Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Topiccsendőr #154951 üzenetére

nekem jo eletem van, en csak gyarlo vagyok. hajlamos vagyok sajat magamat akaratgyengekent aposztrofalni :)

amikor pl a cegnel van valami durva projekt es jon negy-hat hetnyi kulonosen hosszu nap, akkor hajlamos vagyok visszaszokni az energiaitalokra es gyakrabban gyengulok el a ceges konyhaba kitett ragcsak mellett. fel is szalad par kilo. amikor ennek vege, sokkal tovabb tart (nekem) ujra leszokni az eitalokrol es rendesen kajalni. ha ki tudom magam pihenni, sokkal erosebb vagyok fejben is, konnyebben ellenallok a kisertesnek.

raadasul ha jarok rendszeresen edzeni es fizikailag jo allapotban vagyok, akkor fejben is jobb a kondim, egyszerubben jobban porog az agyam.
    viszont ha tul sok a melo, az egy lefele tarto spiral: tul sokat dolgozok es 'nincs idom' mozogni, egyre kevesbe vagyok hatekony, egyre csoffadtabb vagyok es egyre kevesbe akarok elmenni mozogni. ebbol muszaj kijonni, minel elobb, annal konnyebb.

annyi a motoros kapcsolata a dolognak h mar vagyok annyira bolcs, hogy ha tudom h nagyon faradt leszek a nap vegen vagy egyebkent is egy rosszabb idoszak van, akkor tudatosan ritkabban valasztom a motort munkabajarashoz, pedig nincs annal hatekonyabb. viszont nem akarom magam a szerencsetlennek erezni, aki csak ul a motor tetejen es tortennek vele a dolgok. a motorozas akkor orom, ha en iranyitok, minden(*) ugy tortenik ahogy szeretnem, nem pedig 'upszika, ez meglepo volt' vagy 'hat ezt nem igy terveztem'...

*legalabbis nagyreszt :D

Új hozzászólás Aktív témák