Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbert1998
üzenetére
ahhh, csak be kell fujni a lancot
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem jo eletem van, en csak gyarlo vagyok. hajlamos vagyok sajat magamat akaratgyengekent aposztrofalni

amikor pl a cegnel van valami durva projekt es jon negy-hat hetnyi kulonosen hosszu nap, akkor hajlamos vagyok visszaszokni az energiaitalokra es gyakrabban gyengulok el a ceges konyhaba kitett ragcsak mellett. fel is szalad par kilo. amikor ennek vege, sokkal tovabb tart (nekem) ujra leszokni az eitalokrol es rendesen kajalni. ha ki tudom magam pihenni, sokkal erosebb vagyok fejben is, konnyebben ellenallok a kisertesnek.
raadasul ha jarok rendszeresen edzeni es fizikailag jo allapotban vagyok, akkor fejben is jobb a kondim, egyszerubben jobban porog az agyam.
viszont ha tul sok a melo, az egy lefele tarto spiral: tul sokat dolgozok es 'nincs idom' mozogni, egyre kevesbe vagyok hatekony, egyre csoffadtabb vagyok es egyre kevesbe akarok elmenni mozogni. ebbol muszaj kijonni, minel elobb, annal konnyebb.annyi a motoros kapcsolata a dolognak h mar vagyok annyira bolcs, hogy ha tudom h nagyon faradt leszek a nap vegen vagy egyebkent is egy rosszabb idoszak van, akkor tudatosan ritkabban valasztom a motort munkabajarashoz, pedig nincs annal hatekonyabb. viszont nem akarom magam a szerencsetlennek erezni, aki csak ul a motor tetejen es tortennek vele a dolgok. a motorozas akkor orom, ha en iranyitok, minden(*) ugy tortenik ahogy szeretnem, nem pedig 'upszika, ez meglepo volt' vagy 'hat ezt nem igy terveztem'...
*legalabbis nagyreszt

-
válasz
kelly416
üzenetére
nalunk asszony eleg ugyes, van motoros jogsija is, szuper utas volt. azt leszamitva h neha kicsit kiterdel gyorsabb kanyarokban

nem faraszto vele menni, csak nap vegen, amikor mar o is faradt es tobb sulyt tesz ram. yzf1000r (volt) sajnos elegge gubbasztos neki. viszont akar farad, akar nem, orankent megallunk par percre, igy eleg hosszu tavokat is le tudtunk tolni.
amiota a z1000 van, az kenyelmesebb neki, de szegyenszemre ez is mar csak munkabajaros gep, amiota van gyerek asszony hozzaallasa a motorozashoz is megvaltozott. -
válasz
FeZ...
üzenetére
felreertesz. mindenki ugy pakolja a motorjat, ahogy csak akarja.
a motor viselkedese valtozik meg, alapjaiban. ez szamomra a legfobb erv a felpakolt motorral szemben. adott esetben meg a tervezett terheles-hatarokbol is kilogsz. mert veszelyes, ha rutinbol ugyanugy markolsz ra a fekre veszhelyzetben, pedig most kis tulzassal masik motoron ulsz. ha ugyanugy dontesz, pedig maskepp kanyarodik. ha ugyanannyival mesz, pedig nagy sebessegnel az elrontott legellenallas miatt mar sokkal kevesbe stabil.
nyilvan ez pont a vilagjarokra nem igaz, akik mindig igy kozlekednek.
es nyilvan meg mindig nagyobb a szabadsag feeling es pl a kempingbol lemalhazott motorral csillagturazni megintcsak nagy josag
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
+1
probaltam ilyesmit kifejteni korabban, de falrahanyt borso

_szerintem_ horvaciaba is ugy kell motorral menni, hogy egy tanktaska elottem, egy kis sporttaska az utasasszony hatan vagy moge gumipokozva es egy vaskos bankkartya
ha igy nem megy, akkor auto. szorakoztato tudott lenni mr2-vel is, bar az csak kicsivel jobban pakolhato, mint a motor
-
válasz
macilaci78
üzenetére
en meg pont, hogy a hatizsakot talaltam a legjobbnak. altalaban nekem kicsi, konnyu hatizsakom van, pont belefer minden, amit motoron akarhatok magammal vinni (edzocucc, laptop, ilyesmi). altalaban kenyelmes, szeles pantjuk van es mellkaspantjuk is, ami elol osszefogja a ket nagyot, szoval nem ficankol rajtam, nem esik le a vallamrol, ha intek, stb. gyakorlatilag hozzam van nove, nagyon kenyelmes.
korabban hasznaltam tanktaskakat is es volt nyeregbe mogem gumipokozva is taska, de mind rosszabb volt szamomra
-
ezt csak ugy...
-
-
válasz
norbert1998
üzenetére
csupa kompromisszum az elet...
foleg hosszutavon fontos h a bno is jol erezze magat.
horvaciaba pl fzr1000-rel hetkoznapon (sok-sok evvel ezelott) eleg gyorsan ki lehetett jutni tankolassal, pisiszunettel (es olaj utantoltessel
) egyutt. annak egy eleg oldschool nagy szivacsa van, sokaig el lehet rajta ucsorogni.szerk: ha a terd a baj, akkor tenyleg kucorgos a legtobb hatso ules, tipikusan a kipu folotti labtartok miatt
-
válasz
bacus
üzenetére
persze, magaert a motorozasert. viszont amikor mar ennyi a kompromisszum, nem ugy megy, nem ugy kanyarodik, nem ugy lassul, akkor mar nem akkora elmeny szamomra, sot, olyankor inkabb gyilkolom a motort mintsem motoroznek.
mentem en raftingolni szloveniaba motorral
de az nem satrazos, hanem fahazas buli volt, pont ezert.Topiccsendor:
pedig a grillalvany jo otlet, nekem eddig sosem jutott eszembe
esetleg egy rendes sokszemelyes ust is szep latvany lehet. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
koszi a kiegeszitest/javitast. vallalsz maskor is ilyet?

-
ha valakinek be van csipodve a 2T, akkor erdemes megnezni ezt az RG500 sztori videot (yt - a suttogo halal). eleg pocsek az automatikus magyar feliratozas, de a lenyeg atjon abbol is.
icipici magyarazat a 2T hangolasanak egyik osszetevojerol, kicsi sztorizas az MZ-vel valo osszefuggesrol (Topiccsendor?
) es meg egy kis erdekesseg h mit is hallasz, mielott besul a henger 
szorakoztato, na. -
-
válasz
Biqci
üzenetére
nalam ilyen kerdes nincs
en olyat keresek, ami jol tapad, esoben is jo (sot, sokszor az is szempont h sosem volt meg, de nagyon jokat irnak rola - kivancsi vagyok) es ha van ket-harom ilyen a listamon, akkor azt veszem, amelyik a legszebb a motoron
(a legnagyobb mellut, a klasszikus vicc szerint)
A motorozas nalam sem a sporolasrol szol, egyedul benzinben jovok ki jobban a kocsihoz kepest. sokkal elvezetesebb egy jo gumi, mint egy kozepes. es kulonben is utalnam magam, ha valami baj eseten utolag azon kattognek h 'egy jobb gumival ez megoldhato lett volna'
(2016-os z1000) -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hajtva az oreg fzr1000-ek is eszik az olajat (pl horvatorszag oda-vissza utan kellett tolteni bo egy litert reszletekben), de a szervizben azt mondtak tekintsuk az olajat is kopo alkatresznek

ha kimeletesen mentunk veluk, akkor ket olajcsere kozott (5000km) eppcsak fogyott az olajbol. -
válasz
dellfanboy
üzenetére
lehet. ugy gondolom ha befekeztem volna kanyarban, akkor is felegyenesedett volna a motor es akkor is az arokban kotottem volna ki, de lehet rosszul gondolom.
-
mert akik mar nem, azok nem irkalnak ide

en pl azt hiszem h a tobb esesem kozul egyikben sem mentett volna meg egy abs (tul gyorsan vett kanyar dobogokon, utolso pillanatban balra indexelo wartburg, savvaltas uthiban nagyobb sebessegnel, de tokegyedul
) de nyilvan vannak olyan helyzetek amibol jobban jossz ki abs-sel mint nelkule, tipikusan a kikerulo hadmuveletek amik alatt megmarad(hat) a kontroll es a satufekek, ha az dont h kicsuszik-e az elso (/hatso) kerek vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Revolut
- Autós topik
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) egyutt. annak egy eleg oldschool nagy szivacsa van, sokaig el lehet rajta ucsorogni.