kettos-merce. Ha valaki beirja,hogy 125-ös motort szeretne 50-es papirokkal,akkor az rogton ordogtol valo.De a vagott slick nem az,pedig ugyanaz a kategoria a ketto.Ha balesetet okozol,megszivod.Ennyi.

,,Ma mentünk dobogókőre, meg utána tinnye, felcsútra is elnéztünk. Ahol haveromnak csúszott az utcai sport gumi, ott én simán végig tapadtam..."

Egyebkent ez aztan a hatalmas osszehasonlitas. Nyaron 40 fokban ki tudja hany fokos aszfalt mellett,szerpentinen meg szep,hogy odaragadsz. Csak eppen egy ev alatt par ilyen nap van, a maradekban esoben,szarban kell bizonyitania,ott meg aztan marad a pislogas. Persze nem muszaj folyton igy lennie,eleg ha egyszer szunik meg a tapadas.

De mindegy,mindenki azt hasznal amit akar,de ne csodalkozz ha rad fognak verni mindent. Mint mondtam,ha belemcsusznal,akkor en is azt tennem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés