Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
KoVee84
üzenetére
Eleve ott kezdődik a dolog, hogy nem az enyém és mindenképp kellene egy saját motor. Meg én az 100cm3 robogót is simán élvezem több év motororzás után is
Meg nem is adja oda apukám a motort
igazából ez a legnagyobb gond. Alacsony vagyok és túl nagytestű nekem a "boci", ahogy hívjátok. A másik meg ott kezdődik, hogy én semmilyen gépjárművet sem hajtok. Szép nyugisan eltengek, nem taposom még a céges kocsit se. Nekem egy kis motor kell rövid távokra, amin végre nem tol le minden autós és erre tökéletesen megfelelne gondolom én egy GS500.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Autós topik
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Macska topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg nem is adja oda apukám a motort
igazából ez a legnagyobb gond. Alacsony vagyok és túl nagytestű nekem a "boci", ahogy hívjátok. A másik meg ott kezdődik, hogy én semmilyen gépjárművet sem hajtok. Szép nyugisan eltengek, nem taposom még a céges kocsit se. Nekem egy kis motor kell rövid távokra, amin végre nem tol le minden autós és erre tökéletesen megfelelne gondolom én egy GS500.