Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- potyautas: Öregek napjára
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
DFI Lanparty UT NF3-250GB
DFI Lanparty DK 790FXB-M3H5
DFI Lanparty DK X48-T2RS
DFI Lanparty DK P45-T2RS plus doboz
DFI Lanparty JR P45
DFI Lanparty DK P35-T2R
DFI Lanparty UT X58-T3EH8
DFI Lanparty DK P55 2db
DFI Infinity 975x
DFI Infinity NFII M2Hozzáadva
-
LordAthis
csendes tag
Tisztességes kis gyűjtemény!
Gratulálok hozzá!Basszus, ilyenkor elfog a láz, hogy elkezdjem feltenni én is, amim van...
De aztán leállok,
ennyi időm nekem sajna erre nincsen...
Na de majd talán egyszer!
-
laskr99
addikt
DFI Lanparty UT P35-T2R #2 hozzáadva
DFI Lanparty UT 790FX-M2R képek frissítve
DFI Infinity 975/G hozzáadva -
laskr99
addikt
DFI Lanparty DK 790FXB-M2RSH #2 hozzáadva.
-
laskr99
addikt
Nf4 SLI-D és a hiányzó Ultra-D képe hozzáadva
Este frissül még egy DK,790fxb-m2rsh lappal
-
laskr99
addikt
DFI Lanparty LT/UT X48-T2R hozzáadva
-
laskr99
addikt
DFI Lanparty Blood Iron P45-T2S Elite hozzáadva
-
laskr99
addikt
Ez az 1, sajna döglött, még 2 lapot tudok az országban. Ennek a felélesztése nagyon attól függ, hogy az alis chipsetek mennyire eredetiek+a foglalat mennyire jó onnan
-
Muton
addikt
Szép gyűjtemény, grat hozzá!
Az ICFX-3200 különleges, mert AMD (korábban ATI) chipset mellett Intel procit fogadott, nem sok ilyen lap volt -
laskr99
addikt
UT NF3 250GB és DK790FXB-M2RSH hozzáadva
-
laskr99
addikt
Lanparty UT P35-T2R és JR X58-T3H6 hozzáadva
-
laskr99
addikt
ICFX3200 hozzáadva
-
laskr99
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kár. Már azt hittem, lesz honnan vennem egy hiánytalan SLI-DR Venust.

-
laskr99
addikt
Frissítve 2 NF4 és P45 lappal, meg a képeket jobb minőségre cseréltem
-
laskr99
addikt
Jött egy UT P45-T2RS meg 2 NF4 ultra-D, majd fotózom
-
Lord Amper
aktív tag
-
Yutani
nagyúr
Ezeken a lapokon a színes csatik azok csak színesek voltak vagy UV aktívak is? Mintha az UV rémlene...
Hát ha mondjuk 10 posztnyit feljebb (vagy lejjebb, kinél hogy) gögetsz, látod is.
-
Lord Amper
aktív tag
Ezeken a lapokon a színes csatik azok csak színesek voltak vagy UV aktívak is? Mintha az UV rémlene...
-
laskr99
addikt
Mindegyik instabil volt, tudni kellett beállítani, de olyan tuning volt elérhető velük ami mással kb nem. Világrekordok születtek velük, kb csak tuningrammal indultak, az UV reaktív slotok. Amúgy márkanév meg úgy felvették ezeket ilyenre. Pl dupla lan lanpartyra jó volt, meg volt hordozótáska is hozzájuk amivel a komplett gépet tudtad cipelni
-
barnam_
nagyúr
-
Steven
addikt
-
Samus
addikt
Mitől voltak ezek a lapok különlegesek, vagy miért kapták a "Lanparty" márkanevet?
-
hege8888
aktív tag
Szépek, gratula!
Egy 939-es Lanparty ment át a kezem között, kollégám kért meg, hogy hirdessem meg..
Utólag már bánom, hogy nem vettem meg, jó cucc lett volna.A theteroweb.com 60 LANParty lapot hoz fel, szóval lesz még mit bezsákolni. összesen meg 563 lapot mutat. Mondjuk érdekes, míg be nem jött a LANParty sorozat, elég vegyes a dizájnjuk, nézegettem a lapokat (286 -> VIA Apollo pro 133-ig). Ahogy ránézek, mondhatnám bárminek, bármelyik távol-keleti gyártónak. N incs olyan egységes képe, mint mondjuk az Asusnak, hogy ránézek a nyákon a betűkre, és látom, hogy ez Asus..
Maga a cég megvan, csak inkább az industrial vonalat nyomják.
-
Kalacskepu
őstag
-
Steven
addikt
Szép szép de inkább porfogó hacsak nincs otthon egy múzeumod
-
KO.zmahov
tag
-
barnam_
nagyúr
Szép gyűjtemény, jó volt ránézni és visszagondolni a 20+ évvel ezelőtti PC korszakra

-
laskr99
addikt
-
KO.zmahov
tag
-
Metalfan
senior tag
Szerintem is kár, hogy nincsenek UV-reagens alaplapok (vagy bármi egyéb), az RGB-s színváltós csodák egyszerűen nem néznek ki ilyen jól:
-
KO.zmahov
tag
-
Yutani
nagyúr
-
laskr99
addikt
-
KO.zmahov
tag
Igen-igen!
☝️ de még lehet hogy az Epoxnak is!
Epox EP-8NPA SLI - nem vagyok benne bizos h uv-s 🤔🙁
-
laskr99
addikt
Jaja, amúgy a biostarnak is volt uv reaktív lapja
-
KO.zmahov
tag
Tyűű! Szépek!
A DFI Lanpary nagy király volt! Nagy kár volt h ezt az UV reagens lanparty vonalat nem tartották életben a tulajok! S az is nagy kár, így hogy látjàk mekkora "LEGEND" kategóriába kerültek ezek a lapok, nem éleszrették még újra! -
Metalfan
senior tag
Egyszer volt szerencsém egy Abit alaplaphoz, de pont hibásat fogtam ki, úgyhogy kb aznap ment is vissza az eladónak
helyette szereztem Abit felfújható strandlabdát, Abit logó meg alaplapos képek voltak rajta 
DFI-hez: anno nekem is volt egy DFI lapom, már nem emlékszem a pontos típusára, csak hogy Barton magos 2800+ Sempron volt benne, jól megtuningolva, valami ordenáré nagy hűtővel, aminek kör alakban voltak a lamellái és a közepén volt az alaplap felé fújó venti. Nem Zalman, de pont úgy nézett ki. Ha jól emlékszem, a DFI egy Soltek alaplapot váltott, amit egy közelben lecsapó villám vágott tönkre (ott tanultam meg egy életre, hogy fontos/értékes elektronikához must have egy jó túlfeszvédő).
szerk: ha már mindenki szétoffolja a képet videokártyákkal, nekem egy ideig volt egy Geforce 7950 GX2-m. Szép kis kártya volt, és bár már bőven a 9000-es széria megjelenése után került hozzám, viszonylag olcsóért, de tökre szerettem. Halk volt, pofásan nézett ki a két nyáklappal, kuriózum volt már akkor is, de sajnos a Test Drive Unlimited nem szerette az SLI-t (nem merem kiszámolni, hány száz órát toltam bele), és így gyakorlatilag a fele teljesítmény nem volt meg, így mennie kellett.
-
laskr99
addikt
Abit nf7 re volt pl moddolt bios amivel jobban tudtad tuningolni a ramot ... azóta se láttam ilyet

Nekem a régi idők jobban bejöttek.. pl asus lap nem adott annyi feszt és mint az AN8 és át forrasztottam a lapot egy ellenállással.
Már akkor delideltem cpu-t mikor azt se tudtam hogy így hívják.... és vízzel hűtöttem...#12Lalikiraly:
Szerintem anno aki értett hozzá mindenki így tolta
Ezekre is van ami pl performance vagy több ramot támogat stb
-
Steven
addikt
Abit nf7 re volt pl moddolt bios amivel jobban tudtad tuningolni a ramot ... azóta se láttam ilyet

Nekem a régi idők jobban bejöttek.. pl asus lap nem adott annyi feszt és mint az AN8 és át forrasztottam a lapot egy ellenállással.
Már akkor delideltem cpu-t mikor azt se tudtam hogy így hívják.... és vízzel hűtöttem...#12Lalikiraly:
Szerintem anno aki értett hozzá mindenki így tolta
-
Yutani
nagyúr
-
Kalacskepu
őstag
-
laskr99
addikt
Nekem abból a fajtából csak HD 3850-es volt, hűtés téren nyilván szarabb mint a dupla slotos.

Jana elvileg ilyen lesz, csak 3870. Van egy HIS single slotos 3850 de az 2 csíkot csinál
-
Kalacskepu
őstag
-
Lalikiraly
addikt
Hú nekem is NF7s V2 volt.... AMD BARTONJ 2500+ al ami 3200 on simán ment, Globalwin CAK488T hűtővel... Később jött az Aerocool Hightower 101...
-
laskr99
addikt
Melyik kék, az egy slotos Sapphire vagy a dupla slotos HIS ?
Sapphire
-
Kalacskepu
őstag
-
laskr99
addikt
Hát nekem meg elég sok féle összejött, listába lehetne már szedni.
Akartam szerezni egy Sapphire-t a hibás helyére de már elengedtem, inkább vadászok még egy 3870 X2-őt aztán nálam letudva a Quad CrossFire.
Hozzám jön kék hűtős 3870 decemberben
-
Kalacskepu
őstag
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
Szép gyűjtemény!
Én a Radeon-jaimat tervezem hasonló formában feldobálni ide de még nem jutottam el odáig.
Nekem most van 2db 3870-em, de 4 a cél
-
laskr99
addikt
Azok annyira nem fognak meg
bár lehet érkezik egy abit 775-re
-
Fred23
nagyúr
Szépek, gratula!
-
Steven
addikt
Ezek régen rohadt drága cuccok voltak és menők... Én Abitos voltam
kár, hogy mindegyik feladta .Egyik kedvencem volt az abit nf7-s v2.de pl egy jó kis abit an8 ultra, sajnos az utolsó abit lapom ... ez is feladta... garba cserélték de már asusra,.

-
Kalacskepu
őstag
Szép gyűjtemény!
Én a Radeon-jaimat tervezem hasonló formában feldobálni ide de még nem jutottam el odáig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HP EliteBook 840 G7 FHD, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, AAM SZÁMLA (Vállalkozásoknak is!)
- Letesztelt Xeon Félkonfiguráció (ASRock P43 DDR3 + Xeon E5420 4 mag + 8GB RAM + IO Shield
- SteelSeries Arctis Nova 7 Dragon Edition gamer headset
- AMD Ryzen 7 5800X3D Anniversary Edition + DeepCool AK620 + Asus TUF B550-Plus + 32GB RAM
- ASUS TUF Gaming A14 Ryzen AI 9 HX 370 16GB 512GB RTX 4050 100W 165Hz
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Latitude 5510,15.6",IPS,FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Asus ROG G18 Prémium 18 2K 240Hz Gaming, Rtx 4060 140W
- AKCIÓ! Acer Nitro V15-52 FHD Gamer notebook - i7 13620H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB W11
ennyi időm nekem sajna erre nincsen...

😂