Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem jo eletem van, en csak gyarlo vagyok. hajlamos vagyok sajat magamat akaratgyengekent aposztrofalni

amikor pl a cegnel van valami durva projekt es jon negy-hat hetnyi kulonosen hosszu nap, akkor hajlamos vagyok visszaszokni az energiaitalokra es gyakrabban gyengulok el a ceges konyhaba kitett ragcsak mellett. fel is szalad par kilo. amikor ennek vege, sokkal tovabb tart (nekem) ujra leszokni az eitalokrol es rendesen kajalni. ha ki tudom magam pihenni, sokkal erosebb vagyok fejben is, konnyebben ellenallok a kisertesnek.
raadasul ha jarok rendszeresen edzeni es fizikailag jo allapotban vagyok, akkor fejben is jobb a kondim, egyszerubben jobban porog az agyam.
viszont ha tul sok a melo, az egy lefele tarto spiral: tul sokat dolgozok es 'nincs idom' mozogni, egyre kevesbe vagyok hatekony, egyre csoffadtabb vagyok es egyre kevesbe akarok elmenni mozogni. ebbol muszaj kijonni, minel elobb, annal konnyebb.annyi a motoros kapcsolata a dolognak h mar vagyok annyira bolcs, hogy ha tudom h nagyon faradt leszek a nap vegen vagy egyebkent is egy rosszabb idoszak van, akkor tudatosan ritkabban valasztom a motort munkabajarashoz, pedig nincs annal hatekonyabb. viszont nem akarom magam a szerencsetlennek erezni, aki csak ul a motor tetejen es tortennek vele a dolgok. a motorozas akkor orom, ha en iranyitok, minden(*) ugy tortenik ahogy szeretnem, nem pedig 'upszika, ez meglepo volt' vagy 'hat ezt nem igy terveztem'...
*legalabbis nagyreszt

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest