Új hozzászólás Aktív témák

• Topiccsendőr

addikt

válasz zgospel #152821 üzenetére

Igazabol nem szoktam ennyire erzekeny lenni erre, de az utobbi idoben extra sok kretenseget lattam.
    A mondandomban nem azt akartam hangsulyozni, hogy az emberek hulyek, (es hogy tobben megszolitva es megsertve erezzek magukat) hanem hogy csak egy kis erofeszitessel, ha nem vagy jartas egy temaban, akkor is nagy eredmenyeket lehet elerni. Nem kell szerelonek lenni ehhez, csak egy kis energiat a hobbidba fektetni. Es van egy bizonyos szint- egy kerites az allatkert korul- amit meg kell ugornia az embereken a sajat testi epseguk erdekeben.

Egy laptoppal nincs akkora eselyed olyan sulyos balesetet elszenvedni, mint egy motorral. Ezen kivul ez egy opcionalis, nem kotelezo joval bonyolultabb eszkoz, mig laptop es telefon nelkul nem tudsz elni. Sajat erdeked, hogy ismerd a motorodat, es hogy tudd, mi miert van. Nemely ezek kozul kotelezettseged is, legalabbis a gyarto azt mondja, hogy ha hulye voltal, akkor az osszes felelosseg a tied. En peldaul nem szeretnek olyanokat latni, mint a felirat a tukorben, hogy a targyak igazabol nem ott vannak a tukorben, ahol latod, mert valaki olyan kepzettlen volt valamikor, hogy ezt nem tudta megugorni. Vagy a vegletekig eltompitott ride by wire gazkar, nehogy szivbajt kapjon a pilota.

Szerelgetni az etz-ket kellett. Itt en olyan dolgokrol beszelek, hogy erezd, ha a gumid 1 bar alatt van. Ezt nem tudja a tobbseg megugorni.
    Hogy utana tudd huzni a lancot. Evente 1x. Nekem sem elvezet ez. A mosas sem. Evente ha 2x lemosom a motorjaimat...
    Itt az agyatlansagrol probaltam beszelni, ami nekem nem elfogadhato, akarmennyit beszelunk errol.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés